Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 10. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (21.03 – 19.04)

Jūsu rīcība šodien būs optimāla, līdz ar to laika ekonomija- maksimāla. Ļoti produktīva diena iesākto darbu pabeigšanai. Mīlestībā- maigums un savstarpējas rūpes. Jūsu ambīcijas var dot jaunu grūdienu radošajā jomā un pilveidošanas procesā, taču spēka tā visa īstenošanai var nepietikt. mēģiniet pārvarēt savu pārlieku lielo aizdomīgumu.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Šī jums nebūs pārāk auglīga diena dažādu plānu kalšanai. Kaut kādi jaunumi var izraisīt haosu jūsu plānošanas darbā un izist no sliedēm. Taču tā kā jūsu emocionālais pacēlums būs augsts, garastāvokli tas nesabojās. Un jums izdosies kas tāds, par ko citi var tikai sapņot. Nodarbojieties ar labdarību, domājiet labas domas un esiet kopā ar saviem mīļajiem.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Tikšanās, kontaktēšanās interneta vidē vai pa telefonu raisīs domas par jauniem radošiem projektiem nākotnē un piedāvās interesantas idejas, nerunājot nemaz par patīkamo saskarsmes procesu.
Normalizēsies jūsu finansu stāvoklis, līdz ar to emocijas gaidāmas tikai pozitīvas.
Nekādi ekstremāli notikumi šodien nav gaidāmi, taču izvairieties šodien no uzdzīves, skaļām izklaidēm, jautrām kompānijām un alkohola lietošanas.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Redzamus rezultātus var dot kādas svarīgas pārrunas. šī ir lieliska diena jaunu ideju realizēšanai un radošo ideju ieviešanai dzīvē.
Mīlestībā- kādu svarīgu uzdevumu risināšana. Ja spēsiet saglabāt mieru un savaldīties attiecībās ar bērniem un radiniekiem, sapratni panāksiet daudz ātrāk. Vēlams pavadīt šo dienu mājās kopā ar saviem tuviniekiem.


Lauva (23.07 – 22.08)

Jums šī diena ir bīstama, tāpēc pavadiet to tādā kā autopilotā, neiesaistoties nekādās nopietnās lietās un kontaktos. Tāpat arī nav vēlams doties kaut kādos izbraukumos. Esiet uzmanīgi attiecībās ar saviem bērniem, taču neizdabājiet viņu neprātīgajām iedomām.
Pavadiet laiku kopā ar ģimeni vai tuviniekiem, atpūtieties un relaksējieties.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Šī diena var kļūt par lūzuma punktu jūsu dzīvē. Dienesta pienākumi var neļaut jums šodien pabūt mājās. Arī spēka pietiks visam, kas veicams. Taču nemēģiniet savus darbus un pienākumus uzvelt uz citu pleciem,- tas ne pie kā laba nenovedīs.



Svari (23.09 – 23.10)

Jūs reti esat sliktā noskaņojumā, bet šodien starosiet īpaši, iepriecinot tos, kas jūs ciena un mīl. Jums gribēsies, lai visi visapkārt ir laimīgi. Tajā pat laikā kaut kādi jūsu plāni var neizdoties. Ja arī rodas kādas grūtības, nestresojiet un nesatraucieties. Pārlieku liela spriedze var kaitēt jūsu veselībai.
Vislabākais risinājums- pavadīt šo dienu kopā ar sev mīļiem cilvēkiem vai tuviem draugiem.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Pat ja jums pēdējā laikā nav sevišķi veicies personīgajā dzīvē, tad šobrīd viss notiek uz labo pusi. Jūsu garīgais potenciāls palīdzēs jums ātri noorientēties un adaptēties notiekošajā un pat iegūt no tā reālu labumu sev un savai ģimenei.
Ģimenē valdīs miers, sapratne un mīlestība. Nav gaidāmi ne strīdi, ne konflikti.

Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Ja spēsiet precīzi noformulēt savas vēlmes un vajadzības, veiksme šodien būs garantēta. Esiet uzmanīgi ar alkohola lietošanu, domājiet, ko ēdat un nenodarbojieties ar pašārstēšanos.
Iespējams, šodien jūs ļoti vilinās neiepazīto emociju un satraukumu noslēpumainā pasaule.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Diezgan saspringta un stresaina diena. Nav izslēgta slikta pašsajūta vai saaukstēšanās, tāpēc steidzami veiciet visus profilaktiskos pasākumus. Būtu labi šo dienu pavadīt mājās, ieiet aromātiskā vannā, palasīt labu grāmatu vai noskatīties kādu jauku filmu. Necentieties pēc inerces censties gāzt kalnus.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Jūsu radošās izpausmes var nonākt konfliktā vispārpieņemtām sabiedrības normām. Iespējams, jūs pārāk izdabājat savām kaislībām. Jūsu mīlestības meklējumi var novest pie slepeniem sakariem, kas neko labu nesola. Esiet uzmanīgi un neielaidieties vilinošās avantūrās.



Zivis (19.02 – 20.03)

Ļoti gribēsies šodien kaut ko labot savā dzīvē un risināt konkrētas radušās situācijas, kas jūs neapmierina. Esiet stingri savā nostājā, pretējā gadījumā cietīsiet neveiksmi. Sargieties no pārāk brīvām attiecībām, nodevības, nepārdomātas rīcības. Vakarā paklausieties savu iemīļoto mūziku un pasapņojiet par kaut ko labu.

Epadomi dienas hororkopi ir izklaidējoša rakstura materiāls.