Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 18. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Diena piemērota ikdienas pirkumu veikšanai, kas nepieciešami jūsu mājā un saimniecībā. Pastiprināsies vēlme nobaudīt kaut ko garšīgu. Neatsakieties palutināt sevi- šobrīd jūs droši varat to darīt. Pie kam šodien daudziem Auniem nebūs vēlēšanās risināt nopietnas problēmas un nodarboties ar svarīgu un grūtu lēmumu pieņemšanu. Tāpēc labāk veikt ikdienas parastos darbiņus un neplānot neko jaunu.
Dienas otrajā pusē iespējami nelieli strīdi ar kādu no tuviniekiem.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Liktenis jums dod iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli. Diena solās būt veiksmīga, tāpēc droši varat izpausties visdažādākajās darbības sfērās. Enerģijas un darbotiesgribas netrūks. Sevišķi tas attiecināms uz sievietēm- Vēršiem. Viņām šodien var rasties arī jaunas romantiskas aizraušanās. Vīriešiem- Vēršiem zvaigznes iesaka šodien pievērst pastiprinātu uzmanību saviem jau agrāk uzsāktajiem darbiem un projektiem. Izturieties nopietni pret saviem darba pienākumiem.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Harmonija un mīlestība mājās atsauksies uz jūsu finansiālo stāvokli. Pārliecība par sevi un savu izdošanos, ko smelsieties ģimenē, palīdzēs izdarīt pareizās izvēles svarīgos jautājumos. Taču necentieties atrisināt visas problēmas uzreiz un ar vienu rāvienu. Dariet visu rātīgi un ar apdomu. Ja dzīvojat vienai dienai, steidzami mainiet taktiku un padomājiet par rezervēm un drošas aizmugures radīšanu.
Diena piemērota kosmētiskajām procedūrām, masāžai.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem šī ir pārmaiņu, pārrunu, jaunu kontaktu diena. Nedaudz var uzlaboties jūsu finansiālais stāvoklis. Pirmajā dienas pusē veiksmei var traucēt pārlieku liela rakstura stingrība, otrajā dienas pusē- steiga. Taču nesatraucieties- īstais laiks enerģiskai darbībai vēl nav pienācis. Šodien ieteicams pārdomāt nākotnes plānus un dažādus stratēģiskos rīcības variantus. Pafantazējiet par kaut ko labu, tas jūs nomierinās.
Ja šodien uzrodas jauns draugs (draudzene), uzticieties viņam (viņai)- nākotnē šis cilvēks jums būs labs atbalsts.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Jūsu spēks, enerģija un dzīves potenciāls šodien nebūs tajā augstākajā līmenī, līdz ar to nespēsiet visā pilnībā izpausties, nodemonstrēt savus talantus, lietišķās darījumu spējas. Arī pārāk daudz nepaveiksiet. Taču jums par to nav jāsatraucas. Nedaudz atvelciet elpu. Neuzstādiet šobrīd grandiozus mērķus un nekaliet milzīgus nākotnes plānus,- tam vēl pietiks laika vēlāk. Tāpat zvaigznes pagaidām neiesaka mainīt darba vietu ai uzņemties papildus peļņas iespējas- pārāk liela ir vilšanās un nepiepildītu cerību iespēja.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jūsu finansiālais stāvoklis palēnām, bet pārliecinoši uzlabojas. Šodien nav ieteicams uzsākt neko jaunu. Labāk tieciet skaidrībā ar jau iesāktiem darbiem, sakārtojiet papīra lietas un pabeidziet iesākto. Diena laba dažādu strīdīgu jautājumu risināšanai un tieslietu kārtošanai. Viss, kas saistīts ar šīm jomām, šodien padosies viegli un bez īpašas piepūles. Vakaru pavadiet ar savu mīļoto personu- attiecības šodien jums abiem sola tikai un vienīgi prieku.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Diena laba tiem Svariem, kas nolēmuši iesāktās lietas novest līdz kādam konkrētam rezultātam. Taču dariet to bez liekas steigas un nepārpūlieties. Pārlieku liela aktivitāte šodien nav ieteicama. Iespējams, šodien atrisināsies kāds jums svarīgs jautājums finansu vai nekustamo īpašumu jomā.
Tāpat šodien pieaugs enerģētiskais, radošais un seksuālais potenciāls.
Dienas otrā pusē iespējami sarežģījumi kontaktos ar radiniekiem.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem šī būs smaga diena. Šodien nav ieteicams slēgt nekādus darījumus, veikt pirkumus, operācijas un skaidrot attiecības. Jums būs grūti iekļauties ierastajā darba ritmā. Būs nospiestības sajūta un nervozums. Mēģiniet sakopot savas domas un paļaujieties uz intuīciju- gan jau tā peteiks priekšā pareizo izeju no katras situācijas. Otrā dienas pusē atceliet visas tikšanās, ja tādas jums bijušas iepriekš norunātas un veltiet laiku atpūtai. Labi izgulieties.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Pateicoties Jupitera aizbildniecībai, jūsu finasiālais stāvoklis nedaudz uzlabosies. Bet iedzimtā atbildības sajūta un nosliece uz matemātiskiem aprēķiniem novedīs pie veiksmes profesionālajā darbībā, rezultātā tas cels jūsu autoritāti kolēģu un priekšniecības acīs. Vakarā varat sarīkot romantisku tikšanos. Neprecētie Strēlnieki šodien, iespējams, iepazīsies ar kādu jaunu, interesantu personu, šī pazīšanās nākotnē sola pāraugt nopietnās attiecības.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Diena var būt ļoti grūta. Jaunas pazīšanās var neizrādīties ilgstošas un nopietnas. Pamatā tam- neuzticība, greizsirdība vai krāpšana. Arī darbi neies tā kā plānoti. Tāpēc labākais, ko šodien varat darīt, ir atpūsties. Izmantojiet šo zvaigžņu doto iespēju un veltiet dienu savai veselībai, izskatam, radošajām nodarbēm, hobijiem.
Precētajiem Mežāžiem ieteicams pavadīt romantisku vakaru kopā ar savu mīļoto, savukārt, vientuļie šīs zīmes pārstāvji savu izredzēto var iztēloties domās- jo dzī'vāk to iztēlosieties, jo ātrāk viņu satiksiet reālajā pasaulē.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem gaidāma emocionāli saspringta diena. Būs gan kļūdas darbā, han partneru izvēlē. Pavājināsies intuīcija. Nāksies izdarīt izvēli starp patīkamo un lietderīgo. Visticamāk, ka nostrādās kopējā neapmierinātība ar ikdienu un vēlme kaut ko mainīt savā dzīvē. Centieties nepakļauties negatīvām emocijām, sliktām domām un sajūtām. Nekādā gadījumā nezaudējiet optimismu. Ja šobrīd nekas labs nenotiek realitātē, radiet sev nākotnes- virtuālo fantāziju pasauli.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Diena simbolizē pareizā dzīves ceļa izvēli. Daudzas Zivis šodien sajutīsies kā savējās starp svešiniekiem un otrādi- svešinieces starp savējiem. Iespējams, saņemsiet jauna darba piedāvājumu. Taču nesteidzieties to pieņemt, apsveriet visus plusus un mīnusus. Var būt, ka piedāvātā darbības sfēra nesakrīt ar jūsu vērtību sistēmu šajā dzīvē. Nenonāciet pretrunās ar sevi.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls