Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 20. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem trauksmaina diena. Varat izjust nemieru un neapmierinātību jau no paša rīta, kaut gan redzama iemesla tam nav. Ja spēsiet saglabāt mieru un visu rūpīgi saplānot, varēsiet padarīt diezgan daudz. Pretējā gadījumā jūs gaida sarežģījumi darbā un arī attiecībās ar pretējo dzimumu, kā rezultātā neapmierinātība tikai augs. Un jāsaka, ka visu nepatikšanu iemesls būsiet jūs pats. Tāpēc mēģiniet nomierināties, neuztraukties par sīkumiem un nestresot. Tad arī vakars izvērtīsies jauks, sevišķi, ja pavadīsiet to kopā ar mīļoto cilvēku.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem ļoti nepiemērota diena, lai komunicētu ar apkārtējiem. Spēki izsīkst, uzmanība pazeminās un līdz ar to vēlēšanās palīdzēt citiem var novest pie neapdomības un pārsteidzīgiem lēmumiem, kurus vēlāk nožēlosiet.
Arī personīgo mērķu sasniegšanai diena nav labvēlīga. Tāpat šodien nevajadzētu dibināt jaunas pazīšanās, tām būs negatīvas sekas. Dienas otrā pusē spriedze tikai pieaugs.
Būtu labi šo dienu pavadīt pēc iespējas mierīgāk, nododoties savām lietām un neiesaistoties garās pārrunās.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Iespējams, šodien piedzīvosiet sāpīgu vilšanos kādā darījumā vai cilvēkā. Necentieties pārāk ņemt pie sirds iespējamo kritiku vai kāda cilvēka neapmierinātību ar jums- jūs tik un tā nespēsiet izmainīt šīs dienas negatīvās tendences, - šodiena nav jūsu veiksmīgā diena. Lai kaut nedaudz mazinātu spriedzi, izvairieties no sapulcēm, garām pārrunām un atceliet tikšanās, ja jums tādasbijušas ieplānotas. Mēģiniet atrasties kustībā un visu darīt ātri.
Nodarbojaties ar sportu, izbrauciet ārpus pilsētas, dodieties garākās pastaigās


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Šodien zvaigznes sola jums veiksmi mīlas lietās, kā arī attiecībās ar bērniem, ja jums tādi ir. Tiesa gan- jums jābūt nosvērtam. Izlemiet visus jautājumus miermīlīgā ceļā, neaizmirstiet, ka bērni mācās ne jau no draudiem un sodiem, bet gan no vecāku personīgā piemēra. Veltiet viņiem pēc iespējas vairāk laika. Savukārt, darba lietās šodien pārāk neveiksies, sevišķi jautājumos, kas saistīti ar finansēm. Tāpēc mēģiniet naudu šodien nekur neiegudīt.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām diezgan divdomīga diena, kas sola gan labu, gan ļaunu. Iespējams, tā var no paša rīta sākties ar pārpratumiem, strīdiem un satraukumu. Lai vakaru sagaidītu daudz maz normālā noskaņojumā, mēģiniet visu laist gar ausīm un "turēties rāmjos", pretējā gadījumā šo dienu atcerēsieties vēl ilgi. Ja arī darbi nesokas kā gribētos un viss rādās pelēkās krāsās, ziniet, ka kaut kur tuvumā ir cilvēks, kas jūsu ikdienu var padarīt krāsaināku. Vismaz vakaru pavadiet kopā ar viņu. Padomājiet par savu veselību- šodien aizsākušās slimības var ieilgt. Tāpēc nepārpūlieties, atpūtietieties un labi izgulieties.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām šī nav pārāk laba diena. Jūs gaida konflikti, dažādas problēmas, grūti atrisināmi jautājumi un pat nepatīkamas pārbaudes. Iespējamas arī traumas un nelaimes gadījumi, tāpēc esiet uzmanīgs. Taču, neskatoties uz visu to, pacentieties tuvināties savam mērķim un veikt visu ieplānoto. Šī diena nav bezgalīga, tā beigsies, un tuvākajā nākotnē jūs gaida patīkamas pārmaiņas, ja vien pats pacentīsieties savā labā.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Šodien pievērsties nopietnām lietām būs grūtāk nekā citkārt. Tas prasīs milzu piepūli, pašdisciplīnu un organizētību. Taču saņemieties un dariet. Pie kam dariet visu rūpīgi, iedziļinoties katrā sīkumā, citādi palaidīsiet garām svarīgas lietas. Arī mājas lietās iespējamas rūpes un raizes. Lai izvairītos no nepatīkamiem brīžiem un negatīvām emocijām, jums labvēlīgi jāizturas pret apkārtējiem


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Šodien Skorpioniem ļoti gribēsies ar savām idejām paspīdēt un izcelties citu vidū, taču labāk nedariet to,- tik un tā jūsu centieni būs veltīgi. Labāk sakārtojiet ieilgušās darba lietas, pabeidziet iesāktos darbus, bet drosmīgās idejas atstājiet citai dienai. Jums šobrīd nav labākais laiks jaunu darbu un projektu uzsākšanai. Arī veselība šodien var pieklibot. Tāpēc saudzējiet sevi, izvairieties no smagas fiziskas slodzes un nervu spriedzes. Pavadiet vairāk laika ar saviem ģimenes locekļiem un citiem cilvēkiem, kuru klātbūtne jūs uzmundrina un iepriecina


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Šī sestdiena ir labākā mēneša diena Strēlniekiem. Jums deg zaļā gaisma luksoforā. Varat pieņemt pārdomātus lēmumus gan darba lietās, gan personīgajā dzīvē, izteikt piedāvājumus un iesaistīt partnerus.
Veiksmīga diena mājas pārvērtībām, pirkumiem. Uzaiciniet ciemos draugus, pagatvojiet kaut ko garšīgu, ieprieciniet mājiniekus. Vienkārši dzīves prieki un labdabīga atmosfēra netraucēs rasties jaunām idejām. Ja ļausiet notikumiem iet savu gaitu, varat saņemt diezgan interesantus pārsteigumus vai izdarīt kādu atklājumu attiecībā uz tiem, ko jau sen pazīstat.

Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem šī sestdiena sola daudz patīkamu jaunumu, pārsteigumu, dāvanu un uzaicinājumu.
Pirmajā dienas pusē var doties iepirkties, labāk to darīt kopā ar draugu vai draudzeni- labs padoms noderēs.
Arī romantiskā ziņā laba diena. Ja jūs iepriekšējo dienu jaunumi pārāk nav skaŗuši, varat atlikt visus darbus un šo dienu pilnībā veltīt atpūtai un izklaidēm. Ja tomēr šodien jāstrādā, satraukumam nav pamata,- arī darbā atmosfēra valdīs patīkama un konfortabla. Jūs pat nepamanīsiet, kā paskries laiks un padarīsiet daudz vērtīgu lietu.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Jums būs jāaizpilda kāds radies robs ģimenes un mājas dzivē. Veiciet lielus, sen ieplānotus pirkumus, vēlams to darit rita pusē. Veiksmīga diena, lai uzsāktu remontdarbus, iegādātos būvmateriālus, pirktu sadzives un citu tehniku. Neuzkuriniet citu cilvēku emocijas. Sekojiet tam, lai netērētu savu energiju maznozīmigās lietās. Taču turiet roku uz dzīves pulsa, lai nepalaistu garām jums izdevīgu notikumu pavērsienu. Atrodiet veidu, kā atpūsties un nodarboties ar iemīļotām lietām. Nežēlojiet laiku sev.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivis šodien nedrīkst atslābināties. Labāk šos sestdienu veltīt darbam, nevis atpūtai. Var parādīties interesanti jaunumi un priekšlikumi. Labs brīdis, lai ieņemtu jaunu darbības nišu, kas piedāvā lielu slodzi un arī augstus ienākumus. Labi darboties un atpūsties nelielā cilvēku kompānijā, kurā visi labi adaptējušies un var būt viens otram noderīgi. Šī brīža uzdevums- pastāvīgi likt sev rīkoties, pielikt visus spēkus, lai kaut ko sasniegtu, pētīt alternatīvas - tad nekas jūs nesatrauks līdz pat gada beigām.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls