Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 23. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Auns, risinot jebkuru jautājumu, būs kā simtkājis, kuram pajautāja, ar kuru kāju viņš sper pirmo soli! Tāpat kā simtkājis, iegrimis pārdomās, sapinās savās ekstremitātēs, Auns var apmaldīties savu domu labirintā. Jēdzieni "domāt" un "sarežģīt" atrodas pretējos polos. Pirmais vienmēr ir noderīgs, bet otra jēdziena pielietošanu Auns būs gatavs svētdien demonstrēt visā krāšņumā, izraisot apkārtējo neapmierinātību.

Svētdien Auns kā īsts komandieris varēs pārlūkot savu mīlas kaujas lauku un izstrādāt ģeniālu uzbrukuma plānu! Ja viņa personīgajā dzīvē ir par ko cīnīties, svētdiena būs lieliska diena, lai iepriekš kārtīgi pārdomātu pavedināšanas taktiku un stratēģiju. Protams, šis plāns vēl būs jāīsteno, bet jau spēs sniegt Aunam patiesu pakaļdzīšanās azartu!

Svētdien horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim uzmanīgi ieklausīties apkārt notiekošajā. Šī diena Vērsim dos iespēju apkopot informāciju par kādu jautājumu, dzirdēt vērtīgus padomus vai lielisku ideju. Nākotnē tas viss viņam var būt noderīgs, tāpēc svētdien Vērsim nevajadzētu pievērst apkārtējo uzmanību sev. Jābūt uzmanīgam pašam: mācieties, klausieties, atcerieties.

Svētdien Vērša mīļotais cilvēks spēs viņu patīkami pārsteigt! Varbūt Vērsis skeptiski izturējās pret dažām partnera idejām un plāniem, taču svētdien viņam būs iespēja pārliecināties, ka partnerim ir taisnība. Mīļotais cilvēks spēj sajust pat vissmalkākās attiecību nianses, tāpēc Vērsim vajadzētu aprunāties par to, kas viņu satrauc - viņš var saņemt patiešām labus padomus.

Emociju trūkums dažreiz ir ļoti noderīgs. Svētdien Dvīņi būs mazāk uzņēmīgi pret ārējiem kairinātājiem, viņi spēs spriest aukstasinīgi, un tas nāks par labu viņu darāmajam, protams, ja tas nav saistīts ar personīgajām attiecībām. Problēmas var rasties, sazinoties ar pašiem tuvākajiem, viņi var pārmest Dvīņiem par pārāk vēsu attieksmi un atturību. Lai izvairītos no pārpratumiem, horoskops iesaka Dvīņiem būt maksimāli uzmanīgiem pret tuviniekiem.

Ja pēdējā laikā Dvīņi nav spējuši atrisināt kādu attiecību jautājumu, svētdien viņi mierīgi, bez nervozēšanas un nevajadzīgām emocijām spēs atrast kompromisa risinājumu. Viņi neļaus sevi apvainot un ar graujošiem argumentiem izjauks mīļotā pretestību - viņu loģika darbosies nevainojami! Vienīgais, ko mīlas horoskops Dvīņiem iesaka – nebūt augstprātīgiem. Turiet degunu parastajā līmenī - neceliet to uz augšu!

Nevēlēšanās atzīt, ka viņš kļūdās, svētdien Vēzi var pavisam tuvu novest attiecību pārtraukšanai ar sirdij dārgu cilvēku. Pirms ar putām uz lūpām kaut ko pierādīt, padomājiet par to, kas jums ir dārgāks - uzvarēt strīdā vai saglabāt attiecības. Ja pēdējais ir svarīgāks, atsakieties no domas sakaut sarunu biedru par katru cenu, pat ja saprotat, ka viņš kļūdās. Svētdien Vēzim būs pietiekami daudz argumentu un pārliecības, lai pierādītu savu taisnību, bet horoskops iesaka atstāt sakautajam pretiniekam iespēju saglabāt savu cieņu. Rīkojieties cēli!

Ja pēdējā laikā Vēzis meklē ideālas attiecības vai vismaz domā par tām, tad svētdien viņam būs iespēja beidzot saprast, kas pietrūkst pilnīgai laimei. Varbūt viņam kaut kas jāmaina sevī? Vai arī tajā, kuru viņš mīl? Vai arī savā rīcībā? Lai kāda būtu atbilde uz šo jautājumu, tas palīdzēs Vēzim identificēt problēmu un noteikt iespējamos veidus, kā to atrisināt. Stratēģija, ko viņš svētdien izveidos, laika gaitā spēs nodrošināt viņam uzvaru mīlas frontē.

Svētdien visa Lauvas enerģija var tikt tērēta sarunās, kas viņam atklās Visuma noslēpumus. Šī diena viņu mudinās uz intelektuālām sarunām par visnopietnākajām un abstraktākajām tēmām, piemēram, par cilvēka psihi, garīgo attīstību, Visuma noslēpumiem, sniega cilvēku izcelsmi... Varbūt Lauva svētdien satiks cilvēkus, ar kuriem pēc sirds patikas var parunāties par šīm tēmām. Lidinoties mākoņos gan nevajadzētu pazaudēt pamatu zem kājām.

Svētdien zvaigznes dos Lauvai iespēju apmierināt savu ziņkāri - lai arī par ko tas būtu. Ja viņš jau sen vēlējies mīļotajam cilvēkam ko pajautāt, tagad ir īstais laiks to darīt. Ja starp Lauvu un viņa partneri nav noslēpumu, svētdienas ideālā randiņa formula ir kopīgi iemācīties kaut ko jaunu. Skatieties kopā kādu populārzinātnisku filmu, meklējiet informāciju internetā u.tml. - citiem vārdiem sakot, palutiniet savas smadzenes.

Svētdien Jaunavā pamodīsies finansiste! Viņas prāts darbosies skaidri, žonglējot ar skaitļiem un faktiem. Ja Jaunava šo dienu veltīs domām par to, kā uzlabot savu finansiālo stāvokli, viņa nāks klajā ar lielisku plānu, kas palīdzēs labi nopelnīt. Tomēr ne mazāk efektīvi būs projekti par to, kā radīt sev apkārt komforta atmosfēru. Atvaļinājuma, remontdarbu un lielāko pirkumu ieplānošana svētdien palīdzēs Jaunavai to izdarīt pareizi.

Iespējams, ka svētdien Jaunava, komunicējot ar mīļoto cilvēku, izjutīs sapratnes trūkumu, kas var novest pie kļūdām un pārpratumiem. Tāpēc, ja svētdien Jaunava pēkšņi iedomājas, ka viņas mīļotais izturas agresīvi vai dīvaini, nesteidzieties apvainoties. Vispirms jānoskaidro, vai viņš pareizi saprata Jaunavas darbības un vārdus. Visticamāk, ka nē. Tātad viss, kas Jaunavai būs jādara, ir labāk paskaidrot savu nostāju.

Svētdien Svari visās dzīves jomās, ieskaitot komunikāciju, balstīsies uz loģiku, nevis jūtām. Tā vietā, lai uzminētu, kas notiek cilvēku dvēselēs, viņi vēlēsies to precīzi uzzināt ar sarunu vai pat tiešu jautājumu palīdzību. Arī paši Svari neslēps savas domas un nodomus no apkārtējiem, sīki izskaidrojot, ko viņi vēlas. Svētdien šī prakse būs efektīva: Svarus pavadīs veiksme.

Pat sev par brīnumu, Svari var izrādīt netaktiskumu attiecībā pret vismīļākajiem un tuvākajiem cilvēkiem. Svētdien Svariem būs grūti iztēloties sevi kāda cita vietā, viņi būs egocentriski un labprātāk ignorēs citu problēmas. Horoskops brīdina: jūs varat aizmirst par visiem, bet uzklausiet mīļotā cilvēka žēlabas. Neaizmirstiet: jūs esat viņa atbalsts!

Svētdien Skorpionam gribēsies padalīties ar savu viedokli. Jā, Skorpions var un viņam vajadzētu iesaistīties interesantās sarunās, bet vajadzētu arī prast pacietīgi uzklausīt otru pusi un būt korektam savos izteikumos, pat ja tas ir tikai komentārs sociālajā tīklā. Horoskops apliecina, ka šajā dienā Skorpionam būs noderīgi un pats galvenais - patīkami palasīt zinātnisko literatūru.

Svētdien Skorpions būs tik apdomīgs un prātīgs, ka ar saviem spriedelējumiem var novest mīļoto cilvēku līdz dusmu baltkvēlei. Viņš būs gatavs izpētīt kā mikroskopā pašu mazāko problēmu. Piemēram, iziet no mājas viņam būs kā īsts pārbaudījums. Ko vilkt mugurā, ko ņemt līdzi un vai vispār ir vērts pamest dzīvokli... Horoskops brīdina: svētdien Skorpionam būs īpaši grūti komunicēt ar tikko iepazītiem cilvēkiem, tāpēc uz nejaušu iepazīšanos ar potenciālu mīļoto cilvēku būs mazas izredzes - viņš vienkārši aizbēgs no garlaicīgā Skorpiona!

Svētdien horoskopa zvaigznes Strēlniekam iesaka koncentrēties uz intelektuālu saikņu veidošanu ar cilvēkiem. Sākumā jebkura komunikācija tiek veidota pēc simpātijas-antipātijas principa, tomēr dziļākām attiecībām ar simpātijām vien nepietiek, ir jāatrod kopīgas tēmas un intereses. Tieši šāda veida "progresīvai" komunikācijai loģikas, nevis jūtu jomā svētdiena noskaņos Strēlnieku, mudinot viņu attiecības ar kādu pacelt kvalitatīvi jaunā līmenī.

Svētdien Strēlnieka dvēseles stāvoklis būs tieši atkarīgs no tā, vai viņš šo dienu pavadīs mīļotā cilvēka sabiedrībā vai kādu iemeslu dēļ tas neizdosies. Ja svētdien Strēlnieks atradīsies blakus tam, kas viņam dārgs, mīlestības šūpoles var abus pacelt septītajās debesīs! Ja abi nebūs blakus, Strēlnieku ekstāzes vietā sagaida parastā pelēkā ikdiena.

Svētdien Mežāzis spēs visu savā dzīvē salikt kārtīgi pa plauktiņiem! Spontanitāte ne vienmēr ir laba, visbiežāk veiksmīga pasākuma atslēga ir plāns, kurā ņemtas vērā sīkākās detaļas. Tieši šādu plānu izveidei horoskopa zvaigznes mudinās Mežāzi, saskaņā ar teicienu "Septiņas reizes nomēri". Nav svarīgi, par ko ir runa - liels notikums viņa dzīvē, diēta, atvaļinājums vai ballīte. Svētdienā iepriekš izplānojot jebkuru darbību, Mežāzis to nolems panākumiem!

Svētdienu Mežāzis var pavadīt cīņā pret uznākušo apātiju, atstājot visu pašplūsmā un nevēloties domāt par soļiem, kas jāsper attiecībās ar mīļoto cilvēku. Tomēr derētu piespiest sevi pārvarēt šo pasīvo attieksmi. Ja viņš tomēr piespiedīs sevi radīt romantisku atmosfēru, no bijušās apātijas nepaliks ne smakas! Formula ir vienkārša: jo vairāk pūļu Mežāzis pieliks svētdien, jo vairāk pozitīvā saņems pretī.

Svētdien Ūdensvīra galvenais ierocis būs precīzs aprēķins. Horoskops iesaka šo dienu veltīt lietām, kuras neuzdrošinājāties sākt - ir pienācis viņu laiks. Intelektuālie darbi Ūdensvīriem sagādās lielu prieku un pat vissarežģītākās tēmas padosies viegli. Patiesu prieku sniegs iespēja intelektuāli pakomunicēt ar patīkamu sarunu biedru!

Svētdien Ūdensvīriem pat romantiskā randiņā būs grūti izvairīties no filozofiskām sarunām! Viņam vajadzētu būt gatavam tam, ka mīļotais cilvēks var pieskarties visdziļākajiem un vispārīgākajiem jautājumiem, piemēram, dzīves jēgai vai vīrieša un sievietes attiecību īpatnībām. Ūdensvīrs būs noskaņots uz līdzīgu vilni, un tāpēc svētdien viņam būs iespēja ne tikai patrenēt prātu, bet arī labāk uzzināt otra cilvēka garīgās un intelektuālās vajadzības.

Svētdien Zivīm tā vien gribēsies patēlot gudrās: šajā dienā viņu intelekts būs spēcīgs, bet takta izjūta gan būs aizmigusi, un tāpēc viņas var nokaitināt citus ar augstprātīgiem komentāriem un skarbu kritiku. Horoskops iesaka atcerēties diplomātiju, citādi pat varat aizskart kāda cilvēka jūtas un iemantot sev ienaidnieku. Vēl viens brīdinājums: esiet piesardzīgas ar alkoholu.

Svētdien zvaigznes Zivīm iesaka neslēpt galvu smiltīs no neatliekamām problēmām. Ja viņu attiecībās ar mīļoto cilvēku valda plaisa, vissliktākais, ko svētdien var darīt, ir mēģināt to ignorēt. Zivīm būtu atklāti jārunā ar partneri par viņu bažām. Tikai kopā, neko neslēpjot vienam no otra, viņi varēs atrast izeju no šīs situācijas.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!