Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 16. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šodien gaidāma saspringta diena- būs jāsaskaras ar sāncenšu intrigām un nelabvēļu izdarībām.. Negaidīti šķēršļi var negatīvi ietekmēt lietu virzību. Lai no tā visa pēc iespējas izvairītos, neielaidieties garās sarunās un darījumos ar cilvēkiem, kuri jums šķiet nepatīkami vai kaut kādā mērā aizdomīgi. Meklējiet atbalstu pie saviem domubiedriem, vecākiem, brāļiem un māsām. Pat, ja jūsu attiecības līdz šim nav bijušas spīdošas, savējie jūs sapratīs un atbalstīs.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Venēra Vēršiem rada labvēlīgus apstākļus jaunām romantiskām attiecībām. Pirmām kārtām to sajutīs sievietes- Vērši. Viņu šarmu un apburošo sievišķību šodien pamanīs ikviens.
Šis ir piemērots laiks, lai atvadītos no pagātnes (sevišķi, ja tā jūs nomāc) un dotos pretī jaunajam (tai skaitā jaunam partnerim). Atdodiet sevi pilnībā mīlestībai un jums nenāksies to nožēlot.
Vienīgās problēmas, kas jūs šodien var piemeklēt- nekontrolētas un neapzinātas emocijas.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem šī diena nav piemērota aktīvai biznesa un finansu darbībai. Jūs, protams, varat mēģināt kaut ko uzsākt, taču, lai viss izdotos un rezultāts būtu pozitīvs, jums nāksiet atcerēties psiholoģijas pamatus. Tikai tie, kas ir labi psihologi, nākotnē var cerēt uz peļņu un reāliem materiāliem ieguvumiem no šīsdienas veikumiem. Pretējā gadījumā jūsu pūliņi būs tikai tukša laika tērēšana.
Veltiet laiku savai ģimenei un meklējiet palīdzību pie labiem draugiem.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Mīlestībai piemērota diena. Neraizējieties ne par ko un aizmirstiet par dažādiem apnicīgiem sīkumiem, kas neļauj mierīgi dzīvot. Veltiet laiku pilnībā savam mīļotajam cilvēkam un jūs tiksiet atalgots par to. Izbaudiet katru šīs dienas minūti, jo tādu mirkļu dzīvē nav pārāk daudz.
Ja pievērsīsieties darba lietām, šodien tās radīs tikai stresu un pārdzīvojumus. Ja arī piedzīvosiet darbā ko patīkamu, tas būs kā likteņa avanss, ko vēlāk nāksies atstrādāt ar uzviju.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām šodien būs grūti atrasties īstajā laikā un īstajā vietā. Aktīvi uzdarbosies un traucēs skauģi un nelabvēļi. Lietu virzību var nobremzēt arī jūsu pārlieku lielā centība un vēlēšanās visu izdarīt perfekti. Nodaliet prioritātes un vairāk uzticieties saviem partneriem un domubiedriem. Droši ņemiet talkā arī labus draugus, radus un, protams, ietekmīgus cilvēkus, kas jums kaut kādā veidā var palīdzēt.
Pirms izsamist un sākt satraukties, novērtējiet situāciju, jo, iespējams, jūs pārāk dramatizējiet visu notiekošo.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jūsu pieaugošais valdzinājums un nopietnā attieksme pret problēmām, ļaus jums pārvarēt visu šķēršļus ceļā uz veiksmi. Radīsies jaunas idejas, kas palīdzēs atrast pa[ildus peļņas iespējas. Ja nu tiešām gadās kas labs, nepalaidiet to garām. Šodien pilnā mērā izpaudīsies jūsu intelektuālās un radošās spējas. Jums var uzrasties arī jauni domubiedri un atbalstītāji, pie kam viņi var būt gan radinieki vai ģimenes locekļi, gan arī draugi vai virtuālajā vidē sastapti paziņas. Galvenais, šodien neķerties pie darbiem, kas prasa milzīgu nervu spriedzi.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šī būs laba un ražīga diena. Jūs veiksmīgi spēsiet realizēt visas savas radošās ieceres. Sevišķi labs laiks ir visam, kas saistīts ar zemi, celtniecību un labiekārtošanu. Jebkurš ieguldījums (arī finansiāls) būs veiksmīgs un nesīs augļus. Nebaidieties ne no viena darba, ne fiziska, ne psiholoģiska rakstura- šodien veiksme ir jūsu sabiedrotā. Arī pārslodze nedraud- enerģijas pietiks visam un vēl pāri paliks.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem diezgan pretrunīga diena. Šodien jāievēro piesardzība attiecībās ar apkārtējiem,- pastāv konflikta iespēja ar ģimenes locekļiem. Neplānojiet tikšanās ar draugiem un ne ar vienu centieties nestrīdēties.
Otro dienas pusi veltiet mājās darāmām lietām, ģimenei un bērniem. Pagatavojiet garšīgas vakariņas un sarīkojiet nelielus ģimenes svētkus. Kaut vai tāpat, bez īpaša iemesla. Padariet savu dienas noslēgumu patīkamu sev un tiem, ko jūs mīlat.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Sabiedriskums, kas tik raksturīgs Strēlniekiem, šodien sevišķi izpaudīsies. Tas ļaus jums piesaistīt sev interesējošām lietām jaunus aktīvus partnerus, domubiedrus un ietekmīgus cilvēkus. Veiksmīgi noritēs tikšanās, pārrunas, braucieni. Kaut gan pūles tam visam būs jāpieliek.
Iespējama jauna romantiska iepazīšanās, tomēr nopietnas sekas šim sakaram nav paredzamas.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Atbildīgā attieksme pret darbu ļaus pārvarēt visas grūtības un šķēršļus. Zvaigznes iesaka noteikt sev prioritātes, kas ir pirmām kārtām paveicamas un pareizi sadalīt laiku to veikšanai. Darbu ir tik daudz, ka visu vienā dienā paveikt nevarēsiet. Jūsu enerģiskums un darba spējas gan var pārsteigt apkārtējos, tomēr nepārpūlieties, pasaudzējiet savu veselību. Un nesatraucieties par konkurentu sasniegumiem. Neieņemiet kareivīgu pozīciju attiecībā pret viņiem. Jūsu sasniegumi nebūt nav sliktāki. Ja pacentīsieties, jūs pat varat kļūt draugi.

Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem ir īstais laiks aktīvai darbībai finansiālu jautājumu risināšanai, kaut gan pirmajā dienas pusē veiksies darbi visās sfērās. Tāpēc netērējiet laiku liekām runām, bet darbojieties. Rādiet citiem piemēru ar savu darbu un tas būs labākais veids, kā iegūt sev jaunus sekotājus un domubiedrus. Mēģiniet izvairīties no stresa situācijām, jo tās jūs novedīs pie krasas garastāvokļa maiņas un nepatīkamām fiziskām sajūtām.
Tāpat zvaigznes brīdina par nevajadzīgu aizraušanos ar mazpazīstamu pretējā dzimuma pārstāvi. Jaunā pazīšanās nebūs ilgstoša.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Šodien Zivis var nebaidīties no neveiksmēm vai nervu sabrukumiem. Daudzām Zivīm šodien veiksmīgi izdosies izvairīties no dažādām nebūšanām un nepatīkamām situācijām. Tomēr piedomājiet pie līdzekļu izvēles, ar kuriem cenšaties sasniegt savu mērķi,- veltīgi riskēt nav vajadzības. Šī diena ir piemērota intīmām attiecībām, ģimenes priekiem. Visas šodien iesākušās slimības būs viegli ārstējamas.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls