Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 29. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien, lai pie kā Auns ķertos, būs grūti nepamanīt un nenovērtēt viņa talantus! Viņš spēs lieliski tikt galā ar jebkuru uzdevumu un parādīt sevi citiem no visizdevīgākās puses. Īpaši labu iespaidu viņš piektdien varēs atstāt uz tiem, ar kuriem iepriekš nebija pazīstams. Tādēļ, ja paredzētas tikšanās ar jauniem cilvēkiem vai biznesa sarunas - labāku dienu tam neatrast!

Piektdien zvaigznes mudinās Aunu uzsākt nelielu avantūru, kas viņa attiecības ar mīļoto cilvēku var novest jaunā posmā. Tā var būt neliela kopīga neprātība vai saruna no sirds, uz kuru abi ilgi nevarēja sadūšoties. Tomēr piektdien izvēle būs Auna rokās: viņš var nepakļauties kārdinājumam eksperimentēt un mīlas attiecībās atstāt visu kā ir. Vai arī var riskēt, ieviešot tajās eksotikas un pārsteiguma elementus.

Piektdien Vērsim var būt grūtības komunicējot ar cilvēkiem - draugiem, tuviniekiem, kolēģiem. Ja situācija prasīs prezentēt viņiem savu ideju vai plānu, Vērsis var justies nedroši un nepārliecināti. Tomēr objektīvu iemeslu tam nebūs: piektdien apkārtējie būs labvēlīgi noskaņoti pret Vērsi, un, ja viņš vēlēsies, varēs labi izklāstīt savas domas.

Piektdien zvaigznes Vērsim iesaka visā, kas saistīts ar attiecībām un mīlestību, uzticēties liktenim un mierīgi ļauties straumei. Viņa aktīvā dedzība pēdējā laikā nav devusi gandrīz nekādus rezultātus, vai ne? Daudzas Vērša darbības atgādināja formulu "viens solis uz priekšu, divi soļi atpakaļ", tāpēc, ļaujot piektdien visam iet savu gaitu, viņš neko nezaudēs.

Piektdien horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem doties radošā lidojumā. Viņiem tikai jāsagrib un kļūs par nestandarta ideju ģeneratoru! Lai to izdarītu, Dvīņiem nav jābūt māksliniekiem vai rakstniekiem: jebkurā lietā, kur nepieciešama radoša pieeja, viņi piektdien varēs sevi izcili parādīt. Attiecībā uz eksaktajām zinātnēm situācija būs pretēja, tādēļ, ja Dvīņa darbs ir saistīts, piemēram, ar grāmatvedību, labāk pārdomāt vispārējo stratēģiju, nevis skaitīt ciparus.

Arī attiecību jomā Dvīņiem atliks tikai ienirt radošuma atmosfērā! Ja viņiem ir mīļotais cilvēks, viņi var kopā virtuāli noskatīties kādu teātra izrādi, apmeklēt izstādi, šķirstīt mākslas albumus vai vienkārši klausīties mūziku. Vientuļajiem Dvīņiem šis vakars sola lieliskas iepazīšanās iespējas dienas garam atbilstošās vietnēs.

Piektdien Vēzim vajadzētu būt uzmanīgam ar naudu. Šī diena viņu mudinās uz spontāniem pirkumiem, lieliem tēriņiem, riskantiem ieguldījumiem un citām finanšu avantūrām. Pateicoties tādai izšķērdīgai attieksmei, Vēžiem piektdien būs daudz vieglāk zaudēt nekā iegūt. Tas nozīmē, ka šajā dienā jāturas tālāk no naudas un visa, kas ar to saistīts.

Mīlas lietās piektdien Vēzim nevajadzētu steigties. Viņam vienkārši nav pietiekami daudz enerģijas, lai vienā rāvienā paveiktu visu, kas iecerēts! Tāpēc Vēžiem vajadzētu piektdien apstāties un kā nākas pārdomāt turpmāko darbību. Varbūt vajadzētu sadalīt savus centienus vairākos posmos.

Piektdien, lai pie kā Lauva ķertos, viss izdosies viegli! Viņa smadzenes sola strādāt skaidri, tāpat kā dators, pateicoties tam Lauva spēs ne tikai novērtēt citu cilvēku idejas, bet arī radīt pāris savas. Jebkurā darbā, kurā Lauva piektdien piedalīsies, viņš aprēķinās visu vairākus soļus uz priekšu. Tas palīdzēs rīkoties izlēmīgi, bez kļūdām un gūt sev labumu pat tur, kur to neviens no apkārtējiem negaidīja!

Piektdien Lauvai mīlas lietās pilnībā jāuzticas liktenim un jāatver visas durvis, pa kurām tas spēj ienākt. Nevajadzētu noraidīt saņemtos piedāvājumus, vai neuzklausīt sniegtos padomus. Piektdien Lauvai jātiekas ar cilvēkiem, pat ja "vienkārši" ar draugiem parkā vai slidotavā. Tur viņš var rast jaunu romantisku iepazīšanos vai uzzināt kaut ko svarīgu par viņu interesējošo cilvēku.

Piektdien Jaunavai būs emocijām piesātināta diena, un, galvenokārt tās būs patīkamas emocijas. Situācija var viņu iepriecināt ar dažiem notikumiem vai to tuvošanos. Varbūt priekšniecība solīs Jaunavai virzību pa karjeras kāpnēm, radinieki ar kaut ko iepriecinās, vai arī gaida kādi citi vilinoši bonusi. Cerību un izredžu iedvesmota, viņa visu piektdienu jutīsies patīkami satraukta. Tomēr, neskatoties uz visām priekšrocībām, emocijas novērsīs Jaunavas uzmanību no plānotajām aktivitātēm.

Zvaigznes piektdien Jaunavai sola mainīgu un ne pārāk rožainu noskaņu, kas var ietekmēt saprašanos ar mīļoto cilvēku. Viņa vēlēsies būt nedaudz kaprīza un pažēlot sevi, cerībā, ka viņu pažēlos un sapratīs. Tomēr piektdien Jaunavas partneris diez vai demonstrēs sapratnes brīnumus. Viņam pašam nebūs labāks garastāvoklis, un tāpēc aizvainojums var abās pusēs augt kā sēnes pēc lietus.

Piektdien horoskopa zvaigznes Svariem iesaka biežāk ieklausīties intuīcijas balsī: tā nepievils! Šī diena viņiem sniegs iespējas gūt kādu labumu vai spert soli pa karjeras kāpnēm. Bet Svari varēs izmantot šo iespēju tikai tad, ja pieņems lēmumus ar sirdi, nevis ar prātu. Tā notiks tāpēc, ka, lai izdarītu loģiskus secinājumus Svariem piektdien, iespējams, nebūs visa nepieciešamā informācija, taču zemapziņa būs savos augstumos, sniedzot pārsteidzoši saprātīgus un izdevīgus padomus.

Piektdien Svariem būs iespēja nodibināt daudzsološu iepazīšanos, taču nav teikts, ka viņi to izmantos - viss būs atkarīgs no mainīgā noskaņojuma. Kopumā šī diena nebūtu slikta mīlestībai, taču Svariem būs grūti saprast, ko viņi vēlas. Romantiski randiņi? Flirtēt? Jaunas paziņas? Vai sēdēt un sapņot vienatnē? Piektdien Svari var izvēlēties jebkuru iespēju, vai arī vairākas pēc kārtas.

Piektdien labākais, ko Skorpions var darīt, ir atvērt savā dzīvē jaunu lapu. Horoskopa zvaigznes viņam iesaka meklēt jaunus veidus, kā atrisināt ierastās problēmas, un ienest jaunas vēsmas savā ikdienā. Iespējams, ka Skorpions gribēs mājās pārvietot mēbeles, izstrādāt jauna biznesa stratēģiju vai atjaunināt garderobi. Darot to piektdien, Skorpions var cerēt uz daudzsološiem rezultātiem.

Komunicējot ar mīļoto cilvēku, piektdien zvaigznes diemžēl nemudinās Skorpionu uz sapratni un piedošanu. Gluži pretēji, tās var viņam piešķirt mazliet ēzeļa spītības un vēlmi par katru cenu aizstāvēt savas tiesības (kuru apspiešanu Skorpions saredzēs ik uz soļa). Nav brīnums, ka tāpēc piektdien starp viņu un partneri var uzšķilties aizkaitinājuma dzirksteles, un tad arī līdz īstai vētrai vairs nav tālu! Lai diena nebeigtos ar strīdu, būtu lietderīgi pavadīt šo dienu atsevišķi vai nodrošināties ar burvju pacietības un laipnības eliksīru.

Piektdien Strēlnieks var saņemt negaidītas ziņas, kas koriģēs viņa plānus. Varbūt šīs ziņas būs saistītas ar Strēlnieka personīgo dzīvi, vai varbūt ar kādiem notikumiem viņa kārtojamajos jautājumos. Tā vai citādi, bet Strēlniekam būs jāpārskata sākotnējais darbu grafiks. Iespējams, ka piektdien daudz laika būs jāvelta diskusijām vai jautājumu apdomāšanai, tāpēc Strēlniekam nebūs viegli paveikt visu, ko sākotnēji ieplānojis.

Piektdienas vakarā zvaigznes Strēlniekam iesaka doties randiņā ar mīļoto cilvēku vai, ja viņš joprojām ir viens, kaut kur mēģināt romantiski (visticamāk – internetā) iepazīties. Tomēr vajadzētu izvairīties no pazīstamām vietnēm! Strēlnieku piektdien sagaida kaut kas patiešām interesants ārpus ierastajiem forumiem un sociālajiem tīkliem.

Piektdiena Mežāzim būs izlēmīgas rīcības diena! Lai uzvarētu cīņā, vispirms tajā jāiesaistās, un šis ir īstais laiks, lai sāktu kauju, ja tā ir nobriedusi. Horoskopa zvaigznes Mežāzim piešķirs mērķtiecību, apņēmību, drosmi, spēju dot pretsparu un pastāvēt uz savu. Mežāzis piektdien spēs ne tikai nepiekrist citu uzskatiem, bet arī aizstāvēt savu viedokli un rezultātā – svinēt uzvaru.

Piektdien Mežāzim būs iespēja no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku. Viņam vajadzētu drosmīgi izteikt visu, ko jau sen vēlējies, vai ar ko viņš vienkārši vēlētos dalīties! Zvaigznes sola, ka piektdien šāda saruna var ne tikai noņemt nepateiktā nastu no Mežāža pleciem, bet arī palīdzēt steidzamu problēmu risināšanā. Izteicis tās skaļi, Mežāzis sapratīs: visas problēmas var atrisināt, un, kad viņš ir kopā ar savu izredzēto, viņiem viss ir pa spēkam!

Piektdien Ūdensvīriem var rasties šaubas par jebkuru jautājumu. Būs grūti pieņemt lēmumu pat par nenozīmīgiem jautājumiem, tāpēc viņš vienkārši izvēlēsies problēmu atlikt uz vēlāku laiku vai pārlikt uz kāda cita pleciem. Tomēr neizlēmībai ir arī otra puse: Ūdensvīrs nerīkosies pārsteidzīgi un pateicoties tam, piesardzīgajam Ūdensvīram varbūtība kļūdīties būs tuvu nullei.

Iespējams, ka piektdien attiecībās ar cilvēku, kuru mīl Ūdensvīrs, negaidīti iejauksies trešais. Kā pret to izturēties un ko darīt, Ūdensvīram jāizlemj pašam. Var uzreiz pateikt sāncensim par savām pretenzijām vai arī paslēpties un sagatavoties ilgam aplenkumam. Otrais variants dos Ūdensvīram laiku pārdomāt, lai vēlāk viņš varētu pārliecināti rīkoties.

Piektdien situācija var likt Zivīm uzņemties tās lietas, kuras jau sen noliktas tālākajā plauktiņā. Varbūt vienkārši nezināja, kā tām pieķerties! Ja viņas nesāks tām pievērsties piektdien, tad ir iespējams, ka nekad vairs nevarēs no tām atbrīvoties. Tāpēc nevajadzētu meklēt attaisnojumus bezdarbībai un slinkumam - nekas tik daudz nekavē progresu kā iekavētie darbi. Tikušas ar tiem galā, Zivis atbrīvosies no pie kājām piesietajām važām!

Piektdienā Zivis gaida neaizmirstama mīlestības un romantikas dienu! Jāgatavojas pārsteigumiem un pārsteidzošiem atklājumiem. Ja Zivis tikko spērušas pirmos soļus jaunās attiecībās, piektdien viņām būs iespēja saprast, ka viņu dzīvē ienācis patiesi interesants cilvēks, kuru vēlētos iepazīt labāk. Ja viņām jau ir partneris, Zivīm vajadzētu ļaut viņam uzņemties iniciatīvu, bet pašām atslābināties un vienkārši baudīt dzīvi!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!