Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Seksa horoskops

Redakcija
Redakcija

Seksa horoskops palīdzēs jums labāk iepazīt ne tikai savu partneri, bet arī sevi.

Vērsis

(19.04 - 20.05)

Sieviete

Nav jēgas viņu dievināt, vajāt, kārdināt vai uzspiest savu viedokli. Viņa pati izvēlas sev partneri un tikai ar viņu izpauž savu jūtu dziļumu. Ar citiem vīriešiem viņa ir vēsa, nepieejama, spītīga, nievājoša. Viņa ir kaprīza un prasīga, ne katrs var pielāgoties viņas nenosvērtībai un kaislīgumam.

Saskarsme ar viņu pieprasa lielu pacietību. Viņa ir poligāma, t.i., var vienlaikus tikties ar vairākiem vīriešiem un būt viņiem uzticīga. Viņai ir nepieciešams liels partneru skaits, turklāt viņa ir velnišķīgi iekrampējusies katrā no viņiem. Vīriešus, kas viņu neinteresē seksuālā ziņā, viņa mīl ķircināt.

Izredzētajiem viņa spēj sniegt milzumu saldkaislas baudas ar noteikumu, ka partneri viņu nekontrolēs. Viņa traktē savu ķermeni kā vērtīgu instrumentu, kas paredzēts tikai virtuoziem. Ar seksu viņai patīk nodarboties ilgi. Baudot atsevišķas tā fāzes pilnīgas atbrīvotības atmosfērā, viņa vienmēr vadās pēc principa, ka sekss - tā ir bauda. Viņa turpina palikt uzbudināta vairākas dienas. Primitīvs sekss viņu neinteresē.

Vīrietis

Viņa psihes stūrakmens ir nesatricināmā pārliecība par savu vīrišķību. Viņam nav nepieciešams tā apstiprinājums nedz savās, nedz citu acīs. Viņš tāpat neizjūt vajadzību uzsvērt savu vīrišķību ar apšaubāmām metodēm, tādām, kā pārlieka alkohola lietošana, azartspēles, mākslīga rupjība un nežēlība, varas alkas un dominēšana.

Viņš reti iemīlas, tomēr visos savos kontaktos ar sievieti izjūt maksimālas emocijas. Viņš ir ļoti jūtīgs, redz sievietē ne tikai seksuālo objektu, bet arī cilvēku. Sievietes, komunicējot ar viņu, jūtas jaunas, skaistas, kā arī pilnīgā drošībā. Kā likums, viņš neatstāj savā ceļā nelaimīgas un aizskartas sievietes. Savā dzīvē viņam nākas sastapties gultā ar daudzām sievietēm, tomēr ne jau tādēļ, lai kolekcionētu savas uzvaras. Kvantitatīvā attieksme pret seksu viņam nav sveša.

Viņu raksturo tieksme uz pilnīgu personīgo brīvību, patstāvība un neatkarība, kā arī absolūta nevēlēšanās pakļaut sevi vispārpieņemtajām normām, riebums pret visu to, ko sauc par rutīnu. Kompānijā viņš parasti mēdz būt rosīgs, asprātīgs, viņam ir plašs interešu loks. Viņš neko nedara piespiedu kārtā. Nekad nestājas kontaktos ar sievietēm zemisku, savas cieņas aizskarošu pamudinājumu vadīts. Viņa mērķis - izzināt un sniegt baudu un laimi.

Dvīņi

(21.05 - 20.06)

Sieviete

Sieviete, kas dzimusi šajā Zodiaka zīmē, reti atrod laimi. Bieži viss beidzas traģiski. Viņa ir nolemta ilgām skumjām pēc vienīgā partnera, kuru viņa meklē visu dzīvi. Dzīvo ar dzīves nepilnīguma sajūtu. Ja viņa atrod savu ideālu, tad iegūst paradīzi zemes virsū, kas gadās galēji reti. Ja viņa atrod kādu, kas ir tuvs ideālam, tad var būt laimīga. Parasts cilvēks, ar kuru viņa stājas sakarā, nav spējīgs viņu saprast.

Ik pa brīdim viņa ieslīgst dziļas nomāktības stāvoklī, it kā skumstot pēc mīļotā brāļa, kas kādreiz aizgājis bojā. Turpinot sava ideāla meklējumus, viņa neskaitāmas reizes saskaras ar pilnīgu neizpratni. Viņa ir jūtīga, talantīga, bet rada pamestās iespaidu. Un tas tiešām tā ir.

Viņa ir vienmēr pievilcīga un viņai ir panākumi. Sekss viņai nav vienaldzīgs, tomēr viņa meklē turīgu partneri. Tikai fiziskā bauda nesniedz viņai pilnīgu apmierinājumu. Vēloties pārliecināties par savu pievilcību, viņa maina partnerus. Laiks iet....Pelēkie gadi seko viens otram. Izmisīgie mēģinājumi atrast laimi noved viņu līdz pašiznīcībai. Tie ir ”astrālās laulības” meklējumi, bez kura viņas dzīve ir tikai nežēlīgo dievu nožēlojamais joks.

Vīrietis

Viņa seksualitātes attīstību ļoti ierobežoti ietekmē konkrētā dzīves pieredze, īpaši juteklisko sajūtu jomā. Viņš ir neārstējams romantiķis. Dažādos dzīves periodos viņš rada sev atšķirīgus tēlus un baro ilūzijas, kuru kopīgā iezīme ir to nerealitāte. Kā likums, viņš neizjūt vētrainas kaislības.

Jebkura mīlas spēles fāze var viņu apmierināt, pēc tam viņš ātri un dziļi aizmieg. Neprāts seksā, par kuru viņš taujā un dzird ik pa laikam, ir nepazīstama viņam, sievas krāpšana nav viņa iemīļotākā nodarbe, toties viņš mīl vadīt mājas saimniecību, uzņemt viesus, viņam patīk atrasties kompānijā, viņš mīl pievērst sev uzmanību, mīl visiem patikt, priecāties.

Vēzis

(21.06 - 22.07)

Sieviete

Īsts sekss pieprasa tādu apziņas stāvokli, kurā normāla domāšana un paškontrole piekāpjas aizmirstībai, sevis atdevei, stihijas un ekstāzes spēkam. Savukārt, vēzis grib pastāvīgi dominēt it visā, ko dara, valdīt pār apkārtējiem un kontrolēt tos. Šī tendence atrodas pastāvīgā pretrunā ar seksu.

Sieviete, kas dzimusi šajā Zodiaka zīmē, nemīl publiski atkailināt savas jūtas un emocijas, jo uztver tādu uzvedību kā savdabīgu kapitulācijas formu. Viņai ir ļoti jūtīgs ķermenis, īpaši krūtis, muguras apakšdaļa un aizmugurējā galvas daļa zem matiem. Viņa tiecas apmierināt tikai sevi un tāpēc nereti saskata partnerī tikai savas kaisles apmierināšanas instrumentu.

Viņa var būt lieliska partnere tiem, kurus viņā interesē tikai sekss. Gultā ir agresīva, viegli uzbudinās, pauž iniciatīvu un mīl spēlēt vadošo lomu. Pievilta seksā, viņa divkāršo enerģiju profesionālajā darbības jomā. Viņa ir ļoti godkārīga, var būt laimīga, ja sapratīs, ka seksuālajā dzīvē, vēloties iegūt pēc iespējas vairāk, ir jāmāk ne tikai ņemt, bet arī dot.

Vīrietis

Tāpat kā Vērsis viņš zina sev cenu. Vērsis mīl sievietes un tiecas uz kontaktu ar viņām, bet vēzis nemīl viņas, uzskata, ka sievietēm ir jāmedī viņš. Nozīmīgu enerģijas daļu viņš novirza uz citiem dzīves mērķiem.

Lai ko viņš uzņemtos, viņam ir jābūt vislabākajam. Dominances slāpes un pārmērīgā godkārība nenogurdināmi virza viņu pretī virsotnēm. Centieni sasniegt pilnību attiecas arī uz seksa jomu. Atšķirībā no Vērša viņam nav raksturīgi emocionālie kāpumi, tomēr viņš ir spējīgs uz kaut ko vienlīdz ”efektīvu”.

Viņš var izraisīt partnerē bezspēcības izjūtu, jo viņa zina, ka par spīti milzīgajai vēlmei, viņa nekad pilnībā viņu neiegūs. Viņa atkal mēģina viņu savaldzināt, bet vienmēr nesekmīgi, jo sieviete stāv diezgan zemu viņa vērtību hierarhijā.

Uzticības jēdziens nav viņam īpaši nozīmīgs. Viņa sieva, ja viņa stāv uz viena sociālā pakāpiena ar viņu, izpelnās ”karalienes privilēģijas”, kurās vīram var būt liels harēms, kas sastāv no viņa mīļākajām. Viņa ideāls ir nevis vienkārši harēms, bet kontaktu sistēma ar sievietēm, kurām ir jābūt jaunām, skaistām, sakoptām un nepieciešamības gadījumā jādzīvo viņa īrētajos dzīvokļos. Kontakts pārtrūkst, ja kāda no viņām apnīk vai, ja viņš kļūst kādai no viņām pārāk neciešams.Viņa skatījumā sievietes galvenais pienākums – pēc viņa aicinājuma būt gatavai tikties gultā jebkurā laikā, pat pusstundu pirms lidmašīnas atiešanas no lidostas.

