Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Ko sola 2020. gads? Lielā astroloģiskā prognoze no Ilzes Reihas

Redakcija
Redakcija

Epadomi decembra noskaņās piedāvā dāvanu Jums visiem no astroloģes Ilzes Reihas. 2020. gada Lielā prognoze un ieskats enerģētikā

Ieskats 2020. gada enerģētikā. Pēc Maga zvaigznes 2020. būs Mēness gads, tāpēc valdīs mātišķa, sievišķa, bet mainīga enerģētika. Būsim jūtīgāki, emocionālāki, intuitīvāki un par primāro izvirzīsim ģimeni.

Tas arī būtu pareizi, jo stipras valsts pamata taču ir stipra ģimene! Gads , tāpat kā Mēness fāzes debesu jumā, var būt mainīgs savās izpausmēs-brīžiem viss birs kā no pilnības raga, brīžiem prasīsies pēc labas plānošanas. Zīmīgi, ka Jaunais Gads sāksies starp diviem aptumsumiem. Ņemiet to vēra un jaunus projektus neuzsākat. Un jaunas apņemšanās ar 1.janvāri neuzņematies, no tā nekas prātīgs var nesanākt. Jaunu iniciatīvu laiks varētu būt ap janvāra nogali, kad aptumsumu enerģētika kliedēsies, iestāsies jauns Mēness..

Austrumu kalendāra enerģētika vēstī , ka līdz ar jaunas Mēness fāzes iestāšanos, 2020. gadā 24. janvārī 23:42, sāks valdīt metāla Žurka . Lai vai ko runā par Žurkas gadu, arī šis simbols lielā mērā saistīts ar ģimeni. Metāla stihija austrumniekiem nozīmē cīnītāju, kas vienmēr pastāvēs par sevi, šajā gadījuma arī par savējiem, it īpaši jau ģimeni! Varbūt šoreiz streikos iesaistīsies māmiņas, tēti, bērni un vecvecāki...?

Planētu izvietojums debesu jumā arī nav un nebūs no vienkāršajiem. Tomēr, katrs to jutīsim citādi. Tāpēc vispareizāk būtu veidot savas individuālās gada prognozes, un nesatraukties par publikācijām, kas vēstī trakas lietas Visumā. Tās prognozes, kas domātas visiem, nav domātas individuāli katram no mums.
Vislielākā enerģijas koncentrācija paredzēta Mežāža zīmes trešajā dekādē, kur visa gada garuma būs trīs nozīmīgākās planētas: Plutons, Jupiters un Saturns. Tāpēc arī runas par 12. janvāri un laiku tā tuvumā, jo šajā periodā planētas veidos tā saukto savienojumu. Tikai jāiegaumē tas, ka vienu no mums šis savienojums var tiešām ietekmēt, bet pārējie šo laiku pavadīs raustot plecus – mierīgi dzīvojot. Visvairāk gada problemātiskā enerģētika var ietekmēt pašus Mežāžus , kas dzimuši zīmes trešajā dekādē( 10.-20.) janvārim, Vēžus, kuri dzimšanas dienas svin ap 11.-22.jūliju, 3.dekādes Svarus( 12.-22.oktobris) un Aunus, kas dzimuši ap 10.-20. aprīli. Urāna ietekmi varētu sajust Vērši, Lauvas, Ūdensvīri un Skorpioni, šoreiz gan tie, kas dzimuši pirmajās dekādēs- šo zīmju sākumā.

Savukārt Neptūns var ietekmēt pašas Zivis, kur tas atrodas, Jaunavas , Strēlniekus un Dvīņus, kas dzimuši savas zīmes vidus posmā - 2. dekādē.(7.-10.datumi.)

Lilita pārsvarā slīdēs pa Auna zīmi, kas vēl aktivizēs karmas atstrādes tēmas Auniem, Svariem, Mežāžiem un Vēžiem visa gada garumā. Karmas mezgli vieglāk varētu raisīties Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem. Finansiāli stabilāki var kļūt Mežāži, Vērši un Jaunavas. Laulāties nevajadzētu Venēras cilpā, jeb čika laika, kas būs no 13.maija līdz 25.jūnijam.

Darba un auto lietās varētu būt kāds problemātiskāks laiks –Marsa cilpa no 10.septembra līdz pat 14.novembrim, kad labāk jaunus auto negādāt, darbu nemainīt, autoskola nestāties, braukšanas eksāmenus nekārtot.

Finansu darījumus būtu jāveic līdz 13.maijam, kamēr nav iestājusies Jupitera cilpa, kas vilksies līdz pat 13.septembrim, kad finansu plūsma atkal būs gludāka un veiksmīgāka visiem.

Pēc Maiju kalendāra sistēmas, Jaunais gads katru gadu sākas 26. jūlijā, šo dienu Pasaulē svin kā Miera un kultūras, jeb saticības dienu. 25. jūlijs ir diena ārpus laika, jo pēc Maiju cikla sanāk 364. dienas, viena diena it kā pietrūkst, jo gadā ir 365. dienas, tāpēc 25. jūliju dēvē par dienu ārpus laika. 2019. gada 26.jūliju pēc Maiju kalendāra sistēmas ievadīja diena ar nosaukumu Iš (Jaguārs), tā kļūstot par šī gada aizbildni. Jaguāram Maiju simbolikā ir viena no vadošajām lomām. Tas simbolizē pašu Pasauli un ir viens no galvenajiem totēmiem Maiju kalendārā. Tas ir zemes un tumsas(pazemes) valdnieks, kas ir atbildīgs par visu, kas atrodas zem un virs zemes. Pārnesta nozīmē tā ir spēcīga enerģija, kuru gudri un pareizi izmantojot var uzturēt Pasaules kārtību. Pārnestā nozīmē tās varētu būt tēmas, kas Eiropas astroloģijā atbilst Plutonam: ezotērika, dziedniecība, vēsture, alķīmija, ķīmija, transformācija, finanses, ģeoloģija, aizsaule u.t.t. (Skorpionu tematika).

Šī ,vēl tekošā Maiju kalendārā gada devīze varētu būt aptuveni šāda: ...visu negatīvo transformējam pozitīvajā!

Savukārt 2020. gada 1.janvāris sāksies ar dienu, kuras nosaukums ir Ben ( Kukurūza vai Niedre-autori loti dažādi tulko autentiskos Maiju nosaukumus) šai dienai piemīt tāda kā saskarsmes enerģija, jo arī dabā līgojoties niedre, kalme vai kukurūza...saskaras ar blakus augošajām , it kā saņemot informāciju, „izlaiž” to caur sevi un tālāk nodod to nākošajām..
Ja izmantosim 1. Janvāra Maiju enerģētiku, tad varam stipri piedomāt pie tā, ka nākamajā gadā varētu būt liela loma kontaktiem, jaunām zināšanām, ceļošanai -visam, kas mums dos jaunu informāciju.
Devīze varētu būt: zināšanas, saskarsmes māksla!

Savukārt 26. jūlijā 2020. gadā sāksies Maiju Jaunais gads ar dienas nosaukumu: Kavak ( Negaiss). Līdz ar to tā kļūs par gada aizbildni. Lai arī nosaukums ir skarbs, un krāsas šajā gadā var sabiezēt, notikumi koncentrēties, situācijas saspīlēties, tomēr šīs dienas enerģētika tiek saistīta ar radošo dzirksti, ar apgaismību, ar sevis atbrīvošanu pašam no savām važām! „Nokaitētam” gaisam vajadzīga izlāde....zibens spēriens! Nedz gara darbi, nedz harmonija cilvēkā nenāk viegli- tāpēc arī šāds enerģisks diena nosaukums. Tātad , sākot ar nākamā gada otro pusi, varam cerēt uz tādu kā zibens spērienu mūsos pašos! Un pēc negaisa parasti ir burvīgs laiks...vai ne? Ir tāda maiju civilizācijas nakts himna, kurā ir šādi skaisti vārdi, kas varētu kļūt par nākamā gada devīzi mums visiem:

...pa zibens šautru, pa varavīksnes tiltu, lai mūsos atnāk apgaismība, radošā dzirksts un harmonija!
To arī visiem Jums novēlu Jaunajā Gadā!

Mīlestībā- astroloģe: Ilze Reiha
Tel.: 22027839
astrocentrs@inbox.lv
Konsultācijas, semināri, apmācības, dāvanu kartes, astrologa pakalpojumi
dažādos saviesīgos pasākumos
https://www.draugiem.lv/www.hallo24...

Video projekti, kas skatāmi Epadomi arhīvos:
„12 dārzu maģija” 12 sērijās viesos pie interesanto dārzu īpašniekiem.
„Ko likt galdā 12 zodiaka zīmēm” 13 sērijas.

Intervijas ar astroloģi:
https://www.draugiem.lv/www.hallo24...
Video: Intervija ar astroloģi Ilzi Reihu. Putni...
12 dārzu maģija. Svari un viņa dārzs....
Video: Astroloģiskā virtuve: Ko likt galdā Vēzim?