Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 21. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Aunam šī ir laba diena. Tā būs atklāsmes un garīgās apskaidrības diena. Pirmā dienas puse sniegs dvēselisku līdzsvaru. Jūs jutīsiet milzīgu spēku pieplūdumu un darbi ies no rokas. Veiksies viss, kas saistīts ar labo un pozitīvo, kā arī nestandarta risisnājumi.
Otro dienas pusi vēlams veltīt mierīgai atpūtai. Ja arī vēlaties tikties ar draugiem, tad tikai ar tādiem, kuru klātbūtnē varat justies atbrīvots un laimīgs.


Vērsis

Šī diena paredzēta atpūtai un izklaidei. Varat to pavadīt kopā ar citiem cilvēkiem vai arī vienatnē, lasot grāmatu vai skatoties TV. Ja dosieties cilvēkos, neesiet sīkumains, bet augstsirdīgs, un laime jums uzsmaidīs. Šodien ar visām problēmām jums tikt galā palīdzēs optimisms un pārliecība par sevi. Nav izslēgts, ka saņemsiet kādu interesantu piedāvājumu,
Pievērsiet uzmanību savai veselībai, nodarbojieties ar sportu.


Dvīņi

Esiet šodien uzmanīgs kontaktējoties ar apkārtējiem. Jūs varat kādu nepelnīti aizvainot ar vienu vienīgu neuzmanīgu vārdu. Iespējams, jūsu noskanojums nebūs pats labākais,- vai nu neapmierinās sasniegtais vai arī attiecības ar kādu cilvēku. Centieties pēc iespējas vairāk laika pavadīt svaigā gaisā vai dodieties nelielā interesantā ceļojumā uz kādu skaistu Latvijas vietu,- tas palīdzēs tikt galā ar spriedzi un slikto noskaņojumu.
Vai arī uzaiciniet ciemos labus draugus. Kaut gan, pilnīgi iespējams, ka viņi pieteiksies paši.


Vēzis

Vēžiem šodien priecīga un laba diena,- jūsu optimistisko noskaņojumu nespēs sabojāt nekas un neviens. Jūs varat saņemt izdevīgus piedāvājumus, dāvanas, pārsteidzošus priekšlikumus, taču viss tikai ar pozitīvu nokrāsu. Nepalaidiet garām šīs iespējas.
Atrodiet laiku atpūtai, atveseļojošām ūdens procedūrām un pastaigām svaigā gaisā.
Vakaru vēlams pavadīt ārpus mājas.

Lauva

Lauvām laba diena. Zvaigznes sola īpašu veiksmi un izdošanos. Jebkas, ko darīsiet, dos redzamu rezultātu. Taču dariet to, kas jums ir patīkams un sirdij tuvs, Un neaizmirstiet arī par ģimeni, bērniem, viņu vajadzībām un mājās darāmajiem darbiem
Vakaru veltiet atpūtai, hobijiem, izklaidei. Piemēram, sarīkojiet jaukas vakariņas sveču gaismā ar savu mīļoto, pavadiet laiku jautrās rotaļās kopā ar bērniem vai dodieties uz kādu klubu.


Jaunava

Diena piemērota ceļošanai, atpūtai, izklaidēm kopā ar draugiem, radošām izpausmēm, taču nekādā gadījumā ne fiziskai slodzei. Visu darāmo atlieciet uz vēlāku laiku, citādi cietīs jūsu pašsajūta un veselības stāvoklis.
Ļoti iespējams, ka šodien pavisam negaidīti var sanākt finansiāli patērēties vairāk nekā plānots, taču tas nav nekas slikts.
Ieteicamas relaksējošas procedūras, atpūta ūdens tuvumā vai mežā..


Svari

Nearētu teikt, ka šī jums ir slikta diena, taču arī pārāk veiksmīga tā nav. Tāpēc neveiciet šodien neko svarīgu, neplānojiet pārmaiņas un neuzsāciet neko jaunu pat mājas dzīvē. Labāk domājiet par atpūtu un veselību,- tā var sākt pieklibot. Veiciet atveseļojošas procedūras, ieejiet pirtī vai saunā, apmeklējiet baseinu.
Centieties dienu pavadīt mierīgi, izvairoties no visa, kas jūs var satraukt. Domājiet par veselīgu ēšanu.
Vakaru veltiet vienīgi atpūtai.


Skorpions

Šī Skorpioniem ir laba diena. Neskatoties uz to, ka šodien ir brīvdiena, jūs atradīsiet, ko darīt. Un jebkurā gadījumā jūs gaida izdošanās un veiksme. Būtu labi pievērsties mājas sakārtošanai, dažādu lietu savešanai kārtībā, radošām izpausmēm.
Dienas otrā pusē varat tikties ar draugiem, pavadīt laiku interesantā kompānijā vai atpūsties kopā ar tuviniekiem, kā arī doties nelielā izbraukumā pie dabas. Lai ko jūs saplānotu vakaram, galvenais ir labi atpūsties.




Strēlnieks

Strēlniekeim šo dienu ieteicams pavadīt mierīgi, nodarbojoties ar mājas lietām, atpūšoties ģimenes lokā un darot sev tīkamas lietas. Nav vēlams iziet sabiedrībā un apmeklēt saviesīgus pasākumus. Ja arī vēlaties ar kādu tikties, rūpīgi izvēlaties kompāniju, aicinot ciemos tikai tos cilvēkus, ar kuriem jūtaties patiesi labi.
Piedomājiet pie savas attieksmes pret mīļoto cilvēku, nepiesienieties pie sīkumiem. Lai arī jums ir laba atmiņa, tomēr bijušos strīdus un domstarpības nav vērts atcerēties.
Vakarā noteikti atrodiet laiku atpūtai un ūdens procedūrām.


Mežāzis

Mežāžiem šī būs neparasta diena. Esiet pacietīgi un apzinīgi, pretējā gadījumā jūs gaida nepatikšanas. Notikumi šodien var attīstīties ne tā, kā jums patiktu vai jūs vēlētos,- var rasties neparedzēti tēriņi vai problēmas attiecībās ar kādu sev tuvu cilvēku. Pievērsiet uzmanību veselībai- lietojiet uzturā veselīgu pārtiku, nodarbojieties ar sportu, veiciet citas veselībai noderīgas procedūras. Nelietojiet šodien alkoholu.
Vakaru pavadiet mājās ģimenes lokā.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šī ir grūta diena. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi jebkurā vietā un lietā. Domājiet, ko runājiet un ko dariet. Jūsu vienaldzība pret tuviniekiem var nopietni izmainīt situāciju ģimenē. Jums apkārt ir cilvēki, kuri tieši tāpat kā jūs, vēlas mīlestību un uzmanību. Pavadiet vakaru kopā ar viņiem.
Un domājiet par savu veselību,- tā prasa atpūtu.

Zivis

Zivīm šī būs saspringta diena. Emocijas valdīs pār prātu, kā rezultātā var pasliktināties pašsajūta un rasties koflikti. Sevišķi tas attiecināms uz dienas otro pusi. Lai no tā izvairītos, centieties pavadīt dienu kopā ar patīkamiem cilvēkiem. Tikt galā ar pretrunīgo noskaņojumu var palīdzēt dziļas mīlas jūtas. Ja jums līdzās ir radniecīga dvēsele, tad atgūt dvēseles līdzsvaru nebūs lielu problēmu. Šodien īpaši labvēlīgas būs pastaigas svaigā gaisā un pirts apmeklējums.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls