Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 3. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Aunam būs jākļūst līdzīgam filmas “Vienmēr jā” varonim. Situācija prasīs, lai viņš izrāda savu lojalitāti, smaida un piekrīt! Tāpat kā filmā, arī Auna piekrišana patiesi maģiski ietekmēs citus. Kaut arī ne vienmēr Auna smaids būs patiess, un vārdi - no sirds, bet labums, ko no tā gūs Auns, būs visreālākais!

Trešdien Aunam būs iespēja pārliecināties, vai viņu mīl un novērtē cilvēks, kurš viņam ir dārgs. Pat ja partneris parasti neuzskata par nepieciešamu izrādīt Aunam savu uzmanību, trešdien viņš, visticamāk, izdarīs izņēmumu no šī noteikuma, pasniedzot nelielu dāvanu, izsakot komplimentu vai citādi izrādot savu mīlestību un rūpes. Neslēp savu pateicību! Dari visu, lai partneris vēlētos to izbaudīt atkal un atkal!

Trešdien Vērsim visas lietas, kas saistītas ar kārtības ieviešanu un uzturēšanu, padosies vieglāk nekā parasti! Viņam ļoti gribēsies nodarboties ar datora failu, rakstāmgalda u.tml. kārtošanu. Nepretojies šim impulsam! Horoskopa zvaigznes trešdien Vērsim iesaka pievērsties tam, kam vienmēr pietrūkst laika un enerģijas: atbildēt uz vēstulēm, sakārtot lietas atvilktnēs utt.

Trešdien Vērsim būs pamats aizdomāties par to, vai viņi ar mīļoto cilvēku kopā nepavada pārāk maz laika? Mēģinot paspēt visu uz pasaules, mierīgai komunikācijai bieži vien vairs nav spēka. Bet ir tik patīkami vienkārši pavadīt visu vakaru blakus, apskaujoties un pļāpājot par neko! Trešdien zvaigznes mudinās Vērsi nodoties tieši tādas bezrūpīgai neko nedarīšanai kopā ar partneri, daloties ar viņu maigumā un siltumā un priecājoties par katru mirkli. Tas būs vēl viens akmens viņu attiecību pamatā.

Trešdien apkārtējie cilvēki atbalstīs Dvīņus un būs gatavi apspriest viņu visdrosmīgākos priekšlikumus. Tāpēc, ja Dvīņiem ir gatavas idejas, kuras viņi neuzdrošinājās paust, beidzot vajadzētu tās pateikt skaļi. Nav teikts, ka visi viņu priekšlikumi tiks pieņemti ar “urrā”, bet trešdien pastāv iespēja, ka tie vismaz tiks ņemti vērā. Dvīņi var pat mēģināt uzstāt uz savu vai mazliet pakaulēties - kāpēc gan ne?

Trešdien zvaigznes Dvīņiem piešķirs sentimentāli romantisku noskaņojumu. No tā nav jākautrējas, bet, ja reiz tā noticis, var mēģināt pieskarties lirikas stīgām mīļotā cilvēka sirdī. Piemēram, Dvīņi trešdien var uzrakstīt maigu atzīšanos mīlestībā, uzzīmēt pastkarti vai nosūtīt SMS ar saviem dzejoļiem. Lai no malas tas varbūt šķiet naivi - dažreiz tieši tādas vienkāršas, bet no sirds darītas lietas spēj radīt brīnumus!

Trešdien Vēzim vajadzētu uzklausīt citu padomus - pat ja viņš uzskata, ka viņam tie nemaz nav vajadzīgi. Horoskopa zvaigznes sola, ka citu cilvēku vārdi šajā dienā spēs viņu paglābt no kļūdām vai otrādi – mudinās īstenot vērtīgu ideju, kas galu galā nesīs labus rezultātus. Tāpēc, pat ja trešdien dzirdētais padoms vai doma nāk no cilvēka, par kura gudrību Vēzis nav pārliecināts, viņam tas būtu jāņem vērā.

Trešdien zvaigznes dāvās Vēzim izteiktu vēlmi parūpēties par mīļoto cilvēku un ienest siltumu attiecībās. Ja viņa jūtas ir patiesi dziļas, trešdien viņš sajutīs, cik abiem svarīga ir šī saikne, un tas būs labs iemesls domāt par kopīgu nākotni. Vēzis var palutināt sevi un savu izredzēto, ieplānojot romantiskas vakariņas, kopīgu iešanu vannā, karaoke dziedāšanu u.tml. – vārdu sakot, mazus mīlestības svētkus!

Trešdien horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai paturēt savas idejas (īpaši inovatīvās) pie sevis. Maz ticams, ka viņš citos radīs sapratni, drīzāk tas var būt kaitējums. Pats interesantākais ir tas, ka kaitējums var būt negaidīts. Piemēram, kāds pieņems Lauvas ideju, sagrozīs to, bet Lauva būs atbildīgs par rezultātu. Citiem vārdiem sakot, lai izvairītos no pārpratumiem, Lauvai trešdien jāatturas no kārdinājuma demonstrēt savu gudrību. Lai gan viņam nebūs viegli to izdarīt!

Visā, kas saistīts ar mīlestību, romantiku un jūtām, Lauvai būs nosliece uz konservatīvismu. Ja viņš ir viens, tad flirta vai jaunas iepazīšanās vietā, visticamāk, priekšroku dos nevainīgam draudzīgam randiņam vai vakaram vienatnē ar grāmatu, TV vai datoru. Ja Lauvai ir mīļotais cilvēks, tad nevajadzētu sākt eksperimentus, labāk izvēlēties vienu no vecajiem, pārbaudītajiem randiņa scenārijiem. Trešdien jaunos, neparastos apstākļos Lauva var justies neērti.

Trešdien horoskopa zvaigznes Jaunavai iesaka nemēģināt izgudrot riteni no jauna! Vai ir kāda problēma? Pirms piedāvāt savu versiju, Jaunavai vajadzētu papētīt, kā citi pirms viņas ir atrisinājuši to pašu jautājumu. Izmantojot citu cilvēku idejas, Jaunava trešdien ietaupīs daudz laika un pūļu. Galvenais nav būt informētam par jebkuru jautājumu, bet gan zināt, kur īstajā laikā atrast atbildi.

Trešdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai saprast, ka viņas mīlas attiecībām ir perspektīva tikai tad, ja viņa spēs mainīt savu skatījumu un viedokli par daudzām lietām. Lai virzītos uz priekšu, jāatbrīvojas no seniem kompleksiem un klišejām. Pienācis laiks pārtraukt pārāk nopietni raudzīties uz dzīvi un būt pārāk prasīgai pret mīļoto cilvēku. Ja Jaunavai trešdien tas izdosies, viņa no savām attiecībām varēs iegūt maksimāli daudz pozitīvu emociju, un pats galvenais - paļauties uz to turpinājumu.

Trešdien Svariem vajadzētu padomāt par autoritātes stiprināšanu. Svaru šarms bruģēs ceļu uz cilvēku sirdīm, taču šīs simpātijas jānostiprina ar darbiem. Tāpēc dienas laikā Svariem būs jāpiestrādā pie sava tēla: jāņem iniciatīva savās rokās, jāizsaka interesanta ideja vai jāparāda apkārtējiem kāds cits talants.

Trešdien jebkurā nestandarta situācijā Svarus var glābt tikai godīgums un atklātība. Beidziet staigāt riņķī un apkārt! Svariem jābūt atklātiem pret mīļoto cilvēku, un tad viņi kopā spēs tikt galā ar jebkuru problēmu. Trešdien Svariem būs vieglāk nekā parasti atvērt dvēseli un domas dvēseles partnera priekšā, nebaidoties, ka viņus nesapratīs.

Trešdien pat visvienkāršākie, ierastie Skorpiona darbi var ripot uz priekšu čīkstēdami un grabēdami. Un pie vainas nav tikai tas, ka Skorpionam būs mokoši grūti uz tiem koncentrēties. Vienkārši kā saka – uz līdzenas vietas var rasties dažādi darbības traucējumi, un viņa centieni labot situāciju, visticamāk, nedos rezultātus. Tāpēc horoskopa zvaigznes trešdien Skorpionam iesaka atpūsties un peldēt pa straumi. Rezultāts būs tāds pats, taču ietaupīs spēkus un nervus.

Trešdien Skorpiona galvenais uzdevums būs palīdzēt mīļotajam, risinot dažus viņa jautājumus. Partnerim nepieciešamas ne tikai rūpes un morāls atbalsts, bet arī tas, ka Skorpions palīdz viņam ar savām zināšanām, resursiem vai pieredzi. Skorpionam vajadzētu mēģināt izturēties pret to ar sapratni - trešdien tikai viņa aktīvā līdzdalība palīdzēs partnerim spert pirmos soļus savu problēmu risināšanā.

Trešdien Strēlnieks vai plīsīs no vēlmes dalīties ar citiem ar dažām novatoriskām idejām un plāniem. Tomēr horoskopa zvaigznes brīdina, ka tas jādara pakāpeniski un uzmanīgi. Vispirms jāsagatavo sabiedrības viedoklis un tikai pēc tam soli pa solim jādalās ar informāciju. Citādi pastāv liela varbūtība, ka trešdien Strēlnieka vārdi tiks pārprasti, un viņa idejas neatradīs sapratni un atbalstu pat no radiem un draugiem.

Trešdien Strēlniekam būs lieliska iespēja pavadīt laiku blakus cilvēkam, kurš nav nejauši parādījies pie apvāršņa - iespējams, ka viņam būs svarīga loma turpmākajā liktenī. Ja viņam jau ir mīļotais cilvēks, vajadzētu pavadīt vakaru kopā - tas stiprinās attiecības un ļaus labāk iepazīt vienam otru. Vientuļam Strēlniekam liktenis trešdien sniegs iespēju romantiski iepazīties, kas laika gaitā var izvērsties par kaut ko vairāk.

Trešdien Mežāža diena paies zem papīra karoga! Pat ja parastās dienās viņu apgrūtina birokrātija un rakstu darbi, trešdien viņam visu dienu vajadzēs turēt pa rokai piezīmju kladi, cītīgi iekļaujot tajā visas aktualitātes un plānus. Horoskopa zvaigznes apliecina Mežāzim, ka šāda darbība viņam nāks par labu, turklāt viņš neapzināti uz to tieksies. Pateicoties vēlmei visu sakārtot un salikt pa plauktiņiem, trešdien Mežāzī pamodīsies īsts birokrāts! Tas viņam palīdzēs savest ideālā kārtībā savus plānus, domas un pat jūtas.

Trešdien Mežāzim nevajadzētu cerēt uz globālu izrāvienu mīlas attiecībās - maz ticams, ka tas notiks. Vēl nav pienācis laiks pasteidzināt notikumus un doties uzbrukumā, tāpēc tagad galvenais ir pienācīgi nostiprināties vecajās līnijās un gaidīt labvēlīgāku brīdi. Izrādījis savaldību, Mežāzis nenožēlos, pagaidām viņš var izbaudīt mirkli. Zvaigznes trešdien viņam piešķirs harmoniju, dvēseles līdzsvaru un mieru, romantisku noskaņu, ar kuru Mežāzis var dalīties ar savu mīļoto cilvēku.

Pilnīgi iespējams ka trešdien Ūdensvīrs vēlēsies iesaistīties kādā riskantā lietā, taču horoskopa zvaigznes stingri iesaka to nedarīt: viņa priekšstatos par notiekošo nav ņemti vērā daži svarīgi faktori. Varbūt Ūdensvīriem nav visas informācijas vai arī viņi ir slikti aprēķinājuši iespējas. Vai varbūt kāds viņus apzināti maldina. Tāpēc galvenajam Ūdensvīra noteikumam trešdien jābūt piesardzībai, nevis riskam. Izlemjot par riskantu soli, viņš daudz zaudēs.

Trešdien un tuvākajā nākotnē zvaigznes iesaka Ūdensvīriem būt piesardzīgiem ar tēriņiem. Protams, taupīšana nav visromantiskākā tēma pasaulē, taču bez tās būs grūti sakrāt naudu tam, ko Ūdensvīrs un mīļotais sapņo kopā īstenot. Lai kas tie būtu par plāniem, ir pēdējais laiks spert pirmo soli šajā virzienā, apspriežot jautājuma praktisko pusi ar partneri. Pretējā gadījumā kopīgie plāni paliks tikai sapņi.

Trešdiena būs tieši tā diena, kad Zivju iniciatīva var tikt sodīta. Vai arī novest pie sekām, kuras Zivis nemaz negaidīja. Citiem vārdiem sakot, šīs dienas moto ir vienkāršs: "Netēlo pārgudro, neizcelies!" Labāk būt kā hameleonam un saplūst ar apkārtējo vidi, nekā visu dienu ar vislabākajiem nodomiem piedāvāt savas idejas, līst vai no ādas laukā un beigās izrādīties par kaut ko vainīgām.

Trešdien zvaigznes aicina Zivis nespert pārsteidzīgus soļus visā, kas attiecas uz mīlestību. Viņu nepacietība ir saprotama, taču tas nepalīdzēs ātrāk sasniegt mērķi, drīzāk, gluži pretēji, var tikai kavēt. Zivīm trešdien vajadzētu paskatīties uz lietām no otras puses: tagad attiecībās ar mīļoto viņas piedzīvo pārsteidzošu periodu. Kur jāsteidzas? Vai nebūtu labāk vienkārši izbaudīt katru brīnišķīgo mirkli?

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!