Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Video: "Rīgas Domi vada provokatori vai idioti?": rakstnieks Jānis Ūdris par 16.marta notikumiem

Redakcija
Redakcija
Tikko Apgādā Zvaigzne ABC klajā nākusi rakstnieka, 5 grāmatu autora Jāņa Ūdra grāmata "Meldras un Matīsa ceļojums vēsturē". Tā ir Latvijas vēstures grāmata bērniem un pusaudžiem. Un arī viņu vecākiem. Grāmatas sakarā aicinājām autoru uz sarunu, kura izvērtās monologā par Latvijai svarīgām lietām vairāku stundu garumā. Autora pārdomas par Kārli Ulmani un lēmumu bez neviena šāviena atdot valsti, par apjukumu, kas šobrīd valda Latvijā, par latviešu zemo pašnovērtējumu un, protams, par jauno grāmatu. Pilnu sarunu publicēsim tuvākās nedēļas laikā, šodien piedāvājam fragmentu par aktuālāko- 16. marta notikumiem.
Jānis Ūdris uzskata, ka latvieši nemācās no kļūdām, jo meistarīgas provokācijas bijušas jau 90-tajos gados un šodien prasoties rūpīgāka analīze, kā arī konkrētu vainīgo amatpersonu atbildības prasīšana. Tāpēc rakstnieks jautā - '"Nil Ušakov! Ko Jūs gribējāt panākt?"
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2013-03-27 10:14, pirms 11 gadiem
Paldies Jānīt par kolosālo interviju!