Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 11. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Auns būs spiests padomāt par savu lietu finansiālo pusi un nepieciešamību tās sakārtot. Tas nepavisam nenozīmē, ka viņam nāksies saskarties ar naudas problēmām - tikai situācija prasīs pievērst tām uzmanību. Otrdiena būs laba diena Auniem, lai tiktu skaidrībā ar personisko budžetu, aprēķinātu peļņu un izstrādātu biznesa plānu nākamajām nedēļām vai dienām.

Otrdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Aunam vajadzētu izvairīties no galējībām, lai gan diena viņu uz to mudinās. Viņa spriedumi būs asi, un diplomātijas spējas - tuvu nullei, tāpēc pat visnevainīgāko saruna Auns spēs pārvērst strīdā. Lai nepavadītu dienu, skaidrojot attiecības ar partneri, Aunam otrdien vajadzētu mazāk iekarst un aizsvilties. Pat ja viņam šķiet, ka viņam ir pilnīga taisnība.

Otrdien Vērša darbaspējas var pārsteigt pat viņu, nemaz nerunājot par kolēģiem un tuviniekiem. Aplūkojot jebkuru problēmu, Vērsis varēs koncentrēties uz būtiskāko un atrast tai universālu pieeju un risinājumu. Zinātniskie pētījumi, mācības un vispār jebkurš darbs, kas prasa rūpību un pacietību, otrdien Vērsim padosies labāk nekā jebkad agrāk.

Otrdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Vērsis spēs iegūt daudz pozitīvu emociju pat no visvienkāršākajām lietām - no kopīgas vakariņu gatavošanas, pastaigas parkā, grāmatas lasīšanas priekšā vai filmas noskatīšanās. Vērsim otrdien būtu jāaizmirst par problēmām, izbaudot katru kopīgo minūti. Un pats galvenais - neko nesarežģīt: šodienas laimes recepte Vērsis būs miers un viegla attieksme.

Otrdien horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem izvairīties no pārāk lielas apkārtējo uzmanības. Dvīņi nebūs tajā kondīcijā, ka varētu sevi parādīt vislabvēlīgākajā gaismā, tāpēc, ja vien laiks to atļauj, labāk pagaidīt. Taču otrdiena Dvīņiem būs ideāla diena, lai sagatavotu savus nākotnes panākumus. Cītīgi strādājiet pie projekta, sagatavojiet nepieciešamos materiālus, pārdomājiet argumentus - kad pienāks laiks atrasties uzmanības centrā, jūs varēsiet pozitīvi pārsteigt visus!

Otrdien Dvīņiem vienkārši vajag no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku. Nav svarīgi, vai viņi jau ilgi dzīvo kopā vai tikko iepazinušies, otrdiena būs lieliska, lai atvērtu sirdis un radītu emocionālu kontaktu. Pat ja Dvīņi ir precējušies daudzus gadus, tam ir jēga: savstarpēja sapratne ir lieta, pie kuras jāpiestrādā. Bez tās pat viskaislīgākās attiecības pamazām izplēn.

Otrdien Vēzim būs visas iespējas sastapties ar tik retu un interesantu parādību kā déjà vu. Viņa iekšējā pasaule, fantāzijas, atmiņas un sapņi sajauksies ar realitāti, izdzēšot tās robežas. Nebrīnieties, ja pēkšņi sastopat kādu cilvēku no savas pagātnes vai kādu, kurš ir ļoti līdzīgs viņam. Vai arī pamaniet pazīstamas iezīmes pilnīgi nepazīstamā vietā. Ne tikai realitāte ietekmē mūsu iekšējo pasauli, bet arī otrādi. Otrdien Vēzim būs lieliska iespēja par to pārliecināties.

Otrdien Vēzim nebūs viegli justies kā romantiķim - diena viņu nemaz uz to nemudinās. Tomēr, lai kaut ko izdarītu savas mīlestības labā, Vēzim otrdien nav jāiededz sveces vai jādodas cīņā ar pūķi. Var vienkārši parādīt savam mīļotajam cilvēkam mazas, bet tik patīkamas uzmanības pazīmes - piemēram, pagatavojiet garšīgas vakariņas. Vai arī uzdāvināt ko tādu, par ko viņš ilgu laiku slepeni sapņojis.

Otrdien Lauvai jānoskaņojas darbam, taču tas nebūs viegli! Diena no viņa prasīs koncentrēt uzmanību un spēju tikt galā ar lielu darbu pieplūdumu. To visu Lauva būs gatavs demonstrēt, bet apkārtējo rīcība viņā atkal un atkal raisīs sašutumu, apgrūtinot koncentrēšanos. Lai izdarītu visu, ko bija iecerējis, Lauvai vismaz uz brīdi vajadzētu paslēpties no kņadas. Klusa un nomaļa vieta, kur viņš var aizslēgt aiz sevis durvis, ir viss, kas otrdien Lauvai nepieciešams, lai gāztu kalnus!

Otrdien zvaigznes iesaka Lauvai būt atklātam pret saviem pretējā dzimuma paziņām - pat ja iepazīšanās notikusi nesen. Godīgums, patiesums, sirsnība, atvērtība - šīs īpašības otrdienā visvairāk tiks novērtētas komunikācijā. Ja Lauva noskaņosies uz uzticēšanās vilni, viņš to nenožēlos. Taču mēģinājums kaut ko noslēpt vai sagrozīt otrdien var viegli kalpot par iemeslu Lauvas strīdam ar cilvēku, kurš viņam nav vienaldzīgs.

Otrdiena Jaunavai izvērtīsies tāda, kādu viņa pati gribēs. Horoskops brīdina: nelielas nepatikšanas ir pilnīgi iespējamas, taču joprojām nesteidzieties šo dienu ierakstīt melnajā sarakstā. Otrdien teiciens: "Viss, kas notiek, notiek uz labu" īpaši attieksies uz Jaunavu. Kļūsti par sava mazā Visuma radītāju: dari labu sev apkārt, tiecies pēc harmonijas mazajās lietās, un varēsi sajust šīs dzīves skaistumu. Pat tase kafijas, kas pagatavota ar mīlestību, var izārstēt sliktu garastāvokli ne tikai tam, kuram to pasniedz, bet arī tam, kurš to pagatavoja.

Otrdien horoskops iesaka nesalīdzināt savas attiecības ar citiem – ne kā tiem tur filmās, ne kā pie kaimiņiem. Vēl jo vairāk - nevajadzētu meklēt analoģiju vai atšķirības ar savām iepriekšējām attiecībām. Jaunavai var būt grūti novērtēt to, kas viņai ir, taču tas nenozīmē, ka viņa netur rokās īstu dārgumu!

Ja otrdien Svari vēlas paskumt, atļaujieties šo kaprīzi un nepārmetiet sev. Lai saprastu, kas ir balts, jāzina, ko nozīmē melns, un, lai izjustu prieku, jāiepazīst skumjas. Svaru pesimistiskais noskaņojums otrdien būs zvaigžņu ietekmes rezultāts, un tāpēc būs ļoti grūti tam pretoties. Tāpēc paskumstiet, bet lai jūsu skumjas ir gaišas. Horoskops Svariem iesaka neizpaust slikto garastāvokli attiecībās ar citiem un atturēties no konfliktiem.

Otrdien Svariem vajadzētu padomāt par to, vai viņi nav pārāk augstu uzcēluši savu mīlestības cerību latiņu? Varbūt Svaru prasības attiecībā uz sirds un rokas kandidātiem ir pārāk augstas? Zvaigznes otrdien aicina Svarus paskatīties uz visu reālāk: pasaulē diez vai ir cilvēks, kurš pilnībā atbilstu viņu romantiskajiem sapņiem. Tā vietā, lai meklētu trūkumus potenciālajos līgavaiņos (līgavās), Svariem vajadzētu ieklausīties jūtu balsī.

Otrdien horoskopa zvaigznes Skorpionam iesaka neizvirzīt sev grandiozus uzdevumus. Šī būs diena, kad viņam nekas nav jāpierāda - ne sev, ne citiem. Dažas lietas jau ir izdarītas, bet citas pagaidīs. Otrdien zvaigznes iesaka Skorpionam paņemt pauzi, atslābināties un atpūsties. Ja viņš nevar mierīgi nosēdēt uz vietas, tā vietā, lai darītu lielas lietas, jāuzņemas tās, kas neprasa lielu garīgu piepūli, piemēram, mājas darbi. Vai vismaz sadaliet vienu lielu projektu vairākos vienkāršos soļos.

Otrdien Skorpions būs kritiski noskaņots! Varbūt kritika viņam šķitīs pamatota, taču Skorpiona burkšķēšana var kļūt par mīļotā cilvēka neapmierinātības un aizvainojuma avotu. Tātad, ja Skorpions nevēlas visu otrdienu veltīt tam, lai noskaidrotu, kuram ir taisnība, viņam būs jāsavaldās. Neknābā partneri - it īpaši par sīkumiem.

Otrdien Strēlnieka kontakti ar citiem samazināsies līdz minimumam. Pie tā galvenokārt būs vainīgs pats Strēlnieks - viņam būs grūtāk nekā parasti komunicēt ar cilvēkiem. Ja arī viņš sevi piespiedīs komunicēt, diez vai no tā izdosies kas labs: viņa vieglā aizkaitināmība var novest pie strīdiem. Tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka Strēlniekam otrdien paļauties tikai uz sevi: vislabāk šajā dienā viņam izdosies tās lietas, kurās viņš darbojas viens.

Otrdien Strēlniekam var būt nepieciešams kādam palīdzēt mīlas lietās. Tā var būt tikai draudzīga līdzdalība, padoms vai romantiskās pieredzes apmaiņa. Strēlniekam nevajadzētu samulst un vēl jo vairāk - izvairīties no šādām tēmām: otrdien viņa spēkos ir panākt, ka, pateicoties viņam, divi cilvēki kļūtu mīļāki un tuvāki viens otram. Tas nozīmē, ka visa pasaule kļūs nedaudz gaišāka.

Otrdien Mežāzim derētu koncentrēties, atpūsties no dienas steigas un pievērsties plānošanai. Horoskops iesaka Mežāzim ierobežot kontaktu skaitu līdz minimumam un, ja iespējams, palikt vienatnē. Tas viņam palīdzēs atgūt izšķērdēto enerģiju, domāt par problēmām un atrast atslēgu to risināšanai. Vismaz vienu dienu neuzturieties sociālajos tīklos.

Otrdien Mežāzim būs grūti būt patiesi sirsnīgam un tuvam ar mīļoto cilvēku. Horoskops iesaka pastāstīt otrajai pusītei par savām rūpēm, iespējams, kopā jūs ātrāk atradīsit problēmas risinājumu. Ja tas nav iespējams, Mežāzim jācenšas pēc iespējas vairāk pievērst uzmanības partnerim: pajautā par viņa plāniem, ļauj viņam sajust tavas rūpes.

Otrdien horoskopa zvaigznes Ūdensvīriem sola klusu dienu, kuru labāk pavadīt mājas darbos vai nākotnes plānu veidošanā. Uzsāciet mājas kārtošanu, salieciet lietas plauktos un tajā pašā laikā sakārtojiet domas. Ūdensvīram derētu novērtēt pēdējā laikā paveikto un pēc tam pārdomāt tuvākās nākotnes rīcības plānu. Jāizvairās no konfliktiem ar tuviniekiem - pat nelieli apvainojumi var izraisīt nopietnus strīdus.

Otrdien Ūdensvīriem būs iespēja ar kādu aprunāties par viņa personīgo dzīvi! Draugs, radinieks vai pat kolēģis var viņu uzaicināt uz ļoti atklātu, konfidenciālu sarunu. Visticamāk, Ūdensvīrs uzzinās citu cilvēku mīlas attiecību noslēpumus un vienlaikus varēs dalīties savā pieredzē šajā jautājumā. Otrdien Ūdensvīriem nevajadzētu vilcināties apspriest delikātas un pat "aizliegtas" tēmas. Galvenais ir vēlāk nejauši neizpļāpāt citu cilvēku noslēpumus

Otrdien Zivis būs ziņkārīgas un gribēs uzzināt citu cilvēku noslēpumus. Ja parastās dienās viņas pārāk neuztrauc tas, ko citi no viņām slēpj, tad otrdien viņas spēs pielikt lielas pūles, lai to uzzinātu! Tomēr situācija var veidoties tā, ka Zivis nejauši iepazīsies ar kāda noslēpumu vai izpļāpās savējos. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes iesaka turēt muti ciet un izvairīties no tenkotāju sabiedrības.

Otrdien Zivis var apmaldīties seno aizvainojumu tumšajā istabā. Nespēja aizmirst pagātnes neveiksmes personīgajās attiecībās var izraisīt depresiju, paškritikas lēkmi vai citu vainošanu savās nelaimēs. Horoskops aicina neļauties izmisumam: šī diena var kļūt gaiša un priecīga, ja Zivis sev aizliegs atcerēties pagātni. Ir laiks virzīties tālāk.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!