Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 19. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem veiksmīga diena komerciāliem darījumiem un riskantiem pasākumiem. Viss paveiktais nāks par labu gan jūsu reputācijai un autoritātei, gan maciņam. Bez ievērības nepaliks arī jūsu viedoklis un ieteikumi.
Labvēlīga diena, lai rīkotu romantiskas tikšanās un pazīšanās.

Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem šo dienu vēlams pavadīt mierīgi, atpūšoties: dodieties pie dabas, pastaigās uz mežu vai parku. Dariet to kopā ar saviem tuviniekiem, viņiem ļoti nepieciešama jūsu uzmanība. Lietojiet uzturā tikai kvalitatīvu pārtiku. Ņemiet vērā, ka viss ir labs, ja tiek lietots ar mēru.
Vakara pusē iespējama pašsajūtas pasliktināšanās.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem laba diena, lai tiktos ar mīļotajām personām, rīkotu romantiskas pasēdēšanas, iepazītos. Visi notikumi veicinās jūsu talantu un spēju izpausmes. Redzamus rezultātus palīdzēs sasniegt drosme un pārliecība par sevi. Ja visu atstāsiet pašplūsmā un nepieliksiet pūles, neko nozīmīgu arī nepaveiksiet.
Lai tiktu galā ar spriedzi, vēlams nodarboties ar fiziskiem darbiem: sakārtojiet māju vai darba vietu.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem diena pilna veiksmes un panākumu. Nebūs nekādu šķēršļu izdarīt visu, ko plānojat un iegūt no tā maksimālu rezultātu. Milzīgu gandarījumu sev un citiem sagādās jūsu radošās izpausmes, mīlestībā sajutīsieties laimīgāks par visiem. Nezaudējiet velti laiku ikdienišķām lietām, šodien ir jūsu diena, lai visās jomās paveiktu ko īpašu.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām grūta diena. Nav ieteicams pievērsties aktīvai darbībai, slēgt darījumus un līgumus, plānot jaunus projektus, - nekas labs no tā nesanāks. Iespējams, šodien jums nāksies neplānoti patērēties. Arī ģimenes attiecības nebūs tādas, kā jūs vēlētos. Neesiet pārāk kategorisks un neprasiet no citiem pārāk daudz, citādi sarežģīsiet situāciju vēl vairāk.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām harmoniska diena. Ja šodien nav steidzamu darbu profesionālajā jomā, labāk šo dienu veltīt privātajai dzīvei. Labvēlīga diena jaunām pazīšanām, laulibas attiecībām, jautrībai un atbrīvotībai. Nepalaidiet garām iespēju sasniegt veiksmi privātajā dzīvē. Šī diena ir piemērota mīlas lietu un ģiemenes problēmu risināšanai. Raugieties uz visu ar optimismu un paļaujieties uz savu spēku un spējām.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem aktīva diena. Visi notikumi attīstīsies ātri un negaidītā virzienā. Laba diena lieliem pirkumiem vai veiksmīgiem darījumiem, bet kaut kādā veidā par sevi liks manīt jūsu skauģi un nelabvēļi. Jūs skaidri spēsiet iztēloties negatīvo notikumu gaitu, kas gaidāmi tuvākajā nākotnē. Mēģiniet saprast, kuri ir jūsu nelabvēļi, atšifrēt viņu vājās vietas un apdomāt to, kā aizdabūt viņus prom no savas darbības lauciņa.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem satraukumu pilna diena, kas saistīta arī ar slimību rašanos un saasināšanos. Nevajadzētu pārslogot organismu. Tiekšanās pēc augstiem, bet nesasniedzamiem mērķiem var sakrist ar nemierīgas pašsajūtas pastiprināšanos, neapmierinātību ar darbu vai sasniegtajiem rezultātiem. Esiet uzmanīgi ar savu veselību un tuviniekiem,- nepametiet novārtā ne vienu, ne otru. Pavadiet pēc iespējas vairāk laika svaigā gaisā.

Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem labvēlīga dienas profesionālā jomā un personīgajā dzīvē. Strēlniekiem- sievietēm iespējama kāda jauna iepazīšanās, aizraušanās, bet jūsu ideālisms var neļaut pareizi novērtēt situāciju un iespējamo partneri. Strēlniekus vīriešus zvaigznes brīdina uzmanīties no straujas, emocionālas darbības vai rīcības. Jūs var pārsteigt situācija, kas prasīs vēsu prātu un racionālu rīcību.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem enerģiska, labvēlīga diena. Šodien aktivizēsies jūsu radošās spējas, mēģiniet visus gūtos iespaidus izlaist caur savu apziņu, tas palīdzēs valdīt pār situāciju darbā, kolektīvā kā arī just apkārtējo noskaņojumu. Atkal par sevi liks manīt ģimenes problēmas, kas bez visa cita nepatīkamā var izraisīt arī ievērojamus papildus izdevumus. Atpūsties šodien ieteicams tikai kopā ar labi pazīstamiem, tuviem cilvēkiem


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem pretrunīga diena. Pirmā dienas puse būs veiksmīga dažādu kontaktu veidošanai vai darījumu uzsākšanai. Jūsu pārliecināšanas spējas un radošais potenciāls būs augstā līmenī. Ir laiks pieņemt svarīgus lēmumus vai atrisināt kādu sen neatrisinātu jautājumu. Bet tas jāizdara līdz pusdienas laikam. Dienas otrajā pusē enerģijas lādiņš staruji kritīsies. Jūsu aktīvā nedēļa ir beigusies, gatavojiet organismu atpūtai, kādu laiku jums vēlams pabūt vienatnē un klusumā.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)
Zivīm labvēlīga diena, sevišķi tas attiecināms uz vīriešiem- Zivīm. Jums sekos veiksme visās lietās, pie kurām šodien ķersieties, bez tam jūsu radošais un seksuālais potenciāls neatstās vienaldzīgas pretējā dzimuma pārstāves. Tomēr, lai arī spara un enerģijas jums netrūkst, piedomājiet par savu veselību. Dariet visu ar mēru.
Sievietes - Zivis gaida mājas rūpes. Jūs beidzot varat ieviest dzīvē plānotās izmaiņas, sakārtot savu dzīves telpu tā, kā to jau sen vēlējāties.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls