Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99), Fid:166, Did:0, useCase: 3


Video: "Ēģipte- labākā iespēja pagarināt vasaru un baudīt sauli ziemā." Saruna ar GoAdventure vadītāju Oksanu Golovinu

Redakcija
Redakcija
Sakarā ar to, ka rudens/ziema tūrisma sezona vairs nav aiz kalniem, aktualizējas jautājums kā pagarināt vasaru un kurp doties atpūsties gada aukstajos mēnešos. Daudzus interesē kā tad šogad būs ar Ēģipti, kas ilgstoši bijis viens no populārākajiem, lētākajiem un iecienītākajiem tūristu galamērķiem. Lai noskaidrotu atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem, aicinājām uz sarunu tūroperatora GoAdventure vadītāju Baltijas valstīs Oksanu Golovinu, taču jau iepriekš varam jūs iepriecināt- ceļojumi uz Ēģipti nekur nav pazuduši. Pie kam ceļot uz šo eksotisko zemi ir droši un kopā ar GoAdventure arī komfortabli.

Noklausoties sarunu uzzināsiet, ko šobrīd tūrisma jomā piedāvā Ēģipte, kādas ir labākās viesnīcas, pēc kāda principa tās izvēlēties, ko noteikti būtu jāredz Ēģiptē, kādi riski sagaida tos, kas ceļo patstāvīgi, kas ir loterijas izmitināšana un kāpēc izdevīgi ceļot kopā tieši ar tūroperatoru GoAdventure. Sarunu piedāvājam krievu valodā.

Pateicamies par viesmīlību kafejnīcas un restorāna "Radi un draugi" Mārstaļu ielā 1 vadībai un personālam
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2012-07-19 08:50, pirms 12 gadiem
Laba gide būtu tā direktore