Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 19. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Aunam viss veiksmīgi attīstīties pat bez īpašām pūlēm! Šī būs viena no retajām dienām, kad Auna vēlmes sakritīs ar iespējām. Varbūt liktenis Aunu iepriecinās ar patīkamu pārsteigumu, romantisku tikšanos vai negaidītiem ienākumiem. Ja Auns plāno lielu projektu vai atbildīgu sarunu, otrdien vislabākais laiks īstenot ieplānoto. Dienas devīzei jābūt: "Nebaidies doties ceļā, baidies palikt uz vietas!"

Otrdiena būs tā diena, kad pietiks tikai ar nelielu grūdienu, lai Auna attiecības ar mīļoto cilvēku sasniegtu jaunu līmeni! Zvaigznes saka, ka gan Auns, gan viņa izredzētais tam jau ir gatavs, taču, ja notikumi netiks mazliet pasteidzināti, diez vai tie tuvākajās dienās notiks paši no sevis. Tāpēc Auns var droši pārņemt iniciatīvu savās rokās: pat neliels solis otrdien var kalpot kā procesa katalizators un daudz ko maģiski mainīt.

Otrdiena Vērsim nebūs labākā diena mācībām, garīgam darbam un plānošanai - viņš var pieļaut pārāk daudz kļūdu. Ja Vērsim tomēr jāstrādā ar galvu, darba augļus labāk pagaidām nevienam nerādīt. Šodienas plānus nevajadzētu mēģināt nekavējoties īstenot! Visticamāk, šie plāni ir pārāk tālu no realitātes: labākajā gadījumā pie tiem vēl jāstrādā un jāstrādā.

Otrdien Vērsim attiecībās ar mīļoto cilvēku jābūt gatavam aizstāvēt savas personiskās intereses. Diemžēl pat patiesākajās un uzticēšanās pilnās attiecībās ir robeža, kuru partneris nevar pārkāpt. Otrdien Vērša partneris var vai nu nejauši pārkāpt šo robežu, vai arī darīt to ar nodomu - tikai tāpēc, lai saprastu, cik tālu viņam ļaus iet.

Otrdien Dvīņiem praktiski nekas nebūs jādara, lai iegūtu citu labvēlību - viņi jau tā būs Dvīņu pusē. Darbā, biznesā, draudzībā, mīlestībā Dvīņi būs ļoti pieprasīti! Horoskopa zvaigznes viņiem iesaka pavadīt šo dienu, lai nodibinātu jaunus kontaktus, piesaistītu kāda atbalstu, pievienotos komandai, bīdītu uz priekšu projektu, lūgtu kādu kaut ko izdarīt vai nedarīt. Dvīņu idejas otrdien izskatīsies pievilcīgi, un vārdi būs pārliecinoši, tāpēc viņi var paļauties uz vēlamo rezultātu.

Otrdien Dvīņiem mīlestībā derētu būt lielākiem optimistiem - pat ja viņi domā, ka tam nav pamata. Liktenis ir tā iekārtots, ka, ja par to domā labāk, nekā tas ir, tas bieži vien panāk soli pretī. Otrdien Dvīņiem būs tieši tāda diena, kad, noskaņojušies uz pozitīvo, viņi to piesaistīs savā dzīvē! Iedomājoties skaistu nākotni vai laimīgu tikšanos, Dvīņi paši uzrakstīs savu attiecību scenāriju.

Vēzim otrdiena būtu jāvelta visgrūtāko uzdevumu apdomāšanai un nākotnes plānu veidošanai – tas izdosies vislabāk. Taču projektu īstenošana var nenotikt tik gludi, tāpēc Vēzim nevajadzētu uzņemties svarīgas lietas. Šī diena sniegs viņam prasmi analizēt, kā arī veidot sarežģītas, atjautīgas shēmas. Pateicoties tam, Vēzis otrdien spēs atrast risinājumu jebkurai problēmai, un viņa nākotnes plāni būs tikpat stabili, globāli un uzticami kā Lielais Ķīnas mūris.

Otrdien, komunicējot ar mīļoto cilvēku, Vēzim vajadzētu stingri pastāvēt uz savu. Pat ja parasti Vēzis izvēlas piekrist partnerim, arī kad tas kļūdās, otrdien vajadzētu izdarīt izņēmumu. Viņam nav pienākums visu laiku izlikties, ka viss ir kārtībā. Otrdien, saņēmies drosmi, Vēzis spēs izteikt savas pretenzijas tieši sejā - iespējams, tas partnerim būs liels atklājums.

Otrdiena būs diena, kad vislielākie panākumi Lauvai paredzami sadarbojoties ar citiem. Var jau rīkoties patstāvīgi, taču labi koordinēta rīcība komandā ļaus viņam sasniegt mērķi ātrāk un ar labākiem rezultātiem. Visu labo otrdien Lauva var sagaidīt no apkārtējiem cilvēkiem: iespējams, ka kāds no viņiem “pametīs” interesantu domu, sniegs vērtīgu padomu vai dalīsies ar pozitīvām ziņām!

Otrdien mīlestībā Lauvai jāpārvar bailes no neveiksmes, jo šīs bailes ir vienīgais, kas viņu var kavēt vai apturēt. Diena liks spert izlēmīgus soļus pretī savai laimei. Ja otrdien Lauva vilcināsies, ļausies šaubām, tad vēlāk viņš ilgi to nožēlos. Tātad prom šaubas - brīdis ir labvēlīgs, rīkojies!

Otrdien Jaunavas horoskops sola panākumus biznesā vai citu lietu kārtošanā, taču to "vaininieks" nebūs akla veiksme. Zvaigznes piešķirs Jaunavai apņēmību, aktivitāti un veselu īpašību kopumu, kas ļaus veiksmīgi pārvarēt šķēršļus un uzņemties gandrīz jebkuru darbu. Pat ļoti neuzticami un mulsinoši projekti otrdien var būt Jaunavai pa spēkam. Un viss tāpēc, ka viņa precīzi zinās atbildi uz diviem jautājumiem: ko darīt un, pats galvenais - kā.

Otrdien Jaunava var negaidīti būt greizsirdīga uz savu mīļoto par viņa iepriekšējām attiecībām. Varbūt iemesls tam būs atmiņas, vai varbūt liktenis savedīs Jaunavu ar kādu no bijušajiem izredzētā partneriem. Pirms ļaut greizsirdībai sabojāt otrdienu, Jaunavai jāatceras, ka viņai pašai ir pagātne. Tieši pateicoties pagātnes kļūdām, Jaunava un viņas partneris kļuva par to, kas viņi ir, satikās un iemīlējās viens otrā.

Otrdien horoskopa zvaigznes brīdina Svarus, ka starp viņiem un viņu plāniem var rasties šķēršļi. Kavēšanās var veidoties pat tur, kur, šķiet, tas nevarētu notikt: jautājumi, kas, kā domāja Svari, jau bija atrisināti, otrdien var parādīt negaidītu aspektu un prasīt jaunus centienus. Tomēr tas nepavisam nenozīmē, ka plāni izgāzīsies. Vienkārši otrdien Svariem būs jātērē daudz vairāk laika un enerģijas, nekā parasti, jebkuru uzdevumu veikšanai.

Otrdien zvaigznes iesaka Svariem padomāt, kāpēc viņi nevar pilnībā atklāties savam mīļotajam cilvēkam. Kāpēc jāizliekas par kādu citu - vai Svari tiešām domā, ka viņu izredzētais nespēs viņus mīlēt tādus, kādi viņi ir? Otrdien Svariem vajadzētu nomest Supermena masku, parādot mīļotajam cilvēkam īsto seju - lai arī ne perfektu, bet sirsnīgu un īstu.

Ja otrdien Skorpionam ne viss izdosies, tad vainīgs būs tikai viņš pats. Diena viņam sagādās labas iespējas, bet Skorpions var tās neizmantot pilnībā vai arī vienkārši paiet garām. Turklāt pastāv iespēja, ka Skorpions otrdien varētu uzkāpt uz veciem grābekļiem, atkārtojot kļūdu, ko reiz jau pieļāvis. Lai diena būtu produktīva, Skorpionam nevajadzētu atslābināties. Viņa panākumu ķīla ir - uzmanība, enerģiskums un pozitīvs noskaņojums.

Otrdien Skorpions nebūs noskaņots flirtēt un izturēties vieglprātīgi. Ja viņš šādā noskaņojumā grib iepazīties ar kādu, tad vienīgā iespēja ir atrast citu tikpat nopietnu cilvēku. Zvaigznes sola Skorpionam, ka otrdien mierīgas sarunas par politiku, zinātni vai mākslu var aizdedzināt romantiskās intereses dzirksti starp runātājiem. Ar laiku varbūt arī tā var pāraugt īstā kaislībā.

Otrdien Strēlnieks būs lielisks diplomāts un, ja vēlēsies varēs atrast kopīgu valodu ar ikvienu - ar kolēģiem, draugiem, priekšniekiem un pat ar svešiniekiem. Tātad, ja viņam sakrājušies delikāti jautājumi vai pretenzijas pret kādu cilvēku, horoskopa zvaigznes iesaka neatlikt sarunu uz citu dienu. Otrdien Strēlnieks pratīs nodot sarunu biedram savas jūtas un domas, un viņam ir visas iespējas tikt saprastam pareizi.

Otrdien Strēlniekam būs pamats aizdomāties par to, ka personīgajā dzīvē viņš piesaista noteikta veida cilvēkus. Pašam Strēlniekam šķiet, ka viņam patīk pavisam cita tipa cilvēki. Šai mīklai ir divi risinājumi. Varbūt ar "ne viņa tipa" cilvēkiem Strēlnieks vienkārši nekautrējas būt pats? Vai varbūt viss ir vēl vienkāršāk, un patiesībā Strēlnieka ideāls ir tieši viņa priekšā... Vienkārši pats Strēlnieks joprojām neapzinās, ka tas arī ir ideāls.

Otrdien Mežāzim būs mokoši grūti novest jebkuru lietu līdz galam, bet vēl grūtāk viņam būs vispār pieķerties šim darbam: viņa horoskops paredz nevērību un izklaidību. Ja Mežāzim tomēr kam pieķersies, viņš spēs to novilcināt līdz bezgalībai. Piecelties laikā, nenokavēt sapulci, veikt iecerētos mājas uzkopšanas darbus - visas šīs parastās lietas otrdienā Mežāzim šķitīs nevajadzīgas vai prasīs nepamatoti lielas pūles. Organisma rezerves nav neierobežotas: horoskopa zvaigznes otrdien iesaka Mežāzim pienācīgi atpūsties, lai atjaunotu gan fizisko, gan garīgo spēku.

Otrdien, pat ja Mežāzi gaida svarīgi darbi, viņam vajadzētu tos atlikt uz vēlāku laiku un aizmirst vārdu "darbs" vismaz uz dienu. Šī var būt brīnišķīgu romantisku pārdzīvojumu diena, tomēr, ja Mežāzis būs aizņemts ar ko citu, viņš to pat nemanīs. Tāpēc pakoķetēt otrdien Mežāzis var atļauties jebkurā vidē - pat darba vietā.

Otrdien Ūdensvīrs, visticamāk, būs pilnībā apmierināts ar lietu norisi - notikumi solās attīstīties tā, kā viņš plānoja. Turklāt nav izslēgti patīkami pārsteigumi un likteņa dāvanas, piemēram, negaidīta prēmija, labs pirkums, iepazīšanās, kompliments, mīlas pilns skatiens. Citiem vārdiem sakot, otrdien Ūdensvīram, visticamāk, nebūs pamata sūdzēties par apstākļiem, tāpēc viņš burtiski izstaros pozitīvismu, dāsni daloties labajā noskaņojumā ar visiem, kas ir ap viņu.

Otrdien Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam pienācis laiks pārdomāt jautājumu, kuru viņi ilgi atlika uz vēlāku laiku. Viņi to atlika dažādu iemeslu dēļ: varbūt nebija gatavi, vai varbūt viņu attiecības tajā laikā nesasniedza nepieciešamo līmeni. Tā vai citādi, Ūdensvīrs un viņa izredzētais beidzot varēs runāt par to, kas viņiem patiesībā rūp - nebaidoties, ka viņus nesapratīs vai teiktais tiks uztverti naidīgi.

Otrdien horoskopa zvaigznes brīdina Zivis, ka, iespējams, viņām nav pietiekami daudz pieredzes vai zināšanu, lai atrisinātu dažus jautājumus. Tas var attiekties uz personīgo dzīvi, aktualitātēm un attiecībām ar cilvēkiem. Ja otrdien Zivis neatzīs savu nezināšanu, tad riskē kļūdīties. Vienīgais pareizais veids ir konsultēties ar citiem: darbā otrdien būs lietderīgi lūgt speciālista padomu, un ikdienas konfliktā - iecelt gudru šķīrējtiesnesi.

Otrdien mīlestības lietās Zivīm jāatceras par karmu - lielo cēloņu un seku likumu. Saskaņā ar šo likumu nekas pasaulē nenotiek tāpat vien, un pašreizējā situācija ap Zivīm ir tikai viņu konkrēto darbību, domu un vārdu rezultāts. Ja Zivis vēlas kaut ko mainīt personīgajā dzīvē, viņiem jāaudzina nevis apkārtējie cilvēki, bet gan sevi. Tas nav viegli, bet rezultāts būs patiesi grandiozs!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!