Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 14. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Aunu diena apveltīs ar aktivitāti, taču situācija attīstīsies tā, ka maz ticams, ka viņš spēs to pilnībā izmantot. Notikumi darbā un mājās prasīs nesteidzīgu ritmu, tāpēc viņam būs gribot negribot tam jāpielāgojas. Tomēr tam būs arī savas priekšrocības. Dažas lietas, kuras Auns nevarēja steigā atrisināt, piektdien sāks virzīties uz priekšu, pateicoties viņa mierīgajai, pārdomātajai pieejai.

Piektdien mīlas lietās zvaigznes Aunam saka: viņa laime ir paša rokās! Ja Aunam ir plāns, kā piesaistīt izvēlētā uzmanību, nostiprināt attiecības ar mīļoto cilvēku vai pacelt tās jaunā līmenī - ir pienācis laiks sākt rīkoties tieši piektdien, šeit un tagad. Ja Aunam nav šāda plāna, viņam vajadzētu pavadīt dienu, par tādu domājot: nākotnē tas noteikti noderēs.

Piektdien Vērsis būs aizņemts ar mājsaimniecības un ģimenes budžeta jautājumiem - darīs visu, lai tos sakārtotu! Turklāt dienu būs lietderīgi pavadīt, domājot par finanšu plāniem un lietām: Vērsis nekavējoties atmetīs visus riskantos projektus, piemēram, naudas ieguldīšanu nezināmā bankā. Ja Vērsis ir ieplānojis tēriņus - piemēram, vasaras atpūtai - pienācis laiks domāt par to, cik daudz naudas tam nepieciešams un kur to iegūt.

Piektdiena Vērsim romantikai nebūs tā labākā diena. Pareizāk sakot, diena tai būs tāda - nekāda. Zvaigznes ierosina atpūsties no mīlestības pārdzīvojumiem un pievērst uzmanību tām dzīves jomām, kur tās nav. Piemēram, dodieties kaut kur kopā ar draugiem, veltiet laiku darbam, tuviniekiem un sev. Dažreiz jūtām vienkārši jāpiešķir pauze, ja Vērsis nevēlas pirms laika izdegt.

Piektdien Dvīņi būs enerģijas un spēka pilni, bet, lai citus nebaidītu ar savu enerģiskumu, viņiem tas būs jāslēpj. Diena no viņiem prasīs nesteidzīgu ritmu un līdzsvarotus, konservatīvus lēmumus, tāpēc Dvīņiem būs jābalansē uz piesardzības un izlēmības robežas, lai kaut kā virzītos uz priekšu. Tomēr, pateicoties tam, iespēja kļūdīties būs niecīga.

Piektdien Dvīņiem būs dumpīgs noskaņojums: viss pazīstamais viņiem šķitīs ikdienišķs un garlaicīgs! Ja Dvīņi pagaidām ir vientuļi, iespējams, ka viņi izveidos ļoti neparastu iepazīšanos ar cilvēku, kurš nav gluži viņu tips. Ja Dvīņiem ir partneris, zvaigznes piektdien iesaka viņiem neskatīties uz pretējā dzimuma personām, bet gan realizēt savas fantāzijas kopā ar viņu.

Piektdien Vēža vitālā enerģija samazināsies. Visticamāk, pat ar piepūli viņam nepietiks spēka tikt galā ar visām lietām gan darbā, gan mājās! Ja arī Vēzis tomēr uzņemsies kādu darbu, viņš pieņems ļoti konservatīvu lēmumu vai pat atliks šo problēmu līdz labākiem laikiem. Horoskopa zvaigznes iesaka Vēzim piektdien apmeklēt kādu radošu pasākumu - kāda cita iedvesma palīdzēs viņam papildināt savu enerģiju.

Ja nesen Vēzis ļāvis attiecībām ar mīļoto cilvēku ritēt savu gaitu, tad piektdien viņam laiks sākt atgūt zaudēto kontroli, bet sākumā - novērtēt situāciju. Nebūtu slikti, ja Vēzis piektdien nomērītu savas attiecības kā ar lineālu: izsvērtu visus “mīnusus” un “plusus”, novērtētu savas jūtas un rīcību. Šāda loģiska pieeja viņam palīdzēs nokļūt pašā būtībā un atbildēs uz daudziem jautājumiem.

Ļoti iespējams, ka Lauvai piektdien būs jāatmaksā draudzības parāds: palīdzība var būt nepieciešama tuvam cilvēkam. Tomēr pastāv risks, ka Lauvas atsaucību mēģinās izmantot savtīgi. Ja nevēlaties nonākt tādā situācijā, pārliecinieties, ka tam, kurš sauc pēc palīdzības, tāda patiešām ir vajadzīga. Varbūt viņš vienkārši vēlas uzvelt savas problēmas Lauvai? Horoskops norāda, ka piektdien apkārtējie var uztvert Lauvu kā naivu, lētticīgu cilvēku. Esiet gatavs kliedēt viņu ilūzijas.

Piektdien zvaigznes nekādā veidā neiesaka Lauvai noskaidrot attiecības ar mīļoto cilvēku vai pat vienkārši sākt ar viņu diskusiju! Lauvas partneris pat nevainīgu Lauvas iebildumu var pārvērst par strīdu! Lai šī diena nepaietu vienās sadursmēs, Lauvam vajadzētu parādīt maksimālu elastību un strīdīgos jautājumos paturēt savu viedokli pie sevis.

Piektdiena jebkurā lietā Jaunavai labākais variants būs tas, ko pārbaudījusi pieredze, laiks un viņa pati. Horoskopa zvaigznes viņai liek domāt šajā virzienā, tāpēc maz ticams, ka izdosies jebkurš mēģinājums eksperimentēt. Turklāt maz ticams arī, ka viņai tas vispār ienāks prātā! Jaunava piektdien soļojot pa iestaigātu ceļu ar konservatīvām metodēm sasniegs vairāk nekā ļaujoties ekspromtam vai improvizācijai!

Piektdien, pat ja Jaunavai ir nesaskaņas ar mīļoto cilvēku, nevajadzētu tam pievērst saasinātu uzmanību: Jaunava un viņas izredzētais ir atšķirīgi, un viņu centieniem nav jāsakrīt it visā. Galvenais, ka Jaunavai un partnerim ir kopīgi saskarsmes punkti un patiesa vēlme saprasties. Piektdien nav jāuzspiež savs viedoklis: ja taisnība ir Jaunavas pusē, laika gaitā partneris pats nonāks pie šīs idejas.

Piektdien Svariem vajadzētu sagatavoties faktam, ka citi gribēs viņus pamācīt. Iespējams, ka šajā dienā Svariem būs jāpiedalās vairāk nekā vienā garlaicīgā sarunā, kurā viņiem tiks piešķirta klausītāja un ar galvu pamājēja loma. Piektdien nevajadzētu dalīties ar jaunām idejām vai plāniem. Labākajā gadījumā Svari sastaps ironiju vai vieglu kritiku, sliktākajā gadījumā viņiem nežēlīgi uzbruks.

Ja nesen Svari nevarēja vai nevēlējās pievērst uzmanību savai personīgajai dzīvei, piektdien notiks kas tāds, kas viņus piespiedīs to darīt. Atmosfēra sakarst, iespējams pērkona negaiss! Otrā pusīte piespiedīs Svarus pie sienas, lai iegūtu kādu solījumu vai liktu spert soli, kuram viņi neuzskata sevi par pietiekami gataviem.

Piektdien Skorpions būs disonansē ar citiem. Apkārtējo rīcība viņam var šķist neizlēmīga, un veiktie pasākumi - nepietiekami. Savukārt citus Skorpionā biedēs viņa uzstājība, pārliekā mērķtiecība un "revolucionārās" manieres. Skorpionam nāksies samierināties, ka piektdien nespēs nevienu pārliecināt, tāpēc, ja viņš ir simtprocentīgi pārliecināts par saviem plāniem, būs jārīkojas vienatnē. Vai arī jāatliek daži projekti uz citu dienu.

Piektdien Skorpions demonstrēs loģisku pieeju jebkuru jautājumu apspriešanā, savukārt viņa mīļotais cilvēks, gluži pretēji, spēs pārvērst jebkuru tēmu smieklīgā jokā. Šāda nenopietna partnera izturēšanās var Skorpionu kaitināt, taču veltīgi. Piektdien divi tik atšķirīgi dzīves uzskati lieliski papildinās viens otru. Skorpiona partneris palīdzēs viņam paskatīties uz daudzām lietām no jauna leņķa.

