Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 26. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Auns būs apņēmības pilns uz citu cilvēku sirdīm izmantot vieglāko ceļu - naudu. Ja nepieciešams, Auns būs gatavs dāsni dalīties ar savām nevajadzīgajām lietām vai aizdot kādam naudu. Tomēr viņš to visu uztvers nevis kā bezjēdzīgus tēriņus, bet gan kā kapitāla ieguldījumu. Ieguldījumu savā statusā un apkārtējo cieņas nostiprināšanā.

Piektdien, lai piedzīvotu iedvesmu un spēka pieplūdumu, Aunam prasīsies pamanīt uz sevi vērstos apbrīnas pilnos skatienus! Tā kā to ir grūti panākt, sēžot mājās, zvaigznes viņam iesaka iziet sabiedrībā. Jebkurā āra aktivitātē, kurā apkārt, kaut vai ievērojot noteikto distanci, atrodas cilvēki, Auns jutīsies lieliski, apzinoties savu romantisko potenciālu saskarsmē. Bez impulsa no ārpuses maz ticams, ka viņš piektdien spēs pārvarēt apātiju un slinkumu. Sliktākajā gadījumā var izlīdzēties ar jaunu bilžu ievietošanu sociālajos tīklos un “patīk” (labāk jau kopā ar glaimojošiem komentāriem) vākšanu.

Piektdien Vērsis visu dienu jutīsies kā ne savā ādā. Tā notiks neskatoties uz to, ka daudzas risināmās lietas pašas par sevi virzīsies uz priekšu diezgan labi un pat bez viņa līdzdalības. Bet viss, pie kā Vērsis ķersies, buksēs: piektdienā pat viselementārākās darbības var bezcerīgi nojukt. Ja pat mēģinājums pagatavot kafiju kļūst par problēmu, tas ir signāls: labāk atslābināties un nedarīt vispār neko. Tomēr tam būs savas priekšrocības - diena nodrošinās Vērsim izcilu iemeslu atpūtai.

Piektdien Vērša dvēselē dziedās pavasaris, un vēderā plivināsies tauriņi! Diena viņu noskaņos uz romantiku un nespēju domāt par jebko citu, izņemot mīlestību un mīļoto cilvēku. Lai arī sadzīves lietās un darbā viss kritīs no sapņainā Vērša rokām - vai tas ir tik svarīgi? Jūtas, kuras viņš piedzīvos piektdien, ir kā maģija. Ko vēl šajā pasaulē var ar to salīdzināt?

Piektdien Dvīņu aktivitāte ne vienmēr būs situācijai atbilstoša - tās rezultāts var būt tieši pretējs tam, ko viņi vēlētos iegūt. Tomēr Dvīņi spēs enerģiski rīkoties arī tur, kur labāk būtu atkāpties. Mēģinājums iejaukties citu lietās, "pagriezt" situāciju sev par labu un citas līdzīgas ne pārāk delikātas problēmu risināšanas metodes piektdien var kaitēt Dvīņiem. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes iesaka viņiem samazināt savu kūsājošo aktivitāti līdz minimumam.

Piektdiena būs lieliska diena, lai kopā ar mīļoto cilvēku ļautos eksperimentiem! Ja Dvīņiem ir mīļotais cilvēks, jāpadomā, kā viņu romantiski pārsteigt. Apsveicama ir apstākļu maiņa, sveces, jauna mežģīņu apakšveļa un visi citi patīkamie veidi, kā dažādot personīgo dzīvi. Ja Dvīņi joprojām ir brīvi, piektdien viņiem var būt iespēja iepazīties ar cilvēku, ar kuru nebūs laiks garlaikoties!

Piektdiena var ne tajā labākajā veidā ietekmēt Vēža figūru: viņam būs tik grūti sev ko noliegt! Apēst šokolādes tāfelīti? Nopirkt jaunas kurpes? Atbilde uz šādiem jautājumiem piektdien Vēzim būs viena: "Protams!". Viņš būs tālu no tā, lai ko liegtu savam priekam. Horoskopa zvaigznes piektdien Vēzim iesaka vismaz dažreiz atcerēties mēra izjūtu, pretējā gadījumā viņam to atgādinās plānāks maks un pāris papildu centimetri uz gurniem.

Vēzis piektdienā diez vai būs apmierināts ar vieglu flirtu - viņš būs noskaņots nopietnām attiecībām! Tomēr tas nenozīmē, ka Vēzis pārtrauks flirtēt, gluži pretēji: pat īslaicīga iepazīšanās piektdien draud pārvērsties par nopietnu aizraušanos. Tas tāpēc, ka šī diena Vēzi apveltīs ar lielu jūtu dziļumu un vēlmi pēc iespējas labāk iepazīt sarunu biedru. Ja esi sajutis dziļu saikni ar cilvēku, kā viņu neiemīlēt?

Piektdiena Lauvu apveltīs ar milzīgām slēptās enerģijas rezervēm! Ja tā izlauzīsies, spēs sagraut jebkuru šķērsli, bet, ja nē, tad mierīgi aizplūdīs kā ūdens smiltīs. Kurš no šiem scenārijiem tiks realizēts, atkarīgs no situācijas, kāda piektdien veidosies ap Lauvu. Parasta, mierīga diena nespēs pamodināt viņa pārcilvēka "Es". Bet, ja no Lauvas gaidīs varoņdarbus, viņš sajutīs sevī pirmatnējo spēku, it kā viņa iekšienē būtu pamodies īsts vulkāns!

Piektdien Lauvas mīlas lietās var traucēt tāda nepatīkama sajūta kā greizsirdība. Turklāt konkrēti iemesli tai nemaz nebūs vajadzīgi - Lauvai ir pietiekami daudz savu aizdomu, fantāziju un jūtu. Lai šajā delikātajā jautājumā neaizietu pārāk tālu, zvaigznes iesaka Lauvai nošķirt fantāzijas un bailes no realitātes. Ja viņam ir fakti, tā ir viena lieta. Ja faktu nav, tad piektdien nevajadzētu aizvainot mīļoto cilvēku ar aizdomām un neuzticēšanos: maz ticams, ka viņš to sapratīs.

Piektdien būs bezjēdzīgi prasīt no Jaunavas organizētību un disciplīnu: šie vārdi viņai būs tukšas frāzes. Varbūt viņa vēlētos ieviest mazāku haosu un lielāku kārtību savā dzīvē, bet starp vārdiem “es gribu” un “es varu” ir plaisa, kuru Jaunavai nebūs spēka pārvarēt. Tāpēc Jaunavai nekas cits neatliks kā pieņemt sevi tādu, kāda viņa ir. Horoskopa zvaigznes viņai iesaka atslābināties un peldēt līdzi straumei: piektdien nevis viņa izlemj, bet izlemj viņas vietā.

Piektdiena būs sprādzienbīstama diena, un, ja Jaunava nevēlas to just uz sevis, komunicējot ar mīļoto cilvēku, viņai jāparāda maksimāla pacietība. Diena mudinās Jaunavu un viņas partneri izteikt viens otram nepamatotas pretenzijas un pārmetumus. Lai izvairītos no strīdiem, Jaunavai nevajadzētu padoties provokācijām. Pretējā gadījumā viņa nožēlos savu nesavaldību: šodienas konflikts var ievilkties, pārvēršoties nepatīkamās sekās.

Piektdien Svaru fantāzija izpelnīsies 10 ar plusu! It īpaši, ja apstākļi mudinās pieņemt ātrus un netradicionālus lēmumus. Ja Svaru domas ļausies pašplūsmai, tās var aizlidot pārpasaulīgos tālumos un izpausties parastos sapņos. Tāpēc pašiem Svariem būtu labāk, ja dzīve piektdienā viņiem priekšā noliktu dažas risināmas problēmas. Prātojot par tām, Svariem ir iespēja pārspēt pašiem sevi!

Piektdiena būs pārsteidzoša diena, kad romantika burtiski virmos gaisā! Pat ja Svari nav iemīlējušies, viņi to varēs sajust ar katru sava ķermeņa šūnu. Ja Svariem ir mīļotais cilvēks vai vismaz pretendents uz šo goda amatu, viņiem šis vakars jāpavada kopā. Vakariņas sveču gaismā, pastaiga zem mēness, rožu ziedlapiņas uz spilvena - piektdien pat romantiskās klišejas Svariem un viņu partnerim būs ar dziļu, īpašu nozīmi.

Piektdiena Skorpionam nebūs tā labākā diena: pārāk daudz kas var viņu kaitināt un pat izvest no rāmjiem. Iesāktie darbi buksēs, apkārtējie demonstrēs nesapratni un slinkumu... Tomēr jāsaka godīgi, ka Skorpions būs neapmierināts ne tikai ar citiem, bet arī ar sevi. Tikai apkopojot visu savu gribu dūrē, viņš varēs piespiest sevi pildīt elementārus pienākumus - un darīs to bez fanātisma, pavirši.

Piektdien Skorpionam vajadzētu padomāt par to, kā ir iespējams īstenot sev izvirzītos mērķus. Tas galvenokārt attiecas uz viņa attiecībām. Varbūt Skorpions jau iztērējis daudz laika un pūļu, lai panāktu kāda atbildes jūtas, taču tas vēl nav noticis? Vai arī dažas citas viņa vēlmes ir vienkārši neiespējamas? Piektdien Skorpionam jānolaižas no debesīm uz zemes un, lai cik grūti tas arī nebūtu, jānošķir fantāzija no realitātes, novelkot starp tām skaidru robežu.

Piektdien Strēlnieks var domāt, ka citi viņu izsmej - viņa acīs tie izskatīsies tik demonstratīvi lēni, turklāt neorganizēti, neattapīgi un neuzmanīgi. Dienas laikā tas Strēlnieku kaitinās, tomēr viņš būs gatavs prasmīgi slēpt savu aizkaitinājumu, ja vien viņu nenokaitinās kāda pavisam muļķīga rīcība. Ja tas notiks, apkārtējiem var tikai just līdzi: Strēlnieka izlauzušās dusmas būs briesmīgas kā atombumbas sprādziens!

Piektdien Strēlnieks pratīs saglabāt līdzsvaru starp savas dabas kaislīgo un garīgo pusi. Tas viņam piešķirs īpašu šarmu pretējā dzimuma acīs! Pateicoties iekšējai harmonijai un līdzsvaram, Strēlniekam romantiski iepazīties būs vieglāk nekā parasti. Turklāt piektdien Strēlnieks nebūs noskaņots uz īslaicīgu romānu vai flirtu, bet gan atrast patiesi radniecīgu dvēseli.

Piektdien Mežāža sasniegumi lielā mērā būs atkarīgi no tā, ar kuru kāju viņš no rīta izkāps no gultas. Pareizāk sakot, kādā noskaņojumā piecelsies. Lai gan viņa enerģija nešļakstīsies uz visām pusēm, tomēr tās rezerve būs ļoti, ļoti liela. Kādā virzienā tiks virzīts viss šis varenais spēks, būs atkarīgs no Mežāža pozitīvā vai negatīvā noskaņojuma. Ja viņš izvēlēsies pozitīvo, nenožēlos: ar tā palīdzību viņš piektdienā spēs paveikt brīnumus!

Piektdien Mežāzim jāsaglabā distance ar pretējā dzimuma personām - it īpaši ar tām, kas pārāk uzmācīgi lien viņa dvēselē un dzīvē. Zvaigznes brīdina, ka kāds no Mežāža paziņām pārāk steidzina notikumus, kavē viņa laiku un iebrūk personīgajā telpā. Ja Mežāzis nejūtas gatavs attiecībām ar viņu, piektdien pienācis laiks par to paziņot.

Piektdien Ūdensvīram būs grūti pamosties! Pat izkļuvis no ciešajiem miega apskāvieniem, maz ticams, ka viņš steidzami ķersies pie darbiem. Diena mudinās Ūdensvīriem darīt vienu galveno lietu: nedarīt neko. Tomēr horoskopa zvaigznes sola, ka šāda patīkama taktika piektdien nekaitēs. Skatieties filmu, lieciet pasjansu, snaudiet vannā. Pavadiet šo dienu ar prieku un saturīgi, tas ir, tikai sev!

Piektdien Ūdensvīriem skaidri jāizsaka savas domas, pretējā gadījumā mīļotais cilvēks var viņu pārprast! Protams, tas nav biedējoši, bet var būt ļoti nepatīkami - it īpaši, ja runa ir par svarīgām kopīgām lietām. Kaut ko sakot, Ūdensvīriem jāizvairās no pārprotamiem vārdiem. Jāņem vērā, ka šī diena nekādā veidā neveicinās partneru savstarpēju sapratni.

Piektdien Zivis būs taupīgas - tas attiecas uz ne tikai naudas, bet arī dzīves enerģijas taupīšanu. Diena viņas neapveltīs ar aktivitāti, tieši otrādi - Zivis var sajust enerģijas zudumu, un tas ne jau labākajā veidā ietekmēs viņu domas un darbus. Tāpēc apkārtējiem cilvēkiem nevajadzētu mēģināt mudināt viņas uz lieliem projektiem. Prātīgāk būtu to darīt citreiz. Piektdien, lai arī kā Zivis censtos, viņas, visticamāk, nespēs pārvarēt šo savu stāvokli.

Piektdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Zivīm derētu pabūt nedaudz egoistēm! Un kāpēc gan ne, it īpaši, ja partneris Zivīm regulāri demonstrē šo īpašību? Zvaigznes iesaka Zivīm atpūsties un veltīt šo dienu sev - savām kaprīzēm, fantāzijām, mazajām iegribām. Aromātiska vanna, TV, iepirkšanās... Un pēc iespējas vairāk romantikas desertā! Pēdējo šī saraksta punktu noteikti novērtēs Zivju partneris.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!