Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Labākie padomi totalizatora iesācejiem

Redakcija
Redakcija

Totalizators attalgo līdzjutējus, apbalvojot viņu sporta zināšanas ar naudas balvām un azartiski pavadītu laiku. Tādēļ nav pārsteidzoši, ka sporta likmes ir viena no Latvijā populārākajām azartspēļu formām un katru gadu totalizatoru spēlē arvien lielāks skaits jauno spēlētāju. Tiesa gan, sporta likmju spēlei piemīt savi knfifiņi, kurus zinot, jaunie spēlētāji varētu ietaupīt sev liekus pārdzīvojumus un tēriņus. Tādēļ mēs nolēmām apvienot labākos padomus janajiem spēlētājiem vienā vietā, lai jūs varētu ar tiem ērti iepazīties.

Salīdziniet bonusus

Iepazīšanās bonusi un citi piedāvājumi ir kļuvuši par vienu no galvenajiem faktoriem, pēc kuriem vadoties, jaunie spēlētāji izvēlas totalizatorus. Ir tikai svarīgi paturēt prātā, ka visi labākie totalizatori Latvijā piedāvā bonusus. Tādēļ Latvijas eksperti pasvītro, ka ir svarīgi iepazīties ar vairākiem, lai jūs varētu izvērtēt, kurš no tiem ir izdevīgākais. Spēlētajiem noteikti vajadzētu arī rūpīgi izlasīt bonusu noteikumus, jo sīkajā drukā rakstītais teksts bieži vien izrādās daudz nozīmīgāks par akcijas kopējo summu. Kā apgalvo eksperts Uģis Liepiņš, totalizatoru iepazīšanās bonusus var dalīt divās kategorijās - tādos, kas piedāva lielas summas ar sarežģītiem noteikumiem, vai arī tādos, kas piedāvā mazākas summas, kuras ir salīdzinoši viegli saņemt. Mēs šajā rakstā nemēģināsim pierādīt, kāda veida bonusi ir izdevīgakie, jo tas ir atkarīgs no katra spēlētāja individuālās situācijas, bet ir svarīgi, lai spēlētāji to saprastu paši priekš sevis un izvēlētos sev piemērotāko akciju.

Izveidojiet spēles budžetu

Katram spēlētājam būtu jāatliek totalizatora spēlei atvēlēta nauda un jāveic likmes tikai no šiem līdzekļiem. Mēs saprotam, ka daudzi totalizatora spēlētāji nespēlē tik regulāri, lai uzskatītu šāda budžeta izveidi par nepieciešamu. Par spīti tam, mēs uzskatām, ka pie šī noteikuma vajadzētu pieturēties visiem, jo pat pāris neieplānotas likmes var iecirst nepatīkamu robu jūsu bankas kontā, liekot jums savilkt jostu ciešāk līdz nākamajai algai. Par laimi, no šīm negācijām ir iespējams izvairīties. Ieplānojot savas totalizatora likmes jau iepriekš kā tēriņus, jūsu zaudējumi būs mazāk rūgti, bet uzvaras vienmēr patīkami pārsteigs.

Atrodiet sev piemērotāko totalizatoru

Pateicoties tam, ka totalizatoru industrija zied un zeļ, jaunajiem spēlētājiem netrūkst sporta likmju vietņu, kurās izmēģināt savas prasmes. No otras puses, tik plašā iespēju klāstā ir grūti atrast totalizatoru, kas būtu vislabāk piemērots jūsu indivudālajām vajadzībam. Tādēļ daudzi jaunie spēlētāji reģistrējas kādā no populārākajiem totalizatoriem, vai vienkārši atrod vietni, kura piedāvā vislielāko iepazīšanās bonusu. Mēs iesakām pārliecināties, ka totalizators, kuru jūs esat noskatījis, rīko biežas un izdevīgas akcijas jūsu iecienītākā sporta veida mačiem, kā arī piedāvā izdevīgus noteikumus tam likmju veidam, kādu jūs vislabprātāk spēlējat. Piemēram, ja jūs vēlaties likt kombinētās likmes uz basketbola mačiem, tad salīdziniet kādas akcijas šādām likmēm tiek piedāvātas vairākos dažādos totalizatoros.

Nekautrējaties uzdot jautājumus

Lai arī cik labi jūs nepazītu sportu, jums ir jārēķinās, ka totalizatoram ir sava specifika. Totalizatori mēdz piedāvāt tuvu simtam dažādu likmju iespēju, bonusu noteikumi ir nevienmēr ir viegli saprotami, live likmju koeficienti nemitīgi mainās un tie ir tikai daži no daudzajiem piemēriem, kuru dēļ totalizatora spēle iesācējiem var izrādīties sarežģītāka, nekā tie cerēja. Par laimi, totalizatoriem ir klientu atbalsta centri, kas konsultē klientus, kuriem ir radušās kādas neskaidrības. Vairumā sporta likmju vietņu ir pieejamas arī konsultācijas dzīvajā čatā, ar kuru palīdzību atbildes var saņemt ļoti ātri. Ir svarīgi paturēt prātā, ka atsevišķi sporta likmju spēles aspekti nav uzreiz saprotami pat pieredzējušiem spēlētājiem, tādēļ iesācējiem nevajadzētu kautrēties un sazināties ar klientu atbalstu centru katru reizi, kad tie nav pārliecināti, vai visu ir sapratuši pareizi. Paralēli palīdzībai, kuru jūs varat atrast turpat totalizatora vietnē, internetā ir pieejams teju bezgalīgs klāsts dažādas citas noderīgas informācijas. Lieciet šos resursus lietā, lai izglītotu sevi par spēlē lietoto terminoloģiju, bonusu noteikumiem, totalizatora stratēģiju un citiem tā aspektiem.

Mēģiniet spēlēt ilgtermiņā

Lai gan daudzi spēlētāji liek likmes reti un pirms katras likmes veic jaunu iemaksu, lai visu tās summu liktu uz vienu konkrētu sporta notikumu, tā nav optimālākā stratēģija. Totalizatora stratēģija ir ļoti gara tēma, kuru mums šajā rakstā nepietiks vietas pat iesākt, bet tās pamatā ir plāns, kā uzvarēt ilgtermiņā. Nemeklējiet vienu likmi, kurai, pēc jūsu domām, ir labas izredzes uzvarēt šoreiz, bet skatieties plašāk. Tā vietā, lai liktu visu summu uz vienu maču, kas jums interesē, mēģiniet atrast likmju veidu, kam ir labas izdevības uzvarēt katru reizi. Piemēram, ir iespējams, ka jūsu totalizatora bukmeikeri liek pārāk lielus koeficientus uz viesu komandu uzvarām. Ja tas ir tā, tad lieliski, tā ir jūsu iespēja! Ja jums izdosies izprast konkrētu totalizatora spēles aspektu labāk kā citiem, jūs atradīsiet savu panākumu atslēgu.