Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 11. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Auns būs entuziasma pārpilns! Viņš patiesi aizrausies ar to, ko dara, pat ja viņa darba joma ir tālu no vissvarīgākajām nozarēm. Nav zināms, kas par lietu - vai Aunam vienkārši būs labs garastāvoklis vai viņš sajutīs enerģijas pieplūdumu. Galvenais ir tas, ka, pateicoties tik labam noskaņojumam, ceturtdien Aunam darbā īpaši veiksies, un apkārtējie tieksies pie viņa un lūgs padomu pat vairākas reizes dienā.

Ceturtdien gaiss ap Aunu burtiski būs kā elektrizēts, un viņa mīļotais cilvēks to noteikti izjutīs. Turklāt ne tikai viņš viens: daudzi pretējā dzimuma pārstāvji Auniem pievērsīs pastiprinātu uzmanību. Viņam tas jāizmanto, lai savam izredzētajam sagādātu neaizmirstamu romantisku vakaru! Ja Auns joprojām ir viens, ceturtdien viņam būs daudz iespēju to novērst.

Ceturtdien Vērša galvenais virzītājspēks būs ambīcijas! Viņam nepietiks vienkārši tikt galā ar darbiem - viņam viss jādara labāk nekā visiem pārējiem un lai tas tiktu pamanīts. Tāpēc šī diena būs lieliska karjeras veidošanai. Jebkuri Vērša soļi šajā virzienā ceturtdien viņam padosies dabiski un viegli. Turklāt horoskopa zvaigznes sola, ka apkārtējie ļoti labvēlīgi reaģēs uz Vērša virzību uz priekšu, un pat spēs viņam tajā palīdzēt.

Ceturtdien, pat ja Vērsim ir medusmēnesis, viņš vēlēsies brīdi palikt viens. Diena viņu mudinās uz sapņainību, pārdomām un zināmu noslēgtību. Zvaigznes Vērsim iesaka neslēpties pa stūriem, bet tieši darīt zināmu partnerim vēlmi pabūt vienam. Tas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgiem pārpratumiem un aizvainojuma un ļaus partnerim ar tīru sirdsapziņu nodarboties pašam ar savām lietām.

Ceturtdien Dvīņus īpaši nomāks rutīna. Kad katru dienu apkārt ir viens un tas pats, tas sāk kļūt garlaicīgi! Lai nenokļūtu depresijā vai pussnaudas komā, horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem sapurināties un kaut ko mainīt. Varbūt apmeklēt interneta veikalu lapas jaunu apģērbu vai interjera priekšmetu meklējumos? Tomēr vislabāk, ja Dvīņiem atradīsies ko pasākt ārpus četrām sienām - ceturtdien viņiem vairāk nekā jebkad nepieciešama dekorāciju maiņa un svaigs gaiss.

Ceturtdien Dvīņiem būs iespēja savas attiecības ar mīļoto pacelt nākamajā līmenī! Šajā dienā viņi un partneris būs uz viena viļņa, kopā viņiem būs mierīgi un labi. Ja Dvīņi un viņu izredzētais vēlas, ceturtdien viņi var tikt galā ar jebkuru situāciju un atrisināt visas problēmas. Nu, ja šādu problēmu nav, vislabākais, ko viņi var darīt, ir izbaudīt viens otra sabiedrību, peldoties mīlas straumē.

Ceturtdien Vēzim būs jāizrāda pašpārliecinātība, uzstājība un, ja nepieciešams, arī spēja uzsist ar dūri uz galda! Ja Vēzis neizrādīs apņēmību un stingrību, apkārtējie ātri viņu izstums otrajā plānā, piesavinoties viņa idejas un nopelnus. Tātad ceturtdien Vēzim vienkārši nav citas iespējas - vai nu viņš samierināsies ar rezervistu soliņu, vai arī spēs demonstrēt visiem savu stingro raksturu un, pateicoties tam, ieņems sev pienākošos galveno lomu.

Ceturtdien, ja Vēzis vēlas piesaistīt sev patīkama cilvēka uzmanību, vislabākā taktika būs viņu nedaudz ignorēt. Nu, vai vismaz parādīt savu neatkarību un interešu dažādību. Lai viņš neiedomājas, ka Vēzis visu dienu domā par viņu! Ceturtdien Vēzim ir daudz darāmā, un ir arī citi pielūdzēji (pielūdzējas)... Šīs pieejas trūkums ir partnera iespējamā greizsirdība. Pluss - neaizmirstams randiņš tuvākajās dienās.

Lauvas panākumi šodien atgādinās riteņbraukšanu: jo lēnāk brauc, jo vairāk riskē nokrist. Un otrādi - iegūstot labu ātrumu, Lauva atklās, ka viss iet no rokas! Tāpēc Lauvai ceturtdien kā nākas jāieskrienas, pat ja tas prasīs savākt visu gribasspēku kā dūrē. Bet, vienreiz uzņēmis tempu, Lauva ilgi nevarēs apstāties. Ceturtdien viņš tā aizrausies darbos, ka spēs pat pārtaisīt un uzlabot jau it kā pabeigtus projektus!

Ceturtdien Lauvas mīļotais cilvēks pēkšņi var pārņemt iniciatīvu savās rokās un izdarīt kaut ko tādu, ko Lauva no viņa nekad negaidītu! Varbūt ceturtdien viņš piedāvās Lauvam randiņu neparastā vietā, iepazīstinās ar saviem dīvainajiem draugiem, savu vaļasprieku vai kaut ko citu no pasaules, no kuras Lauva līdz šim bijis tikpat tālu kā no Mēness. Nevajag tam pretoties: tas būs brīnišķīgi. Šī emociju un pieredzes apmaiņa jūs tuvinās, atsvaidzinās jūtas un palīdzēs attiecībām augt.

Ceturtdien no paša rīta Jaunava ienirs darbos, un iznirt no tiem nebūs viegli. Viņa būs tā koncentrējusies, ka viņai netraucēs nekāda ikdienas kņada, kas valda apkārt. Horoskopa zvaigznes iesaka Jaunavai izmantot tādu koncentrēšanās spēju, lai izcili tiktu galā ar lietām, kurās viņa izlemj visu un no sākuma līdz beigām ir atbildīga par veicamo darbu. Taču komandas darbs ceturtdien viņai nebūs piemērots: iegrimusi savās domās, Jaunava vienkārši nesadzirdēs citu teikto.

Ceturtdien Jaunava var sajust manāmu greizsirdības dūrienu! Mīļotais cilvēks varbūt dos tam iemeslu, vai varbūt Jaunava būs greizsirdīga par kaut ko, kas nemaz neeksistē. Tā vietā, lai pārdzīvotu, Jaunavai vajadzētu piedalās konkursā - nav svarīgi, vai tas ir reāls vai iedomāts. Skaistas drēbes, daudzsološs smaids un rotaļīgs skatiens - tas ir kaujas arsenāls, ar kuru bruņota Jaunava ceturtdien spēs uzvarēt jebkuru pretinieku godīgā cīņā.

Ceturtdien Svaros var negaidīti pamosties organizatoriskās spējas, un situācija to veicinās. Svariem var palūgt, piemēram, sarīkot un novadīt sapulci. Vai varbūt šī diena viņiem dos citus uzdevumus, kas prasa cilvēku iesaistīšanos. Jebkurā gadījumā Svariem ceturtdien būs visas iespējas tikt galā ar šādām lietām. Varbūt tas prasīs ne mazums spēka un nervu, bet arī nesīs patīkamus bonusus.

Ceturtdien Svariem nevajadzētu iepriekš sagatavot scenāriju romantiskam vakaram - daudz labāk ir atstāt to partnera ziņā. Lai tā būtu negaidītu pārsteigumu un aizliegumu pārkāpšanas diena! Uzticoties savam mīļotajam cilvēkam, Svari tikai riskēs, ka viņu pazīstamā pasaule apgriezīsies otrādi, un daži šķēršļi sabruks. Vismazākais, uz ko ceturtdien Svaru izredzētais būs spējīgs, ir pārsteigt viņus ar savu iztēli.

Ceturtdien Skorpionam var nākties saskarties ar spēcīgu konkurenci un spiedienu! Varbūt kāds no kolēģiem vēlēsies iegāzt Skorpionu, pastumjot viņu malā. Vai varbūt ceturtdien Skorpionu sagaida nelabvēļu uzbrukumi. Jebkurā gadījumā horoskopa zvaigznes iesaka viņam savākt visus spēkus, apņēmību un gribu dūrē, neatdodot iekarotās pozīcijas. Citādi vēlāk būs grūti šīs pozīcijas atgūt!

Ceturtdien, pirms kaut ko sacīt mīļotajam cilvēkam, Skorpionam vajadzētu simtreiz apdomāt. Kāpēc? Variantu ir daudz: viņu var nepareizi saprast, vai arī partneris gribēs pastrīdēties. Tāpēc mīlestībā Skorpiona galvenajam atskaites punktam ceturtdien jābūt vārdiem "diplomātija" un "piesardzība". Vislabāk – pirms Skorpions runā, vispirms pajautāt mīļotā cilvēka viedokli.

Ceturtdien darbos Strēlnieku var ļoti kavēt vēlme ātri sasniegt rezultātus. Pats interesantākais ir tas, ka šāda steiga darbosies tieši pretēji, palēninot darbu un pabīdot uz priekšu termiņus. Gandrīz jebkurā darbā un jebkurā posmā Strēlnieku var sagaidīt kavēšanās un kļūdas! Strēlnieks situāciju ceturtdien varēs labot tikai tad, ja atbrīvosies no savas iekšējās nepacietības. Ja viņam tas neizdosies, diemžēl iesākto nevarēs tik ātri pabeigt!

Ceturtdien Strēlnieks brīvi pārvaldīs pavedināšanas mākslu! Lai iekarotu sirdis, viņam nav jāveido viltīgi plāni vai jālielās ar nopelniem. Nevērīgs galvas mājiens, smaids, skatiens - un ienaidnieks ir uzvarēts un iededzies kaislībā! Vienīgais "bet": zvaigznes ceturtdien Strēlniekam iesaka nevilināt un neapburt visus. Ko tad viņš darīs ar nelaimīgo mīlētāju pūli?

Ceturtdien Mežāža dzīves moto būs kategoriskais "Es pats!" Horoskopa zvaigznes iedvesmos nelīdzināties citiem un pat izvairīties no konsultēšanās ar viņiem. Tāpēc daudzi viņa lēmumi var šķist negaidīti, un izteikumi - augstprātīgi. Tomēr patiesībā Mežāzis nerīkosies mirkļa iespaidā, un, ja viņš kaut ko uzņēmās, tad ir gatavs atbildēt par rezultātu. Tāpēc tuvinieki varētu vienkārši netraucēt Mežāzi. Pārējo Mežāzis izdarīs pats, sasniedzot labus rezultātus.

Ceturtdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Mežāzim nevajadzētu kautrēties! Protams, no kautrības neviens vēl nav nomiris, bet daudz muļķību gan izdarītas. Tāpēc, ja Mežāzim ir kauns kaut ko pavaicāt savam izredzētajam vai vienkārši aprunāties ar viņu par atklātu tēmu, ceturtdien viņam tas jādara. Diena abus nesīs uz uzticēšanās un draudzīguma viļņa. Pārvarot savu kautrību, Mežāzis to nenožēlos!

Ceturtdien Ūdensvīra panākumu noslēpums slēpsies viņa spējā organizēt cilvēkus, gūstot no viņiem vēlamos rezultātus. Diena neliks Ūdensvīram pašam sasniegt darba uzvaras - viņš šos varoņdarbus varēs mierīgi izpildīt ar citu rokām. Tātad kā organizators, koordinators vai priekšnieks Ūdensvīrs ceturtdien būs vienkārši neaizstājams! Pat bez īpašām tiesībām Ūdensvīrs ceturtdien var paklusām daļu savu pienākumu uzvelt citiem. Un tas - par brīnumu! - tiks uztverts ar sapratni.

Ceturtdiena būs diena, kad Ūdensvīriem mīlas lietās jāpaņem pauze. Pēdējā laikā personīgajā dzīvē ir bijuši daudzi notikumi, kurus vajadzētu pārdomāt, analizēt - vēlams, mierā un klusumā. Tas nepavisam nenozīmē, ka Ūdensvīriem ceturtdien kaut kas jāizlemj. Drīzāk vienkārši meditējiet un sapņojiet, atkal un atkal atgriežoties pie patīkamajiem dzīves mirkļiem.

Ceturtdien Zivīm var piešķirt uzdevumus, ar kuriem viņas baidīsies netikt galā. Viņām var šķist, ka trūkst pieredzes, zināšanu vai prasmju to veikšanai. Šādas šaubas par sevi var slikti ietekmēt rezultātu, tāpēc horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka pirms šī darba uzsākšanas atmest visas šaubas un saņemties drosmi, izlēmību un pārliecību. Ja tas neizdodas, uzticiet to kādam citam vai atlieciet uz vēlāku laiku.

Ceturtdien Zivis vēlēsies mirdzēt, un tām nevajadzētu par to kautrēties! Tiesa, klātienē nav daudz vietu, kur mirdzēt, ja nu vienīgi slēpošanas kalns vai trase, kur demonstrēt savu košo tērpu vai slēpošanas tehniku. Atliek internets un sociālie tīkli, kuros ievietot savas bildes un video. Pārliecināti žesti, ekscentriska izturēšanās un smaids papildinās Zivju uzvarošo tēlu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!