Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 17. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Auna dzīvē iespējamas dažādas nejaušības, arī tādas, kas Aunam varētu nepatikt. Aizgulēšanās, nokavēšana, piededzis olu kultenis, strīds, kas izcēlies pilnīgi bez iemesla... Tas un vēl daudz kas cits var sagaidīt Aunu šajā neparedzamajā dienā. Lai mazinātu pārpratumus, horoskopa zvaigznes iesaka Auniem mazāk lidināties mākoņos un koncentrēties uz apkārt notiekošo. Tad Auns pieliks punktu nevēlamiem pārsteigumiem, atstājot durvis vaļā tikai patīkamajiem.

Svētdienā, lai sajustu iedvesmu un enerģijas pieplūdumu, Auniem prasīsies uz sevi vērsti apbrīnas pilni skatieni! Tos var būt grūti panākt, sēžot mājās, tāpēc zvaigznes iesaka doties dabā. Uz slēpošanas kalna vai pastaigā parkā tas varētu izdoties labāk. Ja laukā no mājas negribas doties, var ievietot sociālajos tīklos kādas jaunas un skaistas fotogrāfijas. Bez impulsa no ārpuses maz ticams, ka Auns svētdien spēs pārvarēt apātiju un slinkumu.

Svētdienas horoskopa zvaigznes Vērsim iesaka ienirt fantastiskajā virtuālās realitātes pasaulē! Lai sāktu ceļojumu uz Matrix, Vērsim vienkārši jāatver interesanta grāmata, vai jāsāk skatīties kāda filma. Spilgtā iztēle, kas Vērsim dota svētdienā, izdarīs visu pārējo: Vērsis gūs patiesu prieku, pārdomājot neeksistējošas, bet tik reālas pasaules. Tas viņam palīdzēs atpūsties no ikdienas aktivitātēm un uzlādēties ar pozitīvu enerģiju. Turklāt viņam šī diena nav domāta konkrētu problēmu risināšanai.

Neskatoties uz ārā valdošo aukstumu, Vērša dvēselē dziedās pavasaris, un vēderā plīvināsies tauriņi! Diena viņu noskaņos romantiski un neļaus daudz domāt par jebko citu, izņemot mīlestību un mīļoto cilvēku. Jūtas, kas viņu svētdien pārņems, ir kā maģija. Kas vēl šajā pasaulē var tām līdzināties?

Svētdien horoskopa zvaigznes neiesaka Dvīņiem ķerties pie jebkura darba, kurā viņi būtu spiesti paļauties uz citiem - tīšām vai neviļus apkārtējie var viņus pievilt. Tas attiecas uz visiem uzdevumiem un jautājumiem, kas Dvīņiem būs jāatrisina svētdien, vai tie būtu darba vai personiskie. Lai dienas garumā viss noritētu raiti, Dvīņiem ir jāpaļaujas tikai uz vienu cilvēku pasaulē: uz sevi. Projektus, kuriem nepieciešama labi koordinēta kolektīva rīcība, vislabāk atlikt uz vēlāku laiku.

Svētdiena būs lieliska diena, lai nodotos mīlas eksperimentiem! Ja Dvīņiem ir mīļotais cilvēks, jādomā, kā viņu romantiski pārsteigt. Apsveicama ir apkārtējās vides maiņa, sveces, jauna mežģīņu apakšveļa un visi citi patīkamie veidi, kā dažādot personīgo dzīvi. Ja Dvīņi joprojām ir brīvi, svētdien var būt iespēja iepazīties ar neordināru cilvēku, ar kuru nebūs laika garlaikoties!

Svētdienā Vēzis var kļūt par apkārtējo piekasīšanās un uzbrukumu upuri. Pirmkārt, tas attiecas uz attāliem paziņām un kolēģiem, taču iespējams, ka pat no mīļotā cilvēka vai labākajiem draugiem Vēzim būs jāuzklausa kritika. Varbūt kāds būs neapmierināts ar viņa teikto, izskatu vai darba produktivitāti. Lai kurš tas būtu, viņš to nožēlos: ja Vēzi kārtīgi sadusmos un nokaitinās, viņš nemeklēs pēc vārda kabatā un varēs dot pienācīgu pretsparu!

Maz ticams, ka svētdienā Vēzim pietiks ar vieglu flirtu - viņš būs noskaņots uz nopietnām attiecībām! Tomēr tas nenozīmē, ka Vēzis pārtrauks flirtēt, gluži pretēji: svētdienā pat īslaicīga aizraušanās draud pārvērsties par nopietnām attiecībām. Lieta tāda, ka šī diena Vēzi apveltīs ar lielu jūtu dziļumu un vēlmi pēc iespējas labāk iepazīt savu sarunu biedru. Ja esi sajutis dziļu dvēseles saikni ar cilvēku, kā gan viņu neiemīlēt?

Svētdienas horoskopa zvaigznes sola Lauvai lielisku dienu, kad viņš spēs parādīt līdera īpašības un uzvarošu noskaņojumu! Turklāt jo vairāk grūtību būs ceļā, jo labāk: Lauvu pārņems cīņas azarts, novācot no ceļa sāncenšus un pārvarot šķēršļus. Horoskopa zvaigznes svētdien Lauvai iesaka netērēt laiku sīkumiem, bet uzņemties tās lietas, kurās viņš redz vislielāko potenciālu. Viņa enerģija, mērķtiecība un centība palīdzēs spert soli pretī panākumiem.

Svētdien Lauvas mīlas lietās var traucēt tāda nepatīkama sajūta kā greizsirdība. Turklāt konkrēti iemesli tam nav vajadzīgi - Lauvai ir pietiekami daudz aizdomu, fantāziju un jūtu. Lai šajā delikātajā jautājumā neaizfantazētos pārāk tālu, zvaigznes iesaka Lauvai nošķirt fantāzijas un bailes no realitātes. Ja ir fakti, tā ir viena lieta. Ja faktu nav, tad svētdien nevajadzētu aizvainot mīļoto cilvēku ar aizdomām par neuzticību: maz ticams, ka viņš to sapratīs.

Svētdien Jaunavas horoskopu var raksturot ar pašapziņas trūkumu un bezgalīgām šaubām. Šīs attieksmes dēļ Jaunavai svētdien būs grūti pieņemt jebkuru lēmumu, pat ja viņai no diviem jāizvēlas tikai viena kleita/uzvalks. Ja situācija prasīs rīkoties ātri, Jaunava var spert neapdomīgu soli vai vispār apjukt un nedarīt neko. Lai tas nenotiktu, svētdien jāsaglabā aukstasinība un vislabāk būtu izvairīties no atbildīgiem soļiem.

Svētdiena būs sprādzienbīstama diena, un, ja Jaunava nevēlas to sajust uz sevis, viņai komunikācijā ar mīļoto cilvēku jāparāda maksimāla pacietība. Diena mudinās Jaunavu un viņas partneri izteikt viens otram nepamatotas pretenzijas un pārmetumus. Lai izvairītos no strīdiem, Jaunavai nevajadzētu padoties provokācijām. Pretējā gadījumā viņa nožēlos savu nesavaldību: šodienas konflikts var ievilkties, pārvēršoties nepatīkamās sekās.

Svētdien situācija var likt Svariem atteikties no dažiem plāniem. Tie var būt jebkādi, sākot no vakara plāniem līdz atvaļinājuma, randiņa vai remonta plāniem. Ja tā notiek, horoskopa zvaigznes Svariem iesaka ar to samierināties. Svētdien kaut ko upurējuši, Svari to nenožēlos - laika gaitā tas var tuvināt mērķim un nodrošināt panākumus. Bet tas, ko Svariem noteikti nevajadzētu darīt, ir sūdzēties par problēmām apkārtējiem. Atcerieties, ka deviņdesmit procentus cilvēku neinteresē jūsu problēmas, un pārējie desmit ir priecīgi, ka jums tās ir.

Svētdiena būs pārsteidzoša diena, kad romantika burtiski virmos gaisā! Pat ja Svari nav iemīlējušies, viņi to var sajust ar katru sava ķermeņa šūnu. Ja Svariem ir mīļotais cilvēks vai vismaz pretendents uz šo goda amatu, viņiem vakars jāpavada kopā. Vakariņas sveču gaismā, pastaiga zem mēness, rožu ziedlapiņas uz spilvena - svētdien pat romantiskas klišejas Svariem un viņu izvēlētajam būs ar dziļu, īpašu nozīmi.

Svētdien Skorpiona horoskopā dominēs iekšējais līdzsvars un vēlme dalīties ar savu pozitīvo noskaņojumu. Pateicoties tam, Skorpions izrādīs lielākas rūpes par tiem, kuri atrodas blakus. Svētdien viņš var lietišķi palīdzēt vai dot draudzīgus padomus, uzklausīt. Lai nu kā, Skorpions no tā nebūs zaudētājs, apkārtējo pateicība Skorpionu pacels gan svešinieku, gan savās acīs.

Svētdien Skorpionam jādomā par to, cik sasniedzami ir mērķi, kurus viņš sev izvirzījis. Pirmkārt, tas attiecas uz attiecībām. Iespējams, Skorpions jau iztērējis daudz laika un spēka, lai panāktu partnera atbildes jūtus, bet tas tā arī nav noticis. Vai kādas citas viņa vēlmes vienkārši nav piepildāmas? Skorpionam svētdien jānolaižas no debesīm uz zemes un, lai cik grūti un sarežģīti tas būtu, jāatdala fantāzijas no realitātes, novelkot starp tām treknu līniju.

Svētdien Strēlnieks var būt pārsteigts, atklājot, ka ar viņu mēģina slepeni vai atklāti manipulēt! Draugi, kolēģi un pat mīļotais cilvēks, visticamāk gan, vislabāko nodomu vadīti, nelaidīs garām iespēju nedaudz pakomandēt Strēlnieku. Strēlniekam būs grūtāk nekā parasti pretoties ietekmēšanai no malas: viņš var izlaist iniciatīvu no savām rokām, atstājot to citu ziņā. Ja Strēlniekam nepatīk šī situācija, horoskopa zvaigznes iesaka būt stingram, sakot citiem “nē” un neļaujot uzsēsties sev uz kakla.

Svētdien Strēlnieks spēs saglabāt līdzsvaru starp savas dabas kaislīgajām un dvēseliskajām pusēm. Tas viņam piešķirs īpašu šarmu pretējā dzimuma acīs! Pateicoties iekšējai harmonijai un līdzsvaram, Strēlniekam būs vieglāk nekā parasti romantiski iepazīties. Tajā pašā laikā svētdien Strēlnieks nebūs noskaņots uz īslaicīgu romānu vai flirtu, bet gan, lai atrastu patiesi radniecīgu dvēseli.

Svētdien Mežāzim būs tieksme uz drudžainu rosību, taču viņam jāierobežo sevi, lai nesastrādātu pārsteidzīgas muļķības! Tieši svētdien Mežāzim būs visvieglāk kļūdīties. Turklāt savas neuzmanības dēļ Mežāzis var kļūdīties pat tādā jautājumā, kuru ļoti labi pārzina! Tāpēc horoskopa zvaigznes viņam iesaka svētdien labāk nedaudz atpūsties. Darāmie darbi pagaidīs – tā būs drošāk.

Svētdien Mežāzim jāietur distance ar pretējā dzimuma personām - īpaši ar tām, kuras pārāk uzmācīgi lien viņa dvēselē un dzīvē. Zvaigznes brīdina, ka kāds no Mežāža paziņām pārāk steidzina notikumus un iebrūk viņa personiskajā telpā. Ja Mežāzis nejūt, ka ir gatavs attiecībām ar viņu, svētdien pienācis laiks par to paziņot.

Svētdien horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem pēc iespējas vairāk laika veltīt sev un visam, kas patīk, vai tas būtu hobijs, fitnesa nodarbība pie datora ekrāna, ēdiena gatavošana vai virtuāli klejojumi iepērkoties vai jaunas sazvērestības teorijas meklējot. Diena sola iepriecināt Ūdensvīrus ar patīkamu relaksējošu atmosfēru, ļaujot sajusties harmonijā ar pasauli un sevi. Daudzu cilvēku ieskauts Ūdensvīrs jutīsies nevietā. Svētdien viņam vienkārši vajag izkļūt no apkārtējās kņadas, lai pabūtu vienatnē ar sevi. Vai arī ar cilvēku, kuru viņš mīl.

Svētdienā Ūdensvīram skaidri jāizsaka savas domas, citādi mīļotais cilvēks var viņu pārprast! Tas var izrādīties ļoti nepatīkami - it īpaši, ja runa ir par svarīgām kopīgām lietām. Kaut ko sakot, Ūdensvīriem jāizvairās no divdomīgi saprotamiem izteikumiem un jāņem vērā, ka svētdiena nekādā veidā neveicinās partneru savstarpējo sapratni.

Zivju uzvedība svētdienā atkarīga no tā, kā attīstīsies notikumi. Zvaigznes viņas apveltīs ar slēptās enerģijas rezervēm, taču šī enerģija spēs atbrīvoties tikai ārkārtas režīmā. Ja svētdiena Zivīm neliks priekšā kādus super svarīgus uzdevumus, piemēram, ārkārtas gadījumu darbā vai pasaules glābšanu, viņu horoskopā dominēs apātija un slinkums. Tomēr pietiek notikt kam negaidītam, lai Zivis parādītu daudz vairāk nekā parasti spēj!

Svētdiena attiecībās ar mīļoto cilvēku neliedz Zivīm būt nedaudz patmīlīgām! Kāpēc gan ne, it īpaši, ja partneris regulāri demonstrē šo īpašību? Zvaigznes iesaka Zivīm atpūsties un svētdienu veltīt sev - savām kaprīzēm, fantāzijām, mazajām iegribām. Un pēc iespējas vairāk romantikas desertā! Pēdējo punktu novērtēs Zivju partneris.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!