Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 7. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Aunam pienācis laiks rīkoties! Var jau izveidot tik daudz plānu, cik vēlaties, bet kādreiz tie jāsāk īstenot. Varbūt Auns neuzdrīkstas uzsākt projektu, atzīties savās jūtās, rezervēt ceļojumu vai veikt izsapņoto pirkumu. Ja tā, tad svētdiena ir laba diena, lai ņemtu vērsi aiz ragiem. Un pat tad, ja priekšā vēl tāls ceļš, nav jābaidās: jebkurš ceļš sākas ar pirmo soli.

Svētdien Auns var būt pārsteigts par ātro notikumu gaitu! Viņa attiecības ar mīļoto cilvēku spēs uzņemt negaidīti ātru tempu un izkļūt jaunā līmenī. Aunam patīk kontrolēt, bet nepatīk, ja situācija kontrolē viņu? Svētdien viņam par to nav jāuztraucas. Pārmaiņas, kas Aunu gaida tuvākajā nākotnē, solās būt ļoti pozitīvas viņa mīlestībai.

Svētdien Vērsim var rasties iespēja kaut ko labot. Tas var attiekties uz ikdienas jautājumiem, darba tēmu vai varbūt kaut ko globālāku, piemēram, attiecībām ar tuviniekiem. Protams, nav viegli atzīt sev un citiem, ka esat pieļāvis kļūdas, taču galu galā visi cilvēki kļūdās: vieni vairāk, bet citi - vienmēr. Svētdien atzinis, ka kādā jautājumā kļūdījies, Vērsis nenožēlos - viņš nometīs no pleciem smagu nastu un pretī pavērsies jaunas perspektīvas.

Vērsis svētdienā jutīs nepieciešamību pavadīt laiku vienatnē, prom no mīļotā cilvēka. Nevajadzētu pretoties šai sajūtai. Zvaigznes svētdien mudinās Vērsi mierīgi un izolējoties no citiem pārdomāt dzīvi un jūtas. Tas Vērsim palīdzēs labāk saprast, ko viņš vēlas, kā arī no jauna atklāt sevī iekšējo miera un harmonijas avotu.

Svētdien Dvīņi var nikni uzklupt tiem, kuri uzdrošinās likt spieķus riteņos vai atklāti iebilst. Ne mazāk Dvīņi nikni spēs aizstāvēt savus draugus vai visus tos, kurus negodīgi apvaino. No vienas puses, šāda kategoriska attieksme ļaus viņiem svētdien sagraut savus pretiniekus, no otras puses, līdz vakaram Dvīņi var pārsteigti atklāt, ka viņi ir ieguvuši vairākus jaunus ienaidniekus vai jaunus draugus.

Svētdien Dvīņiem būs jāpieliek daudz pūļu, lai saprastu, ko domā viņu mīļotais cilvēks! Varbūt partneris baidās viņus sarūgtināt vai patiešām vēlas kaut ko pavaicāt, bet nezina, kā. Dvīņiem vajadzētu būt pacietīgiem: maz ticams, ka viņi svētdien kaut ko sasniegs ar spiedienu un tiešiem jautājumiem. Taču varat mēģināt izlasīt šīs domas partnera acīs vai atrast kādu citu risinājumu, lai būtu lietas kursā par notiekošo.

Svētdienas horoskopa zvaigznes Vēžiem iesaka nesoļot aplinku ceļus tur, kur var doties taisni. Taisnais ceļš ir tas īsākais, bet cik bieži mēs par to aizmirstam! Svētdien Vēža veiksmīgā stratēģija būs vienkārša: nekādas viltības, maldu vai mēģinājumu kaut ko noslēpt. Visās dzīves sfērās Vēžiem palīdzēs patiesums un godīgums - draudzībā, darbā un mīlestībā. Problēmas? Pastāsti par tām. Vēlies kaut ko sasniegt? Paziņo par to. Svētdien skaidri formulēts mērķis Vēzim pavērs jaunas iespējas un jaunas durvis.

Svētdiena būs īstā diena, lai Vēzis kaut ko kardināli mainītu savās attiecībās. Ja kaut kas viņu jau sen satraucis, bet viņš to neuzdrošinājās (piemēram, nopietni aprunāties ar mīļoto cilvēku), svētdien zvaigznes dos Vēžiem spēku un pārliecību to darīt. Tikai nevajag pārāk aizrauties ar savstarpējām apsūdzībām. Ja Vēzis sāks šo grūto procesu, viņam jābūt morāli sagatavotam jebkurai notikumu attīstībai, nevis tikai tai, kas viņam labāk patiktu.

Svētdien katrs sīkums Lauvas acīs var pieņemt ziloņa izmēru! Tādēļ viņam būs grūti noteikt prioritātes, izlemjot, kuras lietas jāveic vispirms un kuras var atlikt uz vēlāku laiku. Viņam viss šķitīs vienlīdz svarīgi. Rezultāts – Lauva svētdien var ķerties pie visa uzreiz un... tāpēc nepaspēt izdarīt neko. Lai diena nepaietu bezjēdzīgā skrējienā, horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai atcerēties gudru domu: "Cilvēka laime ir kaut kur starp brīvību un disciplīnu." Nedaudz disciplīnas domās un darbos svētdien nekaitēs.

Svētdien zvaigznes nodrošinās Lauvai iespēju izkļūt no apburtā loka, ja viņš tādā ir nokļuvis. Vai pēdējā laikā viņš attiecībās ar mīļoto cilvēku jūtas kā apstākļu ķīlnieks? Vai kopīgo dzīvi nomāc rutīna? Svētdien Lauvai būs iespēja mainīt situāciju. Ir pienācis laiks dot dzīvei jaunu impulsu un īstenot tās pārmaiņas, kuras jau sen ir nobriedušas. Galvenais ir nešaubīties un neapstāties pusceļā!

Svētdien Jaunava pat nevēloties var nejauši kādu aizvainot. Zvaigznes viņai vispirms liks runāt, un pēc tam padomāt par sekām. Tā emociju iespaidā Jaunava var nejauši izpļāpāt kāda cita noslēpumu vai pateikt nepatīkamo patiesību sarunu biedram tieši sejā. Lai nerastos pārpratumi, horoskopa zvaigznes svētdien Jaunavai iesaka ieslēgt apdullinošu mūziku un padejot – tad viņai nebūs laika (bet pēc tam – spēka) apsūdzošām sarunām.

Svētdiena nebūs īstais laiks Jaunavai domāt par mīlas attiecību problēmām un vēl jo vairāk - mēģināt tās atrisināt. Izredzes ir lielas, ka, ja viņa to sāks darīt, gan no problēmām, gan attiecībām nepaliks akmens uz akmens. Tāpēc Jaunavai svētdien ir jāatslābinās un jāļauj visam ritēt savu gaitu. Ja starp viņu un partneri patiešām valda mīlestība, tad agrāk vai vēlāk viss nokārtosies pats no sevis.

Svētdien Svariem jābūt piesardzīgiem komunikācijā, īpaši jau ar tuviniekiem. Horoskopa zvaigznes liks viņiem rīkoties pārāk uzstājīgi tur, kur nepieciešama delikāta pieeja. Turklāt Svari var kritiski izturēties pret citiem, paužot savu neapmierinātību skaļi. Lai nesabojātu attiecības ar kādu tuvinieku, zvaigznes svētdien Svariem iesaka sarunās nepieskarties sāpīgām un delikātām tēmām. Viņi tik un tā nespēs atrisināt problēmu, bet to saasināt ir viegli.

Svētdienā Svari būs noskaņoti rīkoties izlēmīgi! Ja cilvēks, kuru viņi mīl, par to joprojām nezina, tad svētdien Svari, visticamāk, nespēs paturēt šo noslēpumu pie sevis. Tomēr varbūt tā ir labāk? Atklājuši savas jūtas, Svari var daudz zaudēt, bet arī daudz iegūt: var taču gadīties, ka šis cilvēks vēlas teikt to pašu, bet vienkārši nezina, ar ko sākt.

Svētdien apkārtējie var ievilkt Skorpionu strīdā, bezjēdzīgā diskusijā vai konfliktā. Varbūt Skorpions pat sajutīs, ka kāds barojas ar viņa emocijām kā enerģētiskais vampīrs! Horoskopu zvaigznes svētdien viņam iesaka nekomfortablā situācijā vienkārši paiet malā. Labāk skata pēc piekrist, nekā iesaistīties strīdos un pēc tam justies izspiestam kā citronam.

Svētdien zvaigznes iesaka Skorpionam padomāt par attiecību perspektīvām. Kādas jūtas viņš un mīļotais cilvēks lolo? Cik tālu Skorpions ir gatavs doties un cik dienas, mēnešus vai gadus vēlētos pavadīt kopā ar viņu? Tomēr, pat ja Skorpions vai viņa izredzētais uz viņu attiecībām raugās kā uz vieglu flirtu, tas nenozīmē, ka tajās kaut kas steidzami jāmaina. Svētdien galvenais ir mēģināt uz lietām paskatīties prātīgi, lai labāk saprastu situāciju un savu rīcību tuvākajā nākotnē.

Svētdien Strēlnieka veiksmes atslēgas būs izlēmība un apņēmība! Strēlnieks var uzdrīkstēties spert drosmīgu soli, vienīgais nosacījums ir, ka šim solim jābūt labi pārdomātam. Tātad, ja Strēlniekam ir plāns, kuru īstenot viņam pietrūka drosmes, tad svētdien būtu laiks sākt rīkoties. Strēlniekam nevajadzētu ķerties pie kāda jautājuma spontānu vēlmju vai emociju ietekmē: pēkšņi impulsi var virzīt uz pārsteidzīgu darbību.

Svētdien Strēlnieka romantiskos plānus var izjaukt kāds negaidīts un ne visai patīkams notikums. Tomēr, neskatoties uz visiem pārbaudījumiem, viņš būs labā noskaņojumā un spēs tikt galā ar jebkuru situāciju. Lai svētdien Strēlnieka devīze būtu “Viss būs kārtībā!”. Galvenais ir nenolaist rokas un nepadoties emocijām. Skaidrs prāts, optimisms un pašpārliecinātība būs Strēlnieka mīlas uzvaru atslēgas.

Svētdien Mežāzis un delikāta izturēšanās būs tik tāli viens no otra nekā kā nekad agrāk! Diena apveltīs ar vēlmi atklāti paust visu, ko Mežāzis uzskatīs par nepieciešamu. Viņa loģika šajā gadījumā būs vienkārša: es zinu, kā ir labāk, mans viedoklis ir pareizs. Lai šī Mežāža izturēšanās nekļūtu par pamatu strīdiem, horoskopa zvaigznes iesaka savu degsmi novirzīt kādā mierīgākā gultnē. Jautājumos, kur citi nemaisīsies pa kājām, viņš svētdien būs spējīgs paveikt pat neiespējamo!

Ja pēdējā laikā Mežāža mīlas attiecībās kaut kas nav izdevies, svētdien viņam būs iespēja saprast, kas tieši jāmaina, lai tās būtu veiksmīgākas. Neslēp galvu smiltīs, un viss izdosies! Svētdien zvaigznes mudinās Mežāzi būt godīgam pret sevi un uzticīgam savai dabai. Ja viņš būs atklāts un izlēmīgs, varēs piesaistīt savā dzīvē tos cilvēkus, kuru dvēsele patiesi rezonē ar viņa.

Svētdienā Ūdensvīriem nevajadzētu pievērst varas iestāžu uzmanību - būs iespēja tikt pieķertam kādā pārkāpumā! Turklāt varam runāt arī plašākā nozīmē – tie var būt cilvēki, no kuriem Ūdensvīrs ir kādā veidā atkarīgs vai kuri viņu ietekmē: vecāki, mīļotais cilvēks, draugi. Horoskopa zvaigznes saka, ka svētdien risks, ka Ūdensvīram kādam varētu ko aizrādīt, ir ļoti augsts. Lai diena paietu bez aizskarošām pamācībām un pārmetumiem, viņam jānovieto savā priekšā šarma un humora izjūtas vairogs.

Svētdiena nebūs tā diena, kad Ūdensvīriem vajadzētu slēpt savas patiesās jūtas un nodomus zem vienaldzības maskas. Ja lēmums jau prātā nobriedis un, pats galvenais - sirdī, tad tagad ir laiks rīkoties. Ūdensvīriem drosmīgi jāiet uz priekšu un lai notiek, kas notikdams! Tikai viens padoms: mīlestības jautājumos izlēmību nevajadzētu jaukt ar neapdomību. Svētdiena būs lieliska diena nevis izmisīgiem ekspromtiem, bet gan pārdomātu plānu īstenošanai, kurus Ūdensvīri jau nēsā sevī ilgi.

Svētdien horoskopa zvaigznes iesaka Zivīm sagatavoties faktam, ka viņām būs jāaizstāv savas intereses. Zivis var uzzināt par kādu tiesas procesu, strīdu par naudu vai citām apsūdzībām pret viņām. Svētdien Zivis, visticamāk, nespēs izkļūt kā uzvarētājas no pretrunīgās situācijas un pierādīt citiem, ka viņām taisnība. Pat ja viņu rokās ir dzelžaini argumenti, zvaigznes iesaka pagaidīt. Labāk demonstrēt savus trumpjus citā dienā, kad Zivīm būs lielākas iespējas uzvarēt.

Komunikācijai ar mīļoto cilvēku zvaigznes sola Zivīm ļoti spilgtu, notikumiem bagātu dienu. Viņu attiecībām ir perspektīva, viņu sirdis ir atvērtas viens otram. Tomēr, pat ja Zivis pilnībā apmierina pašreizējā situācija, nevajadzētu brīnīties, ja partneris pēkšņi ierosina svētdien kaut ko pamainīt. Tas jāuztver ar sapratni: visticamāk, šis mazais eksperiments Zivju jūtām dos jaunu romantisku impulsu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!