Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Kuras zodiaka zīmes pārstāvji ir lielākie meļi?

Redakcija
Redakcija

Kuras zodiaka zīmes pārstāvji ir lielākie meļi?
Svaru zīmē dzimušais Vladimirs Putins mācējis melot tā, ka jau sen pats sev noticējis. Piemēram, ka prot spēlēt hokeju vai, ka Krievijai ir otrā spēcīgākā armija pasaulē.


Kāds melo tikai retos gadījumos un bezizejas situācijās, kāds - lai gūtu sev labumu vai raisītu intrigas, kāds katru dienu māna pats sevi, bet vēl kādam vienkārši patīk “vazāt visus aiz deguna”. Astrologi pieļauj, ka iemesli, kāpēc cilvēki melo, var būt saistīti ar viņu zodiaka zīmēm. Kā tas izpaužas?

Auns

Auni ir ļoti godīgi cilvēki (vai vismaz cenšas tādi būt). Šīs zīmes pārstāvjiem ir vieglāk tikt galā ar problēmu tūlīt pēc tās parādīšanās, nekā vilcināties un mānīties, gaidot, līdz tā atrisināsies pati no sevis. Lai samelotu, Aunam jābūt 100% pārliecinātam: iemesls ir ļoti nozīmīgs. Visbiežāk viņa melu mērķis ir aizsargāt tos, kurus mīl. Auns melos arī tad, ja no patiesības visiem būs tikai sliktāk. Turklāt Auns nekad neatzīsies, ka viņam ir problēmas - viņš nevēlas, lai citi redz viņa vājumu. Viņš grib citu acīs personificēt spēku, pārliecību un drosmi. Pat dzīves salauzts Auns turpina tēlot neuzvaramu supervaroni un izliekas, ka viss tiek kontrolēts. Kāda svarīga iezīme - parasti Auns nekad nemelo, runājot par savām jūtām.

Vērsis

Vērsim ļoti patīk atkārtot: "Tā ir taisnība!". Viņiem ir svarīgi, lai citi zina: Vērsis ir godīgs un principiāls cilvēks, kurš vienmēr rīkojas pareizi. Bet neviens nav ideāls: laiku pa laikam Vērsim nākas melot, un pēc tam to darīt vēlreiz, pierādot, ka viss iepriekš teiktais ir tīrā patiesība. Vērsis vienkārši vēlas izpatikt visiem - it īpaši tiem, kuri patīk pašam: viņš var mānīties, lai uzlabotu citu viedokli par sevi.

Ikreiz, kad nākas melot, Vērsi pārņem vainas sajūta. Tāpēc viņam nepatīk melot, it īpaši tuviniekiem. Turklāt pēc izteiktajiem meliem šīs zīmes pārstāvis var nākt un nožēlot grēkus, atzīstoties melos un stāstot, kāpēc tieši tā rīkojies. Interesanti, ka gandrīz visi Vērsim piedod melus. Iemesli ir dažādi: kāds ir gatavs uz jebkuriem meliem skatīties caur pirkstiem, lai tikai paliktu valdzinošo Vēršu tuvumā, kāds izturas pret viņiem kā jaukiem mazuļiem, kurus nevajadzētu uztvert nopietni, un uz kuriem dusmoties ir grēks.

Dvīņi

Uz Zemes nav nepatiesāku cilvēku kā Dvīņi. Šie cilvēki melo vienmēr un visur. Viņiem tam nav vajadzīgs iemesls (protams, ir arī iemesli, piemēram, materiāla labuma gūšana, lai izklaidētu apkārtējos, radītu drāmas no nekā un kliedētu garlaicību), jo melošana ielikta viņu dabā, tā ir kā spēle. Pat vistuvākais cilvēks nevar būt pārliecināts, ka Dvīnis ar viņu ir patiess. Varbūt tas ir tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvis nav pieradis izrādīt savas jūtas.

Viņš melos ar tik nevainīgu sejas izteiksmi un atklātu smaidu, ka tu vienkārši nespēsi nenoticēt. Meli ir eleganti un daudzšķautņaini, un tāpēc izklausās ļoti pārliecinoši. Viņi uzreiz pagriež sarunu sev vajadzīgajā virzienā, pārslēdz jūsu uzmanību, žonglē ar vārdiem un notikumiem. Pat visnopietnākajās situācijās viņi izturas tā, it kā nenotiktu nekas īpašs. Dvīņi pat spēlējas ar sirdīm un jūtām tā, ka iesaistītie to nemaz nenojauš. Tas viss notiek jautri un viegli. Gandrīz kā pasakā. Lieta tāda, ka jūs nekad neieraudzīsiet īstos šīs zīmes pārstāvjus. Viņi ir atšķirīgi katru dienu, katru minūti. Tas viņos ir visburvīgākais un…visšausmīgākais.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji parasti ir godīgi, pieklājīgi un laipni. Tomēr ne vienmēr. Izskaidrojums - Vēzis sliecas “izpušķot” notikumus, lai viss neizskatās tik slikti vai biedējoši. Tāpēc viņiem patīk tāds melu žanrs kā “saldie meli”. Vēži melo, lai neapbēdinātu citus cilvēkus vai lai nesaņemtu kritiku. Un skumjākais - pat tad, ja tas nav vajadzīgs. Bieži vien - nodarot vēl lielāku ļaunumu.

Pārstāstot stāstus no dzīves, viņi neko nepieliek klāt no sevis, jo patiesība vienmēr ir daudz interesantāka nekā izdomājums. Varbūt Vēžiem radusies nepatika pret meliem arī tāpēc, ka viņi neprot melot. Melojot viņi nosarkst un svīst, un viņu satraukums ir acīmredzams. Tomēr iespēja, ka viņš atvainosies par meliem, ir niecīga, jo melo, viņaprāt, izņēmuma gadījumos, lai sasniegtu cēlu mērķi, kura dēļ nav ko atvainoties.

Lauva

Lauvas melo bieži un labprāt. Taču melu iemesls nav materiālas intereses, jo Lauvas pēc savas būtības nav mantkārīgi cilvēki, bet gan banāla vēlme piesaistīt uzmanību, parādot savu aizraujošo un interesanto dzīvi. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk atrasties uzmanības centrā, viņi vēlas iegūt lielāku popularitāti, izpelnīties apbrīnu un slavu, tāpēc šie lieliskie stāstnieki izpušķo dzīves notikumus vai vienkārši izgudro stāstus par sevi. Ja runājam par globālām lietām, piemēram, attiecībām vai biznesu, tajās Lauvas nemelo un nicina melus.

Pieķert viņus melos ir sarežģīti - Lauvas lieliski atceras, kad, kam un ko sameloja, ņemot vērā visus sīkumus.

Jaunava

Jaunava ir ļoti gudra. Dažreiz šķiet, ka viņa ieradusies šajā pasaulē, lai atjaunotu kārtību un atbrīvotu to no haosa. Jaunava visu pārvalda, visu kontrolē un visus pamāca. Bez šaubām - ja Jaunava uzskatīs, ka šajā brīdī nepieciešams melot, viņa to darīs. Visticamāk, tie būs meli, lai glābtu mīlestību, karjeru vai draudzību. Šie cilvēki nemelos, lai piesavinātos cita nopelnus vai izjauktu ģimeni savas laimes dēļ. Jaunavas meli ir filigrāni, pateikti ar bezkaislīgu sejas izteiksmi. Oponents pat nešaubīsies par vārdu patiesumu. Jaunava uztur tāda cilvēka tēlu, kurš nekad nemelo. Viņas apvainojas uz tiem, kas nenotic, un no sirds nesaprot, kā varēja nenoticēt.

Svari

Svari prot un viņiem nav iebildumu melot, bet viņi to dara ļoti smalki, lai citi viņus nekad neturētu aizdomās par meliem. Piespiedu kārtā Svari var melot, lai izpestītu tuvu cilvēku, nogludinātu konfliktsituāciju vai vienkārši pieglaimotos. Tomēr visbiežāk viņi to dara iedzīvošanās nolūkos, it īpaši, ja zina, ka meliem nebūs negatīvu seku. Svaru zīmes pārstāvji ir bailīgi, tāpēc vēlmi melot bieži nomāc bailes no soda. Svaru zīmē dzimis Krievijas prezidents Vladimirs Putins .

Reizēm viņi izrādās lieli speciālisti globālā krāpšanā valsts līmenī. Tiesa, arī šajā jomā viņi vairāk nepasaka līdz galam, pielieto viltu un maldus, nevis atklāti melo.

Skorpions

Skorpioni ir izveicīgi un prasmīgi meļi. Skorpioni lieliski manipulē ar apkārtējiem cilvēkiem. Viņi izsaka melus tādā intonācijā, ka klausītājam pat prātā neienāk domas par iespējamu maldināšanu. Tomēr viņi diezgan reti pielieto klajus melus, bet slēpj informāciju, kurā nevēlas dalīties ar citiem. Pat radinieki un tuvi draugi bieži vien nezina visus Skorpionu noslēpumus. Skorpiona meli nav spontāni - tie ir labi pārdomāti un kalpo noteikta mērķa sasniegšanai.

Reizēm atriebības jūtu vadīto Skorpionu melu mērķis ir diskreditēt cilvēku vai iznīcināt viņa reputāciju. Dusmu uzplūdos viņi nav pārāk izvēlīgi metodēs, kas var sagraut ienīsto cilvēku. Ja viņu var iznīcināt ar meliem, Skorpions nevilcināsies izmantot šo iespēju.

Melojot Skorpioni uztur savu citiem rādīto tēlu. Ja vajadzēs izlikties, ka visā pasaulē nav nelaimīgāka par viņiem, tad Skorpiona dzīve tiks “piepildīta” ar asins stindzinošiem stāstiem - radinieki mirs bariem, NLO iznīcinās māju, autoavārijās lūzīs kauli utt. Galvenais ir iežēlināt klausītāju.

Ja kāds apšaubīs stāstīto, Skorpions vai no ādas izlīdīs, lai pierādītu teiktā patiesību. Gan automašīnu sadauzīs, gan sadabūs izziņu par salauztu degunu vai ziņojumu no ufologiem, kuri reģistrēja NLO pacelšanos no kaimiņu teritorijas.

Strēlnieks

Cilvēki, kuru zīmi pārvaldošā planēta ir Jupiters, parasti nemelo un patiesi nesaprot, kāpēc tas tiek darīts. Strēlniekam ar savu tiešo raksturu ir daudz vieglāk runāt tieši. "Kāpēc nēsāt akmeni dvēselē un pastāvīgi domāt par atmaskošanu?" – teiks Strēlnieks, un savā ziņā būs taisnība. Viņam ir daudz vieglāk dzīvot ar patiesību, lai kāda tā būtu. Vienīgais, par ko šīs zīmes pārstāvis var samelot vai izpušķot notikumus, ir mēģinot atstāt labu iespaidu uz partneri. Strēlnieks to neuzskata par meliem, jo tas nevienu neapvaino un nevienam nekaitē.

Strēlnieks neprot pīt daudz līmeņu intrigas, tāpēc viņa meli ir īslaicīgi. Ja viņus pieķer melos vai vienkārši vairs nav nepieciešamība melot, viņi bez sirdsapziņas pārmetumiem atkāpjas, atsakoties no saviem iepriekš teiktajiem vārdiem.

Mežāzis

Mežāzim nepatīk melot - šī ir viena no godīgākajām zodiaka zīmēm. Tomēr viņi vēlas, lai citi viņus redzētu tādus, kādus sevi redz paši. Tāpēc ikreiz, kad Mežāzis domā, ka viņu reputācija un tēls var pabojāties, viņš sāk melot. Viņiem ir svarīgi, lai citi zina: Mežāzis joprojām ir labākais. Šīs zīmes cilvēki pastāvīgi vēlas justies spēcīgi un veiksmīgi, un dažreiz meli ir vienīgais veids, kas palīdz to sasniegt. Ja Mežāzis tiek pieķerts melos, viņš pārliecina sevi, ka darījis to tikai tāpēc, lai uzlabotu savu reputāciju un nevienam nekaitētu.

Mežāži ir slaveni stratēģi, kuru galvenais mērķis ir pašrealizācija un karjeras izaugsme. Protams, izvirzot augstus mērķus, Mežāžiem jāizmanto meli. Tas ir viens no veidiem, kā sasniegt rezultātu. Tad Mežāža meli ir labi izstrādāti, kas nozīmē, ka apkārtējie nekad neuzminēs, ka aptīti ap pirkstu.

Ūdensvīrs

Ar melu palīdzību Ūdensvīrs cenšas pierādīt savu unikalitāti un pārākumu. Šīs zīmes cilvēkiem patīk visu stingri kontrolēt. Ja Ūdensvīrs saprot, ka var nonākt situācijā, ar kuru var netikt galā, viņš labāk samelos un izvairīsies no tās, lai pasargātu sevi un neizskatītos vājš.

Ūdensvīriem patīk tenkot un pat izpušķot stāstus, ko stāsta par citiem cilvēkiem. Un meli ir viņu veids, kā izpelnīties mīļotā cilvēka interesi. Ūdensvīrs melo diezgan slikti, bieži putrojoties savās fantāzijās, tāpēc reizēm drīz vien kļūst skaidrs, ka viss, ko Ūdensvīrs teica, ir nekas vairāk kā izdomājums.

Reizēm Ūdensvīrs nemelo, bet vienkārši nepasaka visu patiesību līdz galam. Vainīga viņu iedzimtā noslēgtība, nevis ļaunprātīgs nodoms. Viņi uzskata, ka labāk paklusēt, lai neieliktu citu rokās ieročus, ko kādreiz tie varētu vērst pret Ūdensvīru.

Lai izvairītos no apgrūtinoša solījuma vai kāda nepatīkama darba izpildīšanas, viņi var “saslimt”. Pēc tam gan nokavēto atgūst ar uzviju. Bet pats Ūdensvīrs nepieļauj melus. Tiklīdz viņi saprot, ka viņiem melo, noslēdzas sevī, pārtraucot komunicēšanu ar meli. Atklāt melus viņiem palīdz dabiskā labā intuīcija.

Zivis

Zivīm nepatīk melot, jo, no vienas puses, viņas baidās aizvainot cilvēku ar meliem, un, no otras puses, baidās no sekām, ja tiktu pieķertas melos. Atklāti sakot, Zivis var samelot savtīgu motīvu vadītas, viņas mocīs sirdsapziņa, taču melos viņas neatzīsies.

Taču vairāk jārunā par Zivīm kā ar neticamu iztēli apveltītām. Tāpēc komunikācijā viņas dažreiz runā par lietām, kas patiesībā nemaz nav notikušas. Tas drīzāk ir pašapmāns, jo Zivis pašas tic savām fantāzijām. Viņi rada savu iekšējo pasauli, kas ir daudz interesantāka kā realitāte, un mēģina pārliecināt apkārtējos, ka radītā pasaule ir reāla.

Piemēram, sieviete dalās “laimē” ar draudzenēm, ka viņai izdevies satikt savu sapņu princi. Viņa melo diezgan pārliecinoši, organizējot veselas izrādes, stāstot, kā viņi ceļoja vai nopirka skapīti zem akvārija. Nav humāni nosodīt Zivis par meliem, jo viņas tos izmanto, lai ienirtu citā realitātē, pierādītu citiem, ka dzīvo tāpat kā visi cilvēki. Turklāt Zivis - sievietes nicina kaitīgus un globālus melus. Tāpēc var teikt, ka tās ir diezgan nekaitīgas fantāzijas.

Zivis, tāpat kā Ūdensvīrs, ir lieliski melu detektori. Šķiet, ka viņi “lasa” informāciju no meļa auras.

Pēc ārzemju preses materiāliem