Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Sporta totalizatoru popularitāte Latvijā pieaug

Redakcija
Redakcija

Sports līdzjutējiem sagādā tādas sajūtas, kādas citur nav notveramas. Satraukums, kādu līdzjutējs jūt, vērojot svarīgu maču, nelīdzinās nekam citam. Iecienītākajai komandai izcīnot iepriekš neiekarotus augstumus, tās līdzjutēji ir svētlaimē. Diemžēl, tādu sporta notikumu skaits, kas ļauj izdzīvot šo sajūtu spektru, ir ierobežots. Visbiežāk, sporta fani jūt līdzi tikai atsevišķām komandām, kuras aizvada tikai dažus izšķirīgus mačus katru gadu. Vai tiešām nav iespējams notvert asās sajūtas, kādas mums dāvā sports, lai tās piedzīvotu biežāk? Kā izrādās, arvien vairāk sporta līdzjutēju to panāk ar sporta totalizatora palīdzību.

Sporta totalizators ir instruments, kas ļauj spēlētājiem sajust azartu pat tad, ja spēkiem mērojas divas komandas, par kuru eksistenci tie vēl pirms brīža nemaz nezināja. Protams, lai sporta likmju spēlē labāk veiktos, ir ieteicams likt likmes uz tām komandām, ar kurām jūs esat labāk pazīstams, lai uzlabotu jūsu izredzes precīzi prognozēt mača iznākumu. Neskatoties uz to, pat liekot likmes tikai tajā pat līgā, kurā spēlē jūsu iecienītākā komanda, potenciāli interesanto maču skaits vairāk kā desmitkāršosies.

Sporta derību likmes ir arī vienīgā iespēja, kā pārvērst jūsu sporta zināšanas papildus ienākumu avotā. Tikai paturiet prātā, ka vairums totalizatora spēlētāju, ilgtermiņā, zaudē vairāk, nekā laimē, tādēļ uz spēles likto naudu vajadzētu uztvert kā tēriņus izklaidei. Ja jūs rīkosieties apzinīgi un jau iepriekš izdalīsiet totalizatora spēlei paredzētu budžetu, laiku pa laikam, šī spēle jūs atalgos ar patīkamiem laimestiem. Visbiežāk, totalizatorā tiek laimētas salīdzinoši nelielas summas, tomēr vairums citu izklaides iespēju neatgriež pat tik daudz. Kad jūs esat pēdējo reizi laimējis kaut mazliet naudas, apmeklējot kino vai restorānu? Tieši tā - nekad! Tādēļ laimesti ir ļoti patīkama priekšrocība, pat tad ja nelieli.

Runājot par naudu, totalizatora spēlētāji to saņem ne tikai veicot uzvarošas likmes vien. Pēdējo gadu laikā, arvien vairāk sporta līdzjutēju pievēršas totalizatoram un bukmeikeri savā starpā sacenšas, piedāvājot izdevīgus iepazīšanās bonusus. Ja jūs nolemsiet pārbaudīt savas sporta zināšanas un atvērsiet kontu kādā no tiešsaistes totalizatoriem, jūs saņemsiet dāvanu. Tā var būt bezriska likmju, iemaksas dubultošanas vai kādā citā formā, bet bešā jūs noteikti nepaliksiet. Protams, jūs nevarēsiet šo naudu tā vienkārši izmaksāt no sava konta, pirms būsiet to licis spēlē. Neskatoties uz to, ar tās palīdzību jūs uzlabosiet izredzes laimēt, jo varēsiet atļauties likt vairāk likmju, pirms jums nāksies veikt atkārtotu iemaksu. Paralēli iepazīšanās piedāvājumiem, tiek rīkotas arī dažādas sezonālās akcijas, par godu gaidītākajiem sporta notikumiem.

Sporta likmju spēles arī ir iet līdzi laikiem. Mūsdienās, totalizators, galvenokārt, tiek spēlēts tiešsaistē, ar SSL šifru aizsargātās vietnēs, kur to drošība un likumība tiek rūpīgi uzraudzīta. Turklāt, visiem totalizatoriem ir arī mobīlās versijas, tādēļ likt likmes uz sporta notikumiem ir iespējams no jebkuras vietas un jebkurā laikā. Pateicoties visiem iemesliem, kurus aprakstījām augstāk, tāpat kā vēl daudziem citiem, to sporta fanu pulks, kuri savā līdzi jušanas rituālā iekļauj sporta likmes, ir kļuvis daudz plašāks.