Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Iedvesmas un radošo spēju horoskops katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Uzzini to, cik radoša personība tu esi un ko darīt, lai atmodinātu iedvesmu un sasniegtu vēl nebijušus veiksmes kalngalus.

AUNS

Iedvesma pie šīs zīmes pārstāvjiem atnāk tad, kad rodas jauna ideja. Auns ir pionieris, avangardists, mūžīgais dzinējs, kurš pastāvīgi meklē piedzīvojumus. Jeb citiem vārdiem sakot, Auns ir briljants, kam nepieciešams pienācīgs slīpējums. Viņš ir tas, kurš visapkārt iesēj sēklu, taču ražas novākšanu, kopšanu un lološanu atstāj citu zodiaka zīmju pārziņā.

Auns ir ģēnijs. Lai ko viņš teiktu, viss trāpa desmitniekā. Auna teiktais ir zelta vērtībā mērāms.
Meklējiet domubiedrus, kas spēj iemiesot jūsu idejas dzīvē, tad spārnotā sajūta jūs nepametīs visa mūža garumā. Rezultaīva būs sadarbība ar Mežāžiem un Zivīm.


VĒRSIS

Neko darīt- Vērsis ir zemes zīme, kas ļoti stipri turas pie mūsu senču vērtībām. Taču, ja jūs domājat, ka tas ir slikti, tad maldāties. Patiesībā tas ir lieliski! Jo kamēr citi lidinās mākoņos un ceļ sapņu pilis, Vērsis no nekā taisa naudu, pie kam viņš to prot arī tērēt ar jēgu, kas arīdzan nav mazsvarīgi. Bet auglīgā enerģija izpaužas caur lielu privāto māju, vairākiem bērniem, skaistu paraugdārzu, mieru un harmoniju ģimenē.

Vērsis ir laimīgs, ja viņam apkārt ir svētlaimīgs miers un nelaimīgs, ja ap viņu valda steiga un haoss. Viņam viss jārada mierā.


DVĪŅI

Dvīnis sajutīsies laimīgs, kā arī radīs iedvesmu tajā brīdī, kad sāks mazāk tērēt savus personīgos spēkus citu cilvēku vajadzībām. Jūs droši vien jūtat, ka daudzu citu zīmju pārstāvji mēģina uzsēsties jums uz kakla un izmantot jūs, tādējādi patērējot ne mazums no jūsu enerģijas.

Neļaujiet savu uzmanību novērst no galvenā un sadalīt sīkumos, iedziļinieties rūpīgāk apkārt notieošajā, jo varbūt kāds jūs tikai izmanto.
Uzsākt jaunu dzīvi labāk palīdzēs precīzs darba grafiks un rīcības plāns.


VĒZIS

Vēzis- šis jūtīgais, apburošais un ekstrvagantais zodiaka zīmju plejādes pārstāvis. Taču viņam trūkst pieredzes, tāpēc viss, ko Vēzis domā un dara līdz 30 gadu vecumam, nav nopietns un vērā ņemams. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju pirmajā dzīves pusē ne tikai neprot sevi novērtēt, bet pat baidās no saviem uzskatiem. Toties mūža otrajā pusē...kaut gan tā jau būs cita horoskopa tēma.

Ceļš uz laimu Vēzi ved caur sevis iepazīšanu. Radošā iedvesma pamodīsies tad, kad iemācīsieties sajusties kā daļiņa no viena liela vienā ritmā funkcionējoša organisma
Vēža devīze- man būs labi tad, kad būs labi tev.


LAUVA

Savas attīstības augstāko virsotni jūs sasniegsiet, izzinot filozofiskās doktrīnas noslēpumus, reliģiju, senās mācības vai pievērsīsieties tautas medicīnai jeb zīlēšanai ar Taro kārtīm. Lauvām nekad netrūkst ideju, pie kam tās visas ir grandiozas un vērā ņemamas. Viņas vienmēr visu grib zināt un izpētīt līdz pašiem pamatiem, tāpēc līdz pat sirmam vecumam nepārstāj būt "kāpēcīši".

Neapvaldiet savus impulsus, Lauvas iekšējā balss vienmēr pateiks priekšā pareizo risinājumu. Smeliet iedvesmu un enerģiju pagātnes pieredzē, vecā uz bēniņiem atrastā pūralādē vai senatnīgās fotogrāfijās. Jums noderēs itin viss, ko citi uzskata par nederīgiem krāmiem.


JAUNAVA

Lai attīstītu savus iedzimtos talantus Jaunavai nepieciešams... nedaudz paslinkot. Jā, tieši tā. Jūs pārāk daudz strādājat, tādējādi mazinot sava radošā potenciāla izpausmes. Labāk kādu dienu pavadīt laiskā bezdarbībā, lasot grāmatas, strādājot rokdarbus vai vienkārši pie datora, uzspēlējot banālas spēlītes, nekā bez apstājas rauties "vaiga sviedros".

Dzīve, kas rit pēc grafika, jums ātri apnīk, bet ja jūs pastāvīgi esat vienmuļos darbos līdz ausīm, tad nevarat pienācīgi izpausties.. Veltiet vairāk laika atpūtai un ģeniālu ideju jums netrūks.


SVARI

Radošajiem Svariem iedvesma nav mazsvarīga lieta. Dažkārt tā saistīta ar jūsu darbu un karjeras izaugsmi. Taču mūza neierodas kā taksometrs pēc izsaukuma, nepieciešams rūpīgs un dažkārt pat monotons darbs vairāku stundu garumā garlaicīgā režīmā, līdz pēkšņi kā tāds momentāns uzplaiksnījums uzrodas iedvesma un dzimst ģeniāla ideja, kas līdz ar vēlmi darboties, paralēli arī uzlādē jūs ar varenu enerģiju un spēku.

Jāatceras, ka jums ir kategoriski aizliegts strīdēties un konfliktēt ar domubiedriem un kolēģiem, citādi ilgi kopā neizyurēsiet, bet veiksmīgai ideju realizācijai nepieciešama laba komanda.


SKORPIONS

Lielākais skaits ģeniālo cilvēku ir tieši starp Skorpiona zīmē dzimušajiem. Viņu dzīve ir sarežģīta mīkla. Taču Skorpioniem ir īpašība, kuru attīstot, var sasniegt neizmērojamus veiksmes kalngalus. Un šī īpašība ir uztveres spontānums un ātra reakcija. Lai gan sadzīvē Skorpions ir kā neveikls bērns, nepraša, taču ekstremālās situācijās, kur citi būtu visu pametuši un nolaiduši rokas, Skorpions uzrota piedurknes un metas cīņā. Tas, kas citiem šķiet grūts un nepaveicams, Skorpionam ir tīrais nieks. Viņš visu savu dzīvi var nodzīvot viena mirkļa dēļ.
Tāpēc pēc iespējas mazāk mokiet sevi ar pārmetumiem un vismaz dvēselē saglabājiet savus dzīves principus.


STRĒLNIEKS

Jums jāiemācās saplūst ar partneri, kā arī jāspēj saprast citu cilvēku vājības. Iedvesma pie jums var atnākt caur mākslu, taču ne kā darbs, bet gan kā hobijs. Jo trūcīgāks būsiet, jo vairāk izpaudīsies jūsu talants, bet jūsu radošās mākslas vislielākie šedevri radīsies "pagrīdē"- brīžos, kad ir visgrūtāk, kad neviens nepalīdz un problēmu ir vairāk, nekā vajadzīgs. Taču ja pats sevi uzslavēt neiemācīsieties, neviens cits arīdzan to nedarīs. Spēkus smeliet caur savu iegribu un nelielo vājību apmierināšanu.


MEŽĀZIS

Jebkuri "rāmji" Mežāžus var novest pie kompleksiem. Ja bērnībā Mežāža vecāki viņa dzīvē izdarījuši lielu ieguldījumu ar plus zīmi, viss ir daudzmaz kārtibā. Taču reizēm bērnības bagāža ir kā slogs, kas pēc tam nospiež visu dzīvi. Ja pirmie ir pateicīgi saviem vecākiem, tad otrie visu mūžu mēģina atbrīvoties no smagās pagātnes nastas.

Tur, kur valda tiekšanās uz uzvaru un brīva griba, tur arī beidzas Mežāža sasaistītība. Pacentieties dzīvot pēc principa kas meklē, tas vienmēr atrod. Audziniet sevī taisnīguma izjūtu, apgūstiet savas un citu tautu kultūras- tas palīdzēs sevi objektīvāk novērtēt. Savukārt sportiskas aktivitātes palīdzēs atbrīvoties emocionāli.


ŪDENSVĪRS

Radošais pacēlums Ūdensvīriem notiek caur pagātnes tuvināšanu tagadnei, kad plāni un ieceres pārtop īstenībā. Un ja Ūdensvīri pareizi sajutīs šodienas laika pulsu, tad kļūs par laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē.
Ne mazāk svarīgas optimistiska noskaņojuma gūšanai Ūdensvīram ir ticība, cerība un mīlestība. Ticība sev un saviem spēkiem, cerība uz laimīgu nākotni un mīlestība uz pagātni.


ZIVIS

Pašai pēdējai- viltīgajai un gudrajai horoskopa zīmei- Zivij ir svarīgi būt kādam vajadzīgai. Kosmosa enerģija pie Zivīm nāk caur ticību un mīlestību, kaut gan svarīga arī uztveres forma. Piemēram, dažas Zivis gūst morālu apmierinājumu, tikai saņemot lūgumu palasīt priekšā mīļotajam cilvēkam, vai arī aizdodot kaut ko.
Mīlestība ar Zivi dara brīnumus.

Zivis ir pirmatklājēji. Tiklīdz sāksiet dzīvot ar domu nākotnē, tā no debesīm nolaidīsies jūsu sargeņģelis, lai modinātu sengaidīto iedvesmu. Jūsu virziens- tikai uz priekšu, neatskatoties pagātnē.