Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 28. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Pārbaudījumu laiks tuvojas beigām, un zvaigznes atkal sola jums savu labvēlību. Šodiena ir ideāli piemērota atpūtai, dvēseliskām vērtībām, šaubu pārvarēšanai.
Neslēpiet no apkārtējiem savu bagāto jūtu pasauli, izrunājoties (protams, ar tuvu cilvēku) kļūst vieglāk dzīvot. Un arī attiecības tādējādi iegūst jaunu pavērsienu.
Vakarā varat sarunāt tikšanos ar draugiem vai doties izklaidēties sabiedriskās vietās, kur noteikti izmantojiet jaunas iepazīšanās iespējas


Vērsis

Vēršiem gaidāma saspringta diena. Apkārtējie būs prasīgi, netrūks dažādu steidzami risināmu jautājumu un problemātisku situāciju. Un kaut arī enerģijas trūkums šobrīd jums nav novērojams, no pārslodzes ieteicams izvairīties. Tāpat kā no strīdiem, kas neko citu nedara, kā tikai bojā attiecības.
Vakaru zvaigznes iesaka veltīt peronīgo problēmu risināšanai, garīgai izaugsmei vai pasākumiem ar draugiem.
Un neaizmirstiet par sportiskām aktivitātēm.


Dvīņi

Šis ir radošo izpausmju un vērtību pārbaudes laiks. Izmantojiet šo dienu visdažādākajiem sabiedriskiem un kultūras pasākumiem,- piepildiet savu dzīvi ar interesantiem notikumiem.
Varat arī apmeklēt skaistumkopšanas salonu, doties iepirkties vai apciemot kādu labu draugu.
Šodien ir svarīgs veselīgs uzturs, sportiskas aktivitātes un atveseļojošas procedūras.


Vēzis

Vēžiem šo dienu ieteicams pavadīt pēc iespējas mierīgākā atmosfērā. Izbrauciet pie dabas, padarbojieties pie iemīļotajiem hobijiem, palasiet kādu grāmatu vai paskatieties TV. Atrasties vietās, kur apgrozās daudz cilvēku, šodien nav ieteicams. Toties vēlams pievērsties veselības uzlabošanai ar tautas līdzekļu palīdzību: dzeriet zāļu tējas, pagatavojiet spēcinošas ķermeņa maskas, ieejiet pirtī.
Vakaru varat pavadīt kopā ar ģimeni vai labu draugu.


Lauva

Jūsu pārbaudījumu laiks tuvojas beigām. Veltiet šo dienu atpūtai pie dabas, dodieties garākos izbraukumos vai ceļojumā- tas palīdzēs atbrīvoties no pēdējā laikā uzkrātās nervu spriedzes. Ja neko vairāk nevēlaties, vismaz sarīkojiet pikniku vai dārza svētkus kopā ar sev tuviem cilvēkiem.
Zvaigznes iesaka padomāt arī par romantiskiem brīžiem un savu aizraušanos.


Jaunava

Jaunavām šī ir ļoti laba diena. Piepildiet to at interesantiem pasākumiem un notikumiem. Nesēdiet mājās, bet dodieties sabiedrībā. Ir tik daudz interesanta, kur pabūt klāt. Vienkārši izvēlieties sev piemērotāko.
Ja esat iecerējuši nedaudz pastrādāt- to var, tikai pārāk neaizraujaties.
Vakarā ir vērts padomāt arī par romantisku tikšanos ar mīļoto cilvēku.


Svari

Diena nav sevišķi veiksmīga, tomēr tā var izveidoties tīri jauka, ja neapmeklēsiet vietas, kurās apgrozās daudz svešu cilvēku. Jūsu noskaņojums patreiz neatbilst būšanai burzmā- var rasties nepatīkamas konfliktsituācijas.
Labāk šo dienu pavadīt vienatnē vai kopā ar ļoti labiem draugiem, kuri pacietīs jebkurus jūsu izgājienus. Varat doties pie dabas, uz mežu, pie upes vai ezera.


Skorpions

Skorpionam šodien būtu vērtīgi pievērsties savas profesionalitātes uzlabošanai- tam var palīdzēt izglītojoša literatūra, kursi, tālmācība.
Domājiet par veselīgu dzīvesveidu, nepārēdieties un nelietojiet alkoholiskos dzērienus. Pievērsieties aktīvai sportošanai vai kādai citai nodarbei, kas saistīta ar fizisko slodzi.
Otro dienas pusi un vakaru vēlams pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.




Strēlnieks

Strēlniekiem šodien ir īstais brīdis atbrīvoties no nevajadzīgām lietām, atbrīvojot savas dzīves teritoriju jaunajam. Tāpat ir īstais laiks šķirties no traucējošiem cilvēkiem un viltus draugiem.
Ja dosieties izklaidēties, izvairieties no savu spriedumu un uzskatu izteikšanas. Labāk paturiet savas domas pie sevis- strīdu un konfliktu iespēja šodien ir ļoti rerāla. Tāpēc neļaujieties provokācijām, bet vienkārši baudiet dzīvi.


Mežāzis

Mežāžiem ļoti laba un veiksmīga diena, kas solās būt pilna ar interesantiem piedzīvojumiem gan privātajā, gan sabiedriskajā dzīvē. Pašajūta būs lieliska, enerģijas netrūks, tāpat kā netrūks dažādu iespēju- atliek vien tās pamanīt un izmantot. Pievēršoties apkārtnes uzkopšanai, neaizmirstiet arī par domu sakārtošanu.
Neķerieties pie lietām, kuras neizprotat un nesoliet to, ko izpildīt ir gandrīz vai neiespējami- tas var izraisīt jūsu autoritātes pavājināšanos.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šī ir viena no sarežģītākajām šī mēneša dienām. Būs gan arī savi prieciņi un patīkamas tikšanās (dažiem klātienē, citiem- neklātienē), tomēr pašu pieļautās kļūdas liks sevi manīt tādā vai citadā veidā.
Nebūtu slikti apmeklēt dievnamu, palasīt garīgu literatūru vai vismaz kāda klasiķa sarakstītu darbu. Tāpat vēlams atrast laiku atveseļojošām ūdens procedūrām. Derēs arī pirtiņa un zāļu tējas.


Zivis

Zivīm šī ir laba diena savu vēlmju un ieceru realizācijai. Varat doties kādā patīkamā izbraukumā, garākā pastaigā (vēlams, pa priežu mežu) vai divu dienu ceļojumā uz kādu no Latvijas gleznainajām vietām. Dariet visu mierīgi un bez steigas. Ir iespējamas šādas tādas no ārienes nākošas grūtības, kas radīs spriedzi un nepatīkamas sajūtas, taču jūs esat stipri cilvēki, arī intuīcija darbojas lieliski, tāpēc itin viegli tiksiet galā ar visu.
Izbaudiet šo dienu.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls