Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 22. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Tas, par ko Auns otrdien nemaz neuztrauksies, būs citu viedoklis! Auns būs tā iegremdējies savos plānos, ka vienkārši nespēs pamanīt neviena iebildumus. Bet velti: dažreiz no citiem var dzirdēt noderīgus ieteikumus.

Otrdien Auns būs lepns un neatkarīgs, un tas ir tālu no tā, kā patiktu viņa mīļotajam cilvēkam. Tiesa, var paeksperimentēt: ja Auna partneris visu otrdienu mierīgi pavadīs viņam blakus, tas nozīmē, ka viņš patiešām spēj mīlēt Aunu tādu, kāds tas ir – ar visiem trūkumiem. Tomēr varbūt nevajag pakļaut jūsu attiecībām tādam pārbaudījumam? Varat vienkārši pavadīt šo dienu atsevišķi, nevis spēlēt uz otra nerviem.

Otrdien kāds no apkārtējiem mēģinās izmantot Vērša līdzjūtību! Tieši otrdien tā būs viņa vājā vieta, tātad ikvienam būs iespēja uzspēlēt uz viņa jūtīgās dvēseles stīgām. Ja nevēlaties, ļaujoties cēlam impulsam, sajust kādu uzsēžamies uz kakla, mēģiniet nedaudz kritiskāk izturēties pret asarainiem palīdzības lūgumiem.

Zvaigznes piešķirs Vērsim sapņainu, romantisku un nedaudz izklaidīgu noskaņojumu. Viņa galvu piepildīs dažādas mīlas fantāzijas, kas tālu no parastās dzīves prozas. Tādā stāvoklī Vērsis, tāpat kā Alise Brīnumzemē, otrdien būs gatavs aci pret aci tikties ar neticamākajiem piedzīvojumiem! Kā zināms, tiem, kas patiešām tic brīnumiem, tie parasti notiek.

Otrdien Dvīņi visu dienu pavadīs savā iekšējā pasaulē. Tomēr šī mazā pasaule būs ļoti pievilcīga un piepildīta ar daudzām burvīgām krāsām un tēliem. Šādās dienās pasapņot ir labi, var veikt kādu radošu darbu, sēdēt mājīgā atzveltnes krēslā ar grāmatu rokās…

Zvaigznes iesaka Dvīņiem ieklausīties viņu fantāzijās un sapņos. Īpaši spilgtākajos vai tajos, kas regulāri atkārtojas. Otrdien Dvīņu intuīcija ļaus iekļūt viņu fantāziju un sapņu slēptajā nozīmē. Tajos viņi var atrast padomu, kā uzvesties ar interesējošo cilvēku vai (ja Dvīņi joprojām ir vieni) - norādi, kur un kad viņi varēs atrast savu mīlestību.

Otrdien no paša rīta Vēzis ķersies pie aktuālo jautājumu risināšanas. Nav teikts, ka šie jautājumi būs nopietni un svarīgi. Gluži pretēji, otrdien jebkura maza problēma var tik ļoti piesaistīt Vēža uzmanību, ka šķitīs milzīga! Ja nevēlaties visu dienu veltīt sīkumiem, mēģiniet nepiešķirt tiem pārāk lielu nozīmi.

Zvaigznes atgādina Vēzim, ka viņam un mīļotajam cilvēkam sakrājušās daudzas interesantas idejas un plāni. Ir pienācis laiks beidzot sākt tos īstenot! Otrdienu Vēzim ieteicams veltīt, lai kopā apsēstos un apspriestu konkrētas viņu turpmākās darbības detaļas. Jebkura lieta - sākot no mēbeļu iegādes līdz pat precībām - ir pienācīgi jāpārdomā. Pretējā gadījumā tie paliks tikai sapņi.

Otrdien dažas Lauvas intereses (ne vienmēr svarīgas) viņu tik ļoti aizraus, ka viņš aizmirsīs visu pārējo. Dienas iznākums atkarīgs tikai no tā, kas tieši Lauvu ieinteresēs. Otrdien būs iespēja pavadīt dienu pilnīgi nejēdzīgi, taču, ja Lauva darīs ko noderīgu, viņš var sasniegt lieliskus rezultātus!

Zvaigznes mudina Lauvu dalīties savās interesēs ar mīļoto cilvēku un varbūt ar savu entuziasmu aizraut arī viņu. Piemēram, parādi datorā savu iecienītāko filmu, nodemonstrē vēderdeju (ja tas ir Lauvas vaļasprieks). Ja partneris ir futbola fans, palūdz viņu parunāt par futbolu. Otrdien šāds ceļojums viens otra iekšējā pasaulē solās būt ne tikai jautrs, bet arī aizraujoši interesants.

Otrdien Jaunavai radīsies neatvairāms kārdinājums pažēlot sevi, pat ja tam nebūs iemeslu. Pat neliels aizvainojums būs pietiekams, lai Jaunavas dvēselē izaugtu par grandiozu nodarījumu. Padevusies šim impulsam, Jaunava riskē visu dienu pavadīt drūmā noskaņojumā.

Jaunavai var rasties kārdinājums arī sava mīļotā cilvēka priekšā demonstrēt iegrimšanu pārdomās un melanholiju. Dažreiz ir tik patīkami parādīt savu vājumu, ļaujot pažēlot un mierināt ar kādu dāvanu. Tomēr Jaunavai jāpatur prātā, ka metode var arī nedarboties! Otrdien viņa var iegūt daudz vairāk ar smaidiem nekā ar asarām.

Otrdien Svariem pienācis laiks ķerties pie iekrātajiem darbiem: viņu darba spējas un aktivitāte būs visaugstākajā līmenī! Domas šajā dienā darbosies ātrāk un labāk nekā parasti, turklāt Svari sajutīs paaugstinātu uzmanības koncentrēšanas spēju. Šajā stāvoklī viņi spēs atrisināt daudzas problēmas.

Zvaigznes iesaka Svariem padomāt par attiecību perspektīvu ar mīļoto cilvēku. Varbūt pēdējā laikā Svari ir neapmierināti ar to, kā tās attīstās? Vai arī paši baidās tās pacelt jaunā līmenī, jo kaut kas dvēselē viņus kavē un aptur? Lai cik grūta būtu izvēle, Svariem otrdien vajadzētu mēģināt izsvērt plusus un mīnusus un spert pirmos apzinātos soļus pareizajā virzienā. Nevar taču visu laiku mīņāties uz vietas?

Otrdien Skorpionam būs vieglāk nekā parasti darīt lietas, kurām nepieciešama rūpīga uzmanība un pacietība. Viss, kas saistīts ar mācībām, atskaitēm, plāniem, grafikiem utt. sola iepriecināt ar saviem rezultātiem. Taču ar emocijām viss nebūs tik rožaini. Šī diena romantikai ir tikpat maz piemērota kā grāmatvedības atskaite - mīlestības apliecinājumiem! Turklāt otrdien Skorpions būs viegli aizkaitināms. Neļaujiet šai sajūtai sabojāt dienu.

Skorpions var labi nesaprast, ko vēlas, un viņa mīļotajam cilvēkam var tikai just līdzi! Varbūt Skorpionu kaitina tas, ka viņš neviļus salīdzina partneri ar kādu, kurš iepriekš bijis viņa dzīvē? Protams, viņa iepriekšējās attiecībās bija daudz labu lietu, bet tagad viņš atrodas šeit un tagad. Tikai to sapratis, Skorpions varēs doties tālāk.

Otrdien Strēlnieks var izjust dīvainu vēlmi demonstrēt apkārtējiem, kā aizskarta viņa cieņa. Nav pat svarīgi, vai Strēlniekam ir reāli iemesli aizvainojumam, vienalga, doma, ka viņa talanti ir palikuši nenovērtēti, vēl un vēl bojās Strēlnieka noskaņojumu. Protams, pažēlot sevi dažreiz ir patīkami, tomēr centies to nepārspīlēt.

Otrdien Strēlnieku var stipri aizskart daži mīļotā cilvēka vārdi vai rīcība. Tomēr tas nepavisam nenozīmē, ka viņam ir reāli iemesli neapmierinātībai: pārpratumi otrdien var uzliesmot burtiski no nekā.

Otrdien Mežāzim visu brīvo laiku vajadzētu pavadīt mājās vienam vai tuvāko cilvēku lokā. Mežāzim otrdien ik pa brīdim var rasties kaitinoši pārpratumi, kas izsauks lielu aizvainojumu un sarūgtinājumu. Bet mājsaimniecības darbi vai laba grāmata brīvajā laikā novērsīs uzmanību un radīs labvēlīgu fonu.

Vislabāk, ja jūti, ka garastāvoklis zem nulles, otrdien kādu laiku pabūt vienatnē ar sevi. Tā Mežāzis spēs nomierināt nervus un vienlaikus pasargāt partneri no negatīvajām emocijām.

Otrdien Ūdensvīra neuzmanīgā izturēšanās var izraisīt ļoti daudzus aizvainojumus un konfliktus. Tās iemesls var būt pārmērīga pļāpāšana vai nepiemērots humors. Ja strīdi ar citiem neietilpst viņa pašreizējos plānos (un šie strīdi var būt ilgstoši un dziļi), Ūdensvīram būs jāseko saviem vārdiem. Un, protams, atcerieties, ka citu cilvēku noslēpumi ir jāsaglabā.

Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem savu kritisko attieksmi paturēt pie sevis līdz labākiem laikiem. Viņa dzēlīgums un asprātība būs visaugstākajā līmenī, un nebūs labi, ja otrdien Ūdensvīrs to izgāzīs pār mīļoto cilvēku. Ūdensvīram vajadzētu būt maksimāli diplomātiskam ar partneri. Vēl labāk - turēt muti ciet līdz rītdienai.

Otrdien Zivju domas tā vien riņķos ap naudu un finansiālo labklājību, ka draudēs pārvērsties par apsēstību. Lai nenāktos vilties, mēģiniet mazāk koncentrēties uz negatīvajiem aspektiem. Pat ja Zivīm patiešām ir maz naudas, nedrīkst aizmirst, ka tās vispār nekad nav par daudz. Lai arī cik tās būtu, kaut kam ar to nepietiks. Tātad, vai ir vērts satraukties?

Jāatceras, ka mīlas un flirtēšanas jomā nauda ir tālu no galvenā! Ja Zivīm ir kaut piliens iztēles, otrdienu var viegli pārvērst par īstiem kārdinājumu un mīlestības svētkiem, tikai jāļauj iztēlei doties radošā lidojumā!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!