Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 16. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Auns būs divtik neatvairāms: pirmkārt, savās, otrkārt, apkārtējo acīs, kuri pamanīs viņa satriecošo pašapziņu! Auna harizma otrdien viņam palīdzēs darbā, mājās un komunikācijā ar cilvēkiem. Galvenais ir nepārspīlēt un neaizrauties: ja apkārtējie pamanīs, ka Auns skatās uz viņiem no augšas, viņa priekšrocība izgaisīs kā dūmi, pārvēršoties nepiedodamā trūkumā.

Otrdien Auns vēlēsies būt uzmanības centrā, tāpēc būs grūti viņu nepamanīt! Viņa aizrautīgā enerģija plūdīs pāri malām, virzot uz neparedzamu rīcību, liekot viņam ģērbties spilgti, smieties skaļi un izturēties pārliecinoši. Nav brīnums, ka otrdienas vakarā Auns, visticamāk, nebūs viens ne piecas minūtes: viņam pielūdzēju (vai pielūdzējas) netrūks. Diemžēl – arī skauģu.

Otrdien Vērsim piemitīs īpašs magnētisms, kas piesaistīs apkārtējo uzmanību. Lai tā notiktu, viņam pat nevajadzēs sacīt vai darīt ko īpašu - viņa klusēšana var būt ne mazāk intriģējoša kā vārdi. Horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim to izmantot savā labā. Iepazīstieties ar īstajiem cilvēkiem, nodrošiniet sev atbalstu kādā biznesā vai cita jautājuma kārtošanā. Vai vienkārši sagroziet kādam galvu tikai ar smaidu un skatienu.

Lai cik sarežģīta situācija Vērsim būtu attiecībās ar mīļoto cilvēku, otrdien viņš spēs to uzlabot! Viņa delikātums, draudzīgums un humora izjūta izrādīsies labākie ieroči pret partnera satraukumu un pretenzijām. Protams, Vērsim jābūt pacietīgam, lai nesavaldoties nepateiktu ko tādu, kas situāciju padara tikai sliktāku. Bet ticiet, tas būs tā vērts: Vērsim otrdien būs iespēja sajust, ko jūt dresētājs, kad briesmīgie lauvas paklausīgi apguļas pie viņa kājām.

Otrdien Dvīņu prāts būs atvērts jaunām idejām, bet sirds - atvērta ekstrēmām emocijām! Tā būs lieliska diena, lai izietu no komforta zonas un izmēģinātu ko jaunu un aizraujošu. Nekas otrdien Dvīņu asinis neiekvēlinās vairāk kā balansēšana uz pazīstamā un neparastā, pieļaujamā un nepieņemamā robežas. Flirts ar svešinieku? Negaidīts piedāvājums? Ekstrēms sports? Kāpēc ne? Visu, kas nav aizliegts, vajadzētu izmēģināt vismaz vienu reizi savā dzīvē!

Otrdiena būs diena, kad Dvīņiem būs grūti valdīt savas vētrainās vēlmes un emocijas! Ja viņiem ir mīļotais cilvēks, viņiem vajadzētu pavadīt vakaru kopā, neatkāpjoties ne soli, citādi iespējami kādi pārpratumi vai citas nepatikšanas. Ja Dvīņi ir brīvi, otrdien viņus var satvert un aizvest romantisku kaislību virpulis. Turklāt Dvīņu šodienas piedzīvojumiem būs liels potenciāls izvērsties pilnvērtīgās attiecībās.

Otrdien Vēža dvēselē visu dienu var briest spriedze un neapmierinātība. Apkārtējie cilvēki viņu kaitinās ar savu neorganizētību, un notikumi ik pa brīdim izkļūs no kontroles. Turklāt tas ne vienmēr radīs Vēzim reālu kaitējumu. Viņu var kaitināt pats fakts, ka viss notiek "nepareizi", "ne pēc plāna". Vēža spriedzi patiesi mazināt varēs tikai spēcīgs emociju uzliesmojums. Jebkurš - vai tas būtu banāls dusmu uzliesmojums vai mīlas kaislību virpulis.

Otrdien zvaigznes iesaka Vēzim neuztraukties par savu romantisko attiecību attīstību, pat ja daži iemesli tam saskatāmi. Patiesībā Vēzis un viņa mīļotais cilvēks (lai ko viņi paši par to domātu) ir uz pareizā ceļa! Satraukums, šaubas un nemiers – tas ir normāli. Tie tikai parāda Vēzim, cik spītīgi iekšējā "Es" konservatīvā daļa pretojas izmaiņām viņa personīgajā dzīvē.

Otrdien visas Lauvas veiksmīgākās domas un projekti būs saistīti ar citiem cilvēkiem. Būt informētam par visām tenkām un baumām būs viņa panākumu atslēga! Pilnīgi iespējams, ka tieši otrdien pateicoties savai uzplaukušajai komunikabilitātei un enerģiskumam neatvairāmi šarmantais Lauva varēs uzreiz izveidot vairākas ļoti noderīgas iepazīšanās. Vai arī izmantos šīs īpašības romantiskos apstākļos, apburot ikvienu, kuru vēlas apburt.

Otrdiena Lauvai romantikas jomā būs ļoti laba diena! Harmonija viņa dvēselē kā spogulī atspoguļosies personīgajā dzīvē. Tas nenozīmē, ka Lauvas attiecības ar pretējo dzimumu pašas par sevi būs ideālas. Tas nozīmē tikai to, ka jebkuru situāciju, vai tā būtu saistīta ar mīļoto cilvēku vai jaunu iepazīšanos, otrdien Lauva spēs pavērst sev par labu, no diviem mīnusiem pamanoties izveidot vienu lielu plusu.

Otrdien Jaunavai vajadzētu būt piesardzīgākai: iespējams ass konflikts! Jaunava būs kaujinieciskā noskaņojumā, nervozi un nesamērīgi reaģējot uz visu apkārt notiekošo. Starp viņu un apkārtējiem šad un tad var izšķilties dzirksteles, un tad jau nav tālu arī līdz pērkona negaisam! Lai neizdarītu ko tādu, ko vēlāk būs jānožēlo, Jaunavai otrdien vajadzētu novirzīt savu enerģiju kādā noderīgā gultnē. Kaut kas līdzīgs "mēnesim malku saskaldīt, gadam kafijas pupiņas samalt" utt. Pēc tādiem darba varoņdarbiem viņai vairs nebūs laika un spēka strīdiem!

Otrdien Jaunavas jūtas saasināsies, un viņa būs spējīga no mušām taisīt ziloņus it visā - neatkarīgi no tā, vai tas ir kas labs vai slikts. Zvaigznes brīdina, ka tieksme dramatizēt situāciju var traucēt, kad viņa paliks vienatnē ar mīļoto cilvēku. Otrdien retais spēs izturēt Jaunavas vētraino emociju svārstības! Komunicējot ar partneri, Jaunavai ir jāsavaldās, ja nevēlas viņu nobiedēt.

Otrdien Svaru noskaņojums var svārstīties, parādot te "mīnus", te "plus". Dusmas, prieks, skumjas, vienaldzība, labestība, negaidītas simpātijas - jebkuras emociju nokrāsas otrdien var mainīties ar vēl neredzētu ātrumu. Dažas no tām izraisīs ārēji notikumi, citus - pašu Svaru pārdzīvojumi. Lai nekļūtu par paklausīgu savu jūtu rotaļlietu, Svariem otrdien jākontrolē emocijas. Nu, vai vismaz jāmēģina.

Otrdien liktenis var savest Svarus kopā ar “nav mans tips” cilvēku, kuram citā situācijā Svari nepievērstu uzmanību. Zvaigznes viņiem iesaka nebūt pārāk konservatīviem: ja viss pārējais piesaista Svarus, vai ir vērts pievērst uzmanību “tipam”? Pretstatu pievilkšanās ir tikpat dabiska lieta kā savienība starp vīrieti un sievieti: tās ir pilnīgi atšķirīgas pasaules, taču lieliski papildina viena otru!

Otrdien Skorpions var iztērēt visu dienu sīkumiem - tomēr viņam tie nešķitīs sīkumi. Horoskopa zvaigznes viņu mudinās pārspīlēt jebkuras darbības un jebkura vārda nozīmi! Tas nav slikti darbā, bet saskarsmē Skorpiona eksaltētā attieksme var kaitināt citus. Mēģini izturēties pret visu nezaudējot humoru, pretējā gadījumā spēcīgās emocijas jūs burtiski saplosīs no iekšpuses!

Otrdien Skorpionam var šķist, ka gliemežvāks, kurā viņš paslēpies, kļūst plānāks. Tas var izpausties kā Skorpiona paaugstināta emocionalitāte un sentimentalitāte, kā arī tas, ka viņš būs neaizsargātāks un vieglāk ievainojams nekā parasti. Mīļotais cilvēks, pat negribot, otrdien spēs viņu aizvainot ar jebkuru neuzmanīgu vārdu! To viņš gan varēs viegli novērst, izmantojot maigumu un glāstus. Skorpiona aizvainojums pret tik spēcīgu ieroci padosies!

Strēlniekam otrdien vajadzētu būt gatavam tam, ka apkārtējie cilvēki viņam pievērsīs pastiprinātu uzmanību. Šo cilvēku vidū var būt ļoti svarīgas personas, no kurām Strēlnieka dzīvē un karjerā daudz atkarīgs. To zinot, Strēlniekam otrdien jebkurā situācijā vajadzētu mēģināt parādīt sevi no labākās puses. Pat ja tas neizdodas, nav svarīgi. Galvenais ir būt pārliecinātam par sevi, un jūsu dzelžaino pārliecību pamanīs visi!

Otrdien būs tikpat grūti nepamanīt Strēlnieku kā neskatīties uz spožu uguni! Viņa smaidam, kustībām, skatienam otrdien piemitīs kaisle un īpašs magnētisms. Zvaigznes Strēlniekam iesaka bez vilcināšanās un nekautrējoties izmantot šo milzīgo romantisko potenciālu saviem savtīgiem mērķiem. Viņa iekšējā uguns ir maģisks spēks, kas otrdien spēs atvērt Strēlnieka priekšā durvis un sirdis.

Otrdien Mežāzim jāsavaldās, lai komunicējot ar tuviniekiem nepāršautu pār strīpu! Diena viņu mudinās reaģēt temperamentīgi, ātri aizvilties un tāpēc pašapzinīgais Mežāzis spēs saskatīt konfliktu pat tur, kur no tā nav ne miņas. Ja konfliktam ir vismazākais pamats, Mežāzis cītīgi to saasinās līdz robežai: otrdien spēja aizskart vissāpīgākos punktus būs uzdevumu augstumos. Vienīgais lielais jautājums ir - vai šāda uzvara nesīs gandarījumu pašam Mežāzim? Diez vai. Un ja tā, vai vispār ir vērts cīnīties?

Otrdien Mežāzis var piedzīvot vilšanos par savu mīļoto cilvēku! Iemesls tam var būt nepildīti solījumi, lielas cerības, aizvainojums. Varbūt Mežāža partneris kaut ko apsolīja, bet neizdarīja? Vai arī pasniedza dāvanu, kas sagādāja vilšanos? Zvaigznes otrdien iesaka Mežāzim netērēt laiku un nervus sīkumiem: nu un, ka nesaņēmi gaidīto?! Ir vērts uzslavēt mīļoto jau par viņa labo nodomu vien, un nākamreiz viņš Mežāzim netaupīs laiku un enerģiju.

Otrdien Ūdensvīrs var sajust spēcīgu tieksmi pēc visa jaunā un nezināmā! Parastās lietas viņu garlaikos, bet aizraušanās ar jaunām vietām, jaunām zināšanām, jauniem cilvēkiem saasināsies līdz galējībām. Lai apmierinātu šo pētījumu kāri, Ūdensvīriem otrdien nepieciešams vismaz kaut kā iziet ārpus ierastā rāmjiem. Lai tā būtu “vienkārši” pastaiga pa jaunu ielu, jauna grāmata vai jauns ēdiens – tas būs tā vērts!

Otrdien, pat ja Ūdensvīrs domā, ka zina visu par mīlestību, liktenis var viņu ļoti pārsteigt. It īpaši, ja Ūdensvīrs joprojām ir viens un atrodas meklējumos. Otrdien personīgajā frontē viņu var sagaidīt jebkādi pārsteigumi, pārdzīvojumi un kaislību vētras. Varbūt pat Ūdensvīrs pilnībā zaudēs galvu un uzzinās no pirmavotiem, kas ir mīlestība no pirmā acu skatiena! Ja Ūdensvīram ir partneris, šis vakars abiem būs īpašs.

Zivis otrdien gribēs šķiesties ar naudu! Pat ja viņas parasti tērē piesardzīgi, viņu taupība atkāpsies, dodot vietu dāsnumam un vieglprātībai. Īpaši dāsnas Zivis būs pret tiem cilvēkiem, kas viņām svarīgi - viņiem tās vienkārši nespēs atteikt! Vispār kāpēc gan dažreiz nepadoties šādam bezrūpīgam impulsam? Jostu ciešāk varēs pievilkt vēlāk. Otrdien Zivīm vajadzētu sekot sirdij - bet, protams, saprāta robežās.

Otrdien Zivīm vajadzētu atcerēties, ka, ja viņas vēlas kaut ko iegūt, tas vispirms būs jāpasaka skaļi. Ja tikai slepeni pārdzīvosiet, risinot iekšēju dialogu, jūs nekad neko nesasniegsiet! Tas jo īpaši attiecas uz mīlestību un attiecībām. Mīļotais cilvēks nav telepāts un nelasa domas, tāpēc otrdien labākais veids, kā iegūt vēlamo, ir pateikt to tieši.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!