Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Horoskopi veiksmīgam 21. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā Epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šodien gaidāmi pārpratumi attiecībās ar priekšniecību, darbiniekiem vai kolēģiem. Iespējama kāda nepatīkama ziņa vai negaidīta tikšanās, kas liks jums mainīt šodien ieplānoto. Varbūt jums piedāvās jaunu amatu vai radīsies papildus peļņas iespējas.
Vakarā labi atpūtieties un izvēdiniet galvu. Šodien ir piemērota diena, lai izrunātos ar mīļoto cilvēku, draugu, bērnu.

Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem zvaigznes iesaka visu savu uzmanību pievērst materiālu labumu gūšanai. Dažas turpmākās dienas būs labvēlīgas finansu jautājumu risināšanai. Piesaistiet apkārtējos savu plānu un projektu realizācijai un ieviešanai dzīvē. Neatsakieties arī no jaunām pazīšanās iespējām.
Ieplānotās tikšanās, pārrunas un braucieni būs veiksmīgi. Kopumā diena solās būt iesaidiem bagāta un atmiņā paliekoša. Vieglums un nepiespiestība palīdzēs labāk saprasties ar augstāk stāvošām personām, taču nepārvērtējiet savus spēkus un iespējas,- tās nav bezizmēra.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem šodien kā nākas jāpafantazē. Ja nebaidīsieties no saviem sapņiem, jau pavisam drīz jūs gaida veiksme. Pat, ja tas, par ko sapņojat, šķiet neticams un neparasts, nebaidieties,- jūs ejat pareizā virzienā. Ar laiku jūs to visu spēsiet iedzīvināt, pat ja šobrīd šķiet, ka tā ir tikai fantāzija.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem diena solās būt patīkama. Jūs jutīsieties labi un nepiespiesti. Uzlabosies attiecības ar apkārtējiem. Veiksies arī darba lietās. Daudziem Vēžiem par brīnišķīgu izklaidi kļūs iepirkšanās. Varat to darīt,- visi šodien izdarītie pirkumi būs veiksmīgi, taču piedomājiet pie finansiālās puses, tērējiet naudu ar apdomu.
Vakarā padomājiet par jaunu peļņas iespēju gūšanu.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām šī ir laba diena, lai aizmirstu vecās nepatikšanas un pārstātu baidīties no nākotnes. Zvaigznes iesaka šodien būt fiziski aktīviem. Iespējamas negaidītas tikšanās, neplānoti izbraukumi, jaunas iepazīšanās un neoficiālas ilgtermiņa vienošanās. Apkārtējie šodien nespēs izvairīties no jūsu valdzinājuma,- jūs būsiet sabiedriski, drosmīgi, artistiski, rotaļīgi. Vienvārdsakot- neatvairāmi. Ik pa brīdim var uzrasties kādi sīki pārpratumi, taču jūs spēsiet ar visu tikt galā viegli un bez piepūles.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Par jūsu galveno nodarbošanos šodien var kļūt palīdzība citiem, taču visticamāk, tā būs abpusēja un vēlama abām pusēm. Šī jums būs interesanta un notikumiem bagāta diena. Iespējams, jums piedāvās jaunu nodarbošanos. Ja tā, piekrītiet bez garas domāšanas, tā kā drīzā nākotnē jūsu dzīvē solās ienākt izmaiņas. Jūsu nemieram un slēptajām bailēm nav pamata. Centības un strādīguma jums netrūkst, un tieši tas jums šobrīd ir vajadzīgs.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Šī diena ir piemērota jaunu projektu uzsākšanai un ideju realizēšanai. Jūs viegli atradīsiet kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku, ja tikai tas būs jūsu interesēs. Tiem Svariem, kas nav apmierināti ar savu pašreizējo stāvokli vai vietu dzīvē, zvaigznes iesaka pameklēt citu nodarbošanos vai vietu zem saules. Svarīgi, lai tā būtu tāda, kur jūs varat izpausties. Nav izlēgts, ka paši saņemsiet kādu interesantu piedāvājumu. Garastāvoklis šodien var krasi mainīties no priecīga uz drūmu un otrādi.
Diena piemērota reklāmas akcijām, portfolio gatavošanai, oriģināliem sūtījumiem un citām tamlīdzīgām lietām.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem šodien svarīgi būt aktīviem un komunikabliem. Turiet gatavībā sakaru un transportlīdzekļus. Daudziem šī diena sāksies ar negaidītu ziņu, vēstuli, dīvainu notikumu, izbraukumu vai apmeklējumu. Lai veiktu vēl vienu soli uz priekšu un pietuvinātos svam mērķim, atmetiet savus šablonus un palūkojieties uz situāciju ar jaunu skatu. Nezaudējiet humora izjūtu. Pretējā gadījumā jūs gaida nomākts garastāvoklis, un jūs varat palaist garām retu izdevību vai unikālu iespēju.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Šī diena Strēlniekiem sola rīcības brīvību, neordināru domāšanu, krāšņus iespaidus un labas ziņas. Taču modrību zvaigznes iesaka nezaudēt,- jūsu nelabvēļi nesnauž un daudz kas nav atkarīgs tikai no jums. Diena nav piemērota radošām nodarbēm un finansu jautājumiem, kā arī lieliem pirkumiem, taču droši varat darboties vajadzīgās informācijas ievākšanas un apkopošanas jomā. Pie kam darba tur šodien netrūks, ja vien vēlaties pasteidzināt patīkamos notikumus, kas jūs gaida tuvākajā nākotnē.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)
Mežāžiem šī diena laba jebkura jauna darba vai projekta iesākumam, kā arī jaunu apvāršņu izaicinājumam. Iespējams, jums piedāvās jaunu amatu. Centieties visām lietām pieiet vienkārši. Priecājieties par notiekošo un nedramatizējiet neko. Iemācieties saskatīt sev apkārt ne tikai traģisko, bet arī smieklīgo. Pārlieku nopietnība var kļūt par šķērsli pat nenozīmīgu problēmu risināšanā. Toties labs garastāvoklis un prasme uz lietām paskatīties ar nestandarta pieeju palīdzēs ātri tikt galā ar jebkuru uzdevumu.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem šī diena nav piemērota pārāk aktīvai darbībai. Var rasties negaidītas intrigas vai sķēršļi, kas traucēs iecerētajiem plāniem. Taču raugieties uz visu ar nelielu humora piedevu un lieciet lietā savu asprātību, tad problēmas atrisināsies pašas no sevis. Ja rodas nepieciešamība pēc tuvinieku un draugu palīdzības, dariet to uzmanīgi. Daži cilvēki jūs var pārprast. Toties droši varat doties meklēt sadarbības partnerus,- tas jums izdosies bez liekām grūtībām



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Drūmas domas un grūtsirdīgs noskaņojums Zivīm šobrīd nepiestāv. Mēģiniet jokot, smaidīt, būt azartisks, tad arī jaunu ceļu un iespēju meklēšana būs veiksmīgāka. Lai arī šobrīd jāsamierinās ar to, ko dzīve piedāvā, nenokariet degunu. Pacentieties vairāk laika pavadīt ar sev tīkamiem cilvēkiem, kuru klātbūtnē jūtaties labi un kuri jūs spēj nomierināt un iepriecināt. Pie kam šodien izdosies savienot darba lietas ar personīgajām.
Otrā dienas pusē veiksmīgi būs jebkuri kontakti ar ģimenes locekļiem un radiem.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls