Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 12. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien horoskopa zvaigznes pareģo Aunam likteņa dāvanas. Visticamāk, patīkami pārsteigumi viņu gaida biznesā vai finansēs, taču tie var skart arī Auna personīgo dzīvi vai attiecības ar cilvēkiem. Vienā vai otrā veidā Fortūnas smaids nebūs nejaušs: Auns saņems tikai to, ko pats ir pelnījis. Piemēram, augļus var nest darbs pie projekta, kurā viņš ieguldīja savu laiku un enerģiju - iespējams, otrdien viņš saņems pirmo peļņu vai apstiprinājumu, ka ir uz pareizā ceļa.

Ja Auns ir iemīlējies, otrdien viņam vienkārši jāsper reāls solis pretī saviem centieniem! Varbūt viņa dvēselē virmo tumšas kaislības, taču līdz šim viņš darīja visu, lai izredzētais par to neko nezinātu. Ja Auns vēlas dzīvot ar patiesām, nevis fiktīvām emocijām, otrdien viņam pienācis laiks atrotīt piedurknes un sākt īstenot dzīvē visu, par ko līdz šim uzdrošinājies tikai sapņot.

Otrdien Vērsim visu dienu vajadzētu turēt pirkstu uz notikumu pulsa - iespējams, ka situācija prasīs viņa modrību un gatavību. Atslābinājies Vērsis riskē kļūt par krāpnieku upuri vai nelabvēlīgu apstākļu ķīlnieku. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim rūpīgi sekot visam, kas notiek apkārt. Varbūt kāds mēģinās viņu maldināt vai apkrāpt? Katram gadījumam - maz pazīstamiem cilvēkiem Vērsim uzticēties nevajadzētu.

Otrdien sirdslietās Vērsim vajadzētu sagatavoties jebkuriem pārsteigumiem! Ja viņam jau ir mīļotais cilvēks, viņš var uzdāvināt Vērsim dāvanu, sagādāt pārsteigumu, piemēram, pastāstīt kādas vēstis, kas viņu pārsteigs. Ja Vērsis vēl meklē partneri, šodienas pārsteigumi būs saistīti ar izmaiņām viņa personīgajā dzīvē - sākot no atklātām sarunām līdz pat negaidītai iespējai iepazīties nopietnām attiecībām.

Otrdien Dvīņu attiecības ar apkārtējiem, diemžēl, būs tālu no ideāla. Iespējams, ka Dvīņi paši provocēs konfliktus un nepieļaus nekādus kompromisus. Vai varbūt citi pielies eļļu ugunij, kritizējot Dvīņus vai tenkojot aiz muguras. Katrā ziņā horoskopa zvaigznes otrdien iesaka viņiem sagatavoties nepatīkamiem mirkļiem. Ja Dvīņi nevēlas visu dienu pavadīt attiecību skaidrošanā, viņiem vajadzētu būt elastīgākiem un diplomātiskākiem. Un nejauciet humora izjūtu ar nežēlīgu satīru.

Otrdien Dvīņu romantiskos plānus var sagraut skarbā realitāte! Pat ja viņu plānotājā bija ierakstīts romantisks vakars kopā ar mīļoto cilvēku, diemžēl ne viss būs atkarīgs no viņiem. Zvaigznes brīdina, ka otrdien daudz kas var noiet greizi. Neuztraucieties par to: Dvīņiem joprojām būs iespēja atgūt zaudēto.

Otrdien apkārtējie var būt pārsteigti, cik motivēts ir Vēzis jebkurā dzīves jomā - sākot no mīlestības līdz darbam. Viņš būs noskaņots ne tikai uz rezultātu, bet - uz vislabāko rezultātu! Noslēpums ir tāds, ka viņa otrdienas horoskops pildīts ar azarta un sacensību gara fluīdiem. Lai ko viņš uzņemtos, Vēzis raudzīsies uz citiem, cenšoties viņus apsteigt. Tāpēc šī diena ir lieliska gan varoņdarbiem darbā, gan karjerai. Tikpat laba tā būs arī flirtam un mīlestībai – arī te Vēzim noderēs viņa spēja noturēties priekšā konkurentiem un tiekties pēc uzvaras.

Otrdien zvaigznes iesaka Vēzim pārrunāt nākotnes plānus ar mīļoto cilvēku. Šiem plāniem nav obligāti jāattiecas uz globālām lietām, piemēram, kāzām vai iespēju dzīvot kopā (lai arī par to varat runāt, ja vēlaties). Otrdien pat visvienkāršāko jautājumu apspriešana - kā pavadīt nedēļas nogali vai kur doties atvaļinājumā - var radīt Vēzim un partnerim patīkamu kopības sajūtu. Kas gan var būt labāks par virzīšanos uz kopīgu mērķi?

Otrdien Lauva negribēs sēdēt klēpī saliktām rokām: ja viņam nebūs noteikts skaidrs uzdevums, Lauva pats to sev noteiks. Horoskopa zvaigznes apveltīs viņu ar aktivitāti un neatlaidību, solot panākumus dažādu lietu kārtošanā. Jebkuru uzdevumu viņš veiks godprātīgi un rūpīgi. Vienīgais "bet": Lauvas prasīgums skats arī apkārtējos: ja kāds nepildīs viņa augstās prasības, otrdien Lauva spēs par to pārmest tieši acīs.

Otrdien zvaigznes iesaka Lauvai paskatīties apkārt: šķiet, ka kāds no paziņām ir pārāk noraizējies par viņa personīgās dzīves notikumiem. Varbūt viņš vienkārši satraucas par Lauvu kā draugs, vai varbūt tā nav uzmanība, bet gan mīlestība? Lai kā arī būtu, otrdien Lauvai ir uzmanīgi jāizturas pret citu jūtām, pat ja viņš negrasās uz tām atbildēt. Atceries, ka mēs esam atbildīgi par tiem, kurus esam pieradinājuši.

Otrdien Jaunava pievilks cilvēkus kā magnēts! Lai ko viņa teiktu un darītu, tas izraisīs apkārtējo uzmanību, un visbiežāk šī uzmanība būs pozitīva. Cilvēki, paši to nemanot, tieksies pie Jaunavas, atbalstīs viņas idejas, lūgs padomu, piedāvās palīdzēt. Ja Jaunava uzdrošināsies izmēģināt sevi oratora lomā vai ieteiks dažus projektus, rezultāts pārsniegs visas cerības - otrdienā pārliecināšanas dāvanas viņai būs vislabākās!

Otrdien Jaunava personīgajā dzīvē var sastapties ar sāncensību! Varbūt viņai šķitīs, ka kāds nav vienaldzīgs pret viņas mīļoto cilvēku. Vai varbūt Jaunava būs greizsirdīga uz partneri par viņa pagātnes notikumiem vai sapņiem. Tā vai citādi zvaigznes otrdien Jaunavai neiesaka sākt skaidrot attiecības – tas ne pie kā laba nenovedīs. Labāk tērē savu enerģiju, lai iepriecinātu partneri.

Svariem otrdiena jāvelta aktualitātēm - tas izdosies vislabāk. Horoskopa zvaigznes apveltīs Svarus ar uzmanību un precizitāti, ļaujot padarīt visu, kam līdz tam nevarēja pieķerties: atbildēt uz vēstulēm, sakārtot galdu, izstrādāt rīcības plānu... Globālie, atbildīgie uzdevumi gan jāatstāj uz citām dienām.

Otrdien Svariem nevajadzētu flirtēt, pat ja viņi to ļoti vēlas. Labākajā gadījumā flirtēšanas objekts var viņus pārprast, un sliktākajā gadījumā Svari riskē nonākt neērtā situācijā. Tas jo īpaši attiecas uz tiem Svariem, kuriem ir mīļotais cilvēks: otrdien būs pārāk viegli dot iemeslu greizsirdībai. Tāpēc nevajadzētu apmainīties ar divdomīgām frāzēm ar pievilcīgām pretējā dzimuma būtnēm.

Otrdien Skorpionu viss interesēs - horoskopa zvaigznes apveltīs viņu ar aktivitāti, emocionalitāti, radošo enerģiju un neatlaidīgu ziņkāri! Apkārtējie var nemaz nepamanīt, kā atver savas dvēseles Skorpionam, izpļāpājot savus noslēpumus, - tik pateicīgs klausītājs viņš būs. Vēl papildus sirsnīgajai komunikācijai Skorpions otrdienu var veltīt jebkurām savām interesēm – no vaļaspriekiem līdz izklaidēm, ceļojumiem un mīlestībai. Vienīgais, ko viņam būs grūti darīt, ir nodarboties ar rutīnu – ja nu vienīgi viņš atradīs tajā rozīnīti, un spēs iededzināt sevī sportisku azartu.

Otrdien Skorpions spēs virtuozi spēlēt uz citu jūtām – pat uz to, kurus viņš patiesi mīl! Taču mīlas spēles ir radniecīgas spēlēm ar uguni - var stipri apdedzināties vai pat nejauši nosvilināt visu. Zvaigznes brīdina Skorpionu, ka viņam jārīkojas piesardzīgi un apdomīgi. Otrdien, cenšoties panākt savu par katru cenu, viņš riskē neaprēķināt pareizi, un cena var būt neattaisnojami augsta...

Otrdien Strēlnieks spēs gūt panākumus jebkurā jomā, kas saistīta ar lietišķo dzīves sfēru. Viņam solīta veiksme un izaugsme karjerā, darbā, biznesā, ienākumos. Otrdien veiktie pirkumi solās būt veiksmīgi, plāni - dzīvotspējīgi, uzsāktie projekti - rentabli. Horoskopa zvaigznes iesaka Strēlniekam otrdien izlēmīgi sākt īstenot visu, ko viņš iecerējis. Varbūt kādam solim pietrūkst tikai neliels drosmes piliens? Šis piliens var mainīt viņa dzīvi.

Otrdien Strēlniekam nebūs iebildumu paflirtēt, un viņam tas lieliski izdosies. Ja flirtēšana būtu olimpiskais sporta veids, tad Strēlniekam būtu visas iespējas uzvarēt! Vienīgā nianse attiecas uz tiem Strēlniekiem, kuriem jau ir mīļotais cilvēks: viņu vieglprātīgā attieksme var izraisīt pamatotu partnera greizsirdību. Tiem, kuru sirds ir brīva, otrdiena sniedz lieliskas iespējas romantiski iepazīties!

Otrdiena Mežāzim ir piemērota, lai atvērtu savā dzīvē jaunu lapu, sākot īstenot plānus. Zvaigznes saka, ka šī ir veiksmīgu, daudzsološu darbu uzsākšanas diena. Mežāzim tas jāizmanto, lai enerģiski ķertos pie lietas. Varbūt viņš jau sen ir vēlējies sākt jaunu projektu, mainīt imidžu, atmest smēķēšanu, uzsākt vingrot, atrast romantisku paziņu vai meklēt jaunu darbu? Nu ir pienācis pārmaiņu laiks - rīkojieties!

Ja veiksmes rādītājs mīlestībā būtu fantāziju skaits, Mežāzis jau sen būtu sasniedzis visu, par ko sapņo! Tomēr praksē ar fantāziju vien nepietiek - jāsper reāli soļi pretī savai laimei. Zvaigznes otrdien iesaka Mežāzim spert vismaz nelielu soli pretī cilvēkam, kurš liek sirdij pukstēt straujāk: runā ar viņu, smaidi vai vienkārši ieskaties acīs.

Otrdiena būs lieliska diena, kad Ūdensvīriem viss izdosies viegli, bez liekām pūlēm. Ūdensvīrs atradīsies harmonijā ar sevi un pasauli - tas viņam dos priekšrocības komunikācijā ar cilvēkiem. Iespējams, ka otrdien Ūdensvīra dzīvē būs patīkams notikums, pārsteigums, vai arī viņš vienkārši izbaudīs notiekošo. Dvēseles līdzsvars ļaus Ūdensvīriem pavadīt šo dienu ne tikai patīkami, bet arī noderīgi: horoskopa zvaigznes dos viņam enerģijas un radošo spēku lādiņu.

Otrdien Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam vajadzētu gūt svaigus iespaidus! Kādi iespaidi tie būs, tas pilnībā atkarīgs no Ūdensvīra gaumes. Virtuāli ceļojumi, tiešsaistes kameras, iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, virtuāls muzeja apmeklējums, došanās celt sniegavīru ģimeni u.tml. Otrdien Ūdensvīru un viņa izredzēto gaida romantika, kur vien viņiem būs iespēja redzēt, paveikt un uzzināt kaut ko jaunu.

Otrdien horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka būt uzmanīgākām ar naudu: pastāv iespēja to zaudēt. Pirmkārt, tas var būt saistīts ar Zivju neuzmanību un lētticību - otrdien viņas var veikt neapdomīgu pirkumu, nelietderīgi iztērēt lielu summu vai kļūt par krāpšanas upuri. Lai tas nenotiktu, Zivīm jākontrolē savi tēriņi. Labākais variants ir iepriekš nolemt, cik iztērēsi un nepārsniegt noteikto limitu. Protams, otrdien labāk nenodarboties ar ieguldījumiem, biznesu un darījumiem biržā.

Otrdien zvaigznes Zivīm iesaka aprunāties ar mīļoto cilvēku par naudu. Šis ir piemērots brīdis, lai kopīgi atrisinātu pārpratumus par šo tēmu, apspriestu finanšu plānus nākotnei vai vienkārši aprunātos no sirds. Zivīm un partnerim otrdien vajadzētu analizēt ienākumus, novērtēt perspektīvas. Ja ienākumi nav tik labi, kā vēlaties, pienācis laiks domāt par to, kā to mainīt.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!