Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 26. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Aunam derētu rūpīgāk skatīties zem kājām, jo varbūtība atrast uz ceļa naudu vai ko citu vērtīgu ir ļoti liela. Turklāt nauda viņu gaida ne tikai zem kājām. Sestdien Aunam būs lielākas iespējas nekā jebkad agrāk pavērst jebkuru pasākumu savā labā. Izmantojot savu daiļrunību, viņš viegli varēs atrast ne tikai sabiedrotos, bet pat sponsorus, kuri būs gatavi finansēt viņa ieceres.

Sestdien pat kautrīgākajiem Auniem var gadīties iespēja atrasties kāda apbrīnas centrā! Ja Aunam jau ir mīļotais cilvēks, viņam vajadzētu kaut kur ar viņu kopā doties, lai "paskatītos uz cilvēkiem un sevi parādītu" (protams, ievērojot 2 metru distanci). Ja Auns ir viens, sestdien pietiks ar nelielu drosmi, lai notiktu ilgi gaidītā iepazīšanās. Varbūt pat ne viena vien.

Sestdien Vērsim nekas nebūs tik neieteicams kā iepirkšanās. Tas nekas, ka daļa preču nav nopērkamas - šķietami nevainīgs iepirkšanās brauciens šajā dienā var radīt iespaidīgu robu budžetā. Turklāt sestdien Vērsis lieliski spēs aizraut citus ar savām idejām un plāniem.

Sestdien zvaigznes aicina Vērsi padomāt par to, ko viņš vēlas no dzīves un attiecībām. Galvenais ir nepievērst uzmanību kaitinošajiem sīkumiem. Vai mīļotais cilvēks ir aizskāris vai ievainojis tavas jūtas? Tādi pārpratumi gadās visiem. Vērsim vēl būs laiks izlemt, kā tikt galā ar partnera trūkumiem. Sestdien galvenais ir noteikt, vai Vērsis vispār vēlas būt kopā ar viņu. Un ja tā, tad cik ilgi.

Sestdien Dvīņi izjutīs izteiktu iniciatīvas trūkumu. Lai kādus mērķus viņi sev šai dienai izvirzītu, līdz realizācijai var tā arī netikt. Ja Dvīņi nevēlas, lai diena tiktu izšķiesta veltīgi, nevajadzētu paļauties uz savu aktivitāti. Daudz labāk ir atdot iniciatīvu kāda enerģiskāka cilvēka rokās un turēties viņa tuvumā. Tad viss izdosies kā pats no sevis.

Sestdiena būs Dvīņiem lieliska diena, lai sociālajos tīklos tērzētu un iepazītos ar jauniem cilvēkiem! Tostarp iespējama arī romantiska iepazīšanās un flirts. Tāpēc, tā vietā, lai sēdētu pie TV, viņiem jāmēģina virtuāli nokļūt visdažādākajās lietās - pat ja tas prasa pielikt zināmas pūles. Tomēr Dvīņiem jāpatur prātā, ka būs arī daudz sarunu par visu un neko.

Sestdienā Vēža emocijas izlauzīsies brīvā vaļā! Uzmanīgi: šajā dienā jūtas var sagrozīt galvu un ne tikai jums, bet arī kādam citam blakus. Tomēr vērtīgais ir tas, ka sestdien Vēža emocijas būs iekrāsotas galvenokārt pozitīvās krāsās, tāpēc varat nebūt pārāk piesardzīgs.

Zvaigznes sola Vēzim tikšanos ar interesantu sarunu biedru, ar kuru no sirds varēs pārrunāt savas mīlas lietas un problēmas. Šis skatījums uz situāciju no malas palīdzēs viņam saprast, vai rīkojas pareizi. Sestdienas galvenais padoms Vēzim ir mēģināt ne tikai runāt, bet arī klausīties, lai cik grūti tas būtu. Ja Vēzim tas izdosies, viņš var dzirdēt patiešām labus padomus, kas palīdzēs attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Sestdien Lauvai var būt neplānoti pirkumi un izdevumi. Tomēr nebaidieties no tā - horoskopa zvaigznes liks Lauvai finanšu tēriņu jautājumam pieiet pārdomāti un apdomīgi. Tāpēc maz ticams, ka iepirkšanās sestdien kļūs par robu budžetā. Drīzāk būs noderīga.

Sestdien zvaigznes Lauvai sola lielu pārmaiņu iespējamību. Viņu gaida interesants periods, kad vecie pārdzīvojumi un problēmas paliks pagātnē, un to vietā pie horizonta parādīsies jauna perspektīva, jauni cilvēki un, ja Lauva to vēlēsies, jauna mīlestība. Sākot ar šodienu, Lauvas dzīve būs bagāta ar notikumiem, kas mainīs viņa skatījumu uz daudzām lietām un palīdzēs sakārtot personisko dzīvi.

Sestdien Jaunavai jākļūst par savas laimes kalēju! Un ne tikai savas. Apkārtējie cilvēki paši vērsīsies pie viņas, nododot iniciatīvu viņas rokās. Jaunavas emocijas solās būt pozitīvas un lipīgas (vārda labā nozīmē), un viņas idejas un plāni - interesanti. Kopumā šī diena būs ļoti labvēlīga gandrīz jebkuru Jaunavas ideju īstenošanai.

Sestdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai pārvarēt grūtības un spriedzi, kas nesen radusies mīlas attiecībās. Lai izkausētu ledu, sestdien pietiks ar to, ja komunikācijā ar mīļoto cilvēku ienestu vismaz nedaudz viegluma un humora. Pietiek nopietnības un problēmu! Labākais risinājums šim vakaram būs kopīga komēdijas noskatīšanās vai jebkurš cits veids, kurā Jaunava varēs atslābināties, atpūsties un sirsnīgi pasmieties!

Sestdien Svariem būs visas iespējas sasniegt to, ko viņi vēlas - ko vien vēlas! Sasniegto Svari vairs neizlaidīs no sava ciešā tvēriena. Nemēģiniet traucēt Svariem - mērķa sasniegšanā viņi ne pie kā neapstāsies un nevienam nepiekāpsies. Tomēr sestdien ir viegli izvairīties no konflikta ar Svariem: pietiks nestāties viņiem ceļā un nelikt nūjas viņu riteņos.

Sestdien Svariem būs iespēja ieinteresēt sev tīkamo cilvēku. Ja viņi joprojām tikai sapņo par mīlestību ar kādu, sestdien zvaigznes dos Svariem iespēju parunāties ar viņu un pievērst sev uzmanību. Tomēr jāatceras, ka būs jādomā un jārīkojas ļoti ātri. Visticamāk, iespēju piedāvās tikai reizi šajā dienā, un, ja Svari to neizmantos, to izdarīs kāds cits.

Sestdien Skorpionam derētu pieņemt lēmumus nedaudz ātrāk! Šī diena viņam nodrošinās daudz laimīgu iespēju gan darīšanu kārtošanā, gan mīlestībā. Taču Skorpionam būs tieksme visu apsvērt un pamatot tik ilgi, ka šīs iespējas viskaitinošākajā veidā var pazust. Lai nenožēlotu neizmantotās iespējas, neaizmirstiet: pārāk daudz domāt ir kaitīgi. Sestdien jādomā ar rokām, nevis ar galvu.

Zvaigznes aicina Skorpionu uz pārmaiņām dzīvē un, pirmkārt, uz pārmaiņām mīlestībā. Ir pienācis laiks kaut ko mainīt attiecībās vai sevī, laiks aizmirst un atstāt aiz sevis ko tādu, kas neļauj attiecībām attīstīties un virzīties tālāk. Skorpionam vajadzētu aprunāties ar mīļoto cilvēku - varbūt viņš jūtas tāpat, un kopā būs vieglāk tikt galā ar problēmu? No Skorpiona lēmuma var būt atkarīgs, vai viņa attiecības kļūs vēl stiprākas vai lēnām izplēnēs.

Sestdien Strēlniekam, kā vēl nekad, būs iespēja un noskaņojums tērēt naudu ar apdomu, bet patiešām labi. Iespējams, viņam gan nāksies apiet visus apkārtnes veikalus vai interneta vietnes. Taču lietas, kuras Strēlnieks sestdien nopirks, būs patiešām nepieciešamas, un cenas un kvalitātes ziņā - vienkārši ideālas.

