Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Horoskopi veiksmīgam 18. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc jaunu dienu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā Epadomi.lv. Lasi, smaidi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns

Auniem šodien vēlams vairāk laika pavadīt patīkamā sabiedrībā. Ja iespējams, paņemiet brīvdienu un esiet kopā ar draugiem vai tuviniekiem. Tas, ar ko aizraujaties, šodienai ir vispiemērotākais darbalauks. Tāpat varat pievērsties mājas rūpēm, bērniem, ģimenei.
Dienas otrā pusē vēlams piesargāties no iekļūšanas strīdīgās situācijās un konfliktos.
Vakarā jūs gaida veiksme attiecībās, tāpēc rīkojiet mīlestības svētkus.


Vērsis

Vēršiem laba diena. Zvaigznes iesaka reāli novērtēt patreizējo situāciju un palikt pie stabilām vērtībām nevis dzīties pakaļ maldiem un nepiepildāmiem sapņiem. Vairāk domājiet par personīgās finansiālās situācijas uzlabošanu, mazāk par savu uzskatu un pārliecības pareizīgumu.
Izvairieties no vēlmes padižoties. Pat, ja šķiet, ka esat vīlies kādā no dzīves jomām, un gribētos kaut ko darīt citādāk, nesasteidziet notikumus. Pirms pārvilkt svītru pāri patreizējam lietu izkārtojumam, atrodiet atbalstītājus nākotnes idejām.
Vakaru pavadiet relaksējošā atmosfērā


Dvīņi

Saspringta diena, kuras laikā iespējams piedzīvot arī kādu samērā bīstamu situāciju. Esiet piesardzīgi gan savā rīcībā, gan izpausmēs. Un nelietojiet alkoholiskos dzērienus- zvaigznes brīdina par tuvu stāvošām briesmām.
Arī radošais potenciāls ir zem nulles, tāpēc svarīgus jautājumus un darbus šodien labāk atlikt. Tāpat nav vēlams klausīt svešiem padomiem un ieteikumiem, kā arī pakļauties citu ieekmei.
Diemžēl, mīlas jomā ies līdzīgi- kā pa kalniem un lejām. Tāpēc vakaru labāk pavadīt mājās- mierā un klusumā.


Vēzis

Diena ideāli piemērota finansu jautājumu risināšanai un lielāku pirkumu veikšanai. Jūsu prāts darbosies rosinoši, radošais potenciāls būs augstā līmenī, līdz ar to dzims jaunas un labas idejas. Vārdusakot, diena solās būt burvīga, ja vien spēsiet atrisināt sīkās ģimenes problēmas, nepārvēršot tās strīdos. Neuztveriet ikvienu padomu vai aizrādījumu kā iejaukšanos jūsu personīgajā dzīvē. Ne katrs cilvēks jāuztver kā potenciāls ļaundaris. Ja citādi nevarat, tad mīļā miera labad, pavadiet pēcpusdienu un vakaru vienatnē.


Lauva

Lauvām šodien kārosies saņemt īpašu uzmanību, izklaidēties un piedzīvot jautrību. Tāpēc vēlams jau no rīta puses saorganizēt draugus vai radus vakara pasēdēšanai. Tā jūs ne tikai jauki pavadīsiet laiku, bet arī paspīdēsiet ar saviem īpašajiem talantiem.
Dienas pirmajā pusē vēlams nopietni pastrādāt pie projektu virzības, risinot svarīgus un steidzamus jautājumus, bet dienas otro pusi labāk veltīt saimnieciskiem jautājumiem un ģimenes problēmām.
Laba diena sportiskām aktivitātēm un mīlas priekiem. Šodien vēlams atturēties no gaļas ēdieniem.


Jaunava

Jaunavām laba un harmoniska diena. Taču jums jāpievērš pastiprināta uzmanība apkārt notiekošajam, jo viss, kas šodien notiek, nenotiek tāpat vien. Meklējiet katrā situācijā konkrētas zīmes un norādes nākotnei. Ne visu, protams, jums izdosies izprast uzreiz, tomēr viss, kam jānotiek, notiks arī bez jūsu ziņas.
Svarīgas tikšanās un pasākumus labāk sarunāt dienas otrā pusē, bet vakaru vēlams pavadīt labu draugu kompānijā- tas palīdzēs atslābināties un atpūsties.


Svari

Svariem šī būs laba diena. Zvaigznes sola jums veiksmi gan darījumos, gan mīlas lietās. Netrūks ne uzmanības no pretējā dzimuma pārstāvjiem, ne veiksmes, ne prieka. Tomēr pārāk daudz laika veltīt attiecību jautājumu risināšanai nebūtu vēlams. Šodiena ir lielisks laiks, lai paveiktu nozīmīgas lietas profesionālajā jomā. Izmantojiet savu enrģijas un ideju pārpilnību, lai sasniegtu vēl ko nebijušu un apbrīnas vērtu.
Denas noslēgumā sarīkojit nelielu pikniku ģiemenes lokā.


Skorpions

Skorpioniem šodien vēlams nestaāvēt malā, bet izrādīt iniciatīvu visās lietās un dzīves jomās. Pat, ja ideja, kas ienākusi prātā, šķiet jums neprātīga, riskējiet. Pasaule pieder drosmīgajiem, un jūs tādi esat. Vienīgais nosacījums, lai viss izdotos- savaldiet savu pārmērīgo aizkaitināmību. Savukārt, tiem Skorpioniem, kuriem patīk "paspīdēt" un padižoties, ieteicams to darīt saprāta robežās.
Izvairieties šodien no tālākiem braucieniem, ja vien nevēlates izjust bīstamus piedzīvojumus.
Bet vakars piemērots intīmai tuvībai un kopā būšanai ar mīļoto cilvēku.




Strēlnieks

Strēlniekiem būtu vēlams padomāt par apstākļu maiņu, kas ļautu "atslēgties" no pelēkās ikdienas, aizmirst par problēmām un grūtībām. Iespējams, pienācis laiks paņemt atvaļinājumu un kaut kur aizbraukt.
Mēģiniet saņemties, nesakiet visu, ko domājiet, neizrādiet savu neapmierinātību vai nepatiku- tas palīdzēs saglabāt labas attiecības ar apkārtējiem un pasargās jūs no konfliktiem.
Ja jūtat, ka darbi nevedas, paņemiet vismaz brīvu pēcpusdienu un veltiet to atpūtai.


Mežāzis

Šodien nekādā gadījumā nevajadzētu pieņemt kardinālus lēmumus- jebkuras jūsu darbības un veikumi (pat ar vislabākajiem nodomiem) var pavērsties pret jums. Ļoti iespējamas grūtības un sarežģījumi arī personīgajā dzīvē, ja vien neatbrīvosieties no sava nepamatotā aizdomīguma un neuzticēšanās.
Atcerieties, ka ne viss, kas jums šķiet pareizs un absolūti dzīvē nepieciešams, ir tikpat nozīmīgs arī citiem. Katrs drīkst izvēlēties savas prioritātes, tāpēc pacentieties neuzspiest savu viedokli apkārtējiem kā vienīgo pareizo- tas palīdzēs mazināt stresu.
Vakara programma atkarīga tikai no jums pašiem- dariet to, ko sirds kāro.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šodien vēlams apkopot savu iegūto pieredzi, kā arī saprast, kādas prasmes un zināšanas vēl būtu nepieciešamas, lai sasniegtu dzīvē vairāk. Jūsu garīgais un radošais potenciāls no šodienas tikai augs, tāpēc neizniekojiet šo laiku, bet plānojiet, rīkojiet tikšanās un ievāciet informāciju, kas palīdzētu uzlabot jūsu patreizējo stāvokli. Jūs varat izdarīt daudz vairāk. un jums tam pietiek spēka. Tikai izvairieties no svešiem padomiem un ieteikumiem- tie var novest pie finansiāliem zaudējumiem.
Vakaru pavadiet ģimenes lokā.


Zivis

Zivis šodien var darboties gan fiziski, gan garīgi. Darbi ies no rokas un realizēsies pat pašas trakākās un ekstravagantākās idejas. Tomēr nemēģiniet paveikt visus darbus vienā dienā. Izvēlieties sev svarīgāko un ienesīgāko. Tāpat šodien būtu vēlams pieķerties tiem darbiņiem, kas pastāvīgi tikuši atlikti, ja vien jums tādi ir.
Atliciniet laiku arī sportiskām aktivitātēm un atveseļojošām procedūrām.
Vakaru pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku romantiskā noskaņā sveču gaismā.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls