Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 26. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien kolēģiem būs visas tiesības būt neapmierinātiem ar Aunu! Viņam būs grūti koncentrēties uz darba lietām, un seju rotās sapņains smaids. Lai arī, kā zināms, vismuļķīgākās lietas pasaulē tiek darītas ar visgudrāko sejas izteiksmi, horoskops tomēr iesaka Auniem laiku pa laikam atgriezties realitātē un izskatīties nopietni. Citādi trešdien apkārtējiem šķitīs, ka viņš nav pietiekami iesaistījies procesā un neuztraucas par kopīgo lietu.

Ir dienas, kad šķiet, ka labāk pabūt vienam. Visticamāk, ka trešdien tā būs Aunam. Viņam būs grūti atrast kopīgu valodu ar mīļoto cilvēku, taču horoskops apliecina, ka tā ir tikai dienas tendence, nevis attiecību krīze. Aunam trešdiena būs raksturīga spītība, viņš būs neiecietīgs pret citu cilvēku vājībām un kļūdām, tāpēc arī radīsies lielākā daļa strīdu ar otro pusīti. Lai mazinātu radušos spriedzi, jābūt elastīgākam.

Zvaigznes iesaka Vērsim trešdienu veltīt ikdienas rūpēm, neplānojot neko jaunu un vērienīgu. Jau sen laiks sakārtot dokumentus, samaksāt nokavētos rēķinus un darīt daudz ko citu, pie kā Vērsim pēdējā laikā vienkārši negribējās pieķerties. Pilnīgi iespējams, ka Vērsim kārtošanas rutīnas vidū pēkšņi ienāks prātā jauna perspektīva ideja - monotons darbs ļoti veicina domāšanu. Tāpēc pat šī mierīgā diena var nest pozitīvas pārmaiņas finanšu lietās.

Trešdien Vērsim vajadzētu atturēties no vētrainām jūtu izpausmēm - gan pozitīvām, gan negatīvām. Nav svarīgi, vai tā ir vēlme mesties mīļotajam ap kaklu vai sadot viņam ar pannu - abas galējības ir bīstamas. Mīlestības horoskops norāda uz nepieciešamību mazliet attālināties no otrās pusītes un kā no malas paskatīties uz situāciju attiecībās. Vērsim derētu pabūt vienam.

Trešdien Dvīņi būs īsti maksimālisti! Viņi vēlēsies noteiktību it visā - pat tajās lietās, kur tā nekādi nav iespējama. Pateicoties šai attieksmei, Dvīņi pieņems lēmumus vieglāk nekā parasti, taču tie būs pārāk kategoriski un vienpusīgi. Lai trešdien nepārsteigtos un nestrīdētos ar citiem, Dvīņiem vajadzētu izturēties pret cilvēkiem saudzīgāk. Un galvenais - nesadalīt visu “melnā” un “baltā”, atceroties, ka ir arī citas krāsas.

Trešdien Dvīņiem būs jāpieliek daudz pūļu, lai saprastu, ko domā viņu mīļotais cilvēks! Varbūt partneris baidās viņus satraukt vai otrādi - patiešām vēlas kaut ko pavaicāt, bet nezina, kā. Dvīņiem jābūt pacietīgiem: maz ticams, ka viņi trešdien kaut ko sasniegs ar spiedienu un tiešiem jautājumiem.

Trešdien Vēzim būs jāsavaldās, lai neizteiktu skaļi visu, ko domā par notiekošo. Nebūs viegli sevi atturēt: apstākļi var viņu provocēt! Varbūt pat kāds lūgs Vēzim godīgi paust savu viedokli par kādu jautājumu. Ja Vēzis padosies šim kārdinājumam, viņš ar savu nežēlīgo kritiku spēs burtiski iznīcināt sarunu biedru. Tāpēc labāk trešdien turēties uz zelta vidusceļa, kritikas mucai pievienojot vismaz karoti mierinošu uzslavu.

Vēzim trešdiena būs piemērota diena, lai ko mainītu attiecībās. Ja kaut kas viņu jau sen nomāc, bet viņš neuzdrošinājās neko pasākt (piemēram, nopietni aprunāties ar mīļoto cilvēku), trešdien zvaigznes dos Vēzim spēku un pārliecību to darīt. Tikai nepārejiet uz savstarpējām apsūdzībām. Ja Vēzis sāks šo grūto procesu, viņam jābūt gatavam jebkurai notikumu attīstībai, nevis tikai tai, kas viņam nepieciešama.

Ja nesen Lauva darbojās kā starpnieks kādā strīdā vai konfliktā, tad trešdien viņam steidzami vajadzētu pārtraukt to darīt: samierinātāja loma nav domāta viņam. Turklāt samierinātāji var būt vajadzīgi viņam pašam - trešdien Lauva var kļūt pavisam skarbs un kategorisks. Horoskopa zvaigznes brīdina, ka ar saviem pašpārliecinātajiem, bezkaunīgajiem izteikumiem Lauva var sev ļoti kaitēt, tāpēc strīdīgos jautājumos viņam labāk turēt muti ciet.

Trešdien Lauvai tiks dota iespēja izkļūt no apburtā loka, ja viņš tādā ir nokļuvis. Vai pēdējā laikā attiecībās ar mīļoto cilvēku viņš jūtas kā apstākļu ķīlnieks? Vai kopīgo dzīvi saindē rutīna? Trešdien Lauvai būs iespēja mainīt situāciju. Pienācis laiks dot dzīvei jaunu impulsu un veikt tās izmaiņas, kuras jau sen nobriedušas. Galvenais ir nevilcināties un neapstāties pusceļā!

Trešdien darbā Jaunava vēlēsies spēlēt patiesības pēdējā instancē lomu. Vēl nekas, ja viņa nolasīs savu spriedumu kolēģiem (lai gan arī viņi nebūs apmierināti ar tādu patiesību), sliktāk - ja vadībai vai klientiem. Visticamāk, Jaunava būs pārsteigta, atklājot, ka viņas vēlme pēc patiesības tikai saasināja attiecības. Tāpēc horoskops Jaunavai iesaka atturēties no skarbiem izteikumiem - trešdien pareizākā taktika būs klusēt un paturēt domas pie sevis.

Ļoti iespējams, ka kāds trešdien gribēs iebāzt savu garo degunu Jaunavas personīgajās lietās. Nekā nebija! Šajā dienā viņa neplāno paciest tādu nekaunību, tāpēc var sākties konflikts - piemēram, ar tuvu draugu vai radinieku. Horoskops norāda, ka Jaunava var apvainoties arī uz mīļoto cilvēku: Jaunavas lepnumu var ievainot viņa neveiksmīgais joks vai divdomīgā rīcība.

Trešdien Svari var kļūt par kritikas mērķi! Tā var būt mīļotā cilvēka maiga paķircināšana, kolēģa izteikta konstruktīva kritika vai vadības kašķīga neapmierinātība ar iemeslu vai bez tā. Nevajadzētu par to satraukties un vēl mazāk - zaudēt ticību sev! Labāk, pirms kaut ko darīt, vajadzētu visu kārtīgi apsvērt. Un pirms ko sacīt - padomājiet: vai nav labāk paturēt savu viedokli pie sevis?

Trešdien Svari būs noskaņoti uz izlēmīgu rīcību! Ja mīļotais cilvēks par to joprojām nezina, tad trešdien Svari, visticamāk, nespēs paturēt šo noslēpumu pie sevis. Tomēr varbūt tā arī labāk? Atklājuši savas jūtas, Svari var daudz zaudēt, bet var arī iegūt: pastāv liela varbūtība, ka šis cilvēks vēlas viņiem pateikt to pašu, bet vienkārši nezina, ar ko sākt.

Trešdien situācija liks Skorpionam risināt finanšu jautājumus. Īpaši tos, kas jau sen ir nobrieduši un kuriem vajadzīgi izlēmīgi soļi. Meklēt jaunu darbu, papildu ienākumu avotu, runāt ar priekšnieku par algu utt. - Skorpionam būs apņēmība veikt vajadzīgo varoņdarbu un spēja šo lietu novest līdz galam. Vēlme pēc finansiālas neatkarības trešdien Skorpionam palīdzēs nojaukt ceļā visus šķēršļus.

Trešdien zvaigznes iesaka Skorpionam padomāt par viņa attiecību perspektīvām. Kādas jūtas starp viņiem valda? Cik tālu Skorpions ir gatavs doties un cik dienas, mēnešus vai gadus vēlētos pavadīt kopā ar viņu? Tomēr, pat ja Skorpions vai viņa izredzētais uz attiecībām skatās kā uz vieglu flirtu, tas nebūt nenozīmē, ka tajās kas steidzami jāmaina. Trešdien galvenais ir labāk saprast situāciju un savu rīcību tuvākajā nākotnē.

Trešdien Strēlnieks negribēs piekrist kāda cita viedoklim, taču spēs piespiest ikvienu piekrist savējam! Pat ja parasti viņš ir pati diplomātija, trešdien viņš priekšplānā izvirzīs savas intereses un savu spēcīgo "Es". Nebūs brīnums, ja šāda nostāja raisīs sadursmes ar citiem cilvēkiem. Tomēr par to Strēlnieks būs noskaņots filozofiski: ja apkārtējie viņam nepiekrīt, tā ir viņu problēma.

Trešdien mīļotais cilvēks var piespiest Strēlnieku pie sienas! Jā, neizdosies izvairīties no tiešas sarunas par mīlestību un visām ar to saistītajām nepatikšanām. Negaidiet, ka otrā pusīte apmierināsies ar jūsu jūtu aprakstīšanu - viņa vēlēsies ko konkrētāku! Pie velna komplimentus - pasaki man, kad būs kāzas! Par zvaigznēm nav jārunā - parunāsim par budžetu! Horoskops izsaka Strēlniekam līdzjūtību un sniedz padomu: nemēģiniet izvairīties, nokārtojiet gaidāmo eksāmenu godam! Ir pienācis laiks vienlīdzīgam dialogam.

Trešdien Mežāzi var kaitināt jebkādi sīkumi un ap viņu var būt daudz pārpratumu. Kādā brīdī Mežāzis var atklāt, ka izlaidis no rokām kontroli pār situāciju, un no viņa centieniem maz kas ir atkarīgs. Horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim atslābināties un būt elastīgam: ja viņš trešdien nespēj mainīt situāciju, tad vajadzētu samierināties un mēģināt tai pielāgoties.

Ja pēdējā laikā Mežāža mīlas attiecībās kaut kas nav izdevies, trešdien viņam būs iespēja saprast, kas tieši tajās jāmaina, lai tās būtu veiksmīgākas. Neslēpiet galvu smiltīs, un viss izdosies! Trešdien zvaigznes iesaka Mežāzim būt godīgam pret sevi un uzticīgam savai dabai. Ja viņš būs atklāts un izlēmīgs, varēs piesaistīt savā dzīvē tos cilvēkus, kuru dvēsele patiesi rezonē ar viņa.

Trešdien, lai diena paietu bez pārpratumiem un sadursmēm, Ūdensvīram vienkārši jābūt elastīgam! Tomēr horoskopa zvaigznes viņu nemaz uz to nemudinās: viņa paaugstinātā taisnīguma izjūta spēs atrast aizvainotājus visur, pat tur, kur viņu nav. Tā vietā, lai žēlotu sevi un cīnītos pret citu iedomātajiem uzbrukumiem, Ūdensvīram trešdien vajadzētu būt pacietīgam. Nepievērsiet uzmanību kaitinošiem sīkumiem un neaizmirstiet par savu humora izjūtu - tā traģēdiju pārvērtīs par komēdiju un pasargās no strīdiem!

Trešdiena nebūs tā diena, kad Ūdensvīram vajadzētu slēpt savas patiesās jūtas un nodomus zem vienaldzīgas maskas. Ja viņa prātā lēmums jau ir nobriedis un, pats galvenais, sirdī, tad tagad ir laiks rīkoties. Ūdensvīriem drosmīgi jāiet uz priekšu un lai notiek, kas notikdams! Tikai viens padoms: mīlestības jautājumos izlēmību nevajadzētu jaukt ar neapdomību. Trešdiena būs lieliska diena nevis izmisīgiem ekspromtiem, bet gan pārdomātu plānu īstenošanai.

Trešdien Zivis spēs pārspēt sevi visos plānošanas aspektos! Vai tas būtu par darba plāna, remonta plāna vai vakara plāna sastādīšanu sev, Zivīm šajā ziņā nebūs līdzvērtīgu. Horoskopa zvaigznes viņām trešdien iesaka padomāt par drošību jebkurā jomā - mājās, automašīnā, darba vietā. Profilaktiskie pasākumi, ko veiksiet trešdien, nākotnē var ievērojami atvieglot jūsu dzīvi.

Trešdien zvaigznes Zivīm sola ļoti spilgtu, notikumiem bagātu dienu komunikācijā ar mīļoto cilvēku. Viņu attiecībām ir visas izredzes, viņu sirdis ir atvērtas viena otrai. Tomēr, pat ja Zivis ir pilnībā apmierinātas ar pašreizējo situāciju, nevajadzētu brīnīties, ja trešdien partneris pēkšņi piedāvās kaut ko mainīt labi izveidotajā dzīvē. Tas jāuztver ar sapratni: visticamāk, šis mazais eksperiments Zivju jūtām dos jaunu romantisku impulsu.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!