Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rīgas iedzīvotājus aicina iesaistīties apkaimju forumos

Redakcija
Redakcija

Oktobra beigās un novembrī Rīgas iedzīvotāji aicināti piedalīties galvaspilsētas apkaimju forumos, kurus rīko, lai veicinātu sabiedrības līdzdalību Rīgas pilsētas pašvaldības nozaru politikas veidošanas un lēmumu pieņemšanas procesā, izzinātu iedzīvotāju problēmas un meklētu risinājumus, kā arī sekmētu iedzīvotāju un pašvaldības sadarbību. Informācija par forumu norises vietu, laiku un apskatāmajām tēmām pieejama tīmekļa vietnē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta...

Forumus rīko nevalstiskas organizācijas vai Rīgas pašvaldības institūcijas, kas finansējumu to organizēšanai ieguva Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinātajā sabiedrības integrācijas programmas projektu konkursā „Apkaimju forumi”.

Apkaimju forumos tiks apspriestas dažādas tēmas, tajā skaitā par dzīvojamo māju pārvaldīšanu, apsaimniekošanu, energoefektivitāti, par drošības un sakoptas vides jautājumiem, par pagalmu labiekārtošanu un radošas vides veidošanu un citas iedzīvotājiem aktuālas tēmas.

Notiekošie forumi dos iespēju sagatavoties arī ikgadējam iedzīvotāju forumam „Rīga dimd- iedzīvotāji runā, domā, dara!”, kas notiks 2. decembrī un tajā tiks prezentēti apkaimju forumu rezultāti, kā arī organizētas plašākas diskusijas par būtiskākajiem aktualizētajiem jautājumiem.

Papildinformācija pieejama pie Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas projektu vadītājas Ilzes Meilandes pa tālruni 67181657 vai e-pastu: ilze.meilande@riga.lv.