Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Valentīndienas horoskops 14.februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Mīlestība šodien atbalsta visus centienus un aicina mesties nezināmajā. Daži Auni centīsies lāpīt veco, bet citiem, lai atrastu jaunu romantiku, jādodas ceļā. Skūpstu vilinošais spēks. Grēks šo dienu nepavadīt sirsnīgā kompānijā.




Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Diena, kad mīlestība ierodas kā trauksmaina feja, lai ļautu dvēselei gavilēt bezgalīgajos dzīves plašumos. Vēršu mīlestība vēlas darīt otru cilvēku laimīgu. Pieskārienu dziedinošais brīnums.




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Mīlas svētkiem raksturīgā krāsa ņirbēs acu priekšā un pakausī. Aizraujošu sajūtu kokteilis ievilks savās važās uz visu diennakti. Un nekas cits vairs nav svarīgs, kad pār zemi valda mīlestība. Spontanitāte un pārsteigumi rada atbildes jūtas.




Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Visu ikdienišķo mīlestība šodien izkrāso un dara skaistu, visu rūgto dara saldu. Kā labais gariņš pret visiem ar mīļumu un siltumu. Apkārtējiem tas ļaus Vēžus uzlūkot pavisam citā gaismā un novērtēt tajos citas vērtības.




Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Mīlestība šodien ir kā burve - tā skurbina, ieskauj, sargā un rada smaržu sajūtu gaisā, ap sevi visu izdaiļojot. Iespēja attiecībās ienest vairāk maiguma un dvēseliskuma. Apskāvieni atver sirdi.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Diena, kad mīlestība ienāk smiedamās: "Man nevienas durvis nav ciet." Nežēlot sirsnību ne mirkli - jo vairāk Jaunavas kādam uzsmaidīs, jo vairāk laipnības saņems pretī. Iespēja stiprināt ģimeniskumu.




Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Azartu un asinis uzsitīs kāds, kas ieskatījies Svaru teritorijā. Mīlestības apziņa piešķir tādu siltumu un bagātību, kādu nespēj sniegt nekas cits. Lai nenozīmīgi sīkumi nesabojā veselību un noskaņojumu! Labas iespējas iepazīties internetā.




Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Mīlestības pilnas domas rada mīlestības pilnu dienu un mīlestības pilnas attiecības. Mīlēt nozīmē nevis skatīties vienam uz otru, bet gan kopā skatīties uz pasauli vienā virzienā. Pārsteigums izsitīs no stīvuma sliedēm.





Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Īpaši mīlestības un uzmanības apliecinājumi šūpinās zemi zem Strēlnieku kājām. Mīlestība ir tik brīva kā elpa un tik skaista kā pirmais sniegs. Vakaru ieteicams pavadīt romantiskā gaisotnē kopā ar mīļoto personu.




Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Lai izbaudītu prieka un mīlestības vērtību, vajadzīgs kāds, ar ko tajā dalīties. Smaids un prieks ir dzīves pērle. Kad Mežāži ir priecīgi, viņi parāda Augstākajiem Spēkiem, ka pilnībā Tiem uzticas.




Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīru mīlestība šodien nemēģina saistīt, vilināt, notvert. Tā ir viegla un brīva no saistību nastas. Mīlestība ir piepildījums pati sev. Cilvēki pavada ar smaidīgiem un labvēlīgiem skatieniem. Prieki draugu lokā.




Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Gaisma ielīst Zivju sirdīs. Attiecības balstās uz rūpēm par otra cilvēka labsajūtu. Sirds alkas pēc dziļas un piepildītas mīlestības. Ar gudru rīcību un skaistiem vārdiem izdosies panākt sev kārojamo rezultātu.



Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre