Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Noskaties! Ievai Pļavniecei jauns imidžs un jauna programma

Redakcija
Redakcija
Februāra sākumā Ievas Pļavnieces vadītajā Mūzikas un Teātra restorānā "Happy Days&Nights" notika Raimondas Vazdikas iestudētās muzikālās izrādes "Dzīve virs jumtiem" pirmizrāde, kurā Ieva Pļavniece pārsteidza arī ar pilnīgi jaunu frizūru.

Publikas iemīļotu izrādi vairāku gadu garumā DZEJNIEKI.NAKTS.BOHĒMA, kurā aktieri, aizsāk izrāžu ciklu par mākslu un māksliniekiem, viesojoties dzejnieku dzīves un mākslas telpā, papildina jauna izrāde - par komponistu mūzikas tapšanas aizkulisēm un viņu dzīves sajūtu.

Jaunā cikla izrāde piedāvā populārāko latviešu komponistu būtības un sūtības atšifrējumu. Izrādē skan latviešu komponistu dziesmas jaunos aranžējumos ar dažādiem instrumentiem dzīvā izpildījumā. Jaunā muzikālajā izrādē DZĪVE VIRS JUMTIEM skan Valta Pūces, Imanta Kalniņa, Jura Kulakova, Mārtiņa Brauna un Raimonda Paula kompozīcijas, papildinot krāšņo muzikālo sacerējumu buķeti arī ar Raimondas Vazdikas un Ilzes Gruntes dziesmām. Muzikāli atraktīvā izrāde izspēlē atziņas, jautrus un dzīvus stāstus no komponistu ikdienas, skatītāju aicinot uz izklaidējošu un izzinošu izrādi, kas rosina iepazīt mūziķa dvēseles stīgas un atklāj noslēpumus no mūziķu radošās laboratorijas ikdienas, apspēlējot autobiogrāfiskus notikumus.

Izrādes režisore un autore ir Raimonda Vazdika. Izrādē dzirdamas populāras dziesmas Ievas Pļavnieces un Raimondas Vazdikas izpildījumā. Ģitāru pavadījums- Ilze Grunte un Arnolds Kārklis.

Tuvākā DZĪVE VIRS JUMTIEM izrāde 3.martā. Vairāk par Happy Days&Nights ŠEIT. Epadomi un KultūrasVēstis.lv piedāvā nelielu videoieskatu izrādē
Vērtējums: +1