Lauva

(23.07 - 22.08)

Sieviete

Viņas individualitātes būtība ir neatbilstība starp seksuālo tieksmi, kuru viņa izjūt, un seksapīlu, kuru viņa izstaro. Pirmā - nīkulīga un vāji attīstīta, otrais - agresīvs un uzmanību piesaistošs. Viņa pamana, ka ir pievilcīga un vīriešu mēģinājumi iegūt viņu uzjautrina un apmierina viņas godkārību. Viņa rotaļājas ar viņiem, neizprotot šīs spēles jēgu, jo pati neizjūt vēlmi.

Mīl manipulēt ar vīriešiem. Pilnībā apzinās savu pievilcību un mēģina to uzsvērt. Neskatoties uz to, ka viņa nekad neizjūt kaislīgu vēlmi, viņa mīl seksu un viegli gūst apmierinājumu. Viņas nepiekrišanu vairāk vai mazāk ekstravagantām pozām dzimumakta laikā var ietekmēt, piemēram, rūpes par savas frizūras saglabāšanu. Sekss neinteresē viņu tādā pakāpē, kā var likties pirmajā acu uzmetienā. Visu dzīvi vīrieši viņu uzskata par ko citu un daudzi no viņiem nepatīkami viļas.

Vīrietis

Tāpat kā Auns viņš nav pārliecināts par savām seksuālajām spējām, tomēr diametrāli pretēji meklē tām apstiprinājumu. Viņa rīcības dažreiz atgādina maza automobiļa šoferi, kas par katru cenu mēģina apdzīt visus citus automobiļus.

Viņš ir mūžīga pleiboja tips. Ja viņš kolekcionē vai demonstrē pornogrāfiju, tad, galvenokārt, tāpēc, lai radītu apkārtējos uzskatu par sevi, kā par vīrieti, kas daudz zina un daudz ko prot šajā jomā.

Jaunībā viņš vada ļoti intensīvu seksuālo dzīvi, kuras galvenais mērķis ir vajadzība pierādīt pašam sev uz ko viņš ir spējīgs, t.i., kontaktu biežumu, orgasmu rekordskaitu viena ”seansa” laikā utt. Viņš noteikti pārvērtē seksa tehnisko pusi, jo nav spējīgs uz dziļiem emocionāliem pārdzīvojumiem. Viņš sliecas uz slimīgu greizsirdību, kas izriet no zemapziņā dusošajām bailēm, ka viņa partnere var satikties ar vīrieti, no kura saņems tādas emocionālās izjūtas, pēc kurām viņš pats vairs nebūs spējīgs viņu apmierināt.

Maznozīmīgas un gadījuma neveiksmes, kas zināmas gandrīz visiem vīriešiem, izraisa viņā milzīgu sarūgtinājumu. Viņš no tām paniski baidās un tāpēc īpaši sliecas uz dzimusfēras neirozēm un pagaidu impotenci. Vidējā vecumā tas var, par spīti pilnīgai fiziskai rīcībspējai, izraisīt seksuālo kontaktu priekšlaicīgu pārtraukšanu ar sievietēm un stāvokli, kurā viņš vai nu gremdējas atmiņās vai nodarbojas ar pašapmierināšanos.

Jaunava

(23.08 - 22.09)

Sieviete

Laimīgs tas, kas mīl viņu un panāk pretmīlestību. Cilvēces pieredzē ir grūti atrast ko labāku un brīnišķīgāku. Viņa dievina seksu, ir izteikta un pareiza monogāmijas piekritēja - pieder vienam partnerim. Viņas gatavība seksam nav atkarīga no dienas, vietas un apstākļiem. Viņa nav ekshibicioniste, bet var paust gatavību seksam neticamās situācijās. Viņai nav kompleksu, viņa ir gatava jebkādai ekstravagancei un eksperimentiem, it īpaši intīmos apstākļos.

Sekss nekad nezaudē svaigumu viņas acīs. Viņas emocijas nav pretrunā ar saprātu. Viņa tiecas vienmēr uzsvērt savu piederību partnerim ar viegliem žestiem un glāstiem. Ja viņai nav partnera, tad viņa cieš, jo alkst tuvības, glāstu un siltuma. Viņu var viegli aizvainot, noraidot viņas glāstu, jo to viņa uztver kā naidīguma izpausmi, neskatoties uz to, ka saprot, ka no vīrieša puses tās ir tikai pārpūles un seksuālā pārsātinājuma sekas.

Viņa pati nekad nepārsātinās no erotisko impulsu pārmēra. Jaunava ir spējīga būt vienlaikus lieliska sieva, māte, mīļākā un saimniece. Viņa ir ļoti uzticīga un pieder tikai vienam partnerim, tāpēc var nesaprast un būt neiecietīga pret sava partnera vajadzību būt vienlaikus ar citām sievietēm.

Vīrietis

Viņa seksuālās individualitātes attīstība bieži mēdz būt palēnināta un aizkavējusies. Viņa seksuālā dzīve sākas diezgan vēlu. Agrā jaunībā viņš nereti ir tāds jauna cilvēka tips, kas liek meitenes uz pjedjestāla.

Notiek arī tā, ka par pirmo partneri izrādās viņa sieva, bet viņš pats līdz kāzām nav pilnībā apzinājies nedz savas seksuālās iespējas, nedz vajadzības.

Viņam ir tieksme uz pārmērīgu dievināšanu un savas partneres labo īpašību pārvērtēšanu, ko nosaka salīdzinājuma neesamība. Viņš ir brīnišķīgs un uzticīgs vīrs un tēvs. Viņa piekāpība un pieķeršanās noved pie tā, ka viņš nonāk pilnīgā frustrācijā, jo sieviešu vairākums gaida no vīrieša pilnīgi ko citu, nevis idealizāciju un pašuzupurēšanos.

Mierīgi un delikāti, pilni entuziasma un nepraktiski, viņi sāk krāpt savas laulātās draudzenes tikpat vēlu, kā iepazīst pirmo sievieti. Četrdesmit gados notiek tā, ka viņš pilnībā sāk saprast savu bioloģisko aicinājumu, kas viņa draugiem bija zināms jau skolas gados. Kopš šī brīža viņa dzīve var izvērsties divējādi. Pirmajā gadījumā viņš atklāj sev seksu, pamana, ka viņa jaunības ideālisms bijis tīrais pašapmāns, un vecumā, kad viņa vienaudži viens pēc otra iziet no spēles, viņš sāk ilgstošu un intensīvu seksuālo dzīvi, kurai nav vecuma ierobežojumu.

Tomēr var gadīties arī tā, ka viņa izcilais temperaments tā arī nevarēs nomest aizspriedumu važas un atlaist bremzes. Šajā gadījumā viņu gaida vilšanās, nožēla par zaudētajiem jaunības gadiem.

Svari

(23.09 - 22.10)

Sieviete

Viņa ir pretēji darbojošos spēku upuris. Fizisku apmierinājumu seksā viņa izjūt ar lielu intensitāti, bet vienlaikus psihiski nav spējīga nedz baudīt, nedz atbalstīt to. Mīlas spēles gaitā viņa nepauž nekādu iniciatīvu. Partneris ir spiests uzvelt pilnībā visu saviem pleciem. Turklāt viņš var tikt noraidīts, - atkarībā no mirkļa noskaņojuma. Viņa nemīl runāt par seksuālām tēmām, jo nav spējīga nodot savas izjūtas ”vārdiskā izteiksmē”.

Viņa ārēji nepauž nedz savu uzbudinājumu vai vēlmi, nedz savu seksualitāti. Sekss viņas apziņā ir izslēgts no augstāko sajūtu kategorijas, sniedz viņai tīri fizisku apmierinājumu un tam piemīt hēdonisks raksturs. Viņa necies pārmērīgu maigumu, sentimentalitāti, delikātumu - vienkārši nejūt šo atmosfēru. Pēc vētrainas nakts var uzvesties tā, it kā nekas nebūtu noticis - nedz mīļa vārda, nedz žesta, nedz smaida.

Viņai ir piesardzīgi jāpiemeklē sev partneris. Vissliktākais variants viņai ir Mežāzis, bet vislabākais - Jaunava un Skorpions. Vislielākais viņas ienaidnieks ir viņa pati.

Vīrietis

Sekss viņam ir uzmācīga ideja. Nevienam citam vīrietim sekss nav nepieciešams tik ļoti, cik viņam, un tai pat laikā neviena cita vīrieša dzīve nav tik ļoti pakļauta frustrācijai. Viņam nekad nerodas tā saucamās vīriešu problēmas.

Viņa potenciālās iespējas ir ļoti lielas, bet izredzes tās izmantot niecīgas. Viņam ir jābūt ļoti piesardzīgam partneres izvēlē. Sieviete viņam ir tikai seksa objekts, tāpēc viņš nav spējīgs saprast un apliecināt tās individualitātes pilnību. Ļoti nedaudzas sievietes var samierināsies ar tādu attieksmi pret sevi ilgstošā laika posmā. Viņš savukārt nesatricināmi tic, ka ir pelnījis to, ko vēlas, un kas viņam pienākas dzīvē. Ja savukārt dzīve neatbilst viņa vēlmēm, tad viņš krīt izmisumā un baiļu stāvoklī.

Viņa iztēlē dabiskās atlases procedūrai piemīt maksimāls raksturs. Viņš pamana sievieti, iepazīstas ar viņu un vēlas uzreiz doties ar viņu gultā, bet pieredze pārliecina viņu, ka tikai neliels sieviešu procents pozitīvi reaģē uz tādu uzvedību. Gultā viņš ir daudz primitīvāks, salīdzinot ar vīriešiem, kas dzimuši citās Zodiaka zīmēs, bet viņa kvantitatīvās seksuālās iespējas labvēlīgos nosacījumos vienkārši pārsteidz.

Skorpions

(23.10 - 22.11)

Sieviete

Viņai piemīt visseksuālākais temperaments. Mīl seksu un pati labprāt atzīst, ka viņa tajā ir nepiesātināma. Dažādas prasības apmierina ar noteikumu, ka viņa ir uzticīga savai dabai un nesasaista sevi ētiskajām un sociālajām normām. Sekss piesaista viņu kā priekšmets (mērķis) un kā darbība (paša izpausmes forma). Tas kļūst par viņas dzīves kulta priekšmetu. Atturēšanās var tikai negatīvi ietekmēt viņu. Viņa ir vienmēr pievilcīga, turklāt ne tikai estētiskā skaistuma kontekstā, vairāk savas dzīves īpašajā pilnasinībā.

Viņa raksturīga neizsīkstoša dzīves enerģija, kuru viņa ir spējīga ievirzīt dažādās dzīves jomās. Viņa lepojas ar savu ķermeni un tā skaistumu, rūpējas par to un uztur labā formā. Viņas temperaments neatslābst līdz pašam vecumam. Viņa bieži kļūst par virtuozu. Tie vīrieši, kas meklē gultā atbrīvotību un baudu, atrod tieši viņu. Turklāt viņa var būt lieliska sieva vīriešiem, kuriem ir netradicionāli uzskati attiecībā uz seksu ģimenes dzīvē un uz tā saucamo laulāto uzticību.

Viņas ārpuslaulības sakari izriet nevis no viņas vīra nepietiekamās spējas vai temperamenta, bet no bezgalīgās jaunu iespaidu kāres. Ja viņš viņai imponē un viņa viņu mīl, tad viņa savā veidā būs uzticīga viņam, t.i., viņš vienmēr būs pirmajā vietā. Viņas seksuālie piedzīvojumi šajā gadījumā kalpos izteikti hēdoniskiem mērķiem (fiziskā apmierinājuma daudzveidības meklējumiem) un nekad nesaraus esošās ģimenes saites. Viņa ir spējīga nodalīt seksu no mīlestības, kas atšķir viņu no sieviešu vairākuma.

Vīrietis

Viņam ir spēcīgs seksuāls temperaments, kam, tomēr nepiemīt uzmācīgas idejas raksturs. Atšķirībā no Svariem viņam ir lielas izredzes realizēt savas prasības un vēlmes. Pārākums pār sievietēm nav kaut kas tāds, par ko viņš grib pastāvīgi pārliecināties, un no jauna sev pierādīt.

Viņš nevis baidās no impotences, bet sievietes dominances un tās pārākuma. Savas dzīves laikā viņš pēta ne tik daudz seksu, cik sievietes vājās puses un psihi. Turklāt viņš to dara tik saspringti, kā ienaidnieks pēta pretinieku. Liels skaits viņa panākumu viņam ir gan triumfa akts, gan erotisko sasniegumu pieredze. Viņš ir spējīgs būt aukstasinīgs un smalks taktiķis, spēlētājs, lielisks aktieris, kas nepieciešamības gadījumā pilda visdažādākās lomas. Viņš māk spēlēt uz žēluma, niknuma, greizsirdības, skaudības, šaubām, kompleksiem, mātes instinkta, bet šīs spēles smalkums izriet no viņa naidīgā intelekta līmeņa.

Visās pārējās jomās, izņemot seksu, piemēram, attiecībās ar cilvēkiem, viņš ir sirsnīgs, labvēlīgs, atsaucīgs, labs cilvēks. Viņaprāt, no sievietēm ir jabaidās, nevis jāpakļaujas tām, bet gan jāpakļauj viņas. Kad viņš to sasniedz, viņš zaudē interesi un izvēlas sev kārtējo mērķi. Gultā viņam, iespējams, pietrūkst spontanitātes, tomēr viņš pilnībā kompensē to ar neierobežotām fiziskajām iespējām un bagātu erotisko programmu.

Strēlnieks

(23.11 - 21.12)

Sieviete

Raksturīga šajā zīmē dzimušo iezīme ir dzīvesprieks savienojumā ar zinātkāri un iespaidu slāpēm, īpaši saldkaislo. Strēlnieks intensīvi un ar entuziasmu piedalās visās dzīves izpausmēs. Mīl sensāciju, pretdabiskumu, iespaidu maiņu. Viņa ir līdzsvarota, sabiedriska, bauda jutekliskās izjūtas, tādas, kā garša, smarža, tauste. Vairāk par visu viņa mīl savu ķermeni, kas viņai ir lielisks mīlas instruments.

Viņas seksuālās iespējas ir milzīgas un praktiski neierobežotas gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Viņa mīl sajūtu maiņu un daudzveidību, viņai raksturīgs erotiskā uzbudinājuma plašums. Lielākā daļa viņas enerģijas paredzēta partnerim, ar kuru viņa ir saistīta emocionāli, un kuram viņa, būtībā, saglabā uzticību. Tai pat laikā, viņas neparastais sabiedriskums un izteiktā jaunu iepazīšanos nepieciešamība var tam labvēlīgu apstākļu gadījuma beigties ar nonākšanu svešā gultā. Sekss piesaista viņu tāda pat mērā, kā viņas māsu Skorpionu.

Viņai ir labi jāpārbauda partnera, ar kuru viņa grib saistīties uz ilgu laiku, psiholoģiskās un fiziskās iespējas. Ja viņa izies pie vīra ar vidēju vai vāju temperamentu, tad viņu gaida šķiršanās, neiroze vai bezgalīga ārlaulības piedzīvojumu strīpa. Viņa viegli uzbudinās, reaģē ar atklātību un entuziasmu. Sekss viņas izpildījumā vienmēr ir lieliska mistērija, izrāde.

Vīrietis

Viņš ir ārkārtīgi jūtīgs pret jutekliskām baudām. Viņš dievina garšīgu ēdienu, labus dzērienus, mūziku, mākslas darbus, sauli, dabu, sabiedrību. Viņam ir lielisks izpriecu instinkts, vairāk par visu viņš mīl sievietes.

Viņš var būt lielisks mīļākais un vissliktākais vīra variants. Viņš var būt apburošs draugs, atklāts un tiešs, emocionāli viņš ir virspusējs. Kontaktā ar sievietēm, viņu jaunība, skaistums un jaukumi pilnībā pārņem viņu un sagādā viņam dažāda veida izjūtas, kuras viņš spēcīgi un intensīvi bauda. Vārdi, kas skan kā glaimi un komplimenti, kurus viņš izrunā noteiktā brīdī, ir tiešām patiesi. Viņš, dabiski, tiecas uz fizisko kontaktu, bet ja saskaras ar grūtībām, tad ņem tās ne pārāk tuvu pie sirds un nekļūst agresīvāks.

Mežāzis

(22.12 - 20.01)

Sieviete

Viņa ir ļoti stipru emociju upuris, kas integrējas seksa jomā. Viņa nav spējīga nošķirt seksu no mīlestības. Viņa ir iemīlējusies savos partneros. Šī ciešā saikne rada ierobežojumus un barjeras viņas ceļā uz laimi. Tomēr viņa ir seksuāla un jūtīga, kā dēļ bieži saskaras ar grūtībām un ir neapmierināta.

Viņai patīk nedaudzi vīrieši. Bieži impulsīvi apprecas agrā jaunībā, ātri un pēkšņi iemīloties vēl pirms sevis izzināšanas un izpratnes. Turklāt viņai liekas, ka tā ir vienīgā mīlestība viņas dzīvē. Bieži viņu jau ir apgrūtinājusi ģimene, kad viņas vienaudzes tikai sāk eksperimentēt šajā jomā.

Viņa ir radīta vētrainām kaislībām. Pirmajos seksuālajos piedzīvojumos viņu pārņem kaislīga vēlme. Viņa var būt agresīva un greizsirdīga, tomēr neiztur šīs rakstura iezīmes savos partneros. Atbildības sajūta neļauj viņai pamest ģimeni, bet ja tas notiek, tad viņa diezgan ātri saietas ar citu vīrieti, lai ieslīgtu jaunos sakaros. Viņa sasniedz baudas virsotni seksā, kas zināma tikai nedaudziem izredzētajiem.

Vīrietis

Klasisks Mežāzis ir pagāns. Dzīve viņam ir neizsmeļama prieka avots un to, pēc Mežāža domām, nedrīkst iztērēt velti. Dzīve ir viņa vislielākā vērtība, bet tās izpausmju starpā - sekss viņam ir vislielākā mistērija, kuru viņš paceļ gandrīz līdz reliģijas līmenim.

Mežāzim sekss ir par 90% psihiskie un emocionālie pārdzīvojumi, kuros nākas piedalīties ne tikai ķermenim. Mežāzis novērtē fizisko baudu, tomēr alkst kaut kā vairāk. Pilnīgu apmierinājumu viņš gūst brīdī, kad var iegremdēties pārdzīvojumos un izjūtās līdz pat apziņas zaudējumam. Mežāzis nezina seksu bez psihiskajiem pārdzīvojumiem. Emocionālā saikne ar vienu no partnerēm drīzāk izslēdz citu sieviešu iespēju.

Mežāzis mēdz būt visnelaimīgākais vīriešu starpā, toties var būt laimīgāks par jebkuru citu. Viņš ir spējīgs būt lielisks draugs tikai nedaudziem. Apkārtēji par viņu maz zina, jo bieži viņš ir pārāk noslēgts sevī.

Ūdensvīrs

(21.01 - 18.02)

Sieviete

Viņai piemīt skaidri izteikta seksuālā individualitāte. Viņa reti mēdz būt kaislīga vai auksta, kā likums neizjūt daudzas emocijas, kas pieejamas Skorpionam, tomēr vienmēr protestēs pret jebkuru mēģinājumu pazemināt seksa nozīmi viņas dzīvē.

Izceļas ar godkārību, mērķtiecību, viņas radošā daba tiecas uz pilnību un tāpēc bieži neciešami attiecas pret citu kļūdām. Viņa var būt ideāla partnere savaldīgam, mērenam vīrietim. Vētrainas kaislības viņai nav pieejamas.

Sekss ģimenes dzīvē kļūst viņai par rituālu, kas ir nesaraujami saistīts ar nakts iestāšanos. Viņa akurāti pakārs savu apģērbu, rūpīgi nomazgāsies, sasukāsies, sasmaržosies un uzvilks nakts veļu. Vīrs gulēs un lasīs grāmatu, gaidot viņas atnākšanu. Rīkojoties tā, viņa vadās pēc vislabākajiem nodomiem, jo viņa patiešām gribējusi izdarīt tā, lai viss būtu pēc iespējas labāk. Viņš, iespējams, vēlētos kaut reizi iegūt viņu uz grīdas, ar izpluinītiem matiem, izmētātu apģērba gabalu kaudzē, kaut vai reizi izbaudīt viņas ķermeņa smaržu, vissmalkākās parfimērijas smaržas vietā.

Viņa var izdarīt daudz ko viņa labā, bet tikai ne to, jo pati neizjūt tādu vajadzību. Dzīvesbiedra krāpšana no viņas puses ir praktiski izslēgta. Toties viņas iemīļotā nodarbe ir mājas saimniecības pārziņa un viesu uzņemšana. Viņa ir kompānijas cilvēks un sabiedriska, mīl pievērst sev uzmanību, mīl patikt un priecāties.

Vīrietis

Viņa temperaments seksa jomā ir pilnīgi normāls. Sievietes viņam ir zemāk stāvošas būtnes, tomēr viņš nav viņu ienaidnieks, kā Svari un Skorpions. Meitene viņam visbiežāk asociējas ar ”nevainību”, kuru viņš patiesi aizstāv. Tāpat kā Lauva, viņš sliecas ticēt visabsurdākajiem ”vīriešu mītiem”. Viņš ir viens no nedaudzajiem, kas identificē sievietes estētisko skaistumu ar viņas seksuālo vērtību.

Viņš sliecas domāt, ka sekss – tā ir viena no jaunības kļūdām, no kuras cilvēks izaug , lai nodarbotos ar nopietnām lietām: pelnītu naudu, dibinātu ģimeni, audzinātu bērnus utt. Nekāds brīnums, ka viņam bieži ir uzbāzīga un neapmierināta sieva.Turklāt Ūdensvīrs vienmēr uzskata sevi par aizskarto pusi.

Viņš nevar iedomāties, ka viņa ”maksimālie sasniegumi” seksa jomā nav nemaz tik diži, salīdzinot ar citu vīriešu viduvējo aktivitāti. Pret savu sievu viņš attiecas ar lielu iecietību, uzskatot, ka viņa nespēj pilnībā atbildēt par savu rīcību.

Zivis

(19.02 - 20.03)

Sieviete

Viņa ir neārstējama romantiķe un viņas temperaments ir it kā vērsts uz iekšpusi. Dažādos periodos viņa rada dažādus tēlus un baro ilūzijas, kuru kopēja iezīme ir to nerealitāte.

Bērnībā viņu sajūsmina pasakas, bet uzzīmētie tēli ir ne mazāk reāli, kā patiesie. Viņas pirmās iepazīšanās - mīļi, delikāti, romantiski zēni, ar nepilnīgi apzinātu seksuālo tieksmi. Sievietes, kas dzimušas šajā zīmē, var iedalīt divās grupās.

Uz pirmo attiecas tās, kas veido stabilus sakarus ar vīrieti, kam nepiemīt pārāk vētrains temperaments. Kā likums, viņa dzīvo ar viņu ilgi un laimīgi. Uz otro grupu attiecas daudz nemierīgākas sievietes. Galanta un romantiska mīļākā vietā viņas iztēlē prevalē pirāts. Visi saka, ka ja vien viņai pietiktu drosmes saistīties ar tamlīdzīgu vīrieti, tad viņa, nešaubīgi, būtu ļoti laimīga. Tomēr, kā likums, viņa izvairās no īstiem simtprocentīgiem vīriešiem, jūtoties drošāk psihiski vāju vīriešu starpā, kas pieprasa no viņas puses rūpes un iecietību.

Nereti viņa atrod sevi mākslinieku, politiķu mīļākās un uzticības personas lomā, t.i,. cilvēku, kuru slava ir zināmā mēra atkarīga no viņas mierinājuma. Viņa baidās ne tik daudz īstu vīriešu seksuālā spēka, cik briesmu zaudēt sapņu un ilūziju aizsargslāni un pārbaudīt sevi, kā sievieti. Viņa nevar uz to iedrošināties, tāpēc viņas ”zēni” paliek, bet vīrieši nereti ar aizvainojumu aiziet.

Vīrietis

Viņš ir cilvēks, kas vērsts uz iekšpusi, kuram citi ir tikai viņa pašanalīzes instruments. Viņš vada ļoti bagātu seksuālo dzīvi, sagādājot neaizmirstamas sajūtas savām partnerēm. Turklāt viņš tomēr neļauj tām atklāt savu patieso iekšējo pasauli.

Viņš ir apdāvināts ar ļoti bagātu iztēli, kuru pārzina tikai viņš pats. Viņš bieži mīl runāt par gultu, runā par to valdzinoši, ir pilns siltuma un erotisma, aprakstot savas partneres skaistumu un ķermeņa jaukumus. Sievietes, atceroties par viņu, atveido savā iztēlē absolūti nepareizu viņa individualitātes tēlu.

Viņš jūtas bezgala vientuļš, tāpēc galarezultātā seksuālajās lietās viņš cieš sakāvi. Nav tādas sievietes, kas varētu piekļūt viņa iekšējai pasaulei un saprast viņa patieso dabu. Katra no viņām līdz dzīves beigām atcerēsies ar viņu kopā pavadītos brīžus, bet viņš aizmirsīs par viņām visām un būs aizņemts tikai pats ar sevi.

Auns

(21.03 - 18.04)

Sieviete

Viņa dzīvē ir māksliniece. Bet tas vis nenozīmē, ka viņa nav patiesa. Tieši pretēji! Ikreiz viņa identificē sevi ar to lomu, kuru spēlē. Viņa rada emocionāli bagātas personības iespaidu, bet ne vienmēr tas tā ir. Viņa neslēpj savas emocijas, alkst spēles. Viņa ir spējīga ticēt jebkam, kam pati vēlas. Tomēr apzinoties to, viņa neuzticas savai domāšanai. Dodot izeju emocijām, viņa krīt galējībās. Gultā viņa nav tik laba aktrise, kā dzīvē, drīzāk ir pasīva, mērķēta uz emociju ieguvi nevis izjūtām.

Pati viņa nekad nemēģina ietekmēt kopdzīves stilu. Viņa pieviļ vīriešus, kas vērtē viņu izejot no iespaida, kas rodas kompānijā. Brīžiem savas kulturālās prasmes viņa ņem līdzi arī uz guļamistabu. Tomēr parfimērija, caurspīdīga veļa, sveces, gaismas un iejūtība nekad nesniegs viņai apmierinājumu. Dziļi zemapziņā viņa alkst primitīvu un rupju seksu. Alkst tēviņu tīrā veidā un grib viņam atdoties. Diemžēl viņas dzīvesveids un uzvedība piesaista izsmalcinātu, iejūtīgu un jūtīgu vīriešu uzmanību un neviens no viņiem nevar sniegt viņai laimes pilnību.

Vīrietis

Aunam vārds ”sieviete” ir augstāks par visu. Lai sagādātu viņam apmierinājumu, mīlas piedzīvojumam ir jāietver sevī intriga. Viņa stilā ir noslēpumaini telefona zvani, rūpīgi organizētas slepenas tikšanās utt. Pats ieguvums priecē viņu daudz mazāk, neka tā iekarojums. Intrigas bieži kļūst par viņa dzīves saturu.
Viņš īpaši sliecas, kas raksturīgi daudziem vīriešiem, uz satraukšanos savu seksuālo iespēju sakarā. Šis nemiers gandrīz vienmēr ir nepamatots. Viņš labprāt uzņemas terapeita lomu attiecībā uz tradicionālajām sieviešu seksuālajām neirozēm.Viņš dievina ”nopietnas” sarunas, vārdu erotismu, mīl nosliekt, pārliecināt un apzināti uzbudināt. Viss tas kalpo viņam par viņa personīgās vērtības pierādījumu. Viņš labi jūtas ar nervozu sievieti, kas šaubās par savām seksuālajām spējām, jo tās kompleksu pārvarēšanas process viņu kaislīgi uzbudina.

Viņu piesaista sievietes, kas ir nedrošas un netic sev. Labvēlīgos nosacījumos viņš var būt lielisks mīļākais. Parasti viņš ir ļoti labdabīgs, sabiedrisks, pieklājīgs un kopumā visu iemīļots cilvēks. Vairums šajā Zodiaka zīmē dzimušo sliecas uz lietu kultu, snobismu, ārēju spozmi un virspusējām savas vērtības paaugstināšanas metodēm apkārtējo acīs.

Viņš ir poligāmists (var vienlaikus būt kopā ar vairakām sievietēm). Viņam ir sveša dziļa emocionalitāte un aizraušanās.