Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 8. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien situācija prasīs Aunam uzņemties iniciatīvu! Pat ja tas viņam parasti nav raksturīgs, sestdien viņš jutīs nepieciešamību pieņemt lēmumus un atbildēt par tiem. Pats interesantākais, ka apkārtējie mierīgi nodos vadības grožus Auna rokās. Pat ja sestdien ne visi Auna lēmumi un rīcība izrādīsies pareizi, viņam tā būs lieliska iespēja parādīt visiem un arī sev, ka viņš ir uz daudz ko spējīgs.

Horoskops brīdina: lai sestdien izvairītos no konfliktiem, Auniem vajadzētu atturēties no otrās pusītes kritizēšanas. Auns šajā dienā nespēs būt objektīvs, tāpēc labāk nesteigties ar vērtējumu. Īpaši bīstami ir publiski izteikt pretenzijas mīļotajam cilvēkam: tas var draudēt ar globālu skandālu. Tāpēc Aunam vajadzētu izrādīt savaldību un paturēt komentārus pie sevis, pat ja partneris nedaudz "šauj pār strīpu". Ļaujiet viņam pašam atklāt savu kļūdu.

Sestdien apkārtējie var mēģināt manipulēt ar Vērsi! Horoskopa zvaigznes brīdina, ka kāds mēģinās izmantot savu stāvokli, sakarus vai personīgo šarmu, lai ievilinātu Vēršus savās spēlēs. Padevies šai ietekmei, Vērsis ar laiku nožēlos - tas var negatīvi ietekmēt viņa reputāciju. Tāpēc sestdien viņam jāaizstāv savs viedoklis un jāizvairās no cilvēkiem, kuri viņu izmanto.

Sestdien Vērsim vajadzētu padomāt – varbūt viņš pārāk bieži piekāpjas savam mīļotajam cilvēkam? Diplomātiskais Vērsis tērē daudz enerģijas, lai izlīdzinātu domstarpības, un tas noteikti viņa partnerim ir ērti. Tomēr šāds stāvoklis nav taisnīgs, un sestdien Vērsis sajutīs spēku pateikt par to partnerim tieši acīs.

Sestdien Dvīņiem grūtāk padosies darbi, kuros no viņiem prasīta spēja loģiski spriest: aprēķini, analīze, zinātne, plānošana, mācības - tas viss nebūs domāts viņiem. Taču Dvīņi viegli, kā uz burvju mājiena, komunicēs ar citiem cilvēkiem, aizraujot viņus ar savām idejām un emocijām. Turklāt viņi asi izjutīs melus un uzspēli, pateicoties kuriem sestdien Dvīņus var izmantot kā īstu melu detektoru!

Sestdien mīlas horoskops brīdina Dvīņus par iespējamu attiecību saasināšanos ar otro pusīti. Nav izslēgti mazi un lieli strīdi, kā arī slēpta aizvainojuma rašanās. Lai no tā izvairītos, šajā dienā Dvīņiem nevajadzētu izvirzīt tēmu par naudu un lieliem pirkumiem, kā arī apspriest radiniekus. Varbūt sestdien derētu atpūsties vienam no otra un pavadīt laiku atsevišķi?

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Vēzim veltīt laiku, lai iepazītos ar karjeras, profesionālās vai personīgās izaugsmes metodēm. Grāmatas par šo tēmu nav grūti atrast sākot no avīžu kioska līdz internetam. Pat ja Vēzis parasti skeptiski vērtē šādu literatūru, sestdien viņam vajadzētu to izpētīt vai samierināties ar savu pašreizējo situāciju. Izmantojot vismaz dažus padomus, Vēzis var gūt panākumus.

Sestdiena būs diena, kad Vēzim personīgajā dzīvē nevajadzētu darīt tikai divas lietas: sarežģīt un noniecināt sevi. Varbūt viņam patīk iedziļināties sevī un meklēt trūkumus, lai apstiprinātu domu: viņš ir pārāk nepilnīgs, lai viņu kāds iemīlētu. Sestdien to pavisam noteikti nevajadzētu darīt! Aizmirstot kompleksus, Vēzis būs pievilcīgs un neatvairāms. Nu, trūkumi ... Kam tādu nav? Ja to nebūtu, cilvēce jau sen būtu izmirusi.

Sestdien Lauva var atgādināt milzu sūkli, tik ļoti viņš būs apsēsts ar jaunas pieredzes un zināšanu absorbēšanu! Horoskops saka, ka sestdien viņš varēs pilnībā apmierināt vairāku savas personības aspektu - humorista, gardēža un piedzīvojumu meklētāja - zinātkāri. Uzdevums būs nonākt sev neierastā situācijā un drosmīgi rīkoties, izbaudot jaunās izjūtas. Papildu gandarījumu Lauva šajā dienā gūs no intelektuālām lekcijām, filmām vai citu prātam paredzētu barību. Viņš var gūt lielu labumu, pat vienkārši klausoties, lasot, absorbējot informāciju un ļaujot faktiem nogulsnēties apziņā!

Sestdien Lauvai būs jāiejūtas personīgo jautājumu eksperta lomā! Visticamāk, kāds no radiniekiem vai draugiem viņam pastāstīs par savām attiecību problēmām. Diena mudinās Lauvu noskaņoties uz "uztveršanu": viņš būs lielisks klausītājs, kurš smalki izjūt sarunu biedru. Pateicoties šādai jūtībai, Lauva sestdien viegli varēs iedziļināties citu cilvēku mīlas problēmu būtībā un sniegt praktiskus padomus.

Sestdien Jaunava jutīsies kā marionešu meistars, kas manipulē ar cilvēkiem. Pat ja šīs manipulācijas būs nelielas, tas nemaina būtību: Jaunava spēs virzīt apkārtējo rīcību sev vajadzīgajā virzienā. Lai to izdarītu, viņa var izmantot sakarus, mājienus, solījumus, baumas. Tomēr, ja tas nedarbosies, Jaunava sestdien joprojām sasniegs savu mērķi, bet vienkāršākos veidos: parādot neatlaidību un prasmi pārliecināt.

Sestdien Jaunava un viņas mīļotais cilvēks var uzzināt kaut ko jaunu, kas izgaismos viņu attiecības un parādīs kopīgo problēmu izcelsmi. Varbūt nebūs viegli pieņemt šo informāciju, taču tas nav grūtāk par aklu maldīšanos tumsā. Jaunavai un viņas partnerim liktenis sestdien sniegs iespēju redzēt situāciju tādu, kāda tā ir, un arī iespēju visu labot. Lai to izdarītu, viņiem jāiemācās darboties kopā, neslēpjot galvu smiltīs.

Sestdiena būs tā retā diena, kad Svaru strīdā ar apkārtējiem patiešām var piedzimt patiesība. Bet labāk nestrīdēties, bet apspriest: idejas, plānus, perspektīvas. Sestdien nekas Svariem nespēs sniegt tādu uzmundrinājumu, svaigas idejas un vēlmi rīkoties kā laba prāta vētra! Kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem (radiem, draugiem, kolēģiem) Svari var droši risināt jebkuru problēmu - sestdien izstrādātā stratēģija būs ļoti veiksmīga!

Sestdien Svaru mīļotajam cilvēkam var būt nepieciešama viņu palīdzība vai padoms, taču Svari, visticamāk, nebūs tam gatavi: viņi šaubīsies par saviem spēkiem. Diena mudinās Svarus uz to, ka viņiem būs grūti pieņemt jebkādus lēmumus un uzņemties atbildību par rezultātu. Neskatoties uz to, zvaigznes viņiem iesaka sestdien veikt trīs svarīgas lietas: 1. Saņemt sevi rokās. 2. Aizmirst par šaubām. 3. Rīkoties.

Sestdien Skorpionam būs jāparāda pacietība un sapratne attiecībā uz cilvēku, kuram nepieciešama Skorpiona palīdzība, atbalsts vai padoms. Veltījis tam savu laiku, Skorpions nenožēlos, gluži pretēji, sestdien viņam patiks iejusties mentora lomā. Arī viņš kādreiz nezināja un neprata visu, tad kāpēc gan tagad nepalīdzēt kādam, kuram nepieciešama viņa vadība un dzīves pieredze?

Ja Skorpionam nesen bijušas grūtības attiecībās ar mīļoto cilvēku, sestdien būs iespēja visu labot. Pat ja runa ir par dziļām pretrunām vai plaisu, zvaigznes apgalvo, ka vēl viss nav zaudēts. Skorpions spēs pārvarēt jebkuru bezdibeni, ja vien viņš to ļoti vēlēsies. Lai to izdarītu, pietiks ar to, ka viņš sestdien ar atvērtu sirdi spers soli pretī partnerim. Pat ja tas būs ļoti mazs, bet patiess solis.

Sestdien Strēlniekam būs grūti pretoties kārdinājumam pakomandēt kādu no tuviniekiem vai pat deleģēt viņam savus tiešos pienākumus. Neko darīt! Nevar jau visu laiku būt balts un pūkains, dažreiz jāparāda asie nadziņi! Tomēr sestdien tas var notikt kā pats no sevis - situācija veidosies tā, ka Strēlniekam būs jāizdara izvēle: vai nu netikt galā ar visu uzdevumu apjomu, vai arī bez liekām ceremonijām "iejūgt" tajos vēl kādu citu.

Strēlnieks no sava izredzētā gaida pārsteigumus un patīkamas romantiskas nerātnības, bet cik sen viņš ir ko līdzīgu sagādājis mīļotajam cilvēkam? Kaut ko neparastu? Horoskops Strēlniekam iesaka: iedomājies, ka rīt ir tavas otrās pusītes dzimšanas diena, un iepriecini viņu ar negaidītām rūpēm. Romantisks randiņš un vakariņas sveču gaismā iederēsies lieliski! Vientuļajam Strēlniekam arī nevajadzētu sēdēt dīkā: piedāvā savu nesavtīgo palīdzību kādam, kurš patīk jau sen. Varbūt tieši tā sāksies jūsu satuvināšanās.

Sestdien Mežāzim būs iespēja atrast zelta dzīslu: šajā dienā horoskops iesaka viņam būt uzmanīgam pret visu ienākošo informāciju, it īpaši nejaušo. Pilnīgi iespējams, ka tā palīdzēs uzlabot finansiālo stāvokli vai atrisināt kādu citu aktuālu jautājumu. Turklāt sestdien Mežāzis būs apveltīts ar daiļrunību. Šīs dienas horoskops būs īpaši labvēlīgs gados jaunajiem Mežāžiem: viņi varēs sevi pierādīt tur, kur iepriekš nepaveicās.

Sestdien Mežāzis jebkurā situācijā varēs paļauties uz mīļoto cilvēku. Tas ir brīnišķīgi, jo Mežāzis ne vienmēr vēlas būt neatkarīgs un spēcīgs. Cik jauki dažreiz ir atbalstīties uz sava izredzētā pleca un pašņukstēt azotē! Sestdien Mežāzis var nešaubīties, ka partneris ir viņa pusē. Pat ja Mežāzis kļūdās, viņš var paļauties uz sapratni un atbalstu.

Sestdien pēkšņi pamodies Ūdensvīra sabiedriskums var pārvērsties patīkamās dividendēs. Varbūt viņš varēs parādīt savas zināšanas citu priekšā vai nodibināt daudzsološu iepazīšanos. Citiem vārdiem sakot, Ūdensvīriem sestdien nevajadzētu kavēt daiļrunības plūsmu. Protams, vēlme pēc sirds patikas patērzēt ne vienmēr ir apsveicama, taču sestdiena būs patīkams izņēmums no šī garlaicīgā noteikuma.

Mīlestības horoskops Ūdensvīram sestdien nekādus īpašus pārsteigumus nesola, taču tas sniegs iespēju piepildīties senām cerībām. Tā būs laba diena, lai atjaunotu senākās attiecības. Vai vēlies piezvanīt bijušajam? Sestdien to var darīt, vienkārši noskaņojies uz mierīgu vilni un nepiemini vecos aizvainojumus. Diena būs laba arī, lai iepriecinātu mīļoto cilvēku. Garšīga kūka, ziedu pušķis vai aina no “Greja 50 nokrāsām” – kas viņam patiktu vislabāk?

Sestdien Zivīm var būt interesantas tikšanās un iepazīšanās, kas ietekmēs viņu turpmāko dzīvi. Tomēr kāda veida ietekme tā izrādīsies - pozitīva vai nē - būs atkarīgs no viņām. Tāpēc horoskopa zvaigznes katram gadījumam iesaka ikvienam sarunu partnerim veltīt visu Zivīm piemītošo dabisko šarmu.

Sestdien Zivīm būs iespēja vēlreiz pārliecināties, ka viņu mīļotais cilvēks ir labs padomdevējs. Varbūt tas tāpēc, ka viņš Zivis saprot kā neviens cits un vienmēr ir viņu pusē? Protams, nevajadzētu akli uzticēties partnera vārdiem, jo jebkurš cilvēks, pat rīkojoties vislabāko nodomu vadīts, var kļūdīties. Tomēr ir liela iespēja, ka sestdienā no partnera saņemtie padomi būs praktiski un spēs palīdzēt Zivīm.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!