Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 10. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pat ja neesi radošs cilvēks, trešdien derētu pieļaut izņēmumu. Horoskopu zvaigznes šajā dienā maksimāli palielinās Auna radošo potenciālu. Diena būs ļoti laba, lai izveidotu ja ne gluži kādu šedevru, tad vismaz lai veltītu laiku mākslai. Bet ne tikai. Šī diena Auniem sola arī daudzas iespējas komunikācijai ar interesantiem cilvēkiem par interesantām tēmām.

Trešdien zvaigznes mudinās Aunu iesaistīties nelielā avantūrā, kas viņa attiecības ar mīļoto cilvēku var izvest jaunā posmā. Tā var būt neliela kopīga neprātība vai saruna no sirds, uz kuru abi ilgi nevarēja sadūšoties. Tomēr trešdien izvēle atstāta Auna rokās: viņš var nepakļauties kārdinājumam eksperimentēt un atstāt mīlas attiecībās visu, kā tas ir. Vai arī var riskēt, ienesot tajās eksotikas un pārsteiguma elementus.

Trešdien Vērša prātā dzims interesantas idejas, kas var labvēlīgi ietekmēt gan viņa karjeru, gan dzīvi kopumā. Vai varbūt noderīgas idejas vietā tiks dota kāda ne mazāk noderīga iepazīšanās. Diez vai tā būs romantiska, drīzāk daudzsološa materiālajā ziņā. Jebkurā gadījumā trešdien Vērsim uzmanīgi jāieelpo vēja nestā smarža - tas var smaržot pēc naudas un tad jau zinās, kurā virzienā jādodas!

Trešdien zvaigznes Vērsim iesaka visā, kas saistīts ar attiecībām un mīlestību, uzticēties liktenim un mierīgi peldēt pa straumi. Viņa aktīvā dedzība pēdējā laikā nav devusi daudz rezultātu, vai ne? Daudzas Vērša darbības atgādināja formulu "viens solis uz priekšu, divi soļi atpakaļ", tāpēc, atstājot trešdien visu pašplūsmā, viņš neko nezaudēs. Viņam vajadzētu apstāties un paskatīties uz situāciju kā no malas.

Trešdien horoskopa zvaigznes sola Dvīņiem nodrošināt iespējas interesanti iepazīties un iegūt jaunus paziņas. Nav pārsteidzoši, ja kāda tikšanās izrādīsies romantiska. Tiesa, diez vai ir vērts no tās gaidīt nopietnu turpinājumu. Arī citādi Dvīņiem diena solās būt notikumiem bagāta un interesanta. Lai atrastos īstajā vietā un laikā, paļaujieties uz savu intuīciju - tā trešdien būs uzdevumu augstumos!

Trešdien Dvīņiem derētu gremdēties radošuma atmosfērā! Ja viņiem ir mīļotais cilvēks, viņi var virtuāli apmeklēt kādu teātri vai izstādi, pārlūkot mākslas albumus vai vienkārši klausīties mūziku. Vientuļajiem Dvīņiem šis vakars sola lieliskas iepazīšanās iespējas dienas garam atbilstošās radošās vietnēs.

Trešdien Vēža galvenais spēks būs viņa vājums. Un vēl kāds spēks! Izmantojot savas vājās vietas un vājības, Vēzis burtiski terorizēs citus. Viņa spēja ar jebkuriem līdzekļiem panākt savu sasniegs kulmināciju. Tajā pašā laikā Vēzis pats domās, ka viņa uzvedībā nav nekā neparasta, un spēlēties ar citu jūtām ir diezgan dabiski.

Trešdien mīlas jautājumos Vēzim nevajadzētu steigties. Viņam vienkārši nepietiks enerģijas, lai vienā rāvienā paveiktu visu, kas bija padomā! Tāpēc Vēžiem trešdien vajadzētu apstāties un pārdomāt turpmākās darbības kārtību. Varbūt vajadzētu sadalīt savus centienus vairākos posmos. Lai plāna īstenošana aizņem vairākas dienas vai pat nedēļas, taču tas palīdzēs velti neizniekot visus Vēža spēkus.

Trešdien dienas laikā Lauvas garastāvoklis pastāvīgi mainīsies. Jautro noskaņu var nomainīt ātri skrienošs negaisa mākonis, bet pēc pāris minūtēm no mākoņiem atkal parādīsies saule. Īsāk sakot, šajā dienā nav vērts piešķirt lielu nozīmi Lauvas emocijām. Lauvai arī būtu jāatliek svarīgās lietas, kas paredzētas trešdien. Vēl labāk – uzticēt tās kādam, kura garastāvoklis būs mazāk kaprīzs.

Trešdien Lauvai mīlas lietās pilnībā jāuzticas liktenim un jāatver visas durvis, pa kurām tas var ienākt. Nevajadzētu uzreiz noraidīt saņemtos piedāvājumus vai sniegtos padomus. Trešdien Lauvai jātiekas ar dzīvi un cilvēkiem, kaut vai tikai virtuāli. Tā viņš varēs atrast jaunu romantisku paziņu vai uzzināt kaut ko svarīgu par interesējošo cilvēku.

Trešdien Jaunavā var pamosties talants pārvērst par ziloni jebkuru garām lidojošo mušu. Visu dienu viņu kaitinās visdažādākie sīkumi. Ja nevēlies kļūt slavena kā garlaicīga un kašķīga būtne, mēģini mazāk pievērst uzmanību negatīvām parādībām un citu trūkumiem. Toties Jaunava trešdien var gūt brīnišķīgus panākumus jebkurā nodarbē, kas prasa rūpību, precizitāti un iedziļināšanos. Tādām arī būtu jāvelta diena!

Zvaigznes trešdien Jaunavai sola mainīgu un ne pārāk rožainu noskaņojumu, kas var ietekmēt saprašanos ar mīļoto cilvēku. Viņa vēlēsies būt nedaudz kaprīza un pažēlot sevi, klusībā cerot, ka viņu pažēlos un sapratīs. Tomēr trešdien Jaunavas partneris diez vai demonstrēs sapratnes brīnumus. Viņam pašam nebūs labāks garastāvoklis, un tāpēc aizvainojums abās pusēs var augt kā sēnes pēc lietus.

Trešdien Svari var sagribēt atrasties uzmanības centrā un tāpēc meklēs kādu lielu, trokšņainu sabiedrību. Nu, ja ne uzreiz atrasties, tad vismaz pasapņot un pafantazēt par šo tēmu. Tas jau nav nekas slikts, tikai nevajadzētu pārāk aizrauties, lai nebūtu jādzird kādi jociņi par šo tēmu. Turklāt Svari trešdien divtik asi reaģēs uz izsmieklu un dzēlībām.

Trešdien Svariem būs daudzsološa iespēja iepazīties, taču nav teikts, ka viņi to izmantos - viss būs atkarīgs no viņu mainīgā noskaņojuma. Kopumā diena nav slikta mīlestībai, taču Svariem būs grūti saprast, ko viņi vēlas. Romantisku randiņu? Flirtēt? Jaunu iepazīšanos? Vai sēdēt un sapņot vienatnē? Trešdien Svari var izvēlēties jebkuru iespēju, vai arī vairākas pēc kārtas.

Trešdien Skorpiona uzmanību piesaistīs mājas darbi un rūpes. Pienācis laiks rūpēties par māju un ikdienas dzīves sakārtošanu, un visu pārējo var droši atlikt uz vēlāku laiku. Tāpat šī diena nesola nekādus grandiozus izrāvienus un rezultātus. Tikai nepiešķiriet lielu nozīmi sīkumiem un sīkām nepatikšanām, citādi Skorpions var tiem patērēt vairākas dienas.

Komunikācijā ar mīļoto cilvēku zvaigznes diemžēl nenoskaņos Skorpionu uz sapratni un piedošanu. Gluži pretēji, tās piešķirs viņam mazliet ēzeļa spītību un vēlmi par katru cenu aizstāvēt savas tiesības (kuru apspiešana Skorpionam rēgosies ik uz soļa). Nav brīnums, ka tāpēc trešdien starp viņu un partneri šad tad var izšķilties aizkaitinājuma dzirksteles, un tad līdz īstai vētrai vairs nav tālu! Lai nenonāktu līdz strīdiem, lietderīgāk būtu pavadīt šo dienu šķirti vai apbruņojoties ar maģisko pacietības un laipnības eliksīru.

Trešdien Strēlnieka diena būs burtiski piepildīta ar pārpratumiem, un tās cēlonis būs paša Strēlnieka paviršība un nekonsekvence. Šajā dienā viņš nevēlēsies apzināti pārkāpt noteikumus, vienkārši ik pa brīdim viņa uzmanību novērsīs dažādi sīkumi. Tas, kam Strēlnieks citā dienā nebūtu pievērsis uzmanību, trešdien var viņu negaidīti valdzināt vai sadusmot, tādējādi izjaucot visus šīs dienas plānus.

Trešdienas vakarā zvaigznes Strēlniekam iesaka doties randiņā ar mīļoto cilvēku vai, ja viņš joprojām ir viens, izvairīties no pazīstamajām vietām un vietnēm. Romantiska iepazīšanās trešdien gaida Strēlnieku ārpus ierastās vides. Tāpēc viņam vajadzētu lūgt kolēģu padomu vai meklēt internetā, lai atrastu tās vietas, kurās Strēlnieks nekad nav pabijis.

Trešdien Mežāzim pamodīsies īpaša nojauta par visu skaisto - pirmkārt, par naudu. Varbūtība trešdien atrast kādu ja ne dārgumu krātuvi, tad senu un vērtīgu lietu būs ļoti liela. Arī naudas nopelnīšanas jomā diena sola iepriecināt Mežāzi ar patīkamiem pārsteigumiem. Var, piemēram, dot priekšniekam mājienu par algas palielināšanu - viņš to uztvers labvēlīgi.

Trešdien Mežāzim būs tā retā iespēja no sirds un atklāti aprunāties ar mīļoto cilvēku. Viņam vajadzētu drosmīgi izteikt visu, ko jau sen vēlas, kas sakrājies uz sirds! Zvaigznes sola, ka trešdien šāda saruna var ne tikai noņemt neizteiktā nastu no Mežāža pleciem, bet arī palīdzēt steidzamu problēmu risināšanā. Nosaucot tās skaļi, Mežāzis sapratīs: visas problēmas var atrisināt, un, kad viņš ir kopā ar savu izredzēto, viņi var visu!

Trešdien Ūdensvīram robeža starp "vajag" un "es gribu" kļūs ļoti nestabila. Viņš vēlēsies ļaut vaļu sev un savām jūtām. Tomēr, ejot vēlmju un emociju pavadā, Ūdensvīram nevajadzētu gaidīt apkārtējo atbalstu un piekrišanu viņa rīcībai - viņu viedoklis par šīm lietām var nebūt viņam labvēlīgs.

Iespējams, ka trešdien attiecībās ar cilvēku, kuru mīl Ūdensvīrs, negaidīti iejauksies kāds trešais. Vai trešā. Kā pret to izturēties un ko ar to darīt, Ūdensvīram jāizlemj pašam. Jūs varat trešdien pastāstīt oponentam par savām pretenzijām vai arī paslēpties un sagatavoties ilgam aplenkumam. Otrais variants ir gudrāks - tas dos Ūdensvīram laiku pārdomām, lai vēlāk viņš varētu rīkoties droši un pārliecināti.

Trešdienas rītā Zivis būs dīvainā noskaņojumā. No visiem uzvedības modeļiem visloģiskākais viņām šķitīs nepretošanās apstākļiem. Tajā pašā laikā Zivis spēs neparasti smalki sajust perspektīvās tendences, un varētu šo instinktu labi izmantot savā labā. Bet nez kāpēc viņas nevēlēsies iejaukties procesos un tajos piedalīties. Citiem vārdiem sakot, zināšanas par to, kā gūt panākumus trešdien, Zivīs mierīgi sadzīvos kopā ar pilnīgu nevēlēšanos rīkoties.

Attiecību jomā Zivis gaida neaizmirstama mīlestības un romantikas diena! Ir vērts gatavoties pārsteigumiem un pārsteidzošiem atklājumiem. Ja Zivis tikko spērušas pirmos soļus jaunās attiecībās, trešdien viņām būs iespēja saprast, ka viņu dzīvē ienācis patiesi interesants cilvēks, kuru vēlētos iepazīt labāk. Ja viņām jau ir partneris, Zivīm vajadzētu ļaut viņam uzņemties iniciatīvu, atslābināties un vienkārši baudīt dzīvi!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!