Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi Valentīna dienai visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Piedāvājam uzmundrinošo astroloģisko prognozi Valentīna dienai. Lai mīlestības pilna diena!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Enerģētiski spēcīga diena. Pilnīgi iespējams, ka sāksiet interesēties par lietām, kuras līdz šim jūs nav skārušas vai pievērsīsieties kaut kam neparastam. Tāpat iespējamas nesaprašanās vai vilšanas, kas saistītas ar jūsu draugiem, tāpēc pilnībā uzticēties un paļauties uz viņiem nav ieteicams. Izvairieties no jebkādas attiecību skaidrošanas.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem laba diena. Zvaigznes sola īpašu veiksmi un izdošanos. Jebkas, ko darīsiet, dos redzamu rezultātu. Taču dariet to, kas jums ir patīkams un sirdij tuvs, Un neaizmirstiet arī par ģimeni, bērniem, viņu vajadzībām un mājās darāmajiem darbiem. Vakaru veltiet atpūtai, hobijiem, veselības uzlabošanai. Sarīkojiet jaukas vakariņas sveču gaismā ar savu mīļoto vai pavadiet laiku kopā ar bērniem.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem dienu vēlams pavadīt mierīgi. Varat to pavadīt kopā ar uzticamākajiem cilvēkiem vai arī vienatnē, lasot grāmatu vai skatoties TV. Ja tomēr dosieties cilvēkos, neesiet sīkumains, bet augstsirdīgs, un laime jums uzsmaidīs. Šodien ar visām problēmām jums tikt galā palīdzēs optimisms un pārliecība par sevi. Nav izslēgts, ka saņemsiet kādu interesantu piedāvājumu


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem saspringta diena. Iespējamas kaut kādas sīkas nepatikšanas, pārpratumi un nesaprašanās. Jebkurš, kaut vai neliels strīds, vai nepārdomāti izteikumi var pāraugt nopietnos skandālos vai konfliktos. Tāpēc domājiet, ko runājiet, izturaties pret apkārtējiem iecietīgi un neizsakiet savu viedokli skaļi. Kas attiecas uz jūsu sapņiem un iecerēm, viss notiek pareizajā virzienā, kaut gan jums var šķist, ka lietas ievirzījušās ne tā, kā vajag.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām nepieciešamas jaunas vēsmas. Mēģiniet izrauties no pierastās un garlaicīgās rutīnas, izdarot kaut ko ne tā kā parasti. Jebkura neparasta rīcība nākotnē tiks atalgota: vienalga, vai tas skars jūsu personīgo dzīvi vai profesionālo jomu. Pat vienkārši sīkumi, tādi kā matu pārkrāsošana, jūsu dzīvē var daudz ko mainīt. Eksperimentējiet, tad šodien aizsāktais nākotnē sola patīkamas pārmaiņas. Ja nemainīsiet neko, tad arī jūsu dzīvē nekas nemainīsies.

Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām pastāv risks, ka šodien iztērēsiet daudz vairāk naudas, nekā bijāt plānojuši. Emociju iespaidā varat izdarīt negaidītus, spontānus un diezgan bezjēdzīgus pirkumus. Pašam gan jums sākumā šķitīs, ka tas viss ir ļoti nepieciešams un vērtīgs. Ieklausieties savā intuīcijā, varbūt tas palīdzēs nekļūdīties. Vai arī varat paši sev noteikt, cik lielu naudas summu ir pieļaujami šodien iztērēt, lai pēc tam nebūtu jāpārdzīvo.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šodien būtu labi pavadīt dienu pēc iespējas patīkamāk un mierīgāk. Dariet visu, kas jums sagādā prieku un vairo enerģiju. Centieties nedomāt ne par kādām problēmām vai jautājumiem, kas jārisina. Atbrīvojiet savas domas no visa, kas nomāc. Dodieties uz darbu kājām, pavadiet laiku svaigā gaisā, plānojiet kopīgu vakaru ar tuviniekiem, draugiem, ģimenes locekļiem vai bērniem (ja jums tādi ir). Šodienas uzdevums- izvēdināt galvu.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpionus gaida pēkšņi un patīkami jaunumi, par kuriem gan vēlāk var nākties samaksāt. Tāpēc, ja jums piedāvā kādas interesantas idejas vai lietas, labāk tajās neiesaistīties- tas, kas šobrīd šķiet jauks un vilinošs, vēlāk rādīsies citās krāsās. Neaizmirstiet par savu veselību- veiciet atveseļojošas procedūras, nodarbojieties ar sportu, pavadiet vairāk laika svaigā gaisā.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Visticamāk, ka šodien Strēlniekiem būs vienlaikus jārisina milzum daudz jautājumu, taču jūs ar visu tiksiet galā, ja vien neatteiksieties no citu piedāvātās palīdzības. Izvairieties no konfliktsituācijām, neiesaistieties strīdos un nemāciet citus dzīvot, pretējā gadījumā sabojāsiet sev garastāvokli un radīsiet nevajadzīgu spriedzi. Privātajā sfērā jūs gaida grūts laiks, iespējams pat lūzuma moments,- būs tāda sajūta, ka kaut kas slīd ārā no rokām.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem smaga diena. Viena no tām dienām, kas sola vilšanos, melīgus solījumus, veltīgas cerības. Nevajadzētu ļaut vaļu patmīlīgām tieksmēm un ambīcijām. Iespējamas problemas, kam nepieciešami kompromisa lēmumi.
Īpaši bīstama šodien ir pārslodze un stress. Izvairieties no konfliktsituācijām un nejaušām iepazīšanās iespējām,- tam var būt negatīvas sekas. Iespējamas dažādas kļūdas, pārpratumi un neveiksmes.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Pārmaiņu, jaunu pazīšanos, kontaktu un arī piedošanas diena. Tie Ūdensvīri, kam ir vēlēšanās savā dzīvē kaut ko mainīt radikāli, šodien droši to var darīt- sāciet meklēt jaunu darbu vai dzīvesvietu, plānojiet jaunu biznesu utt. Taču neieguldiet naudu, neveiciet lielus pirkumus un neslēdziet līgumus. Vakaru pavadiet kopā ar savu mīļoto cilvēku, padomājiet, kā varat viņu iepriecināt un pateikt paldies par visu.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Enerģētiski uzlādējoša diena. Šodien ir iespēja daudz padarīt un sasniegt. Sevišķi veiksmīga šī diena būs tām Zivīm, kas darbojas zinātnes vai mākslas jomā. Jūs gaida lietišķas tikšanās, izdevīgi piedāvājumi un patīkami pārsteigumi. Tomēr visu saņemto informāciju vispirms rūpīgi pārbaudiet un nesteidzieties ar secinājumiem. Izvairieties no skaļām kompānijām un saviesīgiem pasākumiem, kurus apmeklē daudz cilvēku.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls