Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 14. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien horoskopa zvaigznes Aunam paredz pārmaiņu vēju – interesantus jaunumus, notikumus vai plānus, kas padarīs dzīvi daudzveidīgāku. Tā var būt tikšanās ar cilvēku, kuru Auns nebija redzējis daudzus gadus, jauns projekts, jauns darbs, ideja par ceļojumu uz tālu valsti. Vientuļajiem Auniem liktenis ceturtdien paredz romantisku iepazīšanos... Taču tas viss notiks tikai tad, ja Auns nesēdēs četrās sienās un būs gatavs drosmīgi satikties ar jaunumiem dzīvē vai pagaidām - internetā.

Ceturtdien mīlas jautājumos zvaigznes Auniem neiesaka gaidīt labākus laikus: laime ir viņu pašu rokās! Ja Aunam ir plāns, kā piesaistīt izvēlētā uzmanību, stiprināt attiecības ar mīļoto cilvēku vai pacelt tās jaunā līmenī - pienācis laiks rīkoties tieši ceturtdien, šeit un tagad. Ja Aunam nav šāda plāna, dienu vajadzētu pavadīt, par to domājot: nākotnē noteikti noderēs.

Ceturtdien Vērša horoskopā dominēs nosvērtība, mērķtiecība, centība un lietišķa pieeja. Praktiskums un ambīcijas viņu vadīs visās dzīves jomās! Pateicoties tādai attieksmei, Vērsis ceturtdien lieliski tiks galā ar jebkuru viņam uzticēto darbu; vienīgais, ko viņam ceturtdien nevajadzētu darīt, ir radošās nodarbes. Diena nebūs piemērota, lai izietu no ierastā rāmjiem, tāpēc visi mēģinājumi eksperimentēt ceturtdien sliktākajā gadījumā nesīs kaitējumu, bet labākajā – būs neefektīvi.

Ceturtdiena Vērsim nebūs labākā diena romantiskiem plāniem. Zvaigznes viņu aicina atpūsties no mīlestības pārdzīvojumiem un pievērst uzmanību citām dzīves jomām. Piemēram, doties kaut kur dabā kopā ar draugiem, veltīt laiku darbam vai sev. Dažreiz jūtām vienkārši jāpiešķir atelpa, ja Vērsis nevēlas priekšlaicīgi izdegt.

Ceturtdien Dvīņiem komunikācijā jābūt ļoti uzmanīgiem - nav izslēgti pārpratumi un konflikti. Vienkārši tāda nu būs šī diena, kad noteikti uzradīsies “laipni” cilvēki, kuri vēlēsies paust savu neapmierinātību ar Dvīņiem, kritizēt viņus vai vienkārši par kaut ko piekasīties. Ja ceturtdien Dvīņi nevēlas piedzīvot aizvainojumu un strīdus, drošākā taktika ir būt diplomātiem un izvairīties no emocionāliem sitieniem, apdzēšot konfliktu pašā sākumā.

Ceturtdien Dvīņiem būs dumpīgs noskaņojums: viss pazīstamais viņiem šķitīs briesmīgi pliekans un garlaicīgs! Ja Dvīņi ir vientuļi, iespējams, iepazīsies ar ļoti neparastu cilvēku, kurš nav gluži viņu tips. Ja Dvīņiem ir partneris, zvaigznes ceturtdien iesaka neskatīties uz citām pretējā dzimuma personām, bet gan realizēt savas fantāzijas kopā ar viņu.

Ceturtdien Vēzim dažādos darbos būs visas iespējas justies kā situācijas saimniekam! Viņš kontrolēs situāciju un tas palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus, taču Vēža horoskopā būs kāds šķērslis - stingrība un neiecietība, uz kuru zvaigznes viņu šajā dienā mudinās. Vēzis ceturtdien negribēs uzklausīt citu viedokli, un, ja viņa plāni būs apdraudēti, nevilcināsies uzsākt konfliktu. Lai nesabojātu attiecības ar citiem, vajadzētu būt elastīgākam, atceroties, ka mērķa sasniegšanai ne visi līdzekļi ir labi.

Ja pēdējā laikā Vēzis ļāvis attiecībām ar mīļoto ritēt savu gaitu, tad ceturtdien ir laiks sākt atgūt zaudēto kontroli, bet iesākumā - novērtēt situāciju. Nenāktu par ļaunu, ja Vēzis ceturtdien izsvērtu visus “mīnusus” un “plusus” attiecībās, izvērtētu savas jūtas un rīcību. Šāda loģiska pieeja palīdzēs nokļūt līdz būtībai un atbildēs uz daudziem jautājumiem.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes brīdina Lauvu, ka viņš var sajusties iekšēji vājš un šaubīties par sevi. Jo īpaši tāda sajūta var piemeklēt, ja jādara kas atbildīgs vai jāpieņem svarīgs lēmums. Pat vienkāršākie jautājumi, piemēram, ko pagatavot vakariņās vai ko uzvilkt, ceturtdien var izraisīt pretrunīgu emociju vētru Lauvas dvēselē! Tāpēc Lauvai padoms šai dienai: vai nu ar gribas piepūli tikt galā ar šaubām, vai visos strīdīgos jautājumos konsultēties ar citiem.

Ceturtdien zvaigznes nekādā gadījumā neiesaka Lauvai skaidrot attiecības ar mīļoto cilvēku vai pat vienkārši sākt ar viņu kādu diskusiju! Lauvas partneris būs spītīgs un pat nevainīgāko iebildumu var pārvērst strīdā! Lai ceturtdiena nepaiet vienās sadursmēs, Lauvam vajadzētu parādīt maksimālu iecietību un strīdīgos jautājumos paturēt savu viedokli pie sevis.

Ceturtdien Jaunavai nevajadzētu uzticēties intuīcijai, pat ja šķiet, ka skaidri dzird tās balsi. Diemžēl lielāka ir iespēja, ka priekšnojauta izrādās nepatiesa, un jebkura intuīcijas ietekmē izdarīta darbība vedīs Jaunavu nepareizajā vietā. Visas dienas garumā horoskopa zvaigznes Jaunavai iesaka nepaļauties uz savu iekšējo balsi, veiksmi, palaimēšanos un citām netveramām lietām. Tikai loģika, precīzs aprēķins un rūpīga izpratne par darāmo var garantēt vēlamo rezultātu.

Ceturtdien, pat ja Jaunavai ir nesaskaņas ar mīļoto cilvēku, nevajadzētu tām pievērst pārāk lielu vērību: Jaunava un viņas partneris ir atšķirīgi, un viņu centieniem nav simtprocentīgi jāsakrīt. Galvenais, ka Jaunavai un partnerim ir kopīgi saskarsmes punkti un patiesa vēlme saprasties. Ceturtdien nevajag uzspiest savu viedokli: pat ja taisnība ir Jaunavas pusē, laika gaitā mīļotais cilvēks pats nonāks pie šīs domas.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes Svariem iesaka, ja vien iespējams, paņemt brīvdienu vai vismaz saīsināto darbadienu un parūpēties par sevi. Tik un tā nevarēsi pilnvērtīgi veikt darba pienākumus, tāpēc labāk nododies tam, kam parasti nav laika! Dodies pastaigā, slēpot, iepirkties internetā un tamlīdzīgi - ceturtdien tā nav kaprīze, bet gan veids, kā gūt svaigus iespaidus, pozitīvas emocijas un jaunu spēku. Būt mazliet egoistam un tērē sev vairāk naudas nekā parasti, ir ceturtdienas galvenais padoms. Vakaru vajadzētu pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku vai citu ģimenes locekļu lokā.

Ceturtdien situācija sirdslietās var nostādīt Svarus izvēles priekšā, un viņiem to izdarīt nebūs viegli! Svariem, iespējams, būs jāizvēlas starp kandidātiem uz viņa roku un sirdi, vai arī jāizlemj, ar ko iet uz randiņu. Vai varbūt Svari nezina, kā rīkoties attiecībās ar mīļoto cilvēku, un apdomā iespējamās rīcības iespējas. Tā vai citādi, nevajadzētu steigties: maz ticams, ka ceturtdien Svari spēs ko izlemt.

Ceturtdiena būs diena, kad Skorpions spēs novērst jebkādas domstarpības. Pat atrodoties strīda epicentrā, Skorpions spēs saglabāt skaidru prātu un nomierināt pretiniekus ar saviem argumentiem. Nav brīnums, ka ceturtdien apkārtējie var strīdīgā jautājumā par šķīrējtiesnesi izvēlēties Skorpionu. Ja strīdi neradīsies, cilvēki biežāk nekā parasti lūgs viņam padomus. Skorpionam vajadzētu izmantot savus diplomātiskos talantus, lai veiktu pārrunas, iegūtu vajadzīgo cilvēku atbalstu vai no sirds aprunātos ar tuvu cilvēku.

Ceturtdien Skorpions jebkurā jautājumā demonstrēs loģisku pieeju, turpretī viņa iemīļotais cilvēks, gluži pretēji, spēs ikvienu apspriežamo tēmu pārvērst par jautriem jokiem. Šāda nenopietna partnera uzvedība var kaitināt Skorpionu, bet veltīgi. Ceturtdien divi dažādi uzskati par dzīvi lieliski papildinās viens otru. Skorpiona izredzētais ļaus viņam uz daudzām lietām paskatīties no cita aspekta.

Ceturtdien Strēlniekam būs grūtāk nekā parasti būt organizētam un savāktam cilvēkam: vārds "vajag" izraisīs alerģisku reakciju! Visticamāk, Strēlnieks darbus, kas viņam nav interesanti, vienkārši atliks uz nenoteiktu laiku, un darīs, ko pats vēlas. Ja Strēlniekam tomēr būs jādara tas, kas nepatīk, viņš ir spējīgs pieļaut daudz kļūdu. Tātad vienīgā izeja ceturtdien ir darīt to, kas interesē. Vai arī pamazām ieinteresēties par to, kas tomēr jādara.

Ceturtdien Strēlniekam jābūt uzmanīgam un iejūtīgam pret mīļoto cilvēku. Varbūt viņam nepieciešama Strēlnieka palīdzība, padoms vai morāls atbalsts! Vislabāk, ja Strēlnieks ceturtdien negaidīs tiešu palīdzības lūgumu (it īpaši tāpēc, ka tāds var nebūt), bet pats izjutīs partnera noskaņojumu un piedāvās palīdzību. Tādas sirsnīgas rūpes būs labākais patiesas mīlestības apliecinājums.

Ceturtdien Mežāzis var izjust vēlmi kļūt par daļu no kādas sistēmas: iekļauties kolektīvā, iestāties augstskolā, mainīt darbu vai pat apprecēties. Citiem vārdiem sakot, Mežāzis var aizdomāties par savu vietu dzīvē un sākt rīkoties, lai ieņemtu cienīgu vietu zem saules. Nevajag pretoties šim impulsam - pieņemot šodienas plānus, Mežāzim ir visas iespējas laika gaitā virzīties uz priekšu pa sociālajām vai karjeras kāpnēm.

Ceturtdien Mežāzim būtu noderīgi no malas saņemt padomu par savu personīgo dzīvi. Turklāt nav teikts, ka tas nozīmē - kādam tieši jāpajautā viņa viedoklis. Zvaigznes iesaka vienkārši pievērst uzmanību cilvēkiem, kuri ir laimīgi savās romantiskajās attiecībās. Ceturtdien pat vienkārša saruna ar tādu laimīgu cilvēku palīdzēs Mežāzim saprast kaut ko jaunu un svarīgu sev.

Ceturtdien Ūdensvīram var rasties sarežģīts uzdevums, un daudz kas būs atkarīgs no tā, kā viņš to atrisinās. Varbūt tieši ceturtdien Ūdensvīram būs nepieciešams pieņemt galīgo lēmumu kādā jautājumā vai spert soli, kas viņa dzīvi virzīs jaunā virzienā. Tāpēc ceturtdien Ūdensvīram lēmumi labi jāizvērtē un jāpārdomā - šīs izvēles sekas liks sevi manīt vēl ilgu laiku.

Ūdensvīram var šķist, ka cilvēks, kurš viņam patīk, viņu nepamana vai pat apzināti ignorē! Tad Ūdensvīrs spēs safantazēt vēl ko tālāk un sabojāt garastāvokli. Tomēr zvaigznes viņam iesaka nedarīt pārsteidzīgus secinājumus. Varbūt Ūdensvīra partneris vienkārši ir noguris? Pat patiesai mīlestībai ne vienmēr ir spēks vicināt spārnus.

Ceturtdien negaidītas ķibeles spēs Zivis atkal un atkal izsist no sliedēm, tomēr, padošanās negatīvām emocijām tikai pasliktinās situāciju. Ar burkšķēšanu un neapmierinātību Zivis, visticamāk, nespēs atrisināt problēmu, tāpēc ceturtdien labākā izeja ir atslābināties un paļauties uz likteni. Horoskopa zvaigznes saka, ka ļaujoties pašplūsmai, Zivis ceturtdien iegūs vairāk nekā tad, ja visu laiku veltīgi raizēsies. Kā saka, saņemies drosmi, ja vēlies kaut ko mainīt, un esi pacietīgs, ja tavos spēkos nav kaut ko mainīt.

Ceturtdien, ja Zivis vēlas pateikt ko svarīgu mīļotajam cilvēkam, zvaigznes iesaka to darīt neparastā - rakstiskā - formā. Nav svarīgi, vai Zivis nosūtīs īsziņu, e-pastu vai vienkārši uzliks savas domas uz papīra. Ceturtdien šī saziņas forma palīdzēs Zivīm un viņu partnerim labāk saprasties. Turklāt izsakot domas rakstiski, tās labāk sakārtot un noformulēt, ko tiešām vēlies pateikt.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!