Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Katrai dienai astroloģiski piemērotākā skaistuma procedūra

Redakcija
Redakcija

Skaistumkopšanas procedūru ietekme būs daudz efektīgāka, ja plānosiet tās ar astroloģijas palīdzību, jo katrai nedēļas dienai ir sava planēta, kas atbild par noteiktu mūsu ķemeņa daļu. Tāpēc ja jūsu dzīvē gaidāms kāds ievērojams notikums- dzimšanas diena, draugu kāzas, korporatīvs pasākums, bet neesat apmierināta ar savu izskatu, Ievērojot šos padomus, jūs tikai 7 dienu laikā, netērējot ne laiku, ne naudu salonu apmeklējumiem, iegūsiet svaigu, skaistu un vizuāli krietni jaunāku sejas un ķermeņa ādu.

PIRMDIENA

Pirmdiena, kas ir Mēness diena, pārvalda mūsu emocionālo stāvokli un atbild par seju. Tāpēc pirmdienā jāizvairās no pastiprinātas slodzes un stresa situācijām, kas atstāj sliktu iespaidu uz ādas stāvokli.
Šajā dienā vēlams veikt pīlingu, atbrīvot ādu no pārragojušās virsējās kārtiņas, lai piesātinātu to ar skābekli un izlīdzinātu sejas ādas toni.
Mājas apstākļos kā pīlinga līdzekli var izmantot kafijas biezumus, sasmalcinātas auzu pārslas un jūras sāli. Pēc procedūras pārmaiņus pielieciet pie sejas samitrinātu karstu un vēsu dvieli- tas uzlabos asisnsriti un atsvaidzinās ādu.

OTRDIENA

Kaujinieciskā Marsa pārvaldībā atrodas muskulatūra. Tieši tāpēc otrdienās visa uzmanība jāpievērš ķermenim. Aizejiet uz baseinu, trenažieru zāli vai pievērsieties aktīvai mājas uzkopšanai. šobrīd ir svarīga jebkāda fiziska slodze.
No rīta un vakarā ejiet kontrastdušā un to darot, aktīvi masējiet ķermeni ar masāžas cimdiņu. Tas veicinās asins pieplūdumu, paātrinās vielmaiņu, atgriezīs ādai tvirtumu, elastību un veselīgu izskatu. Pēc dušas uz vēl mitras ādas uzklājiet savu iemīļoto ķermeņa krēmu vai sviestu.

TREŠDIENA

Trešdiena ir Merkūra diena. Tas nzoīmē, ka uzmanības centrā būs acis, tā kā šīs planētas pārvaldībā ir redze. Lai noņemtu nogurumu, likvidētu pietūkumu un zilos riņķus zem acīm, kā arī parūpētos par plakstiņu ādu, kurai ir tieksme uz sausumu un mīmikas grumbiņu veidošanos, uztaisiet speciālu kompresi. Uzlieciet uz acīm piparmētru vai kumelīšu novārījumāmā samitrinātu marles kompresi vai vates tamponu, pēc 3-5 minūtēm noskalojiet ar vēsu ūdeni. Atspulgs, ko ieraudzīsiet spogulī, jūs ļoti iepriecinās.

CETURTDIENA

Šīs dienas pārvaldnieks ir Jupiters un tas ir atbildīgs par organisma svarīgāko filtru- aknām. Tāpēc ceturtdiena ir īpaši piemērota attīrošām procedūrām. Ieplānojiet šodien atslodzes dienu- tā būs ļoti vērtīga organismam, Tā veicinās vielmaiņas pārkārtošanos un tauku šūnu ātrāku sadedzināšanu. Produktus šīsdienas ēdienkartei izvēlaties, ņemot vērā savas garšas sajūtas- ābolus, kefīru, dārzeņus. Ēdiet nelielām porcijām un dzeriet pēc iespējas vairāk tīra, negāzēta ūdens.

PIEKTDIENA

Diena, ko pārvalda Venēra, ir vislabākā, lai atbrīvotos no liekā apmatojuma. Tieši šodien šī procedūra būs visnesāpīgākā un rezultatīvākā. Ja izmantojat skuvekli, vispirms ieejiet karstā vannā, kurai pievienoti daži pilieni jūsu iemīļotākās aromātiskās eļļas- tas palīdzēs atvērt poras, kā rezultātā epilāciju veikt būs vieglāk. Savukārt tām, kas izmanto vasku, pirms epilācijas jāatvēsina āda ar ledus kubiņiem: tas mazinās sāpju efektu.
Neatkarīgi no tā, kādu metodi jūs izvēlaties, pēc procedūras uzklājiet uz ādas speciālu krēmu vai balzāmu, kas satur kairinājumu mazinošas vielas.
Lai izvairītos no matiņu ieaugšanas, pēc skūšanās noteikti izmantojiet skrubi. Izmasējiet ar to noepilētās zonas ar raupjas mazgāšanās sukas palīdzību matiņu augšanas virzienā.

SESTDIENA

Šī ir Saturna diena, kuršs atbildīgs par kaulu sistēmu. Tieši tāpēc šodien īpaša uzmanība pievēršama zobiem un nagiem.
Nekas tā neizdaiļo sievieti kā skaistas, koptas rokas. Lai izbalinātu nagu plātnītes, stiprinātu nagus un novērstu vai mazinātu to šķelšanos, pagatavojiet nagu vanniņas ar citrona sulu. Pēc tam ļaujiet nagiem kādu brītiņu atpūsties, tad ķerieties pie manikīra un pedikīra.
Vēl viens sievietes "ierocis" ir smaids. Lai to padarītu sniegbaltu, sagatavojiet speciālu pastu- samaisiet ūdeņraža pārskābi ar dzeramo sodu un pievienojiet šo maisījumu savai pierastajai zobu pastai. Lietot šādu maisījumu drīkst ne biežāk kā divas reizes nedēļā, lai nesabojātu zobu emalju.

SVĒTDIENA

Saule projicējas uz cilvēka galvu. Pievērsiet uzmanību savu matu stāvoklim- tie atspoguļo visas ķermeņa izmaiņas. Svētdiena, Saules diena, ir labākais laiks, lai palutinātu matus ar nostiprinošām maskām, piešķirot tiem dzīvīgu izskatu.
Piemēram: vienai paciņai hennas pievienojiet olas dzletenumu, 2/3 glāzes kefīra, rūpīgi samaisiet un ar masējošām kustībām šo maisījumu ieklājiet matos visā to garumā. Uzvelciet galvā dušas cepurīti vai vienkāršu polietilēna maisiņu, aptiniet galvu ar dvieli. Paturiet masku stundu, tad izskalojiet ar siltu ūdeni un izmazgājiet ar šampūnu.

Mīliet sevi un rūpējieties par sevi ar prieku! Atcerieties: skaista, kopta sieviete spēj nolikt pie savām kājām visu pasauli...