Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 4. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Auns gribot negribot var nonākt starpnieka un samierinātāja lomā starp karojošajām nometnēm. Situācija ap viņu būs tālu no ideālas: apkārtējie, tostarp tuvi cilvēki, var izteikt savstarpējās pretenzijas. Auns, negaidīti pats sev, mēģinās izlīdzināt pušu nesaprašanos. Tiesa – tas nebūs viegli: visu dienu nabaga Auns var justies kā nokļuvis starp dzirnakmeņiem!

Otrdien Auns var pēkšņi sajusties vientuļš. Tā gadās ar visiem, galvenais ir nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, piemēram, "pasaule ir briesmīga, un visi cilvēki viens otram - svešinieki". Pēc pirmajām melanholijas pazīmēm horoskops iesaka Aunam atcerēties cilvēku, ar kuru viņš vēlētos sazināties, un uzrakstīt viņam vai piezvanīt. Tas palīdzēs Aunam saprast: tuvumā vienmēr ir cilvēki, kurus atceramies ar īpašu siltumu.

Otrdiena Vērsim paies ar devīzi – apsvērt jau paveikto. Neko darīt - lai virzītos tālāk, uz brīdi jāapstājas un jāizvērtē sava rīcība. Horoskopa zvaigznes saka, ka Vērsim otrdien būs iespēja novērtēt paveiktos darbus un saskatīt iespējamās kļūdas. Varbūt viņš to izdarīs pats, vai varbūt ar citu palīdzību. Otrdien konstruktīva kritika būs noderīga un laba, pat ja to klausīties nav patīkami.

Otrdiena Vērsim būs laba diena, lai nokratītu apgrūtinošo atmiņu nastu - it īpaši tās, kas attiecas uz viņa pagātnes romantiskajām attiecībām. Zvaigznes saka, ka pagātnes notikumi pārāk daudz ietekmē Vērša tagadni, neļaujot viņam virzīties uz priekšu. Vērsim, kurš nav ticis vaļā no senajiem pārdzīvojumiem un aizvainojuma, nebūs viegli iegūt jaunu mīlestību. Ir tikai viena recepte, kā otrdien kļūt laimīgam: piedot un aizmirst.

Otrdien jebkurā lietā Dvīņiem jāatbrīvojas no stereotipiem! Diena viņiem nodrošinās labas iespējas, taču tikai tad, ja viņi rīkosies drosmīgi un ārpus rāmjiem. Apkārtējie novērtēs viņu novatorisko pieeju un pat revolucionārākās idejas! Citiem vārdiem sakot, otrdien Dvīņiem nav domāti konservatīvie ceļi, dzīve no viņiem gaidīs svaigas idejas, iedvesmu un radošumu.

Otrdien Dvīņu otrā pusīte var viņus pamatīgi pārsteigt! Būtu kļūdaini domāt, ka nav iespējams uzzināt ko jaunu par mīļoto cilvēku: katrā no mums ir noslēpumu jūra, un nav iespējams to visu aptvert. Horoskops mierina: nav teikts, ka informācija izrādīsies Dvīņiem nepatīkama, varbūt vienkārši negaidīta. Dvīņiem šīs ziņas var izrādīties noderīgas, veidojot turpmākās attiecības ar partneri.

Otrdien Vēzis var visu dienu veltīt tam, lai noskaidrotu dažas lietas, kas viņam pēkšņi šķiet svarīgas. Tas var būt saistīts ar personīgajām attiecībām vai jebkādiem, pat nenozīmīgiem jautājumiem. Patiesības meklējumos Vēzis spēs izvest no pacietības ikvienu! Pats interesantākais ir tas, ka jau nākamajā dienā Vēzis var mierīgi paiet garām faktiem, ka otrdien viņu tā satrauca.

Otrdien Vēža mieru var satricināt nejauša tikšanās ar bijušo mīļoto cilvēku. Atmiņas par pagātnes laimi un šķiršanās rūgtumu var likt Vēzim vēlēties visu atgūt vai, gluži pretēji, atriebties. Horoskopa zvaigznes iesaka viņam nepadoties ne vienam, ne otram impulsam: ja Vēzis izšķīrās ar mīļoto cilvēku, tam bija pamatoti iemesli, nevajadzētu atkal uzkāpt uz tā paša grābekļa. Vēzim vislabāk pievērsties kam neitrālam, koncentrējoties uz darbu un citām dzīves jomām.

Otrdienā Lauva gribot negribot var atcerēties savas kļūdas. Varbūt par sevi liks manīt to sekas, vai varbūt situācija atkārtosies, liekot Lauvai just déjà vu. Vai arī, gluži pretēji, Lauva varēs izvairīties no jaunām kļūdām tikai tad, ja atcerēsies senās. Otrdien nevajadzētu pievērt acis uz savām iepriekš pieļautajām kļūdām. Pieredze, kā jūs zināt, ir nenovērtējama lieta, un ne velti saka, ka par vienu pērto divus nepērtos dod.

Otrdiena būs lieliski piemērota diena, lai Lauva īstenotu dažas kardinālas izmaiņas personīgajā dzīvē - ja, protams, tādas ir nobriedušas. Zvaigznes nemudina rīkoties spontāni, tomēr Lauva otrdien bez vilcināšanās var spert pārdomātus, nopietnus soļus. Viņam būs pietiekami daudz drosmes visam, lai vai ko gatavotos darīt - izbeigt attiecības vai bildināt. Un tad – lai notiek, kas notikdams!

Otrdien Jaunava var piedzīvot iekšēju konfliktu. Šķiet, ka ne visu, ko viņai nākas darīt, viņa atbalsta - dažas lietas viņai nepatīk, jo ir pretrunā ar situācijas izpratni. Horoskopa zvaigznes otrdien iesaka Jaunavai veltīt laiku, lai tiktu skaidrībā par savām emocijām. Vai viņai patiešām nepatīk tas, kas jādara? Ja atbilde ir apstiprinoša, tad varbūt laiks ko darīt lietas labā. Varbūt jādalās šaubās ar tuviniekiem?

Horoskops brīdina: otrdien Jaunavas mīlas laiva var uzdurties uz ikdienas dzīves klintīm vai, precīzāk sakot, nokļūt finanšu problēmu slazdos. Ļoti ticams, ka mīļotais cilvēks pastāstīs par kādiem izdevumiem vai lūgs naudu kādai kaprīzei (no Jaunavas viedokļa pilnīgi nevajadzīgai). Horoskops iesaka Jaunavai jebkurā situācijā palikt mierīgai: nervi ir dārgāki, un nav vēlams naudas dēļ sabojāt attiecības ar mīļoto cilvēku.

Otrdien Svariem var būt komunikācijas problēmas: dažreiz būs sajūta, ka spēlē klusos telefonus. Viņu domas un vārdus citi pārpratīs, kas dienas laikā var novest pie absurdām situācijām. Lai izvairītos no pārpratumiem: informācijas sagrozīšanas, "nesapratu", "nesadzirdēju" un līdzīgiem, horoskops iesaka Svariem visos svarīgos jautājumos izteikties ļoti vienkārši un skaidri, atkārtojot vienu un to pašu domu vairākas reizes. Un pēc tam vēl pārbaudiet - vai sarunu biedrs jūs pareizi saprata?

Otrdien Svariem jāparāda pacietība un sapratne attiecībās ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņu partneris būs kaprīzs, “piekasīsies” vai kādā citā veidā izrādīs savu neapmierinātību. Tomēr, pirms mesties cīņā ar atbildes pretenzijām, Svariem vajadzētu noskaidrot, kādi ir šīs attieksmes cēloņi. Varbūt Svaru partnerim ir sakrājušās problēmas, un otrdien viņam vienkārši jānolaiž tvaiks?

Otrdien Skorpiona pagātne var traucēt objektīvi uztvert realitāti. Viņu var mocīt neatvairāma vēlme salīdzināt iepriekšējo ar tagadējo (dabiski, ne par labu tagadnei). Būtu labi, ja Skorpions spēs savaldīties, lai paturētu domas pie sevis, citādi viņš var aizvainot tos, kas blakus. Lai izvairītos no apvainojumiem, Skorpionam vajadzētu atcerēties, ka cilvēki mēdz idealizēt pagātni. Horoskops brīdina par pārsteidzīgiem izteikumiem un pārmērīgu iegrimšanu pagātnē.

Otrdien situācija varētu likt Skorpionam atcerēties tādas lietas kā ļaunā pieminēšana un pat atriebība. Varbūt Skorpionam mīļotais cilvēks atgādinās aizskarošus vārdus vai rīcību, vai varbūt pats Skorpions vēlēsies kādam atriebties. Lai tas neapdraudētu viņa personīgo dzīvi, Skorpionam otrdien jāierobežo šādi impulsi. Atriebība ir indīgs ēdiens, kuru nevajadzētu pasniegt ne karstu, ne aukstu. Nekad un nevienam.

Strēlniekam otrdien vajadzētu pārskatīt savus nākotnes plānus, tostarp globālos. Varbūt tajos iezagusies kļūda, un Strēlnieks jau ilgu laiku soļo pa nepareizo ceļu? Palaikam jākoriģē savas darbības, samērojot tās ar realitāti. Tas atbrīvos Strēlnieku no ilūzijām un maldiem, kas bremzēja. Tikai to izdarot, viņš varēs virzīties tālāk.

Otrdien Strēlnieku raksturos paaugstināta emocionalitāte! Lai tas neizraisītu konfliktus ar tuviniekiem, zvaigznes viņam iesaka savu spēcīgo enerģiju novirzīt mierīgā kanālā, pievēršot uzmanību visam apkārt esošajam skaistajam. Otrdien, sekojot skaistajam visos tā veidos, vai tas būtu ziedošs zieds, skaista dzeja vai glīta pretējā dzimuma persona, Strēlniekam, tāpat kā Alisei no pasakas, būs iespēja nokļūt Brīnumzemē un tur iegūt interesantas paziņas.

Otrdiena Mežāzim sola patīkamas rūpes! Viņš būs aizņemts ar rūpēm, kas saistītas ar cilvēkiem, kuri viņam nav vienaldzīgi, un tas prasīs daudz spēka. Varbūt tuvinieki vērsīsies pie Mežāža pēc palīdzības vai padoma kāda jautājuma risināšanā, vai arī viņi vienkārši vēlēsies parunāties. Horoskops apgalvo, ka Mežāža sirdij tuvie un mīļie cilvēki viņam piešķirs nepieciešamo enerģiju un emocionālo lādiņu. Lai cik daudz enerģijas Mežāzis iztērētu mīļotā cilvēka, draugu, bērnu vai vecāku labā, šajā dienā pretī viņš saņems divreiz vairāk spēka, rūpes un mīlestības.

Otrdien Mežāzim, lai tuvotos sapņu īstenošanai, būs no kaut kā jātiek vaļā. Šis "kaut kas" ir kā važas pie kājām, kas neļauj Mežāzim dzīvot normālu personīgo dzīvi, mīlēt un būt mīlētam. Varbūt runa par senām atmiņām, vilšanos vai jūtām. Varbūt par kompleksiem un šaubām par sevi - Mežāzis zina labāk. Tikai atbrīvojoties no šiem šķēršļiem, Mežāzis jutīsies patiesi vēlams un laimīgs!

Otrdien Ūdensvīrs var savērpt nelielu notikumu virpuli vienkārši tāpēc, ka ir noguris no vienmuļības. Horoskops runā par viņa nestabilo noskaņojumu šajā dienā - tas var mainīties no plus uz mīnus un atpakaļ ar kosmisko ātrumu. Tikai no paša Ūdensvīra atkarīgs, vai viņš galu galā organizēs jautru uzdzīvi vai skaļu skandālu. Jebkurā gadījumā horoskopa zvaigznes viņam iesaka nepaturēt emocijas sevī - viņam tas tāpat neizdosies. Izvēlētos to izpaušanas veidu, Ūdensvīriem vajadzētu būt piesardzīgiem.

Otrdien zvaigznes iesaka Ūdensvīriem neuztraukties par to, kas notiks, un nemēģināt ielūkoties nākotnē. Ūdensvīrs vēlas uzzināt, kas viņu gaida attiecībās? Vai viņi viens otram ir īstais cilvēks? Vai varbūt nepieciešamas garantijas, ka viņš netērē laiku kopā ar šo cilvēku? Otrdien Ūdensvīram būs iespēja saprast vienkāršu domu: tādu garantiju nav un nevar būt. Mīlestība ir brīnišķīga spēle, kurā ir svarīgs katrs mirklis, un galvenais ir process.

Otrdien horoskops mudinās Zivis šķirties no kaut kā. Atbrīvojiet savu dzīvi no nevajadzīgām lietām! Izrevidējies skapjus, izdzēsiet telefonā numurus, kas kļuvuši nevajadzīgi, pārtrauciet attiecības, kas apgrūtina. Otrdiena būs piemērota sava veida dzīves telpas attīrīšanai. "Ģenerālā tīrīšana" palīdzēs padarīt Zivju dzīvi harmoniskāku un gaišāku, pārkāpt pāri kādai robežai, kas šķir no nākotnes uzvarām un sasniegumiem. Horoskopa zvaigznes iesaka Zivīm šajā dienā atcerēties savus sapņus un plānus: varbūt ir pienācis laiks tiem piepildīties?

Otrdien Zivīm var šķist, ka nauda ir šķērslis vai pat tiešs drauds mīlestībai! Tas notiks, ja Zivju finanšu jautājumi pēkšņi nonāks konfliktā ar personīgajiem jautājumiem, stājoties ceļā romantikai un citām cēlajām jūtām. Labāk otrdien necilāt tādas tēmas kā finanšu trūkums, lieli tēriņi, taupība vai izšķērdība.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!