Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 10. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Auniem šodien jāpiedomā pie veselības, jāizvairās no pārlieku lielas slodzes, riskantiem pasākumiem un darbošanās ar asiem riekšmetiem un elektroierīcēm. Neveiciet nekādus eksperimentus; darbojieties ar jau pārbaudītām un pierastām metodēm. Jūsu emocijas ir pārāk sakāpinātas, tāpēc ļoti viegli var nepamanīt briesmas.
Diena piemērota ķermeņa un gara attīrīšanas procedūrām, atpūtai un mīlestībai.


Vērsis

Vēršiem šodien jāuzmanās no straujām pārmaiņām privātajā dzīvē. Šķietamā ikdienas rutīna un vienveidība var likt meklēt jaunus piedzīvojumus vai iespaidus. Nesteidzieties- šodien izveidotie jaunie kontakti var būt iepaidīgi, bet tuvākajā naķotnē tie nesīs tikai neveiksmi un radīs jums ļoti lielas problēmas. Zvaigznes iesaka šodien uzmanīties arī slēdzot jaunus darījumu kontaktus. Tam nav īstais brīdis.
Veltiet laiku sev, savai veselībai un sportiskās formas uzlabošanai. Viegls skrējiens, pāris stundas sporta zālē un dienas nogale veselīgā pirtī ir jūsu šodienas vēlamā nodarbošanās.


Dvīņi

Dvīņiem labvēlīga diena aktīvai atpūtai. Ieteicams piedalīties sportiskos pasākumos, veikt garāku krosa distanci vai doties uz kādu kalnu, kur atrodams sniegs slēpošanai. Šodien īpašu uzmanību un maiguma izpausmes gaidīs jūsu paši tuvākie cilvēki. Ja to sapratīsitiet, tas tiks augstu novērtēts un atalgots ilgtermiņā. Otrajā dienas pusē iespējama kāds negaidīta ciemiņa ierašanās, bet tā būs labvēlīga un var atrisināt kādu jūsu pēdējā laikā nomokošu problēmu.


Vēzis

Vēžiem šodien paaugstināsies vēlme uzzināt ko jaunu, apgūt jaunas iemaņas vai zināšanas, var rasties arī laba iespēja jauniem kotaktiem un iepazīšanām. Bet nesteidzieties- jauniem kotaktiem vēl nav pienācis īstais laiks. Iespējams, kāds jauns, interesants piedāvājums no darba devēja. Arī to pieņemt nav nepieciešams ātri un šodien.
Dienas otro pusi ieteicams pavadīt kopā ar sev tuviem cilvēkiem ārpus mājas. Varat apmeklēt kādu visiem interesantu pasākumu.


Lauva

Lauvām šodien pozitīvi rezultatīva diena. Zvaigznes sola kādu sena sapņa vai nodoma piepildīšanos. Tieši šodien augļus varētu nest arī ilgi darītie darbi un pieliktās pūles. Iespējama kāda jauna labdara vai ietekmīga palīga parādīšanās, viņa palīdzība būtu ļoti vēlama un noderīga- neatsakiet. Tomēr šodienas augļi nenozīmē, ka viss sasniegts un mērķi piepildīti. Priekšā atkal salikti šķēršļi- esiet gatavi ar pozitīvu skatu tos pārvarēt
Labvēlīga diena arī sadzīves komunikācijai un ikdienas mazo problēmu rirsināšanai. Vakaru vēlams veltīt mīļotajam cilvēkam.


Jaunava

Jaunavas šodien nokļūs uzmanības centrā, bet jums tas patiks un esiet gatavi to izmantot tālejošāku mērķu sasniegšanai. Ir īstais brīdis, šodienas pastiprināto uzmanību izmantot ietekmes un labāka stāvokļa iekarošanai. Pozitīvā nozīmē. Var sākt īstenoties izsenis loloti plāni. Laba diena finansu darījumu un jaunu darījumu kontaktu dibināšanai.
Arī jūsu tuvākie ir gatavi jums izrādīt paplidus interesi un rūpes, tāpēc atvēliet laiku arī viņiem.


Svari

Svariem šodien jāizvairās no fiziskas piepūles, savukārt, intelektuālais darbs ir apsveicams un var nest redzamus augļus. Ja palicis vēl kas svarīgs un pirms svētkiem nepadarīts, ieplānojiet tam laiciņu šodien. Tomēr esiet uzmanīgs un piesardzīgs, nenopūlieties pārāk daudz- no tā var ciest jūsu veselība un rasties nepatīkamas stresa situācijas.


Skorpions

Skorpioniem labvēlīga diena. Ja nemēģināsiet izdarīt ko neticamu, tad viss pārējais izdosies. Zvaigznes sola atbalstu dažādu lietu un darījumu kārtošanā, ja būsiet loģisks, racionāls un piezemēts. Laba diena, lai apmeklētu kultūras pasākumus. Dienas pirmo pusi vēlams pavadīt kopā ar ģimeni. Iespējams, jūsu mīļotais cilvēks vakarā jūs pārsteigs ar ko īpašu.
Neizniekojiet labvēlīgo dienu ikdienišķu mājas un sadzīves darbu veikšanai.




Strēlnieks

Laba diena aktīvai atpūtai, sportam vai pārgājienam. Iespējama kādas sliktas ziņas saņemšana, kas liks mainīt plānus un mesties situācijas risināšanā savu interešu aizstāvībai. Jābūt uzmanīgiem, jo pārāk strauja rīcība un ātri lēmumi var ietekmēt jūsu tuvāko cilvēku attieksmi pret jums. Nepareizi stratēģiskie lēmumi var radīt pat nopietnu konfliktu attiecībās,
Ja sliktā ziņa ies secen, dienas otro pusi vēlams veltīt kāda kultūras pasākuma apmeklējumam vai grāmatas lasīšanai.


Mežāzis

Mežāžus šodien gaida patīkami jaunumi- tā var būt kāda laba ziņa, jauna iepazīšanās vai taustāma lieta. Diena piemērota svinēšanai, jautrībai un atbrīvotības sajūtai. Tomēr sekojiet savai reakcijai uz notiekošo un piedomājiet pie tā, lai neaizvainotu citus. Nepārkāpiet robežu, pierādot to, kas jums šķiet svarīgs. Vienkārši izbaudiet šo dienu. Un metiet pie malas šodien savus principus, aktīvi iesaistieties sadzīves problēmu risināšanā un svētku gatavošanas procesā.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ne pārāk laba diena. Daudz ilūziju, nepatiesību un melu. Eiet uzmanīgi. Kaut Ūdensvīriem tiešu ienaidnieku nav, iepējama negatīva attieksme un pat agresija no nepazīstamu cilvēku puses. Komunikācijā ar kolēģiem vai radiniekiem esiet atturīgs un uzmanīgs. Turieties tālāk no aktīviem un darbīgiem ļaudīm. Šodien jūs varat tikt ierauts kādā nepatīkamā lietā, kam sekas būs ilgstošas.


Zivis

Zivis šodien var tikt izceltas negatīvā nozīmē. Var būt pārāk kritisks skats arī pašam uz savām darbībām, kas kopumā dienu var padarīt par pilnīgi neizdevušos. Tāpēc labāk jau no rīt noskaņoties filozofoski un visam pieiet ar vēsu prātu. Jau rīt šodienas piezīmes un sajūtas liksies mazsvarīgas, tāpēc šodien neļaujieties emocijām un mēģiniet izvarīties no iespējamām konfliktsituācijām. Laba diena, lai pavadītu to kopā ar sen nesatiktiem labiem draugiem vai vecākiem.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls