Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Kā sākt veikt sporta derības?

Redakcija
Redakcija

Labākais padoms iesācējiem varētu būt tas, ka gūt peļņu no sporta derībām ir sarežģīti, un tas, ka Jūs "pārzināt sportu", nenozīmē, ka Jums veiksies. Lai izprastu sporta derībās, ir jāvelta laiks dažādu spēles aspektu izpētei.

Pirms sākat ir jāzina lielākā daļa sporta derību pasaulē izmantoto terminu. No turienes izriet informācijas meklēšana, kas var ietvert sporta komandu izpēti, koeficientu aplūkošanu vai labāko līniju meklēšanu. Ne velti sporta totalizators ir liels bizness, un valstis gūst miljonu peļņu.

Ar ko sākt?

Viss sākas ar konta izveidi. Ja pieņemam, ka esat veicis rūpīgu analīzi un atradis vēlamo vietni, pirmais, kas Jums ir jāizdara, ir jāizveido konts. Jūs varat sākt reģistrācijas procesu, atverot bukmeikera vietni un nospiežot "Pievienoties", "Izveidot kontu" vai līdzīgu pogu. Vairumā gadījumu tas atvērs jaunu logu, kurā būs redzama informācija, ko pieprasa konkrētais bukmeikers. Kad būsiet visu norādījis, neaizmirstiet izlasīt visus pakalpojumu sniegšanas noteikumus. Tas, iespējams, aizņems dažas minūtes, taču Jums vajadzētu to izlasīt, ja vēlaties izvairīties no jebkādām problēmām nākotnē.

Kad jaunais konts ir gatavs, ir pienācis laiks veikt iemaksu. Lielākā daļa vietņu nepiedāvā nekādus bezdepozīta bonusus, kas nozīmē, ka Jums ir jāveic naudas darījums. Tāpēc pirmais, ko Jums vajadzētu darīt, ir atvērt maksājumu sadaļu un pārbaudīt pieejamos maksājumu risinājumus. Šeit kļūst patiešām interesanti, jo varat atrast visdažādākos derību risinājumus.

Pēc tam izvēlieties, uz ko likt likmes. Derību vietnēs un bukmeikeru vietnē ir pieejami dažādi sporta veidi, kas aptver plašu turnīru, sacensību, līgu un citu sporta veidu klāstu, ko derību veicēji var izpētīt. Iespēju klāsts ir bezgalīgs. Pirms pirmās likmes ieteicams rūpīgi izpētīt un izlemt, uz kādiem sporta veidiem vēlaties veikt likmes. Veicot izvēli, Jums ir jāsaprot, ka nav jāveic likmes uz vairākiem sporta veidiem. Jums arī jāņem vērā, ka dažos sporta veidos ir lielākas iespējas veikt likmes nekā citos. Ņemiet vērā arī to, ka daži sporta veidi ir sezonāli, kas nozīmē, ka likmes nevar veikt visu cauru gadu.

Padomi, kā veikt sporta derības

1. Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties

Ja vēlaties uzvarēt pēc saviem noteikumiem, tas prasīs laiku. Vienkāršu skaitļu, piemēram, mājas/izbraukuma un pret likmju starpību rekordu aplūkošana ir pirmais solis, taču vienmēr ir vēl kāds līmenis, kurā var ienirt. Beisbolā varat izpētīt sitēju un pičeru spēles, un tas pats attiecas uz treneru spēlēm futbolā. Basketbolā var salīdzināt efektivitātes rādītājus vai aplūkot katras komandas tempu. Pētāmo statistikas datu skaits ir bezgalīgs, taču svarīgāko datu atrašana ir galvenā atšķirība, lai kļūtu par veiksmīgu likmju spēlētāju.

2. Iepirkšanās izredzes

Kad esat izvēlējies vēlamo pusi, varat apskatīties, kurā sporta totalizatorā ir vislabākās likmes likmes, piemēram, olybet totalizators vienmēr piedāvā labākās bukmeikeru likmes. Piemēram, Jūsu iecienītajā vietnē var būt +200 koeficients kā zaudētājam, bet citā - +220 koeficients. Šajā brīdī Jums ir jāizlemj, vai ir vērts likt likmes citā sporta totalizatorā, lai iegūtu labāku koeficientu.

3. Esiet gudrs

Jums nav nepieciešams likt likmes uz katru spēli. Labākie likmju veicēji sarindo savus potenciālos izlozes variantus pēc ticamības pakāpes un pēc tam izlemj, uz kurām no tām ir vērts likt likmes.

4. Traumas/laiks

Galveno spēlētāju un vairāku pozīciju spēlētāju traumas var ietekmēt spēles iznākumu. Derību veicējiem rūpīgi jāseko līdzi visiem ievērojamiem savainojumiem, kas varētu ietekmēt viņu likmes. Laikapstākļi ir vēl viens faktors, kas jāņem vērā, liekot likmes uz tādiem āra sporta veidiem kā beisbols un futbols. Lietus, sniegs un vējš var ietekmēt iznākumu.

5. Ziniet, kad apstāties

Viens no labākajiem padomiem jaunajiem sporta totalizatoriem ir zināt, kad apstāties. Pastāv kārdinājums likt vairāk likmju, lai kompensētu iepriekšējos zaudējumus, kad Jums ir slikta diena. Emociju pārņemtās likmes ne vienmēr ir gudras likmes, tāpēc vislabāk ir atkāpties un pievērsties nākotnes spēļu pareizai izpētei.