Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Horoskopi veiksmīgam 26. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (21.03 – 19.04)

Jums var šķist, ka diena nav izdevusies, taču tā ir tikai ilūzija. Otrā dienas pusē jūs sapratīsiet, kas jāpaveic, lai nostiprinātu savas profesionālās pozīcijas un sasniegtu savus mērķus. Neatlieciet savu sapņu realizāciju uz vēlāku laiku, ja jums ir kaut viens uzticams palīgs un domubiedrs.
Romantiskajā jomā šī diena nozīmīgas pārmaiņas nesola. Kau gan stabiliem pāriem iespējama daļēja atsvešināšanās, taču tā būs pārejoša parādība.
Tiecieties ar draugiem, viņi jūs noteikti šodien iepriecinās.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Pirmajā dienas pusē pacentieties tikt galā ar nekārtību tur, kur tā ieviesusies un satrauc jūs, citādi ikdienas darbu steigā varat palaist garām kādu izdevīgu iespēju. Šīs dienas situācijas var pakļaut pārbaudei jūsu autoritāti un attiecības, kur kāds uz jums vai jūs uz kādu izdarāt spiedienu. Var mainīties jūsu prioritātes. Dzīve pārbaudīs jūsu veiklību un labo reakciju. Atstājiet laiku informācijas meklēšanai un lietām, kas jūs interesē.
Esiet uzmanīgi, izvēloties vakara izklaides.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Šodien būs novērojama dvēseles nelīdzsvarotība un bieža garastāvokļa maiņa. Pacentieties turēt sevi rāmjos un neļau negatīvajām emocijām izpausties uz āru. Vēlams pabeigt iesāktās lietas un neķerties klāt jaunām, vismaz pagaidām.
Jūsu veselības stāvoklis var likt sevi manīt, tāpēc izvairieties šodien no fiziskas slodzes. Pavadiet vairāk laikā ģimenē un atpūšoties



Vēzis (22.06 – 22.07)

Jūsu enerģijas potenciāls ir liels, tāpēc varat droši darīt, ko vēlaties un gūt panākumus.
Varat mesties dažādās avantūrās, kuras sola vieglu peļņu, taču, kā zināms, par brīvu ir tikai siers peļu slazdos. Viss atkarīgs no tā, vai ātri uztversiet ideju un spēsiet atbilstoši rīkoties.
Ja draugs lūdz palīdzību, neatsakiet,- tas stiprinās jūsu draudzību.

Lauva (23.07 – 22.08)

Vērojiet apstākļu sakritības un nepalaidiet garām liktens zīmes. Pēc iespējas atdodiet parādus, izpildiet solījumus un tuvinieku lūgumus.
Šodien svarīgi ir rituāli, īpaši attiecībās ar vecāka gadagājuma cilvēkiem, kā arī noteiktas uzmanības izrādīšana, kuru no jums gaida. Jums šobrīd foemējas jaunas tendences attiecībās at tuviniekiem.
Priekšā jums stāv jauni iespaidi un sakari. Domājiet, ko jums gribētos izmainīt un attīstīt, un kad vēlmes skaidras, uzreiz sāciet darboties.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Šī diena jums var izrādīties ļoti svarīga, nozīmēt pārmaiņu sākumu. Izrādiet iniciatīvu, meklējiet personīgo potenciālu, mazākā mērā orientējaties uz kādu citu. Šis ir pagrieziena punkts, un jūs nedrīkst palaist garām iespēju.
Var notikt lūzums jūtās, kad vēlēsdieties atbrīvoties no iepriekšējās nevajadzīgās lomas, piešķirot attiecībām jaunu jēgu vai steidzami atrisināt kādu jūs satraucošu jautājumu.
Nepacietība nepalīdzēs ne darbiem, ne jūtām. Iespējams, nāksies no kaut kā atvadīties, atteikties, piekāpties. Būtu labi atbrīvoties no nevajadzīgā pēc paša iniciatīvas, kā arī uzsākt organisma attīrīšanu.



Svari (23.09 – 23.10)

Diena var būt saspringta un nervoza, Jūs varēs viegli izsist no līdzsvara. Tāpēc izvairieties no cilvēkiem, kas to varētu radīt, saglabājiet sevī mieru. Mierīgi elpojiet un domājiet pozitīvi, neļaujieties sabojāt sev noskaņojumu.
Sāpīgāka var būt biznesa vai darba tikšanās, tāpēc izvairieties šodien no cilvēkiem kas kaut kādā mērā pret jums varētu būt negodīgi.
Pārāk neiedziļinieties sīkumos un padomājiet arī par savu veselību, jo daudzas slimības mums rodas galvā- , no pārlieku lielas domāšanas.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Laba diena jums. šodien jūs varat atļauties mazliet vairāk nekā parasti, un tas dos prieku un labu noskaņojumu.
Ja jums šodien saka labus vārdus, nesāciet pārāk analizēt , kas teicējam bijis padomā , pieņemiet, ka tas bijis no sirds.
Daudzas jūsu domas var būt pievērstas partnerības jautājumiem,- esiet elastīgs, nekritizējiet.
Centieties būt tuvāk mīļajiem, neatsakot viņiem atbalstu, palīdzību un kādu jauku vārdiņu



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Var būt kārdinājums ieūt vieglu peļņu, kas var likt jums izdarīt nevajadzīgas muļķības un kļūdas. Turklāt ienākumi nebūs tādi, kādus būsiet iecerējuši.
Uzmanieties, lai jūsu panākumi neraisītu skaudību apkārtējos, nesacentieties,nedemonstrējiet savu pārākumu, spēki jums tagad vajadzīgi citām lietām.
Labs laiks, lai sakārtotu privāto dzīvi.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Pārskatiet savus plānus tuvākai nākotnei, iespējams atradīsiet kādu paslēpušos kļūdu, laiks to izlabot. Neuzņemieties atbildību par citu cilvēku rīcību, kaut arī pilnībā uzticieties viņiem.
Labs laiks atelpai, lai pievērstos mājas lietām un tuviniekiem, dotos iepirkties. Ļaujiet saviem tuviniekiem izteikties par sasāpējušiem jautājumiem, atbalstiet viņus morāli un, ja iespējams, arī materiāli.
Ja ģimenes jautājumi jums nav aktuāli,savediet kārtībā lietas,kas sen pamestas novārtā



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Šodien ļaujieties savām sajūtām. Nav izslēgts, ka kāds to var nepareizi saprast, uzskatot jūs par pārlieku pašpārliecinātu personu, taču neņemiet to galvā.
Ja jums ir draugi, ar kuriem kaut kad un kaut kādu iemeslu dēļ esat sastrdējušies un sen neesat tikušies, šodien ir īstā diena, lai uzaicinātu viņus ciemos.
Šī diena būs veiksmīga, ja jūs nenobīsieties no šķēršļiem, kas var gadīties jūsu ceļā. Neatlaidība dod apbrīnojamus rezultātus, pat, ja tā jums reizēm šķiet neattasinota spītība.
Kritiku laidiet gar ausīm- tai nav jāatrauj jūs no svarīgām lietām.
Laba diena, lai uzsāktu nopietnas attiecības. Šodien intuīcija būs augstā līmenī, kas palīdzēs izvēlēties pareizo cilvēku.



Zivis (19.02 – 20.03)

Uzmanieties no zagļiem un krāpniekiem. Piedomājiet par maciņa drošību.
Varat kārtot lietas banku sektorā, kredītu un apdrošināšanas jautājumos, kas kādu laiku nebija tik ļoti aktuāli vai bija atlikts malā. Šodien visām lietām pieejat racionāli.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls