Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 11. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien horoskopa zvaigznes mudinās Aunu sniegt citiem padomus, un šie padomi būs ļoti praktiski! Auns to darīs, pat ja neprasa. Ja cilvēki vērsīsies pie viņa pēc palīdzības, viņš lieliski sniegs šo palīdzību (ne tikai vārdos, bet arī darbos). Vienīgais "bet": tie, kuriem viņš pirmdien palīdzēs, jāsagatavojas saņemt aktīvu kritiku. Auns nežēlīgi norādīs uz visām viņu kļūdām un trūkumiem.

Attiecībās ar mīļoto Aunam vajadzētu izvairīties no galējībām, lai gan diena viņu uz to mudinās. Viņa spriedumi izcelsies ar skarbumu, un diplomātija solās būt tuvu nullei. Pat visnevainīgāko sarunu Auns var pārvērst strīdā. Lai nepavadītu dienu, noskaidrojot attiecības ar partneri, Aunam pirmdien vajadzētu censties savaldīties. Pat ja viņam šķiet, ka viņam ir pilnīga taisnība. Pilnīgi par visu.

Pirmdien horoskopa zvaigznes nepareģo Vērsim vislabvēlīgāko dienu, taču iemesls tam būs ne tik daudz ārēji apstākļi, kā viņš pats. Vērsi viss kaitinās, jebkurš sīkums varēs viņu izvest no pacietības! Tāpēc iespējami konflikti, aizvainojumi un pārpratumi ar citiem. Lai no tā izvairītos, Vērsim pirmdien komunikācija jāsamazina līdz minimumam un jādara kaut kas pozitīvs, piemēram, jānoskatās komēdija.

Arī no attiecībām ar mīļoto Vērsis spēs iegūt pozitīvas emocijas pat no visvienkāršākajām lietām - no kopīgas vakariņu gatavošanas, pastaigas parkā, grāmatas lasīšanas viens otram priekšā vai kopīgas filmas noskatīšanās. Patiesībā tieši tas Vērsim pirmdien būtu jādara: jāaizmirst par problēmām, izbaudot katru minūti kopā.

Pirmdien jau no paša rīta viss var krist Dvīņiem laukā no rokām. Viņi izjutīs enerģijas trūkumu, bet vissliktākais, ko viņi var darīt, ir mēģināt sevi uzmundrināt un iekustināt! Ja horoskops nemudina Dvīņus uz darba (un jebkuriem citiem arī) varoņdarbiem, ar to vienkārši jāsamierinās. Mēģinot uzņemties sarežģītus darbus, Dvīņi riskē tos izgāzt. Lai diena nesagādātu vilšanos, Dvīņiem jāatslābinās un jāļaujas straumei.

Dvīņiem vienkārši nepieciešams no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku. Nav svarīgi, vai viņi satiekas jau ilgi, tikko iepazinušies vai dzīvo kopā ilgu laiku, pirmdiena būs ideāla, lai atvērtu sirdi un nodibinātu emocionālu kontaktu. Pat ja Dvīņi ir precējušies daudzus gadus, tam ir jēga: savstarpēja sapratne ir lieta, pie kuras jāpiestrādā. Bez tās pat viskaislīgākās attiecības pamazām izplēn.

Pirmdien Vēzim jābūt delikātākam ar citiem, it īpaši ar tuviniekiem, lai gan horoskopa zvaigznes diemžēl nemudinās to darīt. Viņa nepacietība un prasīgums var kļūt par konfliktu avotu. Ja Vēža šodienas plānos nav iekļautas savstarpējas apsūdzības, viņam būs jāpieņem saprātīgi kompromisi. Lai nevienu neapvainotu, ievēro vienkāršo likumu: "Nedari un nesaki citiem to, ko pats nevēlies saņemt."

Pirmdien Vēzim nebūs viegli justies kā romantiķim. Tomēr, lai kaut ko darītu savas mīlestības labā, Vēzim pirmdien nav jāiededz sveces vai jādodas cīņā ar pūķi. Var vienkārši parādīt savam mīļotajam mazas, bet tik patīkamas uzmanības pazīmes - piemēram, pagatavojot gardas vakariņas. Vai arī uzdāvināt ko tādu, par ko viņš ilgu laiku slepus sapņojis.

Pirmdien horoskopa zvaigznes no Lauvas pieprasīs uzmanību un rūpes par tiem, kas ir ap viņu. Varbūt mēs runājam par darbu, un Lauvai būs jādalās ar savām zināšanām un pieredzi. Vai varbūt kādam draugam būs vajadzīga palīdzība, un Lauvai būs jāieklausās viņā un jāatbalsta. Var būt pat tāda situācija, kas nostādīs Lauvu izvēles priekšā - vai palīdzēt kādam ar naudu, dienesta stāvokli, saviem sakariem? Pirmdienas horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai, ja tas ir viņa spēkos, palīdzēt - izdarītais noteikti atgriezīsies pie viņa, un pasaule kļūs gaišāka un labāka.

Pirmdien zvaigznes iesaka Lauvai būt atklātam ar pretējā dzimuma paziņām - pat ja iepazīšanās tikko notikusi. Godīgums, patiesums, sirsnība, atvērtība - šīs īpašības visvairāk tiks novērtētas komunikācijā. Ja Lauva noskaņosies uz uzticēšanās vilni, viņš to nenožēlos. Toties mēģinājums kaut ko slēpt vai sagrozīt pirmdien var viegli raisīt strīdu ar cilvēku, kurš Lauvai nav vienaldzīgs.

Pirmdiena būs diena, kad apkārtējie cilvēki var Jaunavu pamatīgi kritizēt. Tas var izpausties dažādos veidos - sākot ar tuvinieku dzēlībām līdz asai neapmierinātībai no priekšniecības. Pat mazākās Jaunavas kļūdiņas pievērsīs citu uzmanību, taču, ja to nebūs, citi ar prieku tās izdomās. Lai diena neskumdinātu Jaunavu, viņai pret visu vajadzētu izturēties ar humoru. Vai arī jāseko anekdotes ieteikumam: “Vai vēlies atbrīvoties no kritikas? Neko nesaki, neko nedari un esi nekas."

Pirmdien Jaunavai būs grūti savaldīt savas spēcīgās emocijas mīlestībā. Impulsa ietekmē viņa ir spējīga uz neloģiskām un pat pārgalvīgām darbībām, kuras pati no sevis negaidīja! Šīs darbības var būt gan konstruktīvas, gan destruktīvas... Mīļotajam cilvēkam pirmdien jābūt pacietīgam un jāgaida, kamēr Jaunavas nestabilais noskaņojums lēnām pāriet pats no sevis.

Pirmdien horoskopa zvaigznes Svarus brīdina, ka no viņu acīm paslēpts kas svarīgs! Varbūt viņiem aiz muguras tiek vērpta kāda intriga, bet viņi par to vēl pat nenojauš; kāds klusi ieliek spieķi riteņos, kaitē viņu karjerai vai aiz muguras izplata baumas. Lai tas nekaitētu Svaru reputācijai, zvaigznes viņiem pirmdien iesaka acis un ausis turēt vaļā.

Pirmdien Svariem vajadzētu padomāt par to, vai viņi nav pārāk augstu pacēluši savu mīlestības cerību latiņu? Zvaigznes pirmdien aicina Svariem paskatīties uz lietām reālāk: pasaulē diez vai ir cilvēks, kurš pilnībā atbilstu viņu romantiskajiem sapņiem. Tā vietā, lai meklētu trūkumus potenciālajos līgavaiņos (līgavās), Svariem vajadzētu vienkārši ieklausīties savās jūtās. Turklāt atceries teicienu – tu meklē princesi? Lai būtu, tikai atceries, ka princeses meklē prinčus (un otrādi).

Pirmdien Skorpionā pamodīsies grāmatvedis! Viņš lieliski gūs panākumus jebkurā darbā, kas prasa uzmanību, pacietību un precizitāti. Pateicoties šīm īpašībām, viņam nebūs grūti izlasīt visu, kas līgumā rakstīts ar maziem burtiņiem, vai beidzot sakārtot darbagalda dokumentus. Skorpionam pirmdien īpaši labi padosies naudas skaitīšana: šīs dienas horoskops ir labvēlīgs ieguldījumiem, investīcijām, mājas budžeta plānošanai un saprātīgiem tēriņiem. Pirmdienas pirkumi var priecēt Skorpionu daudzus gadus, tāpēc zvaigznes iesaka iepirkties.

Skorpions pirmdien būs ļoti piekasīgs! Varbūt kritika pašam šķitīs pamatota, taču Skorpiona burkšķēšana var kļūt par mīļotā cilvēka neapmierinātības un aizvainojuma avotu. Ja Skorpions nevēlas visu pirmdienu veltīt tam, lai noskaidrotu, kam ir taisnība un kurš ir vainīgs, viņam jācenšas nepiekasīties par sīkumiem.

Pirmdienas horoskops Strēlniekam piešķirs milzīgas pašpārliecinātības rezerves un noslieci uz egocentrismu. Tādēļ Strēlnieks gribēs pieņemt lēmumus viens pats, neieklausoties citu viedoklī, taču esiet droši, ka šos lēmumus diktēs viņa rūpes izdarīt, kā labāk. Tiesa, pirmdien pašpārliecinātā Strēlnieka uzvedība diez vai raisīs sapratni apkārtējos, tāpēc ar visiem viņa labajiem nodomiem nav izslēgti konflikti un pretspars no malas.

Pirmdien Strēlniekam var nākties palīdzēt kādam mīlas lietās. Tā var būt tikai draudzīga līdzdalība, padoms vai romantiskās pieredzes apmaiņa. Strēlniekam nevajadzētu mulst un vēl jo vairāk - izvairīties no šādām tēmām: pirmdien viņa spēkos ir izdarīt tā, ka, pateicoties viņa padomiem, divi cilvēki kļūs mīļāki un tuvāki viens otram. Tas nozīmē, ka visa pasaule kļūs nedaudz gaišāka.

Pirmdien horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim īpašu uzmanību pievērst tuviniekiem. Pat ja viņam ir daudz darba, ir vērts atbrīvoties no tā, lai būtu kopā ar tiem, kas viņam dārgi. Varbūt Mežāzis jau sen nav runājis ar tuvu cilvēku, vai varbūt starp viņiem ir uzkrājušās savstarpējas pretenzijas un aizvainojums? Pastaiga pa parku, satikšanās ZOOM un pastaiga pa atmiņu takām, kopīga vakariņu gatavošana - vienkāršākās kopā paveiktās lietas atgriezīs sirdī mieru un harmoniju. Un kas var būt dzīvē svarīgāks?

Pirmdiena nebūs piemērotākā diena attiecību skaidrošanai ar mīļoto cilvēku: Mežāzis būs gatavs apvainoties par jebkādiem sīkumiem! Zvaigznes piedāvā divas iespējas, no kurām izvēlēties - vai nu abiem tajā vakarā nemaz nesatikties vai arī nesabojāt sev un partnerim garastāvokli, apvainojoties par sīkumiem.

Pirmdien Ūdensvīrs spēs noticēt brīnumiem! Pilnīgi iespējams, ka daži notikumi, kuriem viņš būs liecinieks, neiederēsies materiālistiskajos priekšstatos par pasauli. Iespējams, pirmdien Ūdensvīrs piedzīvos déjà vu sajūtu, vai arī viņa acu priekšā risināsies pārsteidzošs notikums, sagadīšanās vai parādība. Varbūt starp Ūdensvīru un izskatīgo Kādu iedegsies mīlas dzirksts. Kāpēc ne? Galu galā arī mīlestība ir brīnums, kuru zinātne vēl nav spējusi izskaidrot.

Pirmdien Ūdensvīriem būs iespēja ar kādu parunāties par viņa personīgo dzīvi! Draugs, radinieks vai pat kolēģis var viņu uzaicināt uz ļoti atklātu, konfidenciālu sarunu. Visticamāk, Ūdensvīrs uzzinās citu cilvēku mīlas attiecību noslēpumus, un varēs dalīties savā pieredzē šajā jautājumā. Pirmdien Ūdensvīriem nevajadzētu vilcināties apspriest delikātas un pat "aizliegtas" tēmas. Vēlāk tikai nevajadzētu uzticētos noslēpumus izpļāpāt.

Pirmdiena būs diena, kad Zivīm veiksmi nesīs tikai vienkārši, konservatīvi ceļi un iestaigātās taciņas. Ja viņas uzdrošināsies eksperimentēt vai paļausies uz ekspromtu, vēlāk nožēlos. Zivis pirmdien izvēlēsies uzticamu zīli rokās, nevis medni kokā, un rezultāts nebūs ilgi jāgaida: konservatīvā pieeja palīdzēs ne tikai darbos, bet arī komunikācijā un personīgajā dzīvē.

Pirmdien pat mīlestībā Zivīs dominēs kreisā puslode - tas ir, smadzeņu zona, kas atbild par loģiku un saprātīgu aprēķinu. Tas nozīmē, ka, runājot par jaunu iepazīšanos, Zivis pirmdien izvēlēsies nevis pēc skaistām acīm, bet gan pēc tā, cik uzticams izskatās potenciālais partneris. Ja Zivīm ir mīļotais cilvēks, būs vajadzīgs ne viens vien karsts skūpsts, lai Zivis sāktu domāt, kā parasti, ar sirdi, nevis prātu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!