Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 15. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Auns netaisīsies piekrist citu viedoklim, taču spēs piespiest ikvienu piekrist savējam! Pat ja parasti viņš ir pati diplomātija, pirmdien pirmajā vietā izvirzīs savas intereses un savu vareno "Es". Nav brīnums, ja šāda Auna nostāja pastāvīgi raisīs konfliktus ar citiem cilvēkiem. Tomēr pret to Auns izturēsies filozofiski: ja apkārtējie viņam nepiekrīt, tās ir viņu problēmas.

Pirmdien no pārpratumiem ar mīļoto cilvēku Aunu var glābt tikai atklātība un princips - nekādu melu! Nekādu mājienu, triku, viltību un spēļu - Aunam pirmdien vajadzētu vai nu klusēt, vai pateikt, ko viņš patiesībā domā. Tomēr, pat sakot savam izredzētajam patiesību, tikai patiesību un neko citu kā patiesību, Auns pirmdien joprojām nebūs pasargāts no ķibeles: viņu var pārprast. Tur neko nevar darīt.

Pirmdien Vērsi varēs nokaitināt jebkurš sīkums. Tomēr ap viņu tiešām var būt daudz pārpratumu. Kādā brīdī Vērsis var atklāt, ka ir zaudējis situācijas kontroli, un no viņa centieniem vairs gandrīz nekas nav atkarīgs. Horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim atslābināties un parādīt elastību: ja viņš pirmdien nespēj mainīt situāciju, tad viņam tā jāpieņem un jāmēģina pielāgoties.

Pirmdien Vērsim nevajadzētu baidīties pateikt mīļotajam cilvēkam “nē”. Vai vismaz "es padomāšu", ja Vērsis nevēlas viņu sarūgtināt. Pat ja Vērsis parasti viegli pakļaujas sava izredzētā pārliecināšanai, pirmdien situācija var piespiest viņu palikt pie sava. Lai atteikums neizskatītos demonstratīvs, labākais, ko Vērsis var darīt, ir mierīgi izskaidrot tā iemeslus. Ja partneris ciena viņa viedokli, tad noteikti to sapratīs.

Lai diena paietu bez starpgadījumiem, pirmdien Dvīņiem vienkārši jābūt elastīgiem! Tomēr tieši šo īpašību horoskopa zvaigznes viņiem nepiešķirs: viņu paaugstinātā taisnīguma izjūta spēs atrast pārkāpējus visur, pat tur, kur viņu nav. Tā vietā, lai sevi žēlotu un cīnītos pret citu iedomātajiem uzbrukumiem, Dvīņiem pirmdien vajadzētu apbruņoties ar pacietību. Stāviet pāri kaitinošajiem sīkumiem un neaizmirstiet par savu humora izjūtu - tas traģēdiju pārvērtīs par komēdiju un pasargās no strīdiem!

Pirmdien Dvīņu attiecībās ar mīļoto kaut kas pēkšņi var noiet greizi, taču viņi to spēs pārvarēt. Jūtot, ka situācija neveidojas tā, kā vajadzētu, Dvīņiem un viņu izredzētajam vajadzētu no sirds aprunāties un kopā izdomāt, kā to novērst. Pirmdien pietiks mainīt kaut vai nedaudz, lai visa situācija mainītos uz labo pusi: varbūt vienkārši atbrīvoties no kompleksiem vai nomainīt apnikušo ārējo vidi.

Pirmdien Vēzis spēs pārspēt pats sevi visā, kas saistīts ar plānošanu! Vai tie būtu priekšnieka darba plāni, mājokļa remonta plāns vai vakara plāni sev, Vēžiem šajā ziņā nebūs līdzvērtīgu. Vēl horoskopu zvaigznes viņam pirmdien iesaka padomāt par drošību jebkurā jomā - mājās, automašīnā, darba vietā. Pirmdien veiktie preventīvie pasākumi vēlāk var pamatīgi atvieglot jūsu dzīvi.

Pirmdien Vēzim būs iespēja uzzināt viedokli par savu personīgo dzīvi! To paudīs kāds cilvēks no malas, iespējams, kāds radinieks vai paziņa, vai varbūt pilnīgs svešinieks. Vēzim pirmdien nevajadzētu apvainoties, ka kāds izpratis viņa mīlas problēmas būtību, pat ja nav pienācīgi ar to iepazīstināts. Kā saka, ar mazuļa (svešinieka) muti runā patiesība!

Pirmdien Lauvai var rasties kārdinājums kādu ņemt savā aizsardzībā: to pieprasīs viņa pēkšņi saasinājusies taisnīguma izjūta. Varbūt viņš būs liecinieks tam, kā pret kādu izturas netaisnīgi, kāds lūgs viņa atbalstu vai arī Lauva pirmdien konfliktā nostāsies kāda pusē. Tas viss ir brīnišķīgi, taču Lauvai vajadzētu atcerēties, ka aizstāvja galvenā loma ir mēģināt puses samierināt, nevis izgāzt savas taisnīgās dusmas uz vainīgo, tā piemetot zarus konflikta ugunī.

Pirmdien Lauvai būs iespēja ar jaunām acīm paskatīties uz kādu no seniem paziņām. Daži notikumi vai vārdi, vai varbūt smaids vai skatiens pirmdien liks Lauvas sirdij iepukstēties straujāk. Tomēr, pirms ar galvu mesties mīlestības virpulī, skaidri jāsaprot iespējamās sekas. Ja starp draugiem rodas romantiska saikne, tad negatīvais ir tas, ka, ja laika gaitā mīlestība pāriet, arī no vecās draudzības visticamāk nekas nepaliks.

Jaunava pirmdien būs noskaņota kaujinieciski! Nav svarīgi, ar ko un par ko cīnīties - Jaunava ir gatava jebkurā situācijā rīkoties principiāli. Vai kāds būs ieņēmis viņas iecienīto vietu, teikuma vidū pārtraucis vai izkalis pret viņu viltīgus plānus - Jaunava pirmdien nevienam nepadosies. Pret saviem ienaidniekiem - gan izdomātiem, gan reāliem, būs nežēlīga. Slikti vienīgi tas, ka draugu un ģimenes lokā tādu pastiprinātu principu ievērošanu nevar izslēgt, nospiežot pogu "Stop".

Pirmdien Jaunava būs kritiska pret savu mīļoto cilvēku. Tomēr zvaigznes saka, ka viņas kritika ne vienmēr ir vietā, un prasības ir pārāk augstas. Vai nav pienācis laiks nedaudz nolaist latiņu? Pat ja Jaunavas mīļotais cilvēks izmētā zeķes pa guļamistabu, neaizvāc kosmētiskās vates pikučus no spoguļa, un neatceras precīzu viņu iepazīšanās datumu, tie ir sīkumi, vai ne? Un nav vērts dramatizēt, taisot no mušas ziloni: kurš teicis, ka nevērība mazās lietās obligāti izpaužas arī lielās?

Pirmdien Svari būs īsti maksimālisti! Viņi vēlēsies noteiktību visā - pat tur, kur no tās nevar būt ne smakas. Pateicoties šai attieksmei, Svari pieņems lēmumus vieglāk nekā parasti, taču tie būs pārāk kategoriski un vienpusīgi. Lai pirmdien nesastrīdētos ar citiem, Svariem jābūt pret cilvēkiem iejūtīgākiem. Un galvenais - nesadalīt visu apkārtējo "melnā" un "baltā", atceroties, ka ir arī citas krāsas.

Pirmdien Svaru noskaņojums būs mainīgs, tāpat kā laika apstākļi pavasara dienā. Tikko nolijis, un tagad spīd saule, taču var sākties jauna lietusgāze vai pat vētra. Svaru mīļotajam cilvēkam būs grūti izturēt viņu emocionālās kaprīzes. Ja Svari nespēs saņemties, viņu partneris izmantos jebkuru izdomātu attaisnojumu, lai pavadītu šo dienu tālāk no viņiem.

Pirmdien Skorpionam būs jāsavaldās, lai nemestu apkārtējiem sejā visu, ko uzskata par vajadzīgu. Un savaldīties nebūs viegli: apstākļi var viņu provocēt! Varbūt pat kāds lūgs Skorpionu godīgi paust savu viedokli par kādu jautājumu. Ja Skorpions padosies šim kārdinājumam, viņš ar savu nežēlīgo kritiku spēs burtiski iznīcināt sarunu biedru. Tāpēc pirmdien viņam labāk saglabāt zelta vidusceļu, kritikas mucai pievienojot vismaz karoti mierinošas uzslavas.

Pirmdien, komunicējot ar mīļoto cilvēku, Skorpionam būs aktuāls spoguļa princips: viņa noskaņojums nekavējoties atspoguļosies partnera noskaņojumā. Citiem vārdiem sakot - ja Skorpions būs jauks un sirsnīgs, arī viņa izredzētais tāpat izturēsies pret viņu. Ja Skorpions būs apvainojies uz visu pasauli, viņam vajadzētu sagatavoties konfliktiem un attiecību skaidrošanai. Izrādās, ka pirmdien Skorpionam būt baltam un pūkainam ir izdevīgi - pat izdevīgāk nekā parasti.

Ja nesen Strēlnieks darbojās kā starpnieks kādā strīdā vai konfliktā, tad pirmdien viņam tas steidzami jāpārtrauc: samierinātāja loma nebūs viņam domāta. Turklāt samierinātāji var būt vajadzīgi viņam pašam - Strēlnieks pirmdien var kļūt pārāk ass un kategorisks. Horoskopa zvaigznes brīdina, ka Strēlnieks ar saviem pašpārliecinātajiem, nekaunīgajiem izteikumiem var nodarīt sev nopietnu kaitējumu, tāpēc strīdīgos jautājumos viņam labāk turēt muti ciet.

Pirmdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Strēlniekam vajadzētu būt iecietīgākam! Nevilcinies otro vai pat trešo reizi pēc kārtas paskaidrot partnerim savu viedokli. Ja mīļotais cilvēks sarūgtinājis, pasaki viņam par to tieši, nevis klusējot krāj aizvainojumu. Galu galā mīļotajam cilvēkam nav jālasa Strēlnieka domas. Runā ar viņu, un viņš visu sapratīs. Atstāj visu, kā ir - strīda iemesls gatavs.

Pirmdien Mežāzis var izmēģināt īsta mājas tirāna lomu! Vismaz tā viņa radiniekiem un tuviniekiem var šķist. Mežāzis precīzi zinās, kas un kā visiem jādara, un būs gatavs dedzīgi tam sekot. Sliktākais būs tad, ja attiecībās ar tuviniekiem uzkrājušās problēmas. Pirmdien Mežāzis var mēģināt tās atrisināt, uzspiežot savu viedokli, lai gan būtu nepieciešams parādīt diplomātisku pieeju.

Pirmdien, ja Mežāzis vēlas savai dzīvei pievienot romantiku, viņam jārīkojas pašam. Pietiks gaidīt, kad kāds cits to izdarīs viņa vietā, pārtrauc vainot savu izredzēto vienaldzībā. Tā vietā, lai apgrūtinātu dzīvi sev un citiem, Mežāzim jāuzņemas iniciatīva. Romantiskas vakariņas, sveces, rožu ziedlapiņas - laipni gaidīti jebkas, cik tālu sniedzas viņa fantāzija. Pirmdien iepriecinājis mīļoto cilvēku, Mežāzis var rēķināties ar atbildes pārsteigumu.

Pirmdien Ūdensvīrs var kļūt par kritikas objektu! Tā var būt partnera mīļa paķircināšana, kolēģa konstruktīva kritika vai vadības neapmierinātība ar iemeslu vai bez. Nav vērts satraukties un zaudēt ticību sev! Labāk, pirms kaut ko darāt pirmdien, vajadzētu visu labi apsvērt. Un pirms ko sacīt - padomāt: vai nav labāk paturēt savu viedokli pie sevis?

Pirmdien zvaigznes brīdina Ūdensvīru, ka viņš varētu kļūt par vampīra upuri! Protams, ne jau īsta, bet enerģētiskā, bet arī tas nav labi. Tāds vampīrs, pats to nevēloties, var būt Ūdensvīra paziņa vai mīļotais cilvēks. Viņa kurnēšana un kritika lieliski darbosies kā asi ilkņi. Lai neļautu sev noasiņot, Ūdensvīriem nevajadzētu pārvērsties par paklausīgu upuri. Pirmdien viņam jābūt gatavam dot pretsparu jebkuram!

Pirmdien Zivīm vajadzēs atrisināt savas finansiālās problēmas. Īpaši tās, kas jau sen ir nobriedušas un kurām nepieciešami izlēmīgi pasākumi. Meklēt jaunu darbu vai papildu ienākumu avotu, runāt ar priekšnieku par algu utt. - uz jebkuru šādu varoņdarbu Zivīm pietiks apņēmības un spējas šo lietu novest līdz galam. Vēlme pēc finansiālas neatkarības pirmdien palīdzēs Zivīm nojaukt visus šķēršļus, kas stāv ceļā.

Pirmdien Zivīm būs iespēja atbrīvoties no dažām personiskām problēmām, kas viņas pēdējā laikā nomāc. Vai vismaz sākt no tām atbrīvoties. Zvaigznes iesaka spert noteiktus soļus: varbūt vajadzētu no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku vai, ja Zivis ir vienas, jādodas tur, kur ir iespēja iepazīties. Dvēseles dziļumos Zivis zina, kas jādara, un pirmdiena būs piemērota diena, lai to īstenotu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!