Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 9. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Aunam robeža starp "vajag" un "gribu" kļūs ļoti nestabila. Viņš vēlēsies dot brīvu vaļu sev un savām jūtām. Tomēr, ejot vēlmju un emociju pavadā, Aunam nevajadzētu gaidīt citu atbalstu viņa rīcībai – apkārtējo viedoklis par šīm lietām var nebūt viņam labvēlīgs.

Svētdien Auns būs noskaņots uz koķetēšanu un iepazīšanos bez tālākām saistībām! Nu, dažreiz nemaz nav slikti atslābināties un ļauties izklaidēm - ja, protams, Auns ir brīvs. Šajā gadījumā zvaigznes viņam iesaka pavadīt vakaru tur, kur noteikti nebūs garlaicīgi un kur viņš var parādīt sevi! Viņa šarms un rotaļīgā attieksme padarīs Aunu neticami pievilcīgu pretējā dzimuma acīs.

Svētdienas rītā Vērsis būs apcerīgā noskaņojumā. No visiem uzvedības modeļiem visloģiskākais viņam šķitīs nepretošanās apstākļiem. Tajā pašā laikā Vērsis neparasti smalki spēs uztvert perspektīvākās tendences, un varētu izmantot šo instinktu lietderīgi. Bet viņš nez kāpēc nevēlēsies iejaukties un piedalīties nekādos procesos. Citiem vārdiem sakot, svētdien zināšanas par to, kā gūt panākumus, mierīgi pastāvēs līdzās kopā ar pilnīgu nevēlēšanos rīkoties.

Svētdien Vērša emocijas un pārdzīvojumi viņu padarīs tik izklaidīgu, ka tas var kaitēt jebkādiem darbiem. Nav svarīgi, vai Vērsis būs kā spārnos aiz laimes, vai cietīs no neatbildētas mīlestības - diena viņu mudinās uz spilgtām emociju izpausmēm, salīdzinot ar kurām viss pārējais automātiski atvirzīsies otrajā plānā. Neskatoties uz to, Vērsim svētdien vismaz dažreiz jānolaižas no debesīm uz zemes, lai kontrolētu sevi un apkārt notiekošo.

Pat ja neesi radošs cilvēks, svētdien izdari izņēmumu. Horoskopa zvaigznes šajā dienā maksimāli palielinās Dvīņu radošumu. Diena būs piemērota, lai, ja ne radītu kādu šedevru, tad vismaz lai veltītu laiku mākslai. Bet ne tikai. Diena Dvīņiem sola arī daudzas iespējas pakomunicēt ar interesantiem cilvēkiem par interesantām tēmām.

Svētdiena būs tā diena, kad Dvīņi spēs mainīt situāciju tikai ar savu domu un vēlmju spēku. Lai iekarotu mīļotā cilvēka uzmanību vai ko mainītu uz labo pusi attiecībās ar viņu, zvaigznes iesaka Dvīņiem koncentrēties un atrisināt šo jautājumu vispirms savā prātā. Lai cik tas būtu “nezinātniski”, tuvākajā nākotnē Dvīņiem būs visas iespējas novērot, kā viņu šodienas domas pamazām iemiesojas realitātē.

Vēža ceļazvaigznei svētdien jābūt...mīlestībai pašam pret sevi. Pieņemot lēmumus, izvēlies to, kas izdevīgi tev. Horoskops neiesaka klausīties citu cilvēku pamudinājumus, lai kādā formā tie tiktu izteikti. Vai apkārtējie skaļi apelē pie tavas sirdsapziņas? Vai viņi iesaka kaut ko paveikt nākamo paaudžu labā, darba kolektīvam par godu vai sabiedrības interesēs? Ja tajā neredzi savu labumu, sūti viņus dažas mājas tālāk. Vēzim svētdien vispirms vajadzētu domāt par sevi un savu ģimeni!

Vēža randiņš ar mīļoto cilvēku svētdien noteikti būs īpašs! Diena mudinās Vēzi nedoties pa ierastajiem un jau iestaigātajiem ceļiem. Viņam nebūs interesanti sēdēt pie galda tajā pašā kafejnīcā kā parasti (tas nekas, ka tā tikai nupat atkal atvērusies), bet gan doties kopā ar partneri uz citu pilsētu, pastaigu vietu vai sarīkot pikniku pagalmā. Pēc iespējas vairāk svaigu iespaidu - recepte viņa šodienas harmonijai mīlestībā.

Svētdien horoskops aicina Lauvu atcerēties kāda gudrā vārdus: "Tu esi nepateiktā vārda kungs un izrunātā vārda kalps" un dot mazāk solījumu. Pastāv risks, ka kāds no apkārtējiem izdarīs spiedienu, liekot apsolīt ko tādu, kas tev grūti, nepatīkami vai neizdevīgi. Lauvai nav jāsteidzas teikt: "Jā". Atvēli laiku pārdomām par visiem ierosinājumiem un pieprasījumiem.

Svētdien zvaigznes iesaka Lauvai virzīt enerģiju, lai stiprinātu saites ar cilvēkiem. Tas attiecas ne tikai uz attiecībām ar mīļoto cilvēku, bet visiem, kas nav vienaldzīgi pret Lauvu: radiem, draugiem, kolēģiem, pat kaimiņiem pagalmā. Tas bagātinās Lauvas iekšējo pasauli un sniegs jaunas iespējas.

Svētdien Jaunava spēs izcili saredzēt visu situāciju un tās sekas kopumā: ja nesen cīnījās ar kādu sarežģītu uzdevumu, šajā dienā spēcīga loģikas un saasinātas intuīcijas kombinācija palīdzēs to atrisināt. Stāvoklis, kurā Jaunava svētdien atradīsies, ļaus prātā iešauties pēkšņām atziņām, kuru pamatā būs pagātnes pieredze, un tā palīdzēs atrast jēgpilnu risinājumu. Horoskops iesaka netraucēt savus iekšējos spēkus - izmanto padomu no malas tikai tad, ja to sniedz jomas profesionāļi!

Svētdien Jaunavai būs iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš viņas dzīvē veiks īstu apvērsumu! Varbūt šis cilvēks izrādīsies pilnīgs pretstats Jaunavai, un no viņa Jaunava varēs uzzināt daudz ko tādu, par ko iepriekš nebija aizdomājusies. Tomēr, lai liktenīgā iepazīšanās notiktu, Jaunavai svētdien būs jānokļūst jaunā un sev neierastā vidē. Ja viņa izvēlēsies palikt mājās, palaidīs savu iespēju garām.

Svaru noskaņojums svētdien dienas gaitā pastāvīgi mainīsies. Saulaini jautru noskaņojumu var negaidīti nomainīt mākoņi, bet pēc pāris minūtēm no mākoņu maliņas atkal parādīsies saule. Vārdu sakot, šajā dienā nav vērts piešķirt lielu nozīmi Svaru emocijām. Svētdien paredzētās svarīgās lietas vajadzētu atlikt. Vai arī deleģēt tās kādam, kura garastāvoklis būs mazāk kaprīzs.

Svētdien Svariem it visā, kas saistīts ar jūtām, vajadzētu pievērst uzmanību savai intuīcijai! Ja viņi netic intuīcijai - vienkārši rīkoties pēc principa "slikti - labi". Tas būs pilnīgi pietiekami, lai nepieļautu kļūdas attiecībās ar mīļoto cilvēku. Ja Svari joprojām ir brīvi, svētdien, pateicoties sestajai maņai, viņiem būs iespēja satikt potenciālo kandidātu uz viņu sirdi un roku.

Svētdien Skorpionam var pamosties talants izpūst ziloņus no jebkuras garām lidojošās mušas. Dienas garumā viņu atkal un atkal kaitinās visi iespējamie sīkumi. Ja nevēlies, ka tevi nodēvē par garlaicīgu un kašķīgu būtni, mēģini mazāk pievērst uzmanību citu trūkumiem. Toties svētdien Skorpionam lieliski izdosies gūt panākumus jebkurā nodarbē, kas prasa rūpīgu pieeju un iedziļināšanos. Tam arī vajadzētu veltīt dienu!

Svētdien Skorpions būs pārāk emocionāls, un tāpēc viņš var saasināti uztvert mīļotā cilvēka kritiku. Kur nu kritiku – pat komplimenta neesamība vai paviršs skūpsts var kalpot par strīda iemeslu. Horoskops iesaka atcerēties, ka tas ir tikai dienas noskaņojums, un nebojāt garastāvokli sev un dvēseles radiniekam. Vientuļais Skorpions var izjust bezcerību - viņam šķitīs, ka viņa personīgā laime nemaz nav iespējama. Tas pats padoms - nepievērs uzmanību šīm emocijām, drīz būs jauna diena, kurā gaida jaunas tikšanās un smaidi!

Svētdienā Strēlnieks saskarsies ar citu pretestību: viņi atteiksies izpildīt viņa lūgumus, vēlmes un pat rīkojumus. Daudz Strēlnieka spēku var tikt iztērēti, lai tiktu galā ar dumpiniekiem, taču horoskops iesaka vispirms pievērst uzmanību sev. Ļoti iespējams, ka Strēlnieks pieprasa neiespējamo. Daudzus konfliktus var atrisināt, uzmanīgi uzklausot pretinieka nostāju un nedaudz savstarpēji piekāpjoties.

Svētdien Strēlnieks var sastrīdēties ar savu otro pusīti, pat ja tam nebūs īpaša iemesla. Visticamāk, konflikta cēlonis būs viedoklis par mīļoto cilvēku "no malas": Strēlnieks aplūkos attiecības ar kāda cita acīm un redzēs situāciju no cita rakursa. Horoskops iesaka neklausīt padomdevējus un “labvēļus” un uzticēties tikai savai sirdij. Strēlnieka radu un draugu padomus labāk ignorēt!

Svētdien Mežāzis pievērsīsies mājas darbiem un rūpēm un tas ir labi. Pienācis laiks parūpēties par māju un ikdienas dzīves sakārtošanu, un visu pārējo var droši atlikt uz vēlāku laiku. Tomēr svētdiena nesola grandiozus izrāvienus un rezultātus. Vienkārši nepiešķiriet lielu nozīmi sīkumiem un sīkām nepatikšanām, citādi Mežāzis var tiem veltīt vēl vairākas sekojošās dienas.

Svētdienas vakars solās būt ļoti kaislīgs un juteklīgs, ja Mežāzim izdosies palikt ar mīļoto cilvēku tikai divatā. Atlieciet tikšanās ar draugiem, nolieciet malā mācību grāmatas un atskaites, veltiet laiku viens otram! Horoskops čukst: Mežāzi gaida neaizmirstamas emocijas! Jūs varat sirsnīgi runāt par visu uz pasaules, dalīties savās slēptākajās domās un lolotajos sapņos!

Svētdienā Ūdensvīrs var nonākt kāda ietekmē. Viņam būs vienādas iespējas iemantot elku, iedvesmojoties no kādas slavenības, pārņemt kāda cita viedokli par mīļoto cilvēku vai krist panikā no dzirdētajām ziņām. Kārdinājums iet pa vienkāršāko ceļu, noticot citu cilvēku domām, būs liels, taču horoskops iesaka saglabāt savu spriedumu neatkarību. Ūdensvīriem ir ļoti svarīgi tagad domāt skaidri un neatkarīgi, nākotnē tas viņus izglābs no nepatikšanām.

Svētdien zvaigznes iesaka Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam pabūt pēc iespējas tuvāk dabai. Ja viņiem ir iespēja doties no pilsētas kaut kur tālāk, tas ir lieliski, tomēr laba būs arī vienkārši pastaiga pa parku. Svētdien pastaiga svaigā gaisā atjaunos Ūdensvīra un viņa izredzētā jūtas, atgriežot tajās patīkamu satraukumu un harmoniju.

Svētdien Zivīs modīsies īpaša nojauta par visu skaisto - pirmkārt, par naudu. Varbūtība svētdien atrast ja ne dārgumu glabātuvi, tad kādu senlietu, būs ļoti liela. Arī par naudas pelnīšanas iespējām diena sola iepriecināt Zivis ar patīkamiem pārsteigumiem. Ja brīvdienā priekšnieks atraksta e-pastu, jūs varat dot mājienu par algas palielināšanu - viņš to uztvers labvēlīgi.

Svētdien Zivju attiecības ar mīļoto cilvēku var aizēnot daži finanšu rakstura jautājumi. Varbūt tas būs finanšu trūkums, pārmērīgi tēriņi vai skopums un alkatības izpausmes. Jebkurā gadījumā Zivīm ar šo tēmu vajadzētu būt piesardzīgām: svētdien tā var izrādīties negaidīti sāpīga, tāpēc labāk to vispār neskart.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!