Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


1. maija horoskops veiksmīgai dienai

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Aunu var gaidīt sarežģīta saruna ar cilvēkiem, no kuriem viņš ir atkarīgs. Visticamāk, saruna notiks pa tālruni vai ZOOM. Pat ja runa ir par sīkumiem, sestdienas sarunai var būt tālejošas sekas, un Aunam jācenšas radīt labu iespaidu. Būs vienkārši lieliski, ja sarunas laikā Aunam izdosies likt galdā kādu trumpi!

Sestdienā mīlas lietās Aunam jāiemācās piekāpties un būt diplomātiskam. Neuztveriet šo taktiku kā atkāpšanos. Mīlestība ir kā valsis: vispirms viens partneris sper soli uz priekšu, tad pienāk otra kārta. Sajūtot šo turp un atpakaļ ritmu, pats Auns nevēlēsies apstāties! Rīt būs lieliska diena, lai iemācītos dejot ... Tas ir, iemācīties sajust partneri, būt elastīgam un pieļaut kompromisu.

Sestdien burtiski visus pēc kārtas interesēs Vērša viedoklis. Viņam adresētais dienas jautājums būs: "Ko tu par to domā?" Necīnies ar neizbēgamo: Vērsis lieliski tiks galā ar eksperta un konsultanta lomu. Viņa pieredze ir pietiekama, lai sniegtu labu padomu, un horoskopa zvaigznes veicinās, ka apkārtējie būs gatavi izmantot Vērša padomu. Viņa autoritāte tikai nostiprināsies.

Sestdien zvaigznes Vērsim iesaka padomāt par to, uz ko viņš ir gatavs savu attiecību labā. Varbūt tas ir par daudz? Vērsim ir īpaši svarīgi saprast, vai mīļotā cilvēka dēļ viņš neslēdz darījumus ar savu sirdsapziņu, lepnumu vai nenes kādu citu lielu upuri. Ja tā, tad vērts izlemt, kā to mainīt. Vērsim vajadzētu atcerēties: viņš, tāpat kā visi citi, ir pelnījis labāko. It īpaši, ja runa ir par mīlestību.

Sestdien Dvīņiem būs pienācis izdevīgs brīdis, lai mēģinātu iegūt līderpozīcijas kādā vēlamā jomā! Viņu argumenti būs spēcīgāki nekā jebkad agrāk, un no konkurences nebūs jābaidās. Apkārtējie cilvēki būs gatavi spert soli pretī Dvīņiem, tuvinieki - atbalstīt. Citiem vārdiem sakot, viss, kas sestdien Dvīņiem vajadzīgs, lai izrautos uz priekšu, viņiem jau ir. Ir pienācis laiks rīkoties izlēmīgi!

Sestdien Dvīņiem būs iespēja nedaudz pavērt plīvuru pār savu nākotni un pat ieskatīties tajā! Viņu personīgajā dzīvē nobriedušas globālas pārmaiņas, kas jau ir tik taustāmas un reālas, ka tās dos Dvīņiem ziņu par sevi. Tā var būt neskaidra priekšnojauta, paredzēšana vai loģisks aprēķins. Vēl nedaudz, un Dvīņu dzīve mainīsies tā, kā viņi pat nevarēja iedomāties!

Darbi, pie kuriem Vēzis sestdien ķersies, noteikti būs perspektīvi, lai arī cik nenozīmīgi tie varētu šķist. Laika gaitā tie var spēlēt nozīmīgu lomu Vēža darbā, labklājībā vai personīgajā dzīvē. Tāpēc horoskopa zvaigznes Vēzim iesaka izturēties vērīgi pat pret sīkumiem. Ja situācija piedāvā kādu izvēli, ir ļoti svarīgi, lai Vēzis sava lēmuma sekas aprēķinātu vismaz dažus soļus uz priekšu.

Sestdien Vēzim un viņa mīļotajam cilvēkam var būt sarežģīta saruna. Protams, gan Vēzim, gan viņa izredzētajam ir spēcīgi argumenti, ar kuriem viņi gatavojas savstarpēji apmainīties. Tomēr sarunas laikā zvaigznes iesaka Vēžiem pievērst uzmanību ne tik daudz partnera teiktajam, bet tam, kā viņš to dara. Galu galā tā nav prāta vētra, bet gan divu mīlošu cilvēku saruna. Šādā informācijas apmaiņā galvenajam dalībniekam jābūt nevis prātam, bet gan sirdij.

Sestdien Lauvai vajadzētu sagatavoties faktam, ka apkārtējie viņu var kritizēt. Tomēr lai cik nepatīkami un aizvainojoši būtu dzirdēt par savām kļūdām, ir vērts informāciju pieņemt zināšanai. Vislabāk, ja Lauva mēģinās paskatīties uz sevi ar to cilvēku acīm, kas viņu kritizē. Varbūt viņam tiešām ir jāpiestrādā pie sevis? Nekas sestdien tā nenostiprinās Lauvas stāvokli kā veselīga attieksme pret kritiku.

Sestdien lai kā Lauva tiektos pēc dedzīgām un kaislīgām attiecībām ar savu izredzēto, visticamāk, tās nebūs tādas, kādas viņš gaidīja. Tas nav kaislības trūkums, bet gan fakts, ka Lauvam un viņa partnerim būs par ko parunāt arī bez mīlestības tēmas. Viņiem būs visas iespējas atrast kopīgu valodu dažos biznesa jautājumos un pat, iespējams, nākt klajā ar kopīgu projektu. Un tas ir lieliski: kopīgas intereses ir labākais pamats patiesai mīlestībai.

Sestdien Jaunava labprāt dalīsies ar citiem savās vērtīgajās idejās un gudrajās domās. Ne visi to uztvers ar sapratni, bet dažiem Jaunavas palīdzība un padomi noderēs. Tāpēc, lai apvienotu patīkamo ar lietderīgo, sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Jaunavai savu mentora noskaņojumu novirzīt tiem, kas jaunāki vai kuriem nepieciešams atbalsts - tas būs noderīgi abām pusēm.

Horoskops brīdina: mīlas lietās šī diena Jaunavai var paiet ar devīzi “Es visu padarīju tikai sliktāku”. Lai tas nenotiktu, Jaunavai šajā dienā nevajadzētu pārkāpt galveno inženieru un programmētāju likumu: "Ja tas darbojas - nepieskaries tam", tas ir, mēģināt padarīt attiecības ar mīļoto cilvēku vēl labākas. Citādi gaidītā entuziasma un pateicības vietā Jaunava sestdien var saņemt neizpratni vai pat konfliktu ar savu dvēseles radinieku, un atlikušajā dienas daļā būs jādomā, kā visu saglābt.

Sestdien horoskops Svariem iesaka atcerēties draugus un paziņas vai iemantot jaunus. Jautājumus, kas viņus tagad satrauc, ir grūti atrisināt bez palīdzības no malas. Tāpēc Svariem šajā dienā būtu jāveido un jāatjauno noderīgi kontakti. Efektīvai mijiedarbībai vajadzētu būt abpusēji izdevīgai, tāpēc piedāvājiet savus pakalpojumus, lai pretī iegūtu vēlamo! Tādi "tilta būves" rezultāti jūs patīkami pārsteigs.

Zvaigznes Svariem iesaka sakārtot savu personīgo dzīvi. Vai viņu attiecībās viss nav pārāk mulsinoši? Varbūt tas saistīts ar faktu, ka Svari ļāva situācijai ritēt savu gaitu un nevēlas pieņemt apzinātus lēmumus? Protams, runājot par jūtām, nav tik viegli visu analizēt. Tomēr Svariem ir drosmīgi jāieskatās sevī, lai varētu virzīties tālāk.

Sestdien kādam var būt nepieciešama Skorpiona palīdzība. Horoskops iesaka - neatsakies; uzņemoties labu darbu, Skorpions iegūs iemeslu lepoties ar sevi un sasniegto rezultātu. Turklāt pastāv iespēja, ka pateicība par sniegto pakalpojumu nebūs ilgi jāgaida, un Skorpions saņems patīkamus bonusus. Ja viņš sestdien varēs viegli tikt galā ar citu cilvēku problēmām, tad savējās var sagādāt vairākus ne pārāk patīkamus mirkļus. Horoskops brīdina: esi uzmanīgs! Skorpions šajā dienā var paklupt pat tur, kur vienmēr gājis gludi.

Attiecībās ar mīļoto cilvēku Skorpions būs kaprīzs. Kāda rīcība vai vārdi, pret kuriem viņš būtu mierīgi izturējies nākamajā dienā, sestdien var kļūt par iemeslu Skorpiona sūdzībām, niķiem vai lūgumiem. Zvaigznes viņu brīdina, ka viss ir labs ar mēru, un partnera pacietība nav neierobežota. Nevajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību sīkumiem, ja Skorpions nevēlas, lai viņa mazās kaprīzes pārvērstos lielā konfliktā.

Sestdien Strēlnieks maz rūpēsies par apkārtējiem. Varbūt viņš rēķinās ar kādu īpašu attieksmi pret sevi vai īpašiem apstākļiem. Horoskopa zvaigznes brīdina Strēlnieku - lai cik viņš būtu pārliecināts par savu taisnību, viņam nevajadzētu uzstāt uz savu. Sestdien viņam jāmēģina atrast kopīgus saskarsmes punktus ar citiem, citādi aizvainojums un konflikti ir neizbēgami.

Sestdien attiecību jomā Strēlniekam pienācis laiks mēģināt darīt to, kam ilgi pietrūka apņēmības. Horoskops Strēlniekam sola veiksmi mīlestībā, ja viņš izmantos iespēju. Ir pienācis laiks beigt šaubīties - sāc rīkoties. Strēlniekam sestdien būs visi nepieciešamie līdzekļi, lai apburtu cilvēku, kurš viņam patīk: harizma, šarms, valdzinājums.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim būt elastīgākam jebkuru jautājumu risināšanā. Neapstājies pie viena rīcības varianta, jo pie viena un tā paša mērķa var novest daudzi un dažādi ceļi! Apkārtējie cilvēki novērtēs, ja Mežāzis rēķināsies ar situāciju un ar viņiem, mainot taktiku tieši ceļā. Tas ļaus Mežāzim ātrāk sasniegt rezultātus. Pieļaujot kompromisus, Mežāzis sasniegs vairāk nekā tad, ja rīkosies tikai pa savam prātam.

Sestdien Mežāža mīļotais cilvēks spēs viņu patīkami pārsteigt! Varbūt viņš izdarīs kaut ko tādu, kas Mežāzim liks lepoties ar viņu. Vai arī Mežāzis pēkšņi saskatīs savu izredzēto kā jaunā gaismā, un tas viņu patīkami pārsteigs! Iespējams, partneris Mežāža priekšā demonstrēs kādu jaunu talantu, iepriecinās ar dāvanu vai pārsteigumu. Un pareizi, jo patiesi mīlošu cilvēku galvenais noslēpums ir vienkāršs: nekad nepārtrauciet viens otru pārsteigt.

Sestdiena Ūdensvīram būs mierīga un līdzsvarota diena. Nav jēgas kaut kur steigties vai kaut kam dzīties pakaļ – tāpat sestdien no Ūdensvīra lēmumiem nekas nebūs atkarīgs. Situācija attīstīsies bez viņa līdzdalības, tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem atslābināties un ļauties straumei. Atpūtieties kā nākas! Atelpa Ūdensvīriem dos spēku un enerģiju nākamajai dienai.

Personīgajā dzīvē Ūdensvīram vajadzētu pārdomāt tādu jēdzienu kā "ieradums". Vai vismaz paskatīties uz to no otras puses. Vai Ūdensvīriem šķiet, ka attiecībās ar mīļoto cilvēku ir mazāk kaisles? Ka viss jau sen iegājis ierastās sliedēs? Taču parastajā dzīvē darba dienu ir vairāk nekā svētku dienu. Dienu pēc dienas jāparāda fantāzija un iniciatīva, lai dzīve nešķistu pelēka.

Sestdien Zivīm būs iespēja paplašināt savu ietekmes sfēru! Varbūt viņas iegūs jaunas pozīcijas, labi parādot sevi citu priekšā, pabeidzot svarīgu darba posmu, nodibinot noderīgu iepazīšanos vai vienkārši atrodoties īstajā laikā un īstajā vietā. Galvenais ir tas, ka, pateicoties panākumiem, Zivis virzīsies soli uz priekšu, un laika gaitā tas solās patīkami ietekmēt viņu dzīvi.

Sestdien Zivīm var būt aktuāls teiciens “Mana mēle ir mans ienaidnieks”. Turklāt vainīgi būs pārsteidzīgie vārdi, nevis vēlme aizskart mīļoto. Lai tas nenotiktu, Zivīm jāseko, lai viņu vārdi neskrietu pa priekšu domām. Sestdien labāk izskatīties lēnprātīgam, nekā pēc tam pārmest sev par nesavaldību un vieglprātību.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!