Ja Strēlnieks meklē mīļoto, sestdiena ir lieliska diena, lai iepazītos! Tomēr nepietiks ar “patīk” nospiešanu vai mazu komentāru, lai atstātu iespaidu uz sev tīkamo cilvēku. Strēlniekam būs jāpaziņo par sevi pilnā balsī. Profila bildei jābūt stilīgai un drosmīgai, un sarakstē/sarunā jāparāda raksturs. Smejies sirsnīgi, strīdies līdz aizsmakumam, vārdu sakot, esi spoža zvaigzne, nevis pelēka pele!

Sestdien Mežāzim būs iespēja ne reizi vien parādīt savus talantus, demonstrējot sevi vislabvēlīgākajā gaismā. Cita lieta, ka arī šeit nevajadzētu iet pārāk tālu. Dažreiz uzmanības piesaistīšanai pietiek ar vienu labu ideju vai joku. Šo dienu Mežāzis var izmantot, lai izveidotu noderīgus kontaktus, aizrautu citus ar savām idejām vai pat atrastu sponsoru savu projektu īstenošanai.

Zvaigznes iesaka Mežāzim veikt mājsaimniecības darbus kopā ar mīļoto cilvēku – kopā kārtot māju, pagatavot vakariņas. Iespējams, ka mājas darbi nešķiet pārāk romantiski, taču pietiek ar radošumu, un tie sagādās daudz patīkamu un smieklīgu minūšu! Mežāzis sestdien savā dzīvoklī var atrast nelielu dārgumu krātuvi: vecas un sen aizmirstas bērnības lietas. Salauztās rotaļlietas un izbalējušās fotogrāfijas Mežāža partnerim pastāstīs par viņu vairāk nekā tūkstošiem vārdu.

Sestdien Ūdensvīrs, visticamāk, nepretosies kārdinājumam nopirkt jaunu nieciņu mājai. Ja nevēlaties kļūt par aktīvas iepirkšanās upuri, pievērsiet mazāk uzmanības reklāmas saukļiem un draugu padomiem un varbūt vispār neapmeklējiet iepirkšanās vietnes. Sestdien Ūdensvīra ticība jebkurai reklāmai var pārsniegt visas saprātīgās robežas, sasniedzot absolūta naivuma līmeni un iztukšojot maku!

Sestdien apstākļi spēs izjaukt visus Ūdensvīra plānus, kas attiecas uz viņa personīgo dzīvi. Tomēr tas var nebūt nemaz tik slikti! Paredzamība ir laba līdz noteiktam brīdim, taču Ūdensvīram tagad nekaitēs neliels satricinājums. Pat ja romantiskajā vakarā kas noies greizi, tas varēs būt lielisks iemesls vēlākām atmiņām un kopīgam jokam, par ko pasmieties. Turklāt, tā kā nav ko zaudēt, Ūdensvīrs var atļauties to, ko parasti neatļaujas: piemēram, nedaudz padauzīties vai vienkārši - būt pašam.

Sestdien vienīgais, kas var liegt Zivīm izpildīt savus plānus, ir viņu pašu neorganizētība. Turklāt tā sajauks kārtis ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Lieki teikt, ka apkārtējie par to nebūs pateicīgi. Tāpēc Zivīm sestdien labāk neiesaistīties citu lietās, bet mēģināt savest kārtībā savējās.

Sestdien zvaigznes Zivīm iesaka palūkoties apkārt, pamanot daudzās iespējas, ko dzīve viņiem sniedz. Varbūt tās ir tieši deguna priekšā? Zivīm jāatver sirds liktenim, jauniem draugiem un jaunai mīlestībai! Jo vairāk cilvēku sestdien ap Zivīm būs (kaut vai tikai virtuāli), jo vairāk iespēju viņu starpā satikt to, kuru meklē.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!

Tautas modernā folklora

Sidraba mēnestiņš
veļas pa gaisu,
sētā nāk rūķīts
ar masku un maisu.

Distanci solās viņš
ievērot klusi -
neiešot šogad
uz kaimiņu pusi.

Brieži nu dīkstāvē -
pabalstu prasa.
Salatēvs neziņā
pakausi kasa -

nebūšot sniega
un kamanas čupā,
pats esot ieskaitīts
riska grupā.

Veikalā brīvdienās
nesperšot kāju
nepārdos zeķes -
tam nervi par vāju!

"Tomēr neskumsim
stāvoklī drūmā,”
Salatēvs teic,
"būs Ziemsvētki.
Zoomā!”