Lai kāds lēmums Strēlniekam būtu jāpieņem piektdien, maz ticams, ka tas izdosies: viņam būs neiedomājami grūti izdarīt galīgo izvēli. Turklāt, jo ātrāku un izlēmīgāku rīcību situācija prasīs, jo vairāk Strēlnieks palēninās tempu līdz apstāsies pavisam. Tomēr, ja piektdien apkārtējie viņu nesteidzinās un neradīs apkārt burzmu, Strēlnieks rīkosies pārdomāti un skaidri. Bet ļoti, ļoti lēni. Un jums nevajadzētu viņu pārmest par to.

Piektdien Strēlniekam būs jāparāda uzmanība un jābūt iejūtīgam pret savu mīļoto cilvēku. Varbūt viņam nepieciešama Strēlnieka palīdzība, padoms vai morāls atbalsts! Vislabāk, ja Strēlnieks piektdien negaidīs tiešus lūgumus (it īpaši tāpēc, ka tādu var nebūt), bet pats jutīs partnera garastāvokli un piedāvās palīdzību. Šāda patiesu rūpju izpausme ir labākais īstas mīlestības pierādījums.

Piektdien Mežāzis meklēs praktisku, pat pragmatisku pieeju visam. Tas attiecas pat uz romantiskām attiecībām: ja Mežāzis piektdien pirks dāvanu mīļotajam cilvēkam, tad puķu pušķa vietā uzdāvinās apelsīnu koku podiņā, bet rotaslietu vietā - mājsaimniecībā nepieciešamu lietu. Turklāt dāvana diez vai būtu dārga. Taču šāda lietišķa attieksme viņam var palīdzēt atrisināt gandrīz visas piektdienas sadzīves problēmas.

Piektdien Mežāzim derētu saņemt padomu no malas par viņa personīgo dzīvi. Turklāt nemaz nevajag tieši jautāt kāda cita viedokli. Zvaigznes iesaka viņam pievērst uzmanību cilvēkiem, kuri ir laimīgi savās romantiskajās attiecībās. Piektdien pat vienkārša, nekādus pienākums neuzliekoša saruna ar tādu laimīgo palīdzēs Mežāzim saprast kaut ko jaunu un svarīgu sev.

Piektdien Ūdensvīrus gaida mierīga diena, kad nevajadzēs nekur steigties. Varbūt nesteidzīgā notikumu gaita kādam var šķist garlaicīga, taču, ja Ūdensvīrs tam būs gatavs, viņš varēs lietderīgi pavadīt laiku. Horoskopa zvaigznes iesaka viņam veltīt šo dienu sev, lai vai ko katrs ar to saprastu.

Piektdien Ūdensvīrs var domāt, ka cilvēks, kurš viņam patīk, viņu nepamana vai pat apzināti ignorē! Ūdensvīrs spēs par šo tēmu safantazēt nezin ko un galu galā sabojāt sev garastāvokli. Tomēr zvaigznes viņam iesaka neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus: šī diena nebūt nav rādītājs. Varbūt Ūdensvīra izredzētais ir vienkārši noguris? Galu galā pat īstai mīlestībai ne vienmēr ir spēks vicināt spārnus.

Piektdien Zivju darbi un domas būs saistītas ar viņu tuvākajiem cilvēkiem - radiem vai draugiem. Varbūt dažiem no viņiem ir problēmas, kuras Zivis var palīdzēt atrisināt vai spēj sniegt morālu atbalstu. Horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka neaizmirst par pienākuma izjūtu. Piektdiena būs diena, kad viņām, ja nepieciešams, jāupurē personīgais laiks vai pat darba jautājumi, lai atbalstītu kādu tuvu cilvēku.

Piektdien Zivis saņems sveicienus no pagātnes: viņas var pārņemt atmiņas par pagātnes mīlestību, vai arī viņu pagātnes mīlestība parādīsies personīgi, atgādinot par sevi ar zvanu vai negaidītu vizīti. Nav zināms, cik tas būs patīkami Zivīm, taču horoskops neiesaka ļauties nostalģijai. Skatieties nākotnē un neaizmirstiet teicienu - jūs nevarat divreiz iekāpt vienā upē.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!