Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Lielo izmēru modele no Latvijas viesojas pie leģendārā Al Bano

Redakcija
Redakcija

“Miss Plus Size Universe” uzvarētāja Viktorija Bovuna Itālijā atpūtās kopā ar leģendāro Al Bano. Jūlija sākumā starptautiskā apalīšu skaistuma konkursa “Miss Plus Size Universe” 2019. gada uzvarētāja Viktorija Brovuna devās uz Itāliju, lai pavadītu brīvdienas kopā ar leģendāro dziedātāju Al Bano. Viktorija ar slaveno dziedātāju draudzējas jau vairāk nekā divpadsmit gadus. Draudzība šo gadu laikā attīstījusies un kopā tiek pavadīti pat atvaļinājumi.

Šoreiz gan skaistumkaraliene devās pie slavenības kopā ar draudzenēm, ne savu ģimeni. Brauciena mērķis bija atpūta un jaunu vīnu degustācijas. Vīnus, kas iepatikās dāmām jau drīzumā varēs degustēt Vecrīgas restorānā “Felicita”.

“Al Bano vienmēr pajautā par maniem bērniem, izrāda patiesu interesi. Nu viņš priecājas, ka manas meitas aizrāvušās ar jāšanu. Maestro vēlas meitenēm parādīt meistarklasi ar zirgiem. Viņam teritorijā ir skaisti savvaļas zirgi. Nākamo reizi uz Itāliju braukšu kopā ar atvasēm,” smaida Viktorija.

Viktorija priecājas, ka dziedātājs spēja atrast laiku, kuru pavadīt kopā ar viņu un viņas draudzenēm. Al Bano nedēļas garumā katru rītu brokastoja ar dāmām un arī vakaros kopā ieturēja vakariņas.

“Dzīvojām Al Bano īpašumā, VIP mājiņā. Viņš mūs lutināja ar vīniem, augļiem, dažādiem pārsteigumiem. Pats galvenais ar savu uzmanību. Negaidīju, ka aizņemtajā grafikā viņam būs tik daudz brīvu mirkļu, kuru veltīt mums, bet viņš to atrada,” priecājas Viktorija.

Nedēļas garumā dāmas apceļoja Itālijas dienvidus, jeb “papēdi”. Viesojās vairākās mazpilsētiņās, sajūsminājās par arhitektūru, gardajiem ēdieniem, īpaši sieriem.

Vairākas mazpilsētas un dažādus tūrisma objektus, gastronomijas izvirtību vietas Viktorijai ieteica apskatīt Al Bano un viņa labprāt sekoja zvaigznes norādījumiem.

“Lielu sajūmu sagādāja “Grotta Palazzese ”. Restorāns ir iebūvēts alā un pateicoties savam interjeram, atmosfērai, lieliskajam skatam uz jūru ir kļuvis par vienu no desmit restorāniem, kurus gardēži iesaka apmeklēt,” tā Viktorija.

Arī Al Bano piederošajā īpašumā Viktorija ar draudzenēm apmeklēja vairākus restorānus, apskatīja vīna darītavu, nogaršoja jaunus vīnus. Lai labāk iekļautos muzikālajā gaisotnē dāmas iegādājās arī suvenīrus – īpašo cepures modeli, ar kuru Al Bano rotājas visos koncertos. Šāda veida cepures kļuvušas par suvenīru, kas visiem asociējas ar itāļu maestro.

Viktorija ar draudzenēm jau atgriezusies mājās un priecājas par pozitīvismu, enerģijas lādiņu un atpūtu, kuru sniedza tikšanās ar lielisko mākslinieku.