Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 23. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Auns var saprast, ka greizsirdība mēdz piemeklēt pēkšņi, un vari būt greizsirdīgs uz visu, kas kustas. Atslābinieties, pēc dienas vai divām no tās nepaliks ne smakas, taču, trešdien padodoties savai greizsirdības lēkmei, riskējat sastrādāt ko tādu, ko vēlāk nožēlosiet. Labāk novirziet savu enerģiju uz ko pozitīvu, kaut vai mājas kārtošanu.

Attiecībās ar mīļoto cilvēku Auns spēs izrādīt viskvēlākās jūtas! Tomēr varbūtība, ka tās būs jūtas ar plus vai mīnus zīmi, ir aptuveni vienāda. Ja ne no mīlestības līdz naidam, tad no mīlestības līdz greizsirdībai noteikti, ir tikai viens solis. Trešdien šādus soļus Auns ar savu partneri mēros šurpu turpu, neatkarīgi no tā, vai tam ir reāls iemesls.

Trešdien Vērša uzskati radikāli atšķirsies no pārējo uzskatiem. Citu bangojošais entuziasms Vērsim būs nesaprotams un aizdomīgs. Vēl aizdomīgāki šķitīs mēģinājumi aplipināt viņu ar šo entuziasmu. Vērsis dos priekšroku enerģijas tērēšanai tikai savu problēmu risināšanai.

Vērsim būs iespēja izlemt, kurš no visiem kandidātiem uz viņa mīlestību viņam ir patiesi dārgs. Lai to izdarītu, būs jāpieslēdz visas maņas, tai skaitā intuīcija un pat pareģa spējas. Iztēlojieties, ka jūs pēkšņi pārvietojāties laikā mēnesi (nedēļu, gadu) uz priekšu. Ko redzi sev blakus? Varbūt tas ir tas, par kuru vismazāk iedomātos? Trešdien Vērša intuīcija un ekstrasensa spējas ir vislabākās, tāpēc šādi "nezinātniski" eksperimenti var dot izcilus rezultātus.

Dvīņiem var ienākt prātā neiedomājama, fantastiska ideja! No pirmā un otrā acu uzmetiena šī ideja izskatīsies pilnīgi neiespējama, taču tieši to Dvīņiem trešdien sagribēsies īstenot. Viss pārējais viņiem šķitīs pārāk ikdienišķs, garlaicīgs un neizteiksmīgs. Smieklīgākais ir tas, ka šai konkrētajai fantastiskajai idejai, atšķirībā no citām, ir labas izredzes trešdien tikt realizētai.

Trešdien Dvīņi varēs pavadīt brīnišķīgu romantisku vakaru kopā ar partneri tikai tad, ja spēs “atlaist bremzes” un dot brīvu vaļu iztēlei. Derētu parunāties ar mīļoto cilvēku par visintīmākajām tēmām un trešdien mēģināt realizēt dažas viņu visslēptākās vēlmes. Šie apburošie eksperimenti Dvīņiem pavērs pilnīgi jaunu pasauli, kaislību un izsmalcinātu baudu pilnu!

Vēzis spēs parādīt ļoti labus rezultātus savos veicamajos darbos! Jautājumi, kas citās dienās var izraisīt garlaicību, tiks ar entuziasmu atrisināti. Tāpēc izmantojiet šo dienu tām lietām, kurām iepriekš nepietika pacietības vai entuziasma.

Trešdienā mīlestībā Vēzis priekšroku dos nevis dzejai, bet prozai, nevis romantiskām nopūtām, bet izlēmībai un uzstājībai. Tas Vēža partnerim jāņem vērā, šī diena ir laba iespēja attiecības pacelt jaunā līmenī. Ja Vēzis joprojām ir viens, iespējams, ka tieši trešdien viņš satiks cilvēku, ar kuru attiecības attīstīsies ļoti ātri un vētraini. Pat ja Vēzis mīl ilgu, smalku aplidošanu, viņš var mainīt savus principus, cenšoties ātri sajust uz lūpām skūpstu.

Trešdien Lauvas dienas devīze būs: "Ātrāk, augstāk, stiprāk!" Visas dienas garumā viņš jutīs vēlmi, ja ne tieši sacensties ar kādu, tad vismaz ar kaut ko būt labākam par citiem. Tā nemaz nav lielīšanās. Lauvai tā būs kā spēle, kurā viņš nevēlas lielīties, bet gan izdarīt kaut ko labāk. Kas tur slikts?

Zvaigznes aicina Lauvu attiecībās ar mīļoto cilvēku ienest pēc iespējas vairāk spēles un flirta elementu! Protams, mīlestība ir brīnišķīgs ēdiens, taču dažreiz tai nepieciešamas arī asākas un pikantas garšvielas. Lai trešdien viss gan uz galda, gan gultā būtu pikantāks nekā parasti. Lauva var izturēties neparedzami, flirtēt, padarīt savu partneri greizsirdīgu. Šīs asās izjūtas viņa attiecībām pievienos uguns un kaisles jūru!

Trešdien Jaunavas dvēselē pamodīsies Otello! Visas dienas garumā Jaunavai mīļotā cilvēka uzvedība šķitīs aizdomīga, un uz katra stūra rādīsies iespējamās neuzticības pazīmes. Ja nevēlaties, lai greizsirdība uz ilgu laiku apmestos jūsu dvēselē, mēģiniet kaut kā pamatot savas aizdomas. Visticamāk, šai greizsirdībai nav reālu iemeslu. Nu, vai arī gandrīz nav...

Jaunava var būt daudz agresīvāk noskaņota nekā parasti! Varbūt darbā tas nav slikti, bet mīlas lietās var radīt daudz problēmu. Maz ticams, ka partneris pacietīs Jaunavas uzbrukumus, visticamāk – atbildēs ar to pašu, un diena paies bezgalīgos strīdos par tēmu – kuram taisnība un kurš ir vainīgais. Lai tas nenotiktu, Jaunavai jāmēģina trešdien parādīt visu diplomātiju, uz kuru viņa ir spējīga.

Trešdienā Svaru radošais potenciāls sasniegs maksimumu! Šajā dienā viņi varēs ne tikai tikt galā ar daudziem sarežģītiem darbiem un jautājumiem, bet pats galvenais - būs noskaņojums ar tiem tikt galā. Tomēr nevajadzētu aizmirst par atpūtu, citādi nav tālu līdz pārpūlei.

Zvaigznes iesaka Svariem pārrunāt kopīgus atvaļinājuma plānus ar mīļoto cilvēku. Tas nekas, ka šajā gadā droši vien daudzi plāni nepiepildījās. Tas netraucē plānot nākamos! Jāpārdomā konkrēti jautājumi: kurp varētu doties, cik naudas nepieciešams un kā to iekrāt.

Trešdien Skorpionam nebūs dilemmas “gribu-negribu”. Pirmajā vietā būs vārds "vajag". Turklāt trešdien Skorpions vēlēsies kādu no saviem pienākumiem paveikt ne tikai labi, bet labāk nekā citi. Būtu labi izmantot šīs dienas enerģiju, parādot visiem (īpaši priekšniecībai) savas darbaspējas un entuziasmu. Tikai nepārspīlējiet, lai jūs nenosauktu par izlēcēju un pielīdēju.

Trešdien Skorpionam personīgajā dzīvē būs jāveic dažas sen nobriedušas pārmaiņas un uzlabojumi. Ja viņš jau ir izlēmis, kurp doties tālāk, un precīzi zina, kas jādara, tad ir pienācis laiks rīkoties! Nav teikts, ka mīļotais cilvēks atbalstīs visus viņa soļus, tāpēc vislabākā taktika būtu iecerēto īstenot pakāpeniski. Skorpiona devīze trešdien: "Lielais vienmēr sākas no mazā!"

Trešdien Strēlnieka noskaņojumu nekas nevarēs sabojāt vairāk nekā nekaunīgi izlēcēji ar augstu pašnovērtējumu. Dienas laikā viņš sastapsies ar visdažādākajām personībām, kuras mēģinās Strēlnieku iestumt otrajā plānā vai aizēnot viņa panākumus. Tomēr nevajadzētu pievērst viņiem uzmanību, it īpaši tāpēc, ka Strēlniekam viņu dēļ talants nemazināsies.

Mīlestībā un attiecībās Strēlniekam būs azartiska pieeja. Tomēr trešdien, neskatoties uz visiem centieniem, rezultāts nebūt nav garantēts. Zvaigznes Strēlniekam iesaka atcerēties visu iepriekšējo attiecību pieredzi, lai neatkārtotu kļūdas, kuras viņš jau reiz pieļāvis. Tikai atskatoties ir iespēja virzīties tālāk.

Trešdien Mežāzim labāk neaplūkot attēlus par to, kā dzīvo bagātāki par viņu vai ar lielāku dzīvokli. Pat vislabāk audzinātie Mežāži šajā dienā nespēs izvairīties no banālas, bet ļoti jūtamas skaudības! Horoskopa zvaigznes mudinās Mežāzi nolūkot kādu nepieciešamu un skaistu lietu savai mājai un, pats galvenais, lai nevienam no paziņām tādas nebūtu!

Mežāzim būs iespēja pavadīt neaizmirstamu vakaru kopā ar savu mīļoto cilvēku! Zvaigznes Mežāzi apveltīs ar īpašu šarmu partnera acīs. Labākais, ko var darīt trešdien, ir pastiprināt romantisko atmosfēru ar visiem pieejamajiem līdzekļiem. Ja laika apstākļi atļauj, varat doties pētīt zvaigznes vai pastaigāties mēness gaismā. Pikniku var organizēt mājās, uz grīdas noliekot spilvenus, sveces un ēdienus.

Trešdien Ūdensvīrs riskē kļūt par sava nemiera upuri. Daudzās idejas un plāni tā pārpildīs prātu, ka viņš spēs iztērēt visus fiziskos un morālos spēkus neauglīgos mēģinājumos tos visus vienlaikus realizēt. Ūdensvīriem derētu nevis vajāt visus zaķus vienlaikus, bet izvēlēties vienu no tiem - simpātiskāko.

Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem palēnināt trako tempu, lai atpūstos un veltītu laiku mīļotajam cilvēkam. Iespējams, ka viņš pēdējā laikā darba vai citu neatliekamu lietu dēļ nav pievērsis lielu uzmanību savam partnerim, taču trešdien ir pienācis laiks laboties. Lietas var pagaidīt, bet jūtas negaidīs.

Trešdien Zivis riskē ļauties kārdinājumam skaitīt naudu citu cilvēku kabatās. Tomēr nav vēlams to darīt, jo citādi visa diena var noiet greizi. Īpaši Zivīm vajadzētu izvairīties no finanšu un īpašuma strīdiem. Trešdien būs daudz emociju, bet jēgas no tām nebūs. Labāk pārslēgt enerģiju uz mīlas spēlēm: ir visas iespējas sasniegt izcilus rezultātus.

Zivis var nonākt īsta mīlas drudža varā! Ja viņas sper pirmos soļus jaunās attiecībās vai joprojām atrodas pie sliekšņa, viņām trešdien būs grūti domāt par kaut ko citu, izņemot iecerēto partneri. Zivis redz savu mērķi, un viņas īpaši neuztrauc filozofiski jautājumi, piemēram, "Vai tas ir man vajadzīgais cilvēks?", "Vai mūsu attiecībām ir perspektīva?" utt. Trešdien Zivju vietā runās viņu kaisle, un varbūt ir vērts tai ļauties?